Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ups.... to wyzej to nieaktualne:evil_lol::evil_lol: Te obrazki na szybie sa......... az nie wiem co mam napisac:lol: Powiem to samo co Maciek, u nas zima nie ma talentu:shake: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosienko, jestes wreszcie :multi::multi::multi: Co to za znikanie bez uprzedzenia? My tu sie martwimy, nie pomyslalas :nono: ;) [quote name='Gosiek'] Kurak piekny jak malowanie :loveu::loveu::loveu: Moze dlatego ze...SZTUCZNY...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 :eviltong: bo u nas mróz rekompensuje takimi pięknymi malunkami to co musimy wycierpieć wychodząc na dwór od kilku dni ;) No i Maciek - musisz sobie zamontować trzyszybowe okna :evil_lol: bo to tylko maluje na tej zewnętrznej, która się "poci" :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Teklunia'] Kurak piekny jak malowanie :loveu::loveu::loveu: Moze dlatego ze...SZTUCZNY...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ta znów zaczyna :mad::lol::lol::lol: [quote name='Teklunia']Gosienko, jestes wreszcie :multi::multi::multi: Co to za znikanie bez uprzedzenia? My tu sie martwimy, nie pomyslalas :nono: ;) a Kasiu bo wiesz.. był dzień Babci i Dziadka i mało co w domku byłam :oops: Nastepnym razem napiszę ze znikam na 2 dni ;) I dziękuję Kasiu za pamięć :loveu: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Teklunia'] Kurak piekny jak malowanie :loveu::loveu::loveu: Moze dlatego ze...SZTUCZNY...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze masz racje! Trzeba sie blizej przyjrzec tym ptaszkom, bo takie piekne, ze az nie mozliwe...:evil_lol::evil_lol: Moze to specjalnie, zebysmy padli z zazdrosci:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Ala - jeszcze trochę i też bedziesz takie ptaszki focić... tylko cierpliwosć i cwiczenie do tego prowadzą ;) No i koniecznie punktowy pomiar światła + manual :diabloti: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 bo u nas mróz rekompensuje takimi pięknymi malunkami to co musimy wycierpieć wychodząc na dwór od kilku dni ;-) No i Maciek - musisz sobie zamontować trzyszybowe okna :evil_lol: bo to tylko maluje na tej zewnętrznej, która się "poci" :diabloti: hehe cóż za technologia :evil_lol: ja mam cale 2 szyby w takich malunach a ze nadal zyje bez aparatu :-( to nie mam jak tego uwiecznic... Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Oj Malwi - no to sie dziewczyno staraj ;) pros, marudź... moze coś wskórasz - przynajmniej mam nadzieję. No tak - u mnie na garażu (pojedyńcze szyby) jest cudny mrozik ale..... niestety nie ma pojedyńczych malunków a takie najfajniej focić :lol: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 No właśnie mam dylemat, prawko czy cyfrówka? :shake: ale zobaczymy może dostane i to i to jak babcie namowie eby wziela mi aparacik na raty:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Yorkies']No właśnie mam dylemat, prawko czy cyfrówka? :shake: ale zobaczymy może dostane i to i to jak babcie namowie eby wziela mi aparacik na raty:evil_lol: ooo i takie podejscie mi siębaaaardzo podoba :multi: Trzymam kciuki w takim razie za powodzenie tej opcji :cool3: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Malwina ja takze trzymam kciuki bo mam ten sam problem z aparatem:shake: Ale pozyczylam na kilka dni, pofocilam i jestem jak narazie spokojna:evil_lol::evil_lol: Zobaczymy na jak dlugo......:cool1: Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 póki co zostają mi wizyty Madzi :evil_lol: aż się pochwalę jakie mi śliczne zdjecia ostatnio zrobiła :oops: mam nadzieję ze się Gosiu nie pogniewasz ze je tu wstawiam :oops: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 No chyba żartujesz? Super fotki i super Madzie Cię umalowała (chyba się nie myle) :multi: Ślicznie wyszłaś, naprawdę :multi: Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :klacz: dla Madzi , ale modelkę miała niezwykle urodziwą :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Malwina super:multi::multi: Slicznie wyszlas! Madzia to ma talent do robienia zdjec;) Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 jeeej dziękuje :oops: miło mi bardzo... tak tak Madzia mnie malowała do tych zjdęc jak i na 100-dniówke tesh mnie przyszykowala i obfociła :loveu: Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Malwi, prosimy o te fotki! :multi: Nie daj się prosic ;) Quote
Yorkies Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 cierpliwości :evil_lol: póki co uciekam zrobić obiadek :razz: <pod tym względem nic sie nie zmieniłam:lol: > pozdrawiam Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Magda_Miki']Moze masz racje! Trzeba sie blizej przyjrzec tym ptaszkom, bo takie piekne, ze az nie mozliwe...:evil_lol::evil_lol: Moze to specjalnie, zebysmy padli z zazdrosci:evil_lol: Otoz to!!! :lol: Ciesze sie, ze i Ty rozgryzlas Gosie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Wariatki:lol: Ojej - właśnie wróciłam - byłam na dworku z aparatem - jest -16 stopni wiec ptaszynki wygłodzone i zziębnięte sie prawie nie boją... jednego ptaszorka fociłam z odległości 2 metrów :multi: hihi ciekawe co powiecie o tych zdjeciach :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiu ależ Ci się galeryjka szybko powiększa :cool3: :cool3: Miałam do nadrobienia chyba z 5 stron, ale jak miło czyta się starych Yorkofiołów :multi: :multi: :multi: Cudne malowidła na szybie i jeszcze piękniejsze ptaszki :loveu: :loveu: Malwi, świetne zdjęcia :cool3: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 a tu ma słoninkę w dziubku :cool3: kwiczoł - tak Kasiu? [SIZE=2]skubaniec n[SIZE=2]ic a nic sie nie bał :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 qrcze, ale uczte maja ptaszynki, dlatego tak czesto przylatuja, bo wiedzą, że u Gosi znajda cos dobrego :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Kwiczoł jak byk :D a ten pierwszy z czerwoną czapeczka to Dzięciołek :) Quote
Recommended Posts