Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

grygy napisał(a):
oj ALu, nawet nie masz pojęcia jak dorbze i was wszystkich czytać, nareszcie stara dogo, starzy znajomi,a nie jacys ................:cool3: :cool3: Spotykamy się w KAtowicach??

Mnie ci jacys....... to juz tak denerwuja! A z wami to bylo naprawde super, moze nie rozmawialam tak jak teraz, ale zawsze czytalam posciki i podziwialam:multi::multi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grygy napisał(a):
No to cieszmy się tym co mamy :cool3: :cool3:
A Gosia mnie ciągła na tą galerie już ho ho czasu temu i ja jakiś uparty byłem :shake:

ciągle miałeś nadzieję ,że nasze dogo się odrodzi? ;)

Posted

Alka w sumie to nie miałem nadzieji :shake: ale patriota jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a starą dogo znalazłem tutaj :evil_lol:

Magda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ( w szczególnosci jak patrze na ta pałke :cool3: :cool3: :cool3: )

Posted

[quote name='grygy']Alka w sumie to nie miałem nadzieji :shake: ale patriota jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a starą dogo znalazłem tutaj :evil_lol:

Magda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ( w szczególnosci jak patrze na ta pałke :cool3: :cool3: :cool3: )

Stare dogo sie przenioslo i oblega galerie:evil_lol::evil_lol: No i dobrze, ze nie zalujesz:eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']Sylwio, mam nadzieje ze teraz częściej już bedziesz u nas gościć... jak zdrówko?

Jak widzę takie piękniste zdjątka GOSIACZKU to w miarę wolnego czasu będę na 100% tu zaglądać.
A co do zdrówka to jest już lepiej i w poniedziałek idę w końcu do pracki po prawie 2 miesiącach chorowania.

Alma przesyła słodkie buziaki dla Axia :buzi: :calus:

Posted

No to prawda, Gosia robi cudne zdjęcia!! I szczerze mówiąc, mam przynajmniej okazje przyjrzeć sie sikorce jak wygląda :evil_lol: :evil_lol:
Tzn czasami widze, jak mi kot takową przyniesie:shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']I dzis to samo :shake:
Nie ma Gosi...
Moze jej sie paluszki poodmrazaly, jak sniezynki focila...?

Nie dobrze :shake: :shake:

Gosieńko WRACAJ ! :multi:

Posted

Dzieńdobry

Chciałam ogłosiś wszem i wobec ze nie zamarzłam :lol::evil_lol:

Dalej Was będę męczyć sobą i zdjęciami
:diabloti:

[SIZE=2]A dziś na porannym spacerku było -25 stopieńków ale.... jakos tak wcale tego zimna nie czuć - pewnie za suche powietrze ;)
a tak ogólnie to chciałam Was poinformować (bo widzę ze wiele osób o tym nie wie) ze:

wychodzenie z aparatem cyfrowym z mróz ponizej -18 -20 stopni grozi uszkodzeniem elektroniki i w efekcie mozna się pozegnać z aparacikiem :angryy:
takie coś wyczytałam na forum fotograficznym

miłego dzionka i dziękuję za wyciąganie mnie tzn mojej galeryjki przez weekend z czeluści zapomnienia :loveu:

Posted

Gosiu i ja ciebie witam! :lol: Myślę, że w takim razie chcąc oszczędzić aparat, nie pofocisz dziś, co? Ja już nie mogę się doczekać ocieplenia! Choć trochę! :placz:

Posted

No Małgosiu, raczej nie pofocę :cool3: za bardzo lubię mój aparacik :evil_lol:

ale w sobotę było chwilkę -15 i wtedy na moment wyskoczyłam zrobić zdjecie ptaszyny odwiedzajacej nasz ogródek

i pstrykałam fotki arcydzieł mrozu na szybie

Posted

[quote name='Gosiek']No Małgosiu, raczej nie pofocę :cool3: za bardzo lubię mój aparacik :evil_lol:

ale w sobotę było chwilkę -15 i wtedy na moment wyskoczyłam zrobić zdjecie ptaszyny odwiedzajacej nasz ogródek

Gosiu no cudne!!!:crazyeye: [SIZE=2]a co to za ptaszyna śliczna? Wszystkie śliczne ptaszki do ciebie przylatują do ogródka!:lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu no cudne!!!:crazyeye: [SIZE=2]a co to za ptaszyna śliczna? Wszystkie śliczne ptaszki do ciebie przylatują do ogródka!:lol: Bażant :evil_lol:

Posted

WOw Gosiaku super, ze zyjesz, bo pusto cos tu było :evil_lol:
Zdjątka super, Bażant THe BEst, tez bym chciał mieć takiego gościa na placu :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu, czy to u ciebie na szybie takie cudne obrazki sie maluja??:roll: Po prostu rewelacja!!:multi::multi: