Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
Prawdziwe, prawdziwe, przecież mówiłam że cudne śnieżynki z nieba dziś lecą - muszę jeszcze upolować tak z kwiatuszkami na czubkach :multi:
Właśnie kończą sie ładować akumulatorki i zaraz znów idę polować na śnieżynki :evil_lol:

ale focisz je jak lecą czy kładziesz się?;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']no szczyt wszystkiego!!!
Axio olal balwana!!!
[SIZE=-2]czy nos bałwana jest z kiełbasy:crazyeye:

Nie - z marcherwki - baaaardzo tradycyjnie:lol:

Posted

Witaj !!
Ja też czem prędzej przybiegłam i już jestem :loveu:

ALE CUDNE FOTECZKI !!!!! MOJA DUSZKO POKREWNA :calus: :buzi:

Obejrzenie całej galeryjki troszku mi zajmie :cool3: toteż zaczynam :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
ale focisz je jak lecą czy kładziesz się?;)
Ani jedno ani drugie :eviltong:
Czekam aż spadną na jakieś podłoże - np garaż (mam taki niski) hihihi

Posted

Gosiek napisał(a):
:placz: zdjeć śnieżynek nie będzie :placz:
skasowałam sobie niechcący fotki z aparatu :placz:
:mad:Gosiu jak mogłaś :placz: . A te poprzednie są powalajace :loveu:
Co do fotosika to ja nie wiem co się kopiuje na forum :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:Gosiu jak mogłaś :placz: . A te poprzednie są powalajace :loveu:
Co do fotosika to ja nie wiem co się kopiuje na forum :oops: Nie wiem właśnie jak mogłam takie głupstwo popełnić:placz:

a na fotosiku kopiujesz ten pierwszy link czyli Pełen rozmiar na forum 1:

Posted

[quote name='Gosiek']Nie - marcherwki - baaaardzo tradycyjnie:lol:
ło :evil_lol: :evil_lol: a wygląda to jakby miał nos z kiełbasy zrobiony :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

grygy napisał(a):
ło :evil_lol: :evil_lol: a wygląda to jakby miał nos z kiełbasy zrobiony :cool3: :cool3: :cool3:
:multi: cześć Maciuś - ale fajowo ze tu zajrzałeś nareszcie :multi:

Jak mi się uda zdjecia odzyskać to wstawię zbliżenie bałwankowej łepetyny :eviltong:

Posted

No i jak mogłaś skasować?:lying: Taka fachura jak ty Gosiu? :lol: Szkoda bo właśnie miałam nadzieję nowe zobaczyć, ale czytam, że może je odzyskasz? Byłoby super! :multi:
Gosiu kochana, a powiedz mi (jeśli to nie sekret, oczywiście;)) jak się robi ramki? i w jakim programie? Bo może bym spróbowała...:-?

Posted

[quote name='mmbbaj']No i jak mogłaś skasować?:lying: Taka fachura jak ty Gosiu? :lol: Szkoda bo właśnie miałam nadzieję nowe zobaczyć, ale czytam, że może je odzyskasz? Byłoby super! :multi:
Gosiu kochana, a powiedz mi (jeśli to nie sekret, oczywiście;)) jak się robi ramki? i w jakim programie? Bo może bym spróbowała...:-? tak, tak - dobijcie mnie jeszcze bardziej :placz:
w trakcie robienia zdjeć zmieniałam baterię - po zmianie baterii przy zgrywaniu fotek są dwa podkatalogi a nie jeden... jeden zgrałam, odłączyłam aparat, skasowałam w nim zdjecia i..... panika bo były jeszcze inne :placz:
Ale mój mąz już coś cam próbuje odzyskać więc są szanse na zdjecia - moze nie wszystkie ale zawsze coś :multi:

A rameczki zrobiłam w PhotoShopie i zapisałam sobie... i tylko wstawiam juz gotowe :razz: bo nie chce mi się za każdym razem robić obrysu zdjęć :lol:

Posted

Gosiu jeszcze raz życzę odzyskania fot no i trzymam kciukaski bo z chęcią pooglądałabym sobie śniezynki, jestem nimi zauroczona są cudowne :loveu: :loveu:

Axio rewelacyjny, a z bałwanem robi dokładnie to co mój, czyli olewa go :lol: :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

A rameczki zrobiłam w PhotoShopie i zapisałam sobie... i tylko wstawiam juz gotowe :razz: bo nie chce mi się za każdym razem robić obrysu zdjęć :lol:

Acha...:p prościutkie!:mad:

[quote name='Daga_i_Oskar']

Axio rewelacyjny, a z bałwanem robi dokładnie to co mój, czyli olewa go :lol: :lol:

A Bajan jak pierwszy raz zobaczył bałwana to się go przestraszył:evil_lol: Szczekał na niego i za nic nie chciał podejść! Pańcia musiała bałwanka zdominować i dopiero wtedy Bajan go obwąchał no i oczywiście olał :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Małgosiu a masz PhotoShopa?

no więc.........

no więc muszę powiedzieć.......

zgadnijcie co?

jak nie macie to i rameczek mieć nie będziecie ...:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alka']jak nie macie to i rameczek mieć nie będziecie ...:eviltong::eviltong:No co Ty Ala :crazyeye:
Ja o całkiem innej rzeczy chciałam.. oddzieliłam przecież to co pisałam do Małgosi od pozostałego tekstu :evil_lol:

...................................
więc jeszcze raz

co chę powiedzieć? z czego sie tak cieszę, hę?

Posted

[quote name='Gosiek']Tak, tak - mam foteczki
Nie wszystkie ale 90% się udało

Ooooooooooooooooooooooooo!!! to SUPER!!!!!!:happy1::multi::multi::multi: To dawaj zdjęcia! A Pfotoshopa mam!:-?

Posted

[quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooooooooooooo!!! to SUPER!!!!!!:happy1::multi::multi::multi: To dawaj zdjęcia! A Pfotoshopa mam!:-? A GG masz?
jak masz to zaklikaj jutro do mnie to wg instrukcji zrobisz sobia albo.... jak chcesz to ja zrobię i prześlę w formacie PSD :)
Co Ty na to Małgosiu?

a zdjecia zaraz obrobię w rameczki i powstawiam :)