Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']Ewa zgadłaś :cool3:
zielnokawe... bo przy słabym oświetleniu fociłam i tak jakos dziwnie wyszły :lol: Bez pudla :lol:

[quote name='Gosiek']Pomysł z pyzami niesamowity :lol:Moj luby to jaroszek, a pyzy jego milosc :lol:
Francuzi nie maja pojecia o takim daniu, mam wiec monopol, wdzieram sie mu (lubemu) pyzami do zoladka i ide wyzej :evil_lol:

Gosiek ta fotka sama w sobie jest piekna :loveu:

[SIZE="1"]A teraz znikam do wieczorka.

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: czyli przez pyzy do serca? Powiem Ci ze faktycznie polska kuchnia nie jest zła i bardzo smakuje innym narodom. Byle by korzystać przy okazji z dobroci innych narodów to człowiek wtedy wie ze jada smacznie :lol: i zdrowo przy okazji.
Ja jakoś tak - chyba mało polską kuchnię mam bo wszystko chudo robione, mnóstwo sałatek i jarzynek:lol:
No i grzebię po necie w poszukiwaniu pyszności:evil_lol:

to teraz łatwa zagadka

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Gosiu :multi:

Wcale ta zagadka nie taka łatwa.. :shake: :roll:

Może ananas albo kokos? :roll:
cześć Moniś - nie zgadłaś :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']

to teraz łatwa zagadka

Witaj Gosieńko! :lol: Czy właśnie robisz śniadanko? Bo mnie to przypomina białko od jajka sadzonego! :evil_lol:..............zrobiłam się głodna :eating:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Gosieńko! :lol: Czy właśnie robisz śniadanko? Bo mnie to przypomina białko od jajka sadzonego! :evil_lol:..............zrobiłam się głodna :eating:Cześć Gosiu :lol:

To nie jest jajo :shake:

A sniadanko właśnie zjadłam - grahameczkę z wędlinką....teraz popijam kawkę i przeglądam sobie forum :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

A sniadanko właśnie zjadłam - grahameczkę z wędlinką....teraz [SIZE=2]popijam kawkę i przeglądam sobie forum :lol:

a może to kawka ze śmietanką? :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
a nie powiem :eviltong:
Jak podpowiadam to za szybko zgadujecie :evil_lol:

O to chodzi :lol: Żeby szybko odgadnąć i głowić się nad następną zagadeczką :lol::lol:

Posted

Moniś napisał(a):
O to chodzi :lol: Żeby szybko odgadnąć i głowić się nad następną zagadeczką :lol::lol:
Tak? A kto mi w takim razie podrzuci pomysły na kolejne zagadki? :diabloti:
Kurczę a ja myślałam ze to niesamowicie prosta zagadka jest i w pierwszym podejściu ktoś zgadnie :lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Ją mogę popodrzucać na PW jak coś wymyślę ;);)

A może kiwi? :eviltong:
chętnie czekam na propozycje :evil_lol:

Kiwi nie - choć nie powiem - chętnie bym zjadła :lol:

Posted

Witam!

Widzę ,że odgadywanie Gosinych zagadek trwa w najlepsze.:multi:
Kurcze, ja jakoś się mogę wytężyć wyobrazni i nie mam pomysłu co by to mogło być. :crazyeye:Nasza niezmordowana Moniczka powinna dać radę.Powodzenia !:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Witam!

Widzę ,że odgadywanie Gosinych zagadek trwa w najlepsze.:multi:
Kurcze, ja jakoś się mogę wytężyć wyobrazni i nie mam pomysłu co by to mogło być. :crazyeye:Nasza niezmordowana Moniczka powinna dać radę.Powodzenia !:loveu:
cześć Ala :multi:
Fajnie Cię widzieć. A zagadka wbrew pozorom łatwa :evil_lol:

Coś dogo znów się wiesza :angryy: