Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak - Ty zaczynasz teraz ferie tak?
Oj to fajnie bo mrozy maja odpuścić i wynieść się w cholerę :mad:
Choć neistety synoptycy zapowiadają około wtorku (przyszłego) powrót siarczystego mrozu.... ech jak ja nie cierpię zimna

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak w piątek już leniu****ę, a w sobote raniutko wyjeżdżamy :multi: :multi: :multi:
Te ferie raczej pracowite będą bo muszę wszystkie książki przeczytać i testy z prawka wykuć na blachę :roll:
ale oczywiscie to będe robiła popoludniami :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Tak w piątek już leniu****ę, a w sobote raniutko wyjeżdżamy :multi: :multi: :multi:
Te ferie raczej pracowite będą bo muszę wszystkie książki przeczytać i testy z prawka wykuć na blachę :roll:
ale oczywiscie to będe robiła popoludniami :lol: :lol: Hihihi jak fajnie wypipkowało :evil_lol:

No jasne ze tak - w dzień trzeba koniecznie coś przyjemnego robić ;)

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi:
Cieszę się że nie zamrazlaś i że znowu uraczylas nas slicznymi fotkami :loveu:Nie zamarzłam ale chwilami byłam bliska odmrożeń ;)
Saba to chyba nie narzeka co? Ma taaakie gęste futro że jej nigdy zimno nie jest?
Gorzej latem :evil_lol: ale chyba zdecydowanie wolę lato mimo upałów

Posted

[quote name='Gosiek']

:pPieknosci podwojne, bo model piekny i zdjecia pieknie zrobione :loveu:
Na tym pierwszym wygladaja, jak 2 kuleczki: mala kuleczka-pileczka i duza kuleczka, czyli Axio :)
A drugie ma w sobie to cos...:loveu: Moze przez te roslinke, a moze przez melancholijne spojrzenie Axelka...

Posted

[quote name='Gosiek']Kasiu a wiesz ze trafiłaś? Axel siedział na parapecie i tęsknie patrzył na dworek.
Tęsknie bo moja córa i mąż byli na dworku - odśnieżali

o rany, ale u Was sniezyca :-o ;)
odsniezanie to moj koszmar z dziecinstwa:angryy:, kiedy mieszkalam jeszcze z rodzicami - w domu z ogrodkiem.
Zima nie znosilam odsniezania, jesienia - grabienia lisci i zbierania orzechow, ktore spadly, a latem - koszenia trawy. Wychodzi na to, ze tylko wiosna byl spokoj ;)

Posted

U nas orzechów już nie ma... były dwa ale się ścięły ;)
A liście jesienią to tylko z brzozy od sąsiadów :diabloti:

Śnieżycę "robił" mój mąż :lol: hihii

Posted

[quote name='Gosiek']Nie zamarzłam ale chwilami byłam bliska odmrożeń ;)
Saba to chyba nie narzeka co? Ma taaakie gęste futro że jej nigdy zimno nie jest? Oj nie narzeka :lol: Wczoraj bylismy na spacerku 2 i pol godziny :crazyeye: i fotki robilam w ten mroz :roll: i u cIebie doczytalam że nie wolno :oops:
Ale po spacerku nieźle mnie wygrzala :loveu:

[quote name='Gosiek'] Gorzej latem :evil_lol: Jak da sie jej poplywac to odzywa :evil_lol:

[quote name='Gosiek']
Tęsknie bo moja córa i mąż byli na dworku - odśnieżali

Z dachu też? :hmmmm:

Posted

[quote name='PIKA']Oj nie narzeka :lol: Wczoraj bylismy na spacerku 2 i pol godziny :crazyeye: i fotki robilam w ten mroz :roll: i u cIebie doczytalam że nie wolno :oops:
Ale po spacerku nieźle mnie wygrzala :loveu:

Jak da sie jej poplywac to odzywa :evil_lol:

Z dachu też? :hmmmm:czytałam w Twoim topiku właśnie - zdjecia wspaniałe...
I czytałam w kilku innych topikach właśnie o foceniu na dużym mrozie i dlatego napisałam co napisałam :cool1: No bo potem bym miała do siebie pretensje że nie powiedziałam a komuś padła elektronika w aparacie i nie wie od czego ;)

Hahaha z dachu nie śnieżyło - maż rzucił śniegiem w córę :lol::lol:

dziękuję ślicznie za miłe komentarze i odwiedzinki :loveu:

a teraz juz zmykam więc mówię
dobranoc

i mam nadzieje śnić o ciepełku

Posted

Dzieńdoberek :p
Jak tam u Was dzisiaj? Bo mnie nadal zimno jak cholera, jak byłam na spacerku z Axiem było -23 stopnie :shake: mam juz serdecznie dośc takiej pogody - dobrze chociaż że slonko świeci ;)

miłego dzionka

Posted

Witaj Gosiu!

U nas też spory mrozik i słoneczko.

Ograniczam Tuffciowi spacerki bo, smyk nic sobie nie robi z zimna .Chciałby urządzać dłuuugie spacerki.:cool3:

miłego dnia !

Posted

witam wszystkich gorąco..szcególnie Ciebie Gosiu,bo udało ci sie stworzyć coś co zaniknęło jakiś czas temu na yorkach :( właśnie przejrzałam parenaście stron wstecz i mogę powiedziec jedno.. CUDO. Ty to masz talent do focenia. Twoje zdjątka wyglądaja jak z bajki,a niektore jakby wprost wyjetę z rzeczywistości.co kto lubi.. ja jestem zauroczona.. eech:oops:

Posted

cześć Madziu :multi:
Bardzo się cieszę ze tu dotarłaś no i oczywiście nie zaprzeczę że bardzo mnie cieszy Twoje uznanie do do moich zdjęć.
Twoje też są wspaniałe - Malwina co jakis czas pokazuje Twoje dzieła więc coś mozna wywnioskować - a pamiętasz swoje pierwsze zdjęcia tym aparatem? Teraz są cudne :loveu: i stwarzasz na nich wspaniały klimat. Brawo.

Jej jak zimno - niby temperatura wzrosła do -14 w słonku ale i tak palce zamarzają... mimo to nie odmówiłam sobie przyjemności focenia;)
Później wstawię jakieś foteczki :evil_lol:

Buziaki

Posted

Niom ja tesh jestem pełna uznania dla Magdy... przez rok czasu bardzo sie rozwineła jeśli chodzi o fotografię ;) oby tak dalej... ja zawsze chętnie popozuje :cool3:

Gosia, nie dziwię się że przy takiej temperaturze nic nie fociłaś... mi samej ciężko się wygramolic z domu z psami a co dopiero focić :roll: ale czekam na jakąs świerze porcję kolejnych cudnych zdjęć:loveu:

Posted

Gosiu bardzo się ciesze i mam nadzieję,że na Twym topicu zostane już na dłużej.. wiesz jeśli chodzi o moje focenie to zatrzymało sie trochę :lol: a to czemu?! bo się dowiedziałam paru przezabawnych rzeczy :razz: że np mam zepsuty autofocus(pewnie był już popsuty odkąd go dostałam) więc ostrość nastawiam zawsze tylko i wyłacznie ręcznie..myslałam,że tak trzeba :lol: a tak zdziwiona byłam czemu wszystkim tak wyrażne zdjęcia wychodzą,a mi tylko od czasu do czasu :lol: do tego coś musze mieć z przysłoną.wychodzi,że mam bardzo małą :crazyeye: .nie wiem czy też nie jest popsuta czy tak ma ten aparat..bo w studio zdjęcia prześwietlone wychodzą :lol: a podobno jest to profesjonalny aparat :lol: więc jak widzisz same problemy:razz: śmiechu warte,ale biorę się niedługo ostro a podniesienie troszkę mojego poziomu w foceniu,które jest niskie :mad: