mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']A GG masz? jak masz to zaklikaj jutro do mnie to wg instrukcji zrobisz sobia albo.... jak chcesz to ja zrobię i prześlę w formacie PSD :) Co Ty na to Małgosiu? a zdjecia zaraz obrobię w rameczki i powstawiam :) Gosiu, mam GG i zaklikam jutro do ciebie!:lol: A teraz czekam na fotki!:loveu: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Już wstawiam fotaski tylko jeszcze Ci małgosiu powiem zebyć sie nie przejmowała tym ze na DGM widać mnie jako ciągle niedostępną... ja jestem dla wszystkich których mam na liscie :lol::evil_lol: a teraz fotaski słoneczny Axio kos papusiająca kawka/kafka? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ax w promieniach słoneczka cudowny :loveu: a codo ptaszka to chyba to kawka, przez w tak mi sie obilo o uszy :razz: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 i na deser troszkę kolorków w zimie :p Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 i jeszcze jedna partyjka zdjec a ta troszke rozmazana Quote
isabelle Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Już wstawiam fotaski tylko jeszcze Ci małgosiu powiem zebyć sie nie przejmowała tym ze na DGM widać mnie jako ciągle niedostępną... ja jestem dla wszystkich których mam na liscie :lol::evil_lol: a teraz fotaski słoneczny Axio kos papusiająca kawka/kafka? Qrcze, Gosia, nie dosc, ze takie piekne ptaki focisz to jeszcze mialas dzisiaj sloneczko. :lol: A u mnie zimno i ponuro i biaaaaaaaaaalo!!!!!:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 nie no śnieżynka cud malinka :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 isabelle napisał(a):Qrcze, Gosia, nie dosc, ze takie piekne ptaki focisz to jeszcze mialas dzisiaj sloneczko. :lol: A u mnie zimno i ponuro i biaaaaaaaaaalo!!!!!:razz:Dzięki Agatko - słoneczko miałam tylko ze 2 godzinki no ale zawsze to coś :lol: U mnie też zimno - teraz jest -15 a temperatura ma ponoć dalej spadać... ech będę sie bała rano na termometr spojrzeć ;) Oj Daga, Daga :p Quote
grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Zdjęcia cudne, kurcze jaki świat w makro jest ładny :cool1: No zajrzałem gOsiu i zaglądać będe :cool3: lepsza atmosfera tu jest :evil_lol: Zastanawiam się, co mówią twoi sąsiedzi jak widzą Cie z aparatem fotografującą dach garażu :lol: :lol: :lol: ( pisałas, że robisz fotki śniezynek na dachu):evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 grygy napisał(a):Zdjęcia cudne, kurcze jaki świat w makro jest ładny :cool1: No zajrzałem gOsiu i zaglądać będe :cool3: lepsza atmosfera tu jest :evil_lol: Zastanawiam się, co mówią twoi sąsiedzi jak widzą Cie z aparatem fotografującą dach garażu :lol: :lol: :lol: ( pisałas, że robisz fotki śniezynek na dachu):evil_lol: Garaż mam od "zawietrznej" hihihi i nikt mnie tam nie widzi Ale za to jak sterczałam dziś przy ogrodzeniu i fociłam dzięciołka siedzącego na drzewie u sąsiadów to się przechodnie dziwnie patrzyli :evil_lol::diabloti: A atmosferka jest naprawdę wspaniała - jak za dawnych czasów "tam" :p Widzisz? dzięki Galerii poznasz swiat w makro ;) a jest co podziwiać. Quote
grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No ale przynajmniej na twoim fotografowaniu zyskuje Ax, bo może się wybiegać po dworku :p :p No ruch tu jak za starych dobrych czasów na offie :cool3: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='grygy']No ale przynajmniej na twoim fotografowaniu zyskuje Ax, bo może się wybiegać po dworku :p :p No ruch tu jak za starych dobrych czasów na offie :cool3: No widzisz? Fajnie jest, mówię Ci a wiesz ze ja nigdy nie kłamię :cool3: A Axio to nieraz ma dość bo ja latam z aparatem a jemu zimno ;) i się telepie - musze wtedy mu piłkę porzucać albo kazać szukać kotka czy pieska to wtedy biega i sie rozgrzewa :evil_lol: Quote
mAKU Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Widzę, że jest zapotrzebowanie na ramki....:lol: A może zamiast Gosiek będzie tłumaczyła to może napiszę Wam akcję do PhotoShopa ??? Jedno kliknięcie i ramka gotowa :p Quote
grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ja mam problem z głowy, bo Grey ciąga TOlke po całym placu i sie gonią, więc wyszaleją sie i zawsze kończy sie tak, że ja TOlke prosze, żeby do domu isć ,a nie ona mnie :lol: :lol: :lol: No dobra, tu jest straszny ruch :evil_lol: I tak być powinno aach stare dobre czasy mi się przypominają :roll: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ale pelno nowych cudnych fooootek :multi: Sniezynki cud, miod i orzeszki :loveu: Teklunia napisał(a):no szczyt wszystkiego!!! Axio olal balwana!!! Jaki szczyt? :crazyeye: Bardzo mądry piesek :diabloti: Balwanow nalezy olewac :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='mAKU']Widzę, że jest zapotrzebowanie na ramki....:lol: A może zamiast Gosiek będzie tłumaczyła to może napiszę Wam akcję do PhotoShopa ??? Jedno kliknięcie i ramka gotowa :p jedno klikniecie jak sie sobie nagra w PS-ie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):Ale pelno nowych cudnych fooootek :multi: Sniezynki cud, miod i orzeszki :loveu: Jaki szczyt? :crazyeye: Bardzo mądry piesek :diabloti: Balwanow nalezy olewac :evil_lol: coz, to poniekad bardzo madre podejscie... nie rozpatrywalam tego w ten sposob... :lol: Quote
grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):Ale pelno nowych cudnych fooootek :multi: Sniezynki cud, miod i orzeszki :loveu: Jaki szczyt? :crazyeye: Bardzo mądry piesek :diabloti: Balwanow nalezy olewac :evil_lol: Że też, jeszcze mój pies mojego sąsiada nie osikał :roll: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='PIKA']Ale pelno nowych cudnych fooootek :multi: Sniezynki cud, miod i orzeszki :loveu: Jaki szczyt? :crazyeye: Bardzo mądry piesek :diabloti: Balwanow nalezy olewac :evil_lol: Otóż to - szkoda ze tak ostatnio wszyscy bałwanów nie olali.... ech :diabloti: Pika - fotaski z odzysku więc całe szczęście ze są... ;) Maćku no to tylko pozazdrościć - Axio niestety nie ma z kim poszaleć więc biedulek marznie :shake: Quote
grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek'] Maćku no to tylko pozazdrościć - Axio niestety nie ma z kim poszaleć więc biedulek marznie :shake: Za to ma szaloną właścicielke, więc też nic nie traci :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiu - dobrze, że wróciłaś ! Są śnieżynki - ale nie ma kropelek ....:-( Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu - dobrze, że wróciłaś ! Są śnieżynki - ale nie ma kropelek ....:-(Kropelki Haniu zamarzły :evil_lol: i są w postaci śnieżynek :evil_lol: A ostatnio to mnie przecież pobić chciałaś za kropelki wiec powinnać się cieszyć :diabloti: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Kochana Gosiu, czy myslalas o zrobieniu wlasnej strony ze swoimi fotkami? Takiej jak ma Wind? Bo to juz ten poziom, moja droga!!! Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Iiii tam szlona jeszcze nie jestem... moze troszki zwariowana :errrr: a to punkt obserwacyjny Axia i mój fotograficzny na posesję sąsiadów i ptaszynki :megagrin: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Teklunia']Kochana Gosiu, czy myslalas o zrobieniu wlasnej strony ze swoimi fotkami? Takiej jak ma Wind? Bo to juz ten poziom, moja droga!!!Rany julek Kasiu Ty bredzisz :crazyeye: Jaki poziom? A stronek nie umiem obsługiwać wiec nic by sie nie działo - ie umiem nawet zdjeć dodawać więc nierealne. Miałam stronkę Axia i jakoś tak.....padła :oops: Quote
Recommended Posts