Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 ale biorę się niedługo ostro a podniesienie troszkę mojego poziomu w foceniu,które jest niskie :mad: żebym ja cię tu czasem zaraz tą pała :mad: nie potraktowała:eviltong: :p Quote
Magdalena1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ty lepiej uważaj z tą :mad: bo kto Ci bedzię te kiepskie fotki robił :lol: Quote
Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 istny szantaż tu widzę... :shake: ale w sumie możesz się szkolić w foceniu ja nie będę protestować :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Witaj Gosiu!!! Jak zwykle niepowtarzalna atmosfera u Ciebie:lol: a każda wizyta tutaj wywołuje u mie paskudną zazdrość :oops: Czy zdjęcia w ruchu też na manualu robisz? Quote
Gosiek Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='aga1215'] Czy zdjęcia w ruchu też na manualu robisz?Oj tak, właściwie tylko i wyłacznie na manualu robie zdjęcia :p dzisiejsze.. takie sobie :razz: tą sikorę lubie najbardziej - zawsze mam wrazenie ze ma umalowane oczy :lol: i Axio :loveu: Quote
Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 piękne!!!! :loveu: taki mały batman wyszedł:cool3: Quote
Marca_Besi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Świetne fotki! Sikorka ma piękne kolory piórek. A Axelek ma śliczną kokardkę:D Quote
Teklunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Gosiek'] tą sikorę lubie najbardziej - zawsze mam wrazenie ze ma umalowane oczy :lol: ona wyglada jak jakas drag queen :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze wlasnie przez ten ostry makijaż :lol: Quote
Poświata Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Łaaaaaaaał, modraszkę złapałaś. Cudne kolorki ma :). Quote
elena Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ależ tu u Gosieńki atmocfera :loveu::loveu::loveu:, tak miło Was, yorkofiołki ;), czytać, jak na starym dobrym offie yorkowym - :iloveyou:!!! Fotki Gosi to już taka najwyższa liga :lol: , z wieeelką przyjemnością zawsze oglądam :lol: ! Ptaszynki są cudowne, a dla Axia specjalny buziak :buzi: . Coś tylko z czasem ostatnio u mnie jest krucho - małe dzieci - małe kłopoty, większe dzieci - większe kłopoty ;) . Cała yorkowa czwóreczka w rozrabianiu chyba na mamuśkę się podała. Biegają jak motorki, już zabierają się za meble, które mamuśka nie zdążyła w dzieciństwie poobgryzać :lol:, ale za to wesoło jest bardzo :lol: !! Quote
Lucy* Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Gosiaczek jak zwykle cudne zdjątka :loveu: :loveu: :loveu: :hmmmm: A tak z innej beczki.. czy ktoś mi wyjaśni tą tajemnicę... DLACZEGO MAŁE YORKI SĄ CZARNE A Z WIEKIEM PŁOWIEJĄ ??? :hmmmm: :hmmmm: Normalnie ile galerii oglądałam to Yoreczki po urodzeniu mają takie koffane czarne mordeczki a potem nagle są blondi ???? :hmmmm: :hmmmm: A może to jakieś specjalne zabiegi właścicielek hę ?? :cool3: Quote
Yorkies Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Lucy, Yorki rodzą się rzeczywiscie czarne podpalane a z wiekiem samoistnie sie wybarwiają na kolor stalowo-niebieski na tułowiu i złoty na pyszczku i łapeczkach ;) nikt nie ma na to wpływu :cool3: Quote
Yorkies Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Aha w tym temacie było sporo o wybarwianiu yorków jeśli cię to interesuje ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=898&highlight=yorki+kolorki Quote
Lucy* Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Yorkies']Aha w tym temacie było sporo o wybarwianiu yorków jeśli cię to interesuje ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=898&highlight=yorki+kolorki Dzięki :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 hihi a moja suńka ma podobny sweterek :lol: świetna fryzurka :loveu: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Cześć wszystkim :p Koma - zrobiłaś swojemu preguskowi sweterek wełniany? Musi super wyglądać :cool1: ... są zdjecia w Twojej galerii? Lucy* - fajnie ze juz sie lepiej czujesz i wpadłaś w odwiedzinki :multi: Malwina już Ci wytłumaczyła czary z barwami yorasków więc mam nadzieję teraz wieszz o co biega ;) A ja już dziś po mini sesyjce foto i wstawiam swieżutkie fotki Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 elena napisał(a): Coś tylko z czasem ostatnio u mnie jest krucho - małe dzieci - małe kłopoty, większe dzieci - większe kłopoty ;) . Cała yorkowa czwóreczka w rozrabianiu chyba na mamuśkę się podała. Biegają jak motorki, już zabierają się za meble, które mamuśka nie zdążyła w dzieciństwie poobgryzać :lol:, ale za to wesoło jest bardzo :lol: !!Eleno - co prawda czasu nie masz ale za to jak cudnie mozesz obserwować zabawy maluszków :loveu: Ach jak Ci zazdroszczę :oops::loveu: no a meble.. sama wiesz.. co jakis czas trzeba wymieniać ;):lol: Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jej super fotki :multi: Gosiek napisał(a):Koma - zrobiłaś swojemu preguskowi sweterek wełniany? Musi super wyglądać :cool1: ... są zdjecia w Twojej galerii? Nie, nie robiłam (ciekawe co by z tego wyszło:evil_lol: ) ale kupiłam- taki czarny golfik :lol: Fotek w ubranku nie mam, bo mój stary aparacik na dworzu zamarza :roll: :lol: Ale może coś niedługo pocykamy bo jak się zrobi cieplej to nie bedzie potrzeby suńki ubierać ;) Quote
Yorkies Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jeeej ale słodkie spojrzenie :loveu: Gosiu, a czy ja dobrze wypatrzyłam jakieś podwójnego kucyczka...?:cool3: pochwal no się co ty tam Axelkowi na głoweczce tworzysz?;) Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Malwi - prawie zawsze robię podwójnego kucorka - ten dolny zostaje na noc ;) No i wygodniej tak bo Axelkowi przynajmniej włoski sie nie wymykają z kucyka:lol: Koma - wiesz, niebezpieczne jest wychodzenie z aparatem w mrozy - dlatego i ja wyczekiwałam zeby sie ociepliło chociaż do -17 i wtedy szłam robić na szybko jakieś fotki.... w przerwach aparacik był pod kurtką :evil_lol: No ale ponoć kilka dni ma byc cieplej :cool3: zobaczymy. Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 To teraz B&W zdjecia mrozu i kolorowy akcencik na koniec czyli mój coleusik:razz: Quote
Yorkies Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :loveu: Malwi - prawie zawsze robię podwójnego kucorka - ten dolny zostaje na noc ;-) No i wygodniej tak bo Axelkowi przynajmniej włoski sie nie wymykają z kucyka:lol: Ja to jakoś dopiero teraz wylookałam :evil_lol: ale dobry pomysł Axelek trochę tych włosków ma a tak przynajmniej mu wygodniej szaleć i sie bawić i wloski nie przeszkadzają :cool1: oj... jak sie patrzy na toz djecie to się tak troskzę cieplej robi w te mrozy!rewelacja kwiatuszek:loveu: Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Gosiek'] wyglada nieco groznie... jakby mowil "yoo man" :cool1: [quote name='Gosiek'] bez komentarza...:loveu: Quote
Recommended Posts