Gosiek Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='Teklunia']Gosia, zrob mu fotki i wstaw do galerii smakow!!! Prosze!!! Dawno Cie tam nie bylo, a ja uwielbiam omleciki ;) Już zjadłam :oops: ale przepisik mogę wstawić bo wychodzą naprawdę dobre i puszyste :razz: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gosiek napisał(a):Halo, halo - widzę ze jak nie ma zagadek to wszyscy o nas zapomnieli :mad: Pięknie :mad: nawet nie zagadek ale fotek żadnych nie ma ot co :mad: Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):nawet nie zagadek ale fotek żadnych nie ma ot co :mad::lol: bo w ten weekend jakoś fotek nie robiłam :lol: Ale za to przed chwilą zrobiłam fotkę resztki omleta i zaraz wstawię do galerii smaczków wraz z przepisikiem :cool3: A zdjecia zrobię jutro - dziś była taka mgła ze i tak by nic nie było widać ;) A jutro powinna być ładna szadź wiec coś tam pewnie ufocę :lol: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No fakt mgla i wilgoś schrzanily mi wczoraj totalnie zdjęcia :roll: Więc troszke Cię rozumiem ;) Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A ja NIE LUBIĘ OMLETÓW ... :shake: :shake: :shake: Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A ja NIE LUBIĘ OMLETÓW ... :shake: :shake: :shake: Haniu, a biszkopty lubisz? Bo moje omleciki mają smak biszkopcików :cool3: PIKA- no właśnie o to chodzi - nawet gdybym miała wenę na focenie to i tak zdjęcia by wyszły do bani - za mała przejrzystość powietrza i ta wilgoć.. miejmy nadzieję że jutro będzie lepsza pogoda :lol: Quote
Hanna R. Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Gosiek']Haniu, a biszkopty lubisz? Bo moje omleciki mają smak biszkopcików :cool3: O tak ! Tak ! Tak ! Biszkopty jak najbardziej . Jeszcze z kremem , jakimś budyniowym .. I dodatkami ... Eh, rozmarzyłam się ! :loveu: Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O tak ! Tak ! Tak ! Biszkopty jak najbardziej . Jeszcze z kremem , jakimś budyniowym .. I dodatkami ... Eh, rozmarzyłam się ! :loveu: Hmm a wiesz? Przypomniałaś mi że kiedyś pokombinowałam i zrobiłam fajne ciasto - biszkopt przełożony budyniem czekoladowym i oblany roztopioną gorzką czekoladą.... mniam :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 no nie - przyszłam poogladać zdjęcia Gosine - a tu co??? OMLETY :crazyeye: a gdzie Axelek??? kropelki??? sikorki????:-( Quote
Gosiek Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 aga1215 napisał(a):no nie - przyszłam poogladać zdjęcia Gosine - a tu co??? OMLETY :crazyeye: a gdzie Axelek??? kropelki??? sikorki????:-( kropelki będą jak już mrozy odpuszczą - sikory juz się "kończą" powoli i tera przyjdzie pora (mam nadzieję) na inne obiekty do focenia - już wiosnę czuć ;) Axelka ufocę jutro :diabloti: a omlecika ufociłam i zagościł w galerii smaczków :evil_lol: Buziaki i dobranoc Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 aga1215 napisał(a):no nie - przyszłam poogladać zdjęcia Gosine - a tu co??? OMLETY :crazyeye: a gdzie Axelek??? kropelki??? sikorki????:-(:-( a jak u mnie były sikory to nie przyszłaś :shake: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Witam poniedziałkowo :) Ale ciepło :cool3: tylko -1 więc aż chce sie na dwór wyjść - szkoda tylko ze nie ma słoneczka ale nie wszystko mozna mieć ;) Quote
Moniś Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Witam w -1 stopniowe upały ;););) Będą dziś zgadywanki? :lol: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Zgadywanej chyba nie - nie mam pomysłów - muszę pojechać do sklepu po zakupy jakieś :evil_lol: Ale bedą zdjęcia - zaraz zgram z aparaciku - piękną szadź mamy w Warszawie Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gosiek napisał(a): piękną szadź mamy w Warszawie O tak! :lol: Witaj Gosiu! A ja też czekam na piękne zdjęcia u ciebie! Teraz lecę na spacer z Bajanem!:painting: PS. uwielbiam omlety, a twój wygląda pysznie! Zapoznałam się już z przepisem! :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 No to zaczynam wstawiać zdjęcia :cool3: Dziś mam kilkanaście psy tropiące ;) Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu, czy tam wisi trzepaczka do dywanów? :D Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, czy tam wisi trzepaczka do dywanów? :D nio - cała w szadzi :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Gosiek'] nie wiem co to za roślinka ale wygląda pięknie w Twoim wykonaniu, Gosiu ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gosia ile razy wejdę do twojej galerii to pada moje EGO na twarz / na pysk :angryy:/. Dlaczego ty robisz takie cudowne fotki :placz::placz::placz:nawet kloper do tepichów wyglada poetycko :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosia ile razy wejdę do twojej galerii to pada moje EGO na twarz / na pysk :angryy:/. Dlaczego ty robisz takie cudowne fotki :placz::placz::placz:nawet kloper do tepichów wyglada poetycko :placz::placz::placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy masz na mysli trzepaczke? ;) Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy masz na mysli trzepaczke? ;)taaaaaak:placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy masz na mysli trzepaczke? ;) haha Gosiu, chyba Kasie urzekła Twoja zmrożona trzepaczka :eviltong: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']taaaaaak:placz::placz::placz: Alus, ale dlaczego placzesz??? Quote
Recommended Posts