Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkies']jakieś lampki swiecące, czy bomka czy cos takiego no nie wiem kompletnie po tej podpowiedzi :shake: :roll: a jednak wiesz :bigcool:

Posted

Yorkies napisał(a):
Gosiu to u ciebie ogród nadal świąteczny? :evil_lol:
Nie tylko ogród - w domku też mam jeszcze choinkę :cool3:
Kto by to wszystko rozbierał w takie mrozy jakie były? No i wiesz.... choinkę rozebrać moge dopiero w weekend bo w tygodniu nie ma jak :wink:

Posted

:lol: hihihi dzis to nawet i kwiatki dostałam :cool3:

Gosiu a jak coś masz to pokazuj dalej się chętnie pobawię bo czekam az przyjdzie odpowiednia godzina by szykowac się na imprezkę :razz: :evil_lol:

Posted

Nie tylko ogród - w domku też mam jeszcze choinkę :cool3:
Kto by to wszystko rozbierał w takie mrozy jakie były? No i wiesz.... choinkę rozebrać moge dopiero w weekend bo w tygodniu nie ma jak :wink:

Wcale ci się nie dziwie moja żywa choinka jush dawno wyleciała z domu... ale za to przez te mrozy mnie rowniez nie chce bawic sie w zdejmowanie lampek na balkonie i girland :roll: moze jak szkola sie zacznie tata w koncu natchnie by to pozdejmowac... czekam az ktos starci cierpliwosc... bo ja nie mam sily tymbardziej ze mama dostała prace i znowu mam caly dom na glowie :roll:

Posted

Yorkies napisał(a):
Hhehehe widzę ze Axio robi tak samo jak Lord... :lol: Lordzik to nawet w lato jak sie zalatwi na miescie potrafi "chodnik drapac":lol:
No właśnie - wszędzie gdzie się da należy pogrzebać łapkami :lol:
Oj te chłopaczki - zaznaczanie terytorium to dla nich ciężka praca... i jeszcze jak łapki marzną w mroźnym śnieżku :evil_lol:

Posted

No właśnie - wszędzie gdzie się da należy pogrzebać łapkami :lol:
Oj te chłopaczki - zaznaczanie terytorium to dla nich ciężka praca... i jeszcze jak łapki marzną w mroźnym śnieżku :evil_lol:

Oj tak tak... ja to sie zawsze z tego mojego artysty posmieje bo takie pozy robi ze ubaw niezły... jego imię pasuje do niego jak ulał... potrafi sie tak wyginac i prezyc i skakac jakby wlasnie tanczył :lol: :cool3:

Posted

HA! :cool3: :multi: znowu ja zgadłam :lol:

ale sobie mózg poćwiczę ze w szkole sie moze jeszcze podniose z nauka :lol: chociaz nie wiem czy jeszcze bardziej moge sie podniesc :lol:

Posted

bosheee to jest dopieor trudne... :shake:

ale ja juhs uciekam kochane :p potem zajzre sprawdzic co to było ;)

no to dziękuję za dobrą zabawę i poprawienie humoru ;)

pozdrawiam, 3majcie się cieplutko;)