Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 No tak - Ty zaczynasz teraz ferie tak? Oj to fajnie bo mrozy maja odpuścić i wynieść się w cholerę :mad: Choć neistety synoptycy zapowiadają około wtorku (przyszłego) powrót siarczystego mrozu.... ech jak ja nie cierpię zimna Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Tak w piątek już leniu****ę, a w sobote raniutko wyjeżdżamy :multi: :multi: :multi: Te ferie raczej pracowite będą bo muszę wszystkie książki przeczytać i testy z prawka wykuć na blachę :roll: ale oczywiscie to będe robiła popoludniami :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tak w piątek już leniu****ę, a w sobote raniutko wyjeżdżamy :multi: :multi: :multi: Te ferie raczej pracowite będą bo muszę wszystkie książki przeczytać i testy z prawka wykuć na blachę :roll: ale oczywiscie to będe robiła popoludniami :lol: :lol: Hihihi jak fajnie wypipkowało :evil_lol: No jasne ze tak - w dzień trzeba koniecznie coś przyjemnego robić ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']leniu****ę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jeszcze mnie o cenzure oskarżą i zabronią na dogo pisać :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witaj Gosiu :multi: Cieszę się że nie zamrazlaś i że znowu uraczylas nas slicznymi fotkami :loveu: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi: Cieszę się że nie zamrazlaś i że znowu uraczylas nas slicznymi fotkami :loveu:Nie zamarzłam ale chwilami byłam bliska odmrożeń ;) Saba to chyba nie narzeka co? Ma taaakie gęste futro że jej nigdy zimno nie jest? Gorzej latem :evil_lol: ale chyba zdecydowanie wolę lato mimo upałów Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek'] :pPieknosci podwojne, bo model piekny i zdjecia pieknie zrobione :loveu: Na tym pierwszym wygladaja, jak 2 kuleczki: mala kuleczka-pileczka i duza kuleczka, czyli Axio :) A drugie ma w sobie to cos...:loveu: Moze przez te roslinke, a moze przez melancholijne spojrzenie Axelka... Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Kasiu a wiesz ze trafiłaś? Axel siedział na parapecie i tęsknie patrzył na dworek. Tęsknie bo moja córa i mąż byli na dworku - odśnieżali Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu a wiesz ze trafiłaś? Axel siedział na parapecie i tęsknie patrzył na dworek. Tęsknie bo moja córa i mąż byli na dworku - odśnieżali o rany, ale u Was sniezyca :-o ;) odsniezanie to moj koszmar z dziecinstwa:angryy:, kiedy mieszkalam jeszcze z rodzicami - w domu z ogrodkiem. Zima nie znosilam odsniezania, jesienia - grabienia lisci i zbierania orzechow, ktore spadly, a latem - koszenia trawy. Wychodzi na to, ze tylko wiosna byl spokoj ;) Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 U nas orzechów już nie ma... były dwa ale się ścięły ;) A liście jesienią to tylko z brzozy od sąsiadów :diabloti: Śnieżycę "robił" mój mąż :lol: hihii Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek']Nie zamarzłam ale chwilami byłam bliska odmrożeń ;) Saba to chyba nie narzeka co? Ma taaakie gęste futro że jej nigdy zimno nie jest? Oj nie narzeka :lol: Wczoraj bylismy na spacerku 2 i pol godziny :crazyeye: i fotki robilam w ten mroz :roll: i u cIebie doczytalam że nie wolno :oops: Ale po spacerku nieźle mnie wygrzala :loveu: [quote name='Gosiek'] Gorzej latem :evil_lol: Jak da sie jej poplywac to odzywa :evil_lol: [quote name='Gosiek'] Tęsknie bo moja córa i mąż byli na dworku - odśnieżali Z dachu też? :hmmmm: Quote
Sylwcia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiu Ty jak zawsze zaskakujesz pięknymi fotami. Czy można się z PANIĄ umówić na jakiś kurs robienia fotek?? Pozdrawiamy Axia od Almy :lol: Quote
Marca_Besi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu Besula także lubi patrzeć przez okno. Obserwować co się dzieje:) Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Oj Gosiu to Axelkowe foto przy oknie przecudne :loveu: ma swój klimat! super :lol!: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='PIKA']Oj nie narzeka :lol: Wczoraj bylismy na spacerku 2 i pol godziny :crazyeye: i fotki robilam w ten mroz :roll: i u cIebie doczytalam że nie wolno :oops: Ale po spacerku nieźle mnie wygrzala :loveu: Jak da sie jej poplywac to odzywa :evil_lol: Z dachu też? :hmmmm:czytałam w Twoim topiku właśnie - zdjecia wspaniałe... I czytałam w kilku innych topikach właśnie o foceniu na dużym mrozie i dlatego napisałam co napisałam :cool1: No bo potem bym miała do siebie pretensje że nie powiedziałam a komuś padła elektronika w aparacie i nie wie od czego ;) Hahaha z dachu nie śnieżyło - maż rzucił śniegiem w córę :lol::lol: dziękuję ślicznie za miłe komentarze i odwiedzinki :loveu: a teraz juz zmykam więc mówię dobranoc i mam nadzieje śnić o ciepełku Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dobranoc Gosiu! :bye: BTW nie wiem kto to jeszcze pamięta ale mówię YORKIESnight:p Quote
Gosiek Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dzieńdoberek :p Jak tam u Was dzisiaj? Bo mnie nadal zimno jak cholera, jak byłam na spacerku z Axiem było -23 stopnie :shake: mam juz serdecznie dośc takiej pogody - dobrze chociaż że slonko świeci ;) miłego dzionka Quote
Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 U mnie o 7 było -30 stopni:crazyeye: teraz jest -26 :shake: masakra... ja chcę jush lato! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 jak narazie nie jest źle -26 :eviltong: a my właśnie lecimy na zimowy spacerek hihi :eviltong: Quote
Alka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Witaj Gosiu! U nas też spory mrozik i słoneczko. Ograniczam Tuffciowi spacerki bo, smyk nic sobie nie robi z zimna .Chciałby urządzać dłuuugie spacerki.:cool3: miłego dnia ! Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 oj zimno, zimno .Jak szłam do pracy to mi prawie łzy zamarzały :angryy: Quote
Magdalena1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 witam wszystkich gorąco..szcególnie Ciebie Gosiu,bo udało ci sie stworzyć coś co zaniknęło jakiś czas temu na yorkach :( właśnie przejrzałam parenaście stron wstecz i mogę powiedziec jedno.. CUDO. Ty to masz talent do focenia. Twoje zdjątka wyglądaja jak z bajki,a niektore jakby wprost wyjetę z rzeczywistości.co kto lubi.. ja jestem zauroczona.. eech:oops: Quote
Gosiek Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 cześć Madziu :multi: Bardzo się cieszę ze tu dotarłaś no i oczywiście nie zaprzeczę że bardzo mnie cieszy Twoje uznanie do do moich zdjęć. Twoje też są wspaniałe - Malwina co jakis czas pokazuje Twoje dzieła więc coś mozna wywnioskować - a pamiętasz swoje pierwsze zdjęcia tym aparatem? Teraz są cudne :loveu: i stwarzasz na nich wspaniały klimat. Brawo. Jej jak zimno - niby temperatura wzrosła do -14 w słonku ale i tak palce zamarzają... mimo to nie odmówiłam sobie przyjemności focenia;) Później wstawię jakieś foteczki :evil_lol: Buziaki Quote
Yorkies Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Niom ja tesh jestem pełna uznania dla Magdy... przez rok czasu bardzo sie rozwineła jeśli chodzi o fotografię ;) oby tak dalej... ja zawsze chętnie popozuje :cool3: Gosia, nie dziwię się że przy takiej temperaturze nic nie fociłaś... mi samej ciężko się wygramolic z domu z psami a co dopiero focić :roll: ale czekam na jakąs świerze porcję kolejnych cudnych zdjęć:loveu: Quote
Magdalena1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Gosiu bardzo się ciesze i mam nadzieję,że na Twym topicu zostane już na dłużej.. wiesz jeśli chodzi o moje focenie to zatrzymało sie trochę :lol: a to czemu?! bo się dowiedziałam paru przezabawnych rzeczy :razz: że np mam zepsuty autofocus(pewnie był już popsuty odkąd go dostałam) więc ostrość nastawiam zawsze tylko i wyłacznie ręcznie..myslałam,że tak trzeba :lol: a tak zdziwiona byłam czemu wszystkim tak wyrażne zdjęcia wychodzą,a mi tylko od czasu do czasu :lol: do tego coś musze mieć z przysłoną.wychodzi,że mam bardzo małą :crazyeye: .nie wiem czy też nie jest popsuta czy tak ma ten aparat..bo w studio zdjęcia prześwietlone wychodzą :lol: a podobno jest to profesjonalny aparat :lol: więc jak widzisz same problemy:razz: śmiechu warte,ale biorę się niedługo ostro a podniesienie troszkę mojego poziomu w foceniu,które jest niskie :mad: Quote
Recommended Posts