Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Ja właśnie przyszłam ze spacerku, Moniś u nas jest to samo jak było -25 stopni to SNoopcio po minutce zaczął powoli iść(tak jak by w powolnym tempie) prosił żeby go wziąść na ręcę i szybciutko lecieliśmy do domku :placz: biedaczki te nasze maluszki.

A może to roztopiona świeczka???

Posted

Oj biedaczki.. :placz: Szczególnie w tym mrozie.. :placz:
Ten skurcz go złapał teraz w domku, szalał, szalał i w końcu hop - łapka w góre. Ale pomasowałam szybciutko i przeszło. Wołałam go i chodziliśmy z 5 razy po domu w tę i spowrotem, żeby sprawdzić czy już dobrze chodzi :oops:
Teraz śpi.. :loveu:

Buzi dla Snoopcia :buzi:

Posted

Oj to super że nóżka już nie boli, tak :shake: te ich nóżki są takie cieniutkie i malutkie, nie dziwne że ciągle coś im dolega. Dziękujemy za buziaczki i też ucałuj Nodusia niech sobie słodku śpi maluszek

Posted

[quote name='Snoopy7']Oj to super że nóżka już nie boli, tak :shake: te ich nóżki są takie cieniutkie i malutkie, nie dziwne że ciągle coś im dolega. Dziękujemy za buziaczki i też ucałuj Nodusia niech sobie słodku śpi maluszek

Dziękujemy ślicznie za buziaczki :loveu:

Gosiu wracaj bo Axelkowi łapki już zmarzły! :shake: