Evelina Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek']Ewa zgadłaś :cool3: zielnokawe... bo przy słabym oświetleniu fociłam i tak jakos dziwnie wyszły :lol: Bez pudla :lol: [quote name='Gosiek']Pomysł z pyzami niesamowity :lol:Moj luby to jaroszek, a pyzy jego milosc :lol: Francuzi nie maja pojecia o takim daniu, mam wiec monopol, wdzieram sie mu (lubemu) pyzami do zoladka i ide wyzej :evil_lol: Gosiek ta fotka sama w sobie jest piekna :loveu: [SIZE="1"]A teraz znikam do wieczorka. Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 :lol: czyli przez pyzy do serca? Powiem Ci ze faktycznie polska kuchnia nie jest zła i bardzo smakuje innym narodom. Byle by korzystać przy okazji z dobroci innych narodów to człowiek wtedy wie ze jada smacznie :lol: i zdrowo przy okazji. Ja jakoś tak - chyba mało polską kuchnię mam bo wszystko chudo robione, mnóstwo sałatek i jarzynek:lol: No i grzebię po necie w poszukiwaniu pyszności:evil_lol: to teraz łatwa zagadka Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cześć Gosiu :multi: Wcale ta zagadka nie taka łatwa.. :shake: :roll: Może ananas albo kokos? :roll: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu :multi: Wcale ta zagadka nie taka łatwa.. :shake: :roll: Może ananas albo kokos? :roll: cześć Moniś - nie zgadłaś :cool3: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek'] to teraz łatwa zagadka Witaj Gosieńko! :lol: Czy właśnie robisz śniadanko? Bo mnie to przypomina białko od jajka sadzonego! :evil_lol:..............zrobiłam się głodna :eating: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Gosieńko! :lol: Czy właśnie robisz śniadanko? Bo mnie to przypomina białko od jajka sadzonego! :evil_lol:..............zrobiłam się głodna :eating:Cześć Gosiu :lol: To nie jest jajo :shake: A sniadanko właśnie zjadłam - grahameczkę z wędlinką....teraz popijam kawkę i przeglądam sobie forum :lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Moniś - nie zgadłaś :cool3: Nie załamuj mnie z samego rana :placz: ;););) Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek'] A sniadanko właśnie zjadłam - grahameczkę z wędlinką....teraz [SIZE=2]popijam kawkę i przeglądam sobie forum :lol: a może to kawka ze śmietanką? :roll: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 mmbbaj napisał(a):a może to kawka ze śmietanką? :roll: no co Ty - zielona? :crazyeye: :lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):a to jakieś warzywko czy owocek? :roll: a nie powiem :eviltong: Jak podpowiadam to za szybko zgadujecie :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gosiek napisał(a):a nie powiem :eviltong: Jak podpowiadam to za szybko zgadujecie :evil_lol: O to chodzi :lol: Żeby szybko odgadnąć i głowić się nad następną zagadeczką :lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):O to chodzi :lol: Żeby szybko odgadnąć i głowić się nad następną zagadeczką :lol::lol: Tak? A kto mi w takim razie podrzuci pomysły na kolejne zagadki? :diabloti: Kurczę a ja myślałam ze to niesamowicie prosta zagadka jest i w pierwszym podejściu ktoś zgadnie :lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ją mogę popodrzucać na PW jak coś wymyślę ;);) A może kiwi? :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Ją mogę popodrzucać na PW jak coś wymyślę ;);) A może kiwi? :eviltong: chętnie czekam na propozycje :evil_lol: Kiwi nie - choć nie powiem - chętnie bym zjadła :lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A może to jest w dalszym ciągu związane z tą papryczką? ;) Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):A może to jest w dalszym ciągu związane z tą papryczką? ;) nie, to nie ma absolutnie nic wspólnego z papryką :cool3: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Moniś napisał(a):Ryba w galarecie? :eviltong: nie, to nie rybka :shake: Quote
Alka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Witam! Widzę ,że odgadywanie Gosinych zagadek trwa w najlepsze.:multi: Kurcze, ja jakoś się mogę wytężyć wyobrazni i nie mam pomysłu co by to mogło być. :crazyeye:Nasza niezmordowana Moniczka powinna dać radę.Powodzenia !:loveu: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Alka napisał(a):Witam! Widzę ,że odgadywanie Gosinych zagadek trwa w najlepsze.:multi: Kurcze, ja jakoś się mogę wytężyć wyobrazni i nie mam pomysłu co by to mogło być. :crazyeye:Nasza niezmordowana Moniczka powinna dać radę.Powodzenia !:loveu:cześć Ala :multi: Fajnie Cię widzieć. A zagadka wbrew pozorom łatwa :evil_lol: Coś dogo znów się wiesza :angryy: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alka napisał(a):Nasza niezmordowana Moniczka powinna dać radę.Powodzenia !:loveu: Niestety nie da rady :roll: myśli, myśli i nic :placz: ;) Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Czy to moze Awokado? Moja Mama też miała taki pomysł :lol: Czy to jest z owoców egzotycznych? ;) Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Wpadłam z ciekawości czy zagadka rozwiązana, ale widzę, że nic z tego :cool3: Oj Gosiu, nie jest łatwa :shake: Quote
Recommended Posts