Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mAKU']PIKA może tu: http://maku.vel.pl/ramki_foto/;)
Ja wiem jak zrobić ramke w PS-ie, :lol: ale wgralam w PS-a te ramki- gotowce , które podalaś i nie mogę ich znaleźć :roll:

[quote name='Gosiek']Hello - ależ zimno dziś :crazyeye:
-20 o ósmej rano - Axiowi łapinki marzły i co jakiś czas którąś podnosił prosząc o rozgrzanie;)
Brrr
Mnie też łapki zmarzly, ale podnieśc ich nie mialam jak :angryy: wszystkie kończyny mi odpadly :angryy:

a podobno ma być jeszcze zimniej :eek2:

Posted

[quote name='PIKA']

Mnie też łapki zmarzly, ale podnieśc ich nie mialam jak :angryy: wszystkie kończyny mi odpadly :angryy:

a podobno ma być jeszcze zimniej :eek2:zimniej z niedzieli na poniedziałek ma być... a temperaturka rośnie powoli na szczęście, no i słoneczko mamy.. dopiero by było jakby doszedł wiatr i brak słońca....brrrrrr strach się bać....

to ja tak wiosennie - właśnie przeglądam stare fotki by humorek sobie poprawić

Posted

[quote name='Gosiek']to ja tak wiosennie - właśnie przeglądam stare fotki by humorek sobie poprawić
Echhhh wiosenka :loveu: :iloveyou: :loveu:

Swoje roze z lata tez wyciagne wieczorkiem :loveu:

Gosiek, przez Twojego Axelka i inne yorki, dziwnie zaczelam lubic te rase :lol: :loveu:

Posted

[quote name='Evelina']Echhhh wiosenka :loveu: :iloveyou: :loveu:

Swoje roze z lata tez wyciagne wieczorkiem :loveu:

Gosiek, przez Twojego Axelka i inne yorki, dziwnie zaczelam lubic te rase :lol: :loveu::multi: no to się niesamowicie cieszę ze polubiłaś yorsaki - są takie rozkoszne i przytulaśne... ach brak mi słów po prostu nad zaletami więc zmilczę :lol:

Strasznie juz teskno mi do wieosny - zwłaszcza w taką pogodę jak dzis :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']

Strasznie juz teskno mi do wieosny - zwłaszcza w taką pogodę jak dzis :placz:

Do wiosny i do laaaaaaaataaaaaaa!:lol: do ciepełka i długich dni! I długich miłych spacerów z psem! Bajan też podnosi łapki, chyba one sobie w ten sposób chcą ograniczyć kontakt z takim zimnym śniegiem?:roll: No nie wiem jak przeżyję ten dłuższy spacer, który mamy w południe...:p Ach Gosiu poproszę więcej takich ślicznych wiośnianych fotek...:Cool!:

Posted

[quote name='Evelina']

Gosiek, przez Twojego Axelka i inne yorki, dziwnie zaczelam lubic te rase :lol: :loveu:

Witaj Ewelino! A masz ślicznego psiaka w avatarku!:loveu: też taki misiaczek...co to za rasa?

Posted

No to moja Tolka chyba nienormalna jest :cool3: bo ona jak wyfruneła na dwór to znów wszystkie zaspy zaliczyła i biegała jak torpeda:roll: Hmmm, może to też jest sposób :cool3: :cool3: biega jak szalona, to mniej ma łapki na ziemi i nie marznie??:evil_lol: :cool3:

Posted

Maćku - Axel na podwórku też biega jak szalony ale na spacerku kroczył dumnie i powoli i łapeczki marzły ;)

Małgosiu
, własnie wgrywm zdjecia na Fotosika - zaraz kilka ciepłych fotek wstawię :lol:

Posted

resztę fajnych kwiatków mam typowo letnich więc tych wiosennych koniec :lol:
za to mam Axia typowo wiosennego

a to fotka z maja - było cieplusio i Axio sie chłodził wodnym prysznicem :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, nie znecaj sie!!!
-17 za oknem a Ty kwituszki wstawiasz:-(

Ja chce do kwiatuszkow:placz::placz::placz::placz:no własnie dlatego wstawiam.... zeby siebie i Was ogrzać :diabloti:

a ja chce do wiosny i lata :placz:

Posted

Kurcze, wiosna, lato, spacerki, spotkanka, wakacje :shake: :placz:
No ale teraz, to cieszmy sie, że jakieś -40 nie mamy a ''tylko'' -20 :evil_lol: :evil_lol:

Posted

grygy napisał(a):
Kurcze, wiosna, lato, spacerki, spotkanka, wakacje :shake: :placz:
No ale teraz, to cieszmy sie, że jakieś -40 nie mamy a ''tylko'' -20 :evil_lol: :evil_lol:
a może i mamy -40 jak wiatr zawieje bo dosłownie odmraża policzki :crazyeye:

Na szczęście nie - sprawdziłam w miejscowej stacji meteo i jest tak:
temp -16,4
temp odczuwalna -26,7 przy preskości wiatru 4m/s
:lol::lol:

Posted

Kurcze no, przydało by się już ciepełko :cool3:
Gosiaku no i w wakacje to w końcu spotkac się już musimy :mad: Ja pewnie na tydzień do wawy pojade z TOlką, a jak nie to wiesz ,wystaw mamy duzo i w wawie czesto będziemy :evil_lol:

Posted

Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke

Królestwo zabawkowe Toli z samą TOlą na czele + Grey :cool3:

Posted

[quote name='grygy']Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke

Cuuudo - dzięki Maciuś. :p

no pewnie ze w tym roku trzeba się wkońcu spotkać.. czas najwyższy :mad:

Posted

[quote name='grygy']Gosia wstawiam jedną fotke dla porównania ich wielkości, ładniejsze porobie jak wykąpe TOlke

hihihi, ale to bosko wyglada :lol: