Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke Królestwo zabawkowe Toli z samą TOlą na czele + Grey :cool3: świetne porównanie, prawie jak Osikar i Agat soty36 :lol: :lol: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']świetne porównanie, prawie jak Osikar i Agat soty36 :lol: :lol: Agat tylko, ze w czarnej wersji:evil_lol::evil_lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Taaa i pomyślcie, co się dzieje, gdzy ten dueat zaczyna szaleć po placu :evil_lol: torando odpada przy nich :diabloti: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):Taaa i pomyślcie, co się dzieje, gdzy ten dueat zaczyna szaleć po placu :evil_lol: torando odpada przy nich :diabloti: Juz sobie wyobrazamy:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']Taaa i pomyślcie, co się dzieje, gdzy ten dueat zaczyna szaleć po placu :evil_lol: torando odpada przy nich :diabloti: musisz Macius jakies fotki w "akcji" zrobic :evil_lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No własnie zabiore n a następny spacer do lasu aparacik i pocykam foteczek tych szaleńców, to Wam potem pokaże :cool3: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):No własnie zabiore n a następny spacer do lasu aparacik i pocykam foteczek tych szaleńców, to Wam potem pokaże :cool3: No to bedziesz mogl zalozyc wlasna galerie:lol: Chetnie bedziemy ja odwiedzac;) Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Oj nie, ja jestem zbyt leniwy na tak czesste cykanie foteczek :evil_lol: Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):Oj nie, ja jestem zbyt leniwy na tak czesste cykanie foteczek :evil_lol: Pff.........:angryy: No to bedziesz je wklejal w yorkowych galeriach:eviltong: A szkoda, bo z przyjemnoscia poogladalabym fotki Tolki i czarnej ........ (zapomnialam imienia:oops:) Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 NO fotki chyba wylądują w galeri yOrkowej, A to nie jest czarna :evil_lol: tylko czarnY badź siwy :evil_lol: Grey :evil_lol: Quote
Sylwcia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Gosiaczku - dopeiro co przejrzałam zdjątka - są cudowne :-) A te kwiatki o tej porze hmmm marzy mi sie od razu lato, ciepełko, słoneczko hmmmm :Rose::Rose::Rose: Quote
PIKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 O matko, ale ti wiosennie się zrobilo :roll: Ale jak wyjżęza okno to i tak mi się zaraz zimno robi :placz: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :multi::multi::multi:sikoreczki , i jakie sliczne:multi: :shake:mi nie wychodzą :mad: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Dziś było tak zimno ze nawet piłeczka psa nie interesowała :cool3: Popatrzył na nią..... ... i poszedł potem doszedł ze w łapki zimno i chciał do domku a w domku mamy ładne prymulki - kupione na Dzień Babci - pamiętacie ze jutro jest mam nadzieję? Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:sikoreczki , i jakie sliczne:multi: :shake:mi nie wychodzą :mad:Wychodzą tylko jeszcze o tym nie wiesz - koniecznie punktowy pomiar swiatła i.... stanie w miejscu przez dluzszy czas zeby sie przestały sikory bać ;) Quote
Moniś Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Śliczne kwiateczki :loveu::loveu::loveu::loveu: O Dniu Babci oczywiście pamiętamy :lol: A te mrozy są okropne :roll: Ja sama nie moge tego znieść :roll: A co mowa nasze psiulki :shake: :roll: :buzi: Axelku na rozgrzewke ;) Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 :grins: to dobrze ze pamiętacie :grins: Axelek dziękuje, właśnie wyciągnął mojego męża po raz drugi na wieczorny spacerek - chodzą teraz po mrozie :roll: Quote
Moniś Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Gosiek napisał(a)::grins: to dobrze ze pamiętacie :grins: Axelek dziękuje, właśnie wyciągnął mojego męża po raz drugi na wieczorny spacerek - chodzą teraz po mrozie :roll: No to w dobrym momencie przesłałam tego całuska :lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Sylwcia']Gosiaczku - dopeiro co przejrzałam zdjątka - są cudowne :-) A te kwiatki o tej porze hmmm marzy mi sie od razu lato, ciepełko, słoneczko hmmmm :Rose::Rose::Rose:Sylwio, mam nadzieje ze teraz częściej już bedziesz u nas gościć... jak zdrówko? Quote
PIKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:sikoreczki , i jakie sliczne:multi: :shake:mi nie wychodzą :mad: Bo sikorki raczej odfruwają, a nie wychodza :roll: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ło! Jakie te sikorki grubaski sa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Sikory grubaski bo się biedaczki tak napuszyły od mrozów ;) Quote
Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Witam wieczorkiem! :multi: Gosiu, piekne foteczki zapodałas, jestem zauroczona sikorkami :loveu::loveu::loveu: Byłam dzisiaj bardzo zajęta,teraz wykorzystalam moment ,że do galerii zajrzałam.:oops: Widzę Gosiu, że prezenciki w postaci prymulek przygotowane. Ja tradycyjnie kupilam 2 babciom i jednej prababci bombonierki ,a dla dziadka jeszcze się zobaczy. :razz: Moja babcia w tym roku w maju kończy 90 lat. :multi:Piękny wiek , prawda? Sylwio i Maćku, miło Was czytac :multi: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 oj ALu, nawet nie masz pojęcia jak dorbze i was wszystkich czytać, nareszcie stara dogo, starzy znajomi,a nie jacys ................:cool3: :cool3: Spotykamy się w KAtowicach?? Quote
Recommended Posts