Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 jakieś lampki swiecące, czy bomka czy cos takiego no nie wiem kompletnie po tej podpowiedzi :shake: :roll: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Yorkies']jakieś lampki swiecące, czy bomka czy cos takiego no nie wiem kompletnie po tej podpowiedzi :shake: :roll: a jednak wiesz :bigcool: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Gosiu to u ciebie ogród nadal świąteczny? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Yorkies napisał(a):łiii :multi: zgadłam je!:lol: :Rose::klacz::klacz::klacz: chyba dość na dzisiaj z zagadkami? Dziś mam same takie trudne :cool1: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Yorkies napisał(a):Gosiu to u ciebie ogród nadal świąteczny? :evil_lol: Nie tylko ogród - w domku też mam jeszcze choinkę :cool3: Kto by to wszystko rozbierał w takie mrozy jakie były? No i wiesz.... choinkę rozebrać moge dopiero w weekend bo w tygodniu nie ma jak :wink: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :lol: hihihi dzis to nawet i kwiatki dostałam :cool3: Gosiu a jak coś masz to pokazuj dalej się chętnie pobawię bo czekam az przyjdzie odpowiednia godzina by szykowac się na imprezkę :razz: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 najpierw Axio :p zdjecie do bani ale widać jak łobuz rozgrzebuje śnieg :lol: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nie tylko ogród - w domku też mam jeszcze choinkę :cool3: Kto by to wszystko rozbierał w takie mrozy jakie były? No i wiesz.... choinkę rozebrać moge dopiero w weekend bo w tygodniu nie ma jak :wink: Wcale ci się nie dziwie moja żywa choinka jush dawno wyleciała z domu... ale za to przez te mrozy mnie rowniez nie chce bawic sie w zdejmowanie lampek na balkonie i girland :roll: moze jak szkola sie zacznie tata w koncu natchnie by to pozdejmowac... czekam az ktos starci cierpliwosc... bo ja nie mam sily tymbardziej ze mama dostała prace i znowu mam caly dom na glowie :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Gosiek']najpierw Axio :p zdjecie do bani ale widać jak łobuz rozgrzebuje śnieg :lol: aż sie kurzy za chłopaczyną :eviltong: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hhehehe widzę ze Axio robi tak samo jak Lord... :lol: Lordzik to nawet w lato jak sie zalatwi na miescie potrafi "chodnik drapac":lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 proszę bardzo - kolejna zagadka - należy się dobrze przyjrzeć focie :lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Yorkies napisał(a):Hhehehe widzę ze Axio robi tak samo jak Lord... :lol: Lordzik to nawet w lato jak sie zalatwi na miescie potrafi "chodnik drapac":lol: No właśnie - wszędzie gdzie się da należy pogrzebać łapkami :lol: Oj te chłopaczki - zaznaczanie terytorium to dla nich ciężka praca... i jeszcze jak łapki marzną w mroźnym śnieżku :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Yorkies napisał(a):patyk na śniegu? :lol: :shake: coś maleńkiego Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No właśnie - wszędzie gdzie się da należy pogrzebać łapkami :lol: Oj te chłopaczki - zaznaczanie terytorium to dla nich ciężka praca... i jeszcze jak łapki marzną w mroźnym śnieżku :evil_lol: Oj tak tak... ja to sie zawsze z tego mojego artysty posmieje bo takie pozy robi ze ubaw niezły... jego imię pasuje do niego jak ulał... potrafi sie tak wyginac i prezyc i skakac jakby wlasnie tanczył :lol: :cool3: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 to jest tesh podobne do łuski od słonecznika :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 mnie sie to wogóle skojarzyło w pierwszej chwili z małżą, ale nie nasze klimaty niestety :eviltong: w sumie na pękniety kawałek kory drzewa mi to wygląda tyz :hmmmm: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Yorkies']to jest tesh podobne do łuski od słonecznika :roll: no proszę - znów za łatwe było? Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Hihi Madziu - spóźniłaś się.... ale proszę bardzo - kolejna zagadka Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 HA! :cool3: :multi: znowu ja zgadłam :lol: ale sobie mózg poćwiczę ze w szkole sie moze jeszcze podniose z nauka :lol: chociaz nie wiem czy jeszcze bardziej moge sie podniesc :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Gosiek']Hihi Madziu - spóźniłaś się.... ale proszę bardzo - kolejna zagadka jejciu a to co?:-o chyba mi sie do lasu chce bo wszystko mi sie z drzewami kojarzy :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Te łuski od słonecznika mam porozwalane po całym ogródku - sikory wydziubują środek a łuski rozrzucaja gdzie się da :lol: Quote
Yorkies Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 bosheee to jest dopieor trudne... :shake: ale ja juhs uciekam kochane :p potem zajzre sprawdzic co to było ;) no to dziękuję za dobrą zabawę i poprawienie humoru ;) pozdrawiam, 3majcie się cieplutko;) Quote
Recommended Posts