Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):oj ALu, nawet nie masz pojęcia jak dorbze i was wszystkich czytać, nareszcie stara dogo, starzy znajomi,a nie jacys ................:cool3: :cool3: Spotykamy się w KAtowicach?? Mnie ci jacys....... to juz tak denerwuja! A z wami to bylo naprawde super, moze nie rozmawialam tak jak teraz, ale zawsze czytalam posciki i podziwialam:multi::multi: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No to cieszmy się tym co mamy :cool3: :cool3: A Gosia mnie ciągła na tą galerie już ho ho czasu temu i ja jakiś uparty byłem :shake: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ale teraz to juz nie zalujesz, nie?:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):No to cieszmy się tym co mamy :cool3: :cool3: A Gosia mnie ciągła na tą galerie już ho ho czasu temu i ja jakiś uparty byłem :shake: ciągle miałeś nadzieję ,że nasze dogo się odrodzi? ;) Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Alka w sumie to nie miałem nadzieji :shake: ale patriota jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a starą dogo znalazłem tutaj :evil_lol: Magda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ( w szczególnosci jak patrze na ta pałke :cool3: :cool3: :cool3: ) Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']Alka w sumie to nie miałem nadzieji :shake: ale patriota jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a starą dogo znalazłem tutaj :evil_lol: Magda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ( w szczególnosci jak patrze na ta pałke :cool3: :cool3: :cool3: ) Stare dogo sie przenioslo i oblega galerie:evil_lol::evil_lol: No i dobrze, ze nie zalujesz:eviltong: Quote
Lucy* Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Gosiek']sikory :cool3: :loveu: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: C O O O D O W N E :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
Sylwcia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Gosiek']Sylwio, mam nadzieje ze teraz częściej już bedziesz u nas gościć... jak zdrówko? Jak widzę takie piękniste zdjątka GOSIACZKU to w miarę wolnego czasu będę na 100% tu zaglądać. A co do zdrówka to jest już lepiej i w poniedziałek idę w końcu do pracki po prawie 2 miesiącach chorowania. Alma przesyła słodkie buziaki dla Axia :buzi: :calus: Quote
grygy Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 No to prawda, Gosia robi cudne zdjęcia!! I szczerze mówiąc, mam przynajmniej okazje przyjrzeć sie sikorce jak wygląda :evil_lol: :evil_lol: Tzn czasami widze, jak mi kot takową przyniesie:shake: :diabloti: Quote
Moniś Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Gosieńko, a Ty gdzie się podziałaś? :shake: Odkopuje Was z 3 stronki ;) Gdzie Axio i sikoreczki? :lol:;):cool3: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 I dzis to samo :shake: Nie ma Gosi... Moze jej sie paluszki poodmrazaly, jak sniezynki focila...? Quote
Moniś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Teklunia']I dzis to samo :shake: Nie ma Gosi... Moze jej sie paluszki poodmrazaly, jak sniezynki focila...? Nie dobrze :shake: :shake: Gosieńko WRACAJ ! :multi: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 jakie sliczne te zdjecia sikor!!!! Barawo!!!!! Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Moniś']Nie dobrze :shake: :shake: Gosieńko WRACAJ ! :multi: Tak WRACAJ!! Moze robi dla nas nowe foteczki:roll::roll: Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tak WRACAJ!! Moze robi dla nas nowe foteczki:roll::roll: albo zamarzła :roll: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PIKA napisał(a):albo zamarzła :roll: Oby nie!!:placz::placz: Quote
Moniś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='Magda_Miki']Oby nie!!:placz::placz: No Dziewczyny :crazyeye: Nie żartujcie :crazyeye: Gosiu! Nie rób nam stracha! Wracaj! :-o :multi: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 Dzieńdobry Chciałam ogłosiś wszem i wobec ze nie zamarzłam :lol::evil_lol: Dalej Was będę męczyć sobą i zdjęciami :diabloti: [SIZE=2]A dziś na porannym spacerku było -25 stopieńków ale.... jakos tak wcale tego zimna nie czuć - pewnie za suche powietrze ;) a tak ogólnie to chciałam Was poinformować (bo widzę ze wiele osób o tym nie wie) ze: wychodzenie z aparatem cyfrowym z mróz ponizej -18 -20 stopni grozi uszkodzeniem elektroniki i w efekcie mozna się pozegnać z aparacikiem :angryy: takie coś wyczytałam na forum fotograficznym miłego dzionka i dziękuję za wyciąganie mnie tzn mojej galeryjki przez weekend z czeluści zapomnienia :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Gosiu i ja ciebie witam! :lol: Myślę, że w takim razie chcąc oszczędzić aparat, nie pofocisz dziś, co? Ja już nie mogę się doczekać ocieplenia! Choć trochę! :placz: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 No Małgosiu, raczej nie pofocę :cool3: za bardzo lubię mój aparacik :evil_lol: ale w sobotę było chwilkę -15 i wtedy na moment wyskoczyłam zrobić zdjecie ptaszyny odwiedzajacej nasz ogródek i pstrykałam fotki arcydzieł mrozu na szybie Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek']No Małgosiu, raczej nie pofocę :cool3: za bardzo lubię mój aparacik :evil_lol: ale w sobotę było chwilkę -15 i wtedy na moment wyskoczyłam zrobić zdjecie ptaszyny odwiedzajacej nasz ogródek i pstrykałam fotki arcydzieł mrozu na szybie Gosiu no cudne!!!:crazyeye: [SIZE=2]a co to za ptaszyna śliczna? Wszystkie śliczne ptaszki do ciebie przylatują do ogródka!:lol: Quote
Gosiek Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu no cudne!!!:crazyeye: [SIZE=2]a co to za ptaszyna śliczna? Wszystkie śliczne ptaszki do ciebie przylatują do ogródka!:lol: Bażant :evil_lol: Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 WOw Gosiaku super, ze zyjesz, bo pusto cos tu było :evil_lol: Zdjątka super, Bażant THe BEst, tez bym chciał mieć takiego gościa na placu :diabloti: Quote
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Gosiek'] i pstrykałam fotki arcydzieł mrozu na szybie Gosiu, czy to u ciebie na szybie takie cudne obrazki sie maluja??:roll: Po prostu rewelacja!!:multi::multi: Quote
grygy Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 W Zawierciu to ten nasz mróz to jakieś beztalencie, bo nic fajnego nie potrafi namalować :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts