Yorkies Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Dzień dobry Gosieńko, Fajnie było te zgadywanki poczytac... troszkę się przy tym uśmiałam nie powiem:lol: ale naprawde super sprawa... mnie dziś nauka czeka wiec za często zaglądać nie będę no ale napewno będę wszystko nadrabiać :p :evil_lol: pozdrawiam Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Dzień dobry ! :multi: Ja oczywiście, czekam na rozwiązanie zagadki :mad: W nocy nie mogłam spać ze świadomością, że się nie dowiedziałam:placz: ;) U naś dziś -9 stopieńków- coraz bliżej wiosny :laugh2_2:;) Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 dzieńdoberek - czesć dziewczyny U mnie dziś -11 wiec nie jest źle :lol: Oglądałam wczoraj prognozy i ponoć ma sie ocieplać powoli - w każdym razie bliżej bedzie do zera niż do -10 :multi: POzgadujcie jeszcze troszkę - widzę ze zdolności detektywistyczne sie rozwijają i po poszczególnych elementach składacie całość :cool3: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ja nie wiem :shake: Nie mam już pomysłów :placz: Może ości z ryby? :roll: ;) Śnieżek u nas prószy :lol: Lece sprzątać. Mam nadzieję, że jak wrócę to rozwiązanie już będzie :multi: Dziewczyny zgadnijcie! :multi: Quote
Evelina Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 To teraz ja. Mnie sie wydaje, ze to taki rzepek zastepujacy zapiecie. :lol: Nie znam innej polskiej nazwy, u nas na to mowia scratch. :roll: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Evelina napisał(a):To teraz ja. Mnie sie wydaje, ze to taki rzepek zastepujacy zapiecie. :lol: Nie znam innej polskiej nazwy, u nas na to mowia scratch. :roll:Ewa - idziesz dobrym tropem ale to nie rzepek zapinający :cool3: Quote
nikusia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 To może rzep odpinający?? :cool3: :lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Dziewczyny zgadnijcie, bo nie moge się skupić na sprzątaniu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 nie jest to rzep odpinajacy/zapinający :cool3: a ja rozbieram właśnie choineczkę :p Quote
PIKA Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Evelina napisał(a):A mnie zeberka sama wleciala do domu. To dopiero byla okazja :lol: No moja tez darmowa byla i to z klatka :lol: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Ufff choineczka rozebrana - ależ widno w pokoju teraz :cool3: Kwiatuszki wypielęgnowane (swoja drogą to dość męczące zajęcie) - całe szczęście że nie trzeba obrywać, uszczykiwać i podlewać codziennie :evil_lol: miłej reszty soboty :lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Gosiu czy to jest myjka do naczyń :crazyeye: Kiedy kupujesz zeberki ;) Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 No dlaczego nikt nie odgaduje? :placz: Ja już na Nodiego nie mam siły... :shake: Wykończy mnie to jego szczekanie :shake: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moniś napisał(a):No dlaczego nikt nie odgaduje? :placz: Ja już na Nodiego nie mam siły... :shake: Wykończy mnie to jego szczekanie :shake:załóż mu kaganiec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):załóż mu kaganiec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To chyba by było najlepsze rozwiązanie :placz: Nie wiem już jak do niego dotrzeć :shake: Sąsiedzi już pewnie podpisy zbierają, żeby mnie wyeksmitować.. :shake: ;) Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Nie Ala :lol: To nie jest myjka do naczyń :shake: Ale jest to coś przydatnego - nieraz i nie każdemu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Gosiek napisał(a):Nie Ala :lol: To nie jest myjka do naczyń :shake: Ale jest to coś przydatnego - nieraz i nie każdemu :evil_lol:no i nie wiem , bo wygląda to jak taka plecionka z kolorowych żyłek / dziewczynki z tego robiły paseczki , zawieszki na klucze / Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Patrzę na tę fotkę i nic.. nic, nic, nic.. :placz: Ostatnia moja myśl to szczotka ryżowa :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 No tak - właściwie mozna by powiedzieć ze jest to z żyłek ale....... co z tego jest zrobione? Quote
Gosiek Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Moniś napisał(a):Patrzę na tę fotkę i nic.. nic, nic, nic.. :placz: Ostatnia moja myśl to szczotka ryżowa :eviltong: hahahaha no to zobaczysz jak się zdziwisz z tej swojej odpowiedzi, gdy juz poznasz rozwiązanie :lol: Quote
Moniś Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha no to zobaczysz jak się zdziwisz z tej swojej odpowiedzi, gdy juz poznasz rozwiązanie :lol: :shake::shake::shake: To może MOP :evil_lol::evil_lol: Serio.. nie mam już pomysłu :oops: Quote
Recommended Posts