mAKU Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ale jeżeli ktoś nie bardzo będzie łapał te rameczki to niech sobie to ściągnie :p http://maku.vel.pl/downloads/Ramki_foto_maku.rar Należy to wgrać do katalogu: ("dysk i katalog np: C:\Program Files\ ) ...Adobe\Photoshop CS\Presets PL\Photoshop Actions :p Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='mAKU']Ale jeżeli ktoś nie bardzo będzie łapał te rameczki to niech sobie to ściągnie :p http://maku.vel.pl/downloads/Ramki_foto_maku.rar Należy to wgrać do katalogu: ("dysk i katalog np: C:\Program Files\ ) ...Adobe\Photoshop CS\Presets PL\Photoshop Actions :p a jak chce sie uzyć to gdzie tego szukać? Quote
mAKU Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PIKA może tu: http://maku.vel.pl/ramki_foto/;) Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Hello - ależ zimno dziś :crazyeye: -20 o ósmej rano - Axiowi łapinki marzły i co jakiś czas którąś podnosił prosząc o rozgrzanie;) Brrr Quote
PIKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='mAKU']PIKA może tu: http://maku.vel.pl/ramki_foto/;) Ja wiem jak zrobić ramke w PS-ie, :lol: ale wgralam w PS-a te ramki- gotowce , które podalaś i nie mogę ich znaleźć :roll: [quote name='Gosiek']Hello - ależ zimno dziś :crazyeye: -20 o ósmej rano - Axiowi łapinki marzły i co jakiś czas którąś podnosił prosząc o rozgrzanie;) Brrr Mnie też łapki zmarzly, ale podnieśc ich nie mialam jak :angryy: wszystkie kończyny mi odpadly :angryy: a podobno ma być jeszcze zimniej :eek2: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='PIKA'] Mnie też łapki zmarzly, ale podnieśc ich nie mialam jak :angryy: wszystkie kończyny mi odpadly :angryy: a podobno ma być jeszcze zimniej :eek2:zimniej z niedzieli na poniedziałek ma być... a temperaturka rośnie powoli na szczęście, no i słoneczko mamy.. dopiero by było jakby doszedł wiatr i brak słońca....brrrrrr strach się bać.... to ja tak wiosennie - właśnie przeglądam stare fotki by humorek sobie poprawić Quote
Evelina Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Gosiek']to ja tak wiosennie - właśnie przeglądam stare fotki by humorek sobie poprawić Echhhh wiosenka :loveu: :iloveyou: :loveu: Swoje roze z lata tez wyciagne wieczorkiem :loveu: Gosiek, przez Twojego Axelka i inne yorki, dziwnie zaczelam lubic te rase :lol: :loveu: Quote
mAKU Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PIKA w okienku zadania kliknij na trójkącik i wczytaj zadanie: Ramki_foto_maku Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Evelina']Echhhh wiosenka :loveu: :iloveyou: :loveu: Swoje roze z lata tez wyciagne wieczorkiem :loveu: Gosiek, przez Twojego Axelka i inne yorki, dziwnie zaczelam lubic te rase :lol: :loveu::multi: no to się niesamowicie cieszę ze polubiłaś yorsaki - są takie rozkoszne i przytulaśne... ach brak mi słów po prostu nad zaletami więc zmilczę :lol: Strasznie juz teskno mi do wieosny - zwłaszcza w taką pogodę jak dzis :placz: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Gosiek'] Strasznie juz teskno mi do wieosny - zwłaszcza w taką pogodę jak dzis :placz: Do wiosny i do laaaaaaaataaaaaaa!:lol: do ciepełka i długich dni! I długich miłych spacerów z psem! Bajan też podnosi łapki, chyba one sobie w ten sposób chcą ograniczyć kontakt z takim zimnym śniegiem?:roll: No nie wiem jak przeżyję ten dłuższy spacer, który mamy w południe...:p Ach Gosiu poproszę więcej takich ślicznych wiośnianych fotek...:Cool!: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Evelina'] Gosiek, przez Twojego Axelka i inne yorki, dziwnie zaczelam lubic te rase :lol: :loveu: Witaj Ewelino! A masz ślicznego psiaka w avatarku!:loveu: też taki misiaczek...co to za rasa? Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 No to moja Tolka chyba nienormalna jest :cool3: bo ona jak wyfruneła na dwór to znów wszystkie zaspy zaliczyła i biegała jak torpeda:roll: Hmmm, może to też jest sposób :cool3: :cool3: biega jak szalona, to mniej ma łapki na ziemi i nie marznie??:evil_lol: :cool3: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Maćku - Axel na podwórku też biega jak szalony ale na spacerku kroczył dumnie i powoli i łapeczki marzły ;) Małgosiu, własnie wgrywm zdjecia na Fotosika - zaraz kilka ciepłych fotek wstawię :lol: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 resztę fajnych kwiatków mam typowo letnich więc tych wiosennych koniec :lol: za to mam Axia typowo wiosennego a to fotka z maja - było cieplusio i Axio sie chłodził wodnym prysznicem :lol: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Gosiu, nie znecaj sie!!! -17 za oknem a Ty kwituszki wstawiasz:-( Ja chce do kwiatuszkow:placz::placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, nie znecaj sie!!! -17 za oknem a Ty kwituszki wstawiasz:-( Ja chce do kwiatuszkow:placz::placz::placz::placz:no własnie dlatego wstawiam.... zeby siebie i Was ogrzać :diabloti: a ja chce do wiosny i lata :placz: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Kurcze, wiosna, lato, spacerki, spotkanka, wakacje :shake: :placz: No ale teraz, to cieszmy sie, że jakieś -40 nie mamy a ''tylko'' -20 :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 grygy napisał(a):Kurcze, wiosna, lato, spacerki, spotkanka, wakacje :shake: :placz: No ale teraz, to cieszmy sie, że jakieś -40 nie mamy a ''tylko'' -20 :evil_lol: :evil_lol: a może i mamy -40 jak wiatr zawieje bo dosłownie odmraża policzki :crazyeye: Na szczęście nie - sprawdziłam w miejscowej stacji meteo i jest tak: temp -16,4 temp odczuwalna -26,7 przy preskości wiatru 4m/s :lol::lol: Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Kurcze no, przydało by się już ciepełko :cool3: Gosiaku no i w wakacje to w końcu spotkac się już musimy :mad: Ja pewnie na tydzień do wawy pojade z TOlką, a jak nie to wiesz ,wystaw mamy duzo i w wawie czesto będziemy :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 sliczne a w jakim to programie te ramki w photoshopie ;> Quote
grygy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke Królestwo zabawkowe Toli z samą TOlą na czele + Grey :cool3: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke Królestwo zabawkowe Toli z samą TOlą na czele + Grey :cool3: Cuuudo - dzięki Maciuś. :p no pewnie ze w tym roku trzeba się wkońcu spotkać.. czas najwyższy :mad: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 basiulka22tychy napisał(a):sliczne a w jakim to programie te ramki w photoshopie ;>Tak - w PhotoShopie - dzięki i miło mi ze się podobają. Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke Królestwo zabawkowe Toli z samą TOlą na czele + Grey :cool3: hihihi, ale to bosko wyglada :lol: Quote
Recommended Posts