mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiek napisał(a):Prawdziwe, prawdziwe, przecież mówiłam że cudne śnieżynki z nieba dziś lecą - muszę jeszcze upolować tak z kwiatuszkami na czubkach :multi: Właśnie kończą sie ładować akumulatorki i zaraz znów idę polować na śnieżynki :evil_lol: ale focisz je jak lecą czy kładziesz się?;) Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Teklunia']no szczyt wszystkiego!!! Axio olal balwana!!! [SIZE=-2]czy nos bałwana jest z kiełbasy:crazyeye: Nie - z marcherwki - baaaardzo tradycyjnie:lol: Quote
Lucy* Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Witaj !! Ja też czem prędzej przybiegłam i już jestem :loveu: ALE CUDNE FOTECZKI !!!!! MOJA DUSZKO POKREWNA :calus: :buzi: Obejrzenie całej galeryjki troszku mi zajmie :cool3: toteż zaczynam :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 mmbbaj napisał(a):ale focisz je jak lecą czy kładziesz się?;) Ani jedno ani drugie :eviltong: Czekam aż spadną na jakieś podłoże - np garaż (mam taki niski) hihihi Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 :placz: zdjeć śnieżynek nie będzie :placz: skasowałam sobie niechcący fotki z aparatu :placz: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiek napisał(a)::placz: zdjeć śnieżynek nie będzie :placz: skasowałam sobie niechcący fotki z aparatu :placz::mad:Gosiu jak mogłaś :placz: . A te poprzednie są powalajace :loveu: Co do fotosika to ja nie wiem co się kopiuje na forum :oops: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Gosiu jak mogłaś :placz: . A te poprzednie są powalajace :loveu: Co do fotosika to ja nie wiem co się kopiuje na forum :oops: Nie wiem właśnie jak mogłam takie głupstwo popełnić:placz: a na fotosiku kopiujesz ten pierwszy link czyli Pełen rozmiar na forum 1: Quote
grygy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Nie - marcherwki - baaaardzo tradycyjnie:lol: ło :evil_lol: :evil_lol: a wygląda to jakby miał nos z kiełbasy zrobiony :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 grygy napisał(a):ło :evil_lol: :evil_lol: a wygląda to jakby miał nos z kiełbasy zrobiony :cool3: :cool3: :cool3: :multi: cześć Maciuś - ale fajowo ze tu zajrzałeś nareszcie :multi: Jak mi się uda zdjecia odzyskać to wstawię zbliżenie bałwankowej łepetyny :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1: dziękuję ;)Proszę bardzo - polecam sie na przyszłość ;) Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 No i jak mogłaś skasować?:lying: Taka fachura jak ty Gosiu? :lol: Szkoda bo właśnie miałam nadzieję nowe zobaczyć, ale czytam, że może je odzyskasz? Byłoby super! :multi: Gosiu kochana, a powiedz mi (jeśli to nie sekret, oczywiście;)) jak się robi ramki? i w jakim programie? Bo może bym spróbowała...:-? Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']No i jak mogłaś skasować?:lying: Taka fachura jak ty Gosiu? :lol: Szkoda bo właśnie miałam nadzieję nowe zobaczyć, ale czytam, że może je odzyskasz? Byłoby super! :multi: Gosiu kochana, a powiedz mi (jeśli to nie sekret, oczywiście;)) jak się robi ramki? i w jakim programie? Bo może bym spróbowała...:-? tak, tak - dobijcie mnie jeszcze bardziej :placz: w trakcie robienia zdjeć zmieniałam baterię - po zmianie baterii przy zgrywaniu fotek są dwa podkatalogi a nie jeden... jeden zgrałam, odłączyłam aparat, skasowałam w nim zdjecia i..... panika bo były jeszcze inne :placz: Ale mój mąz już coś cam próbuje odzyskać więc są szanse na zdjecia - moze nie wszystkie ale zawsze coś :multi: A rameczki zrobiłam w PhotoShopie i zapisałam sobie... i tylko wstawiam juz gotowe :razz: bo nie chce mi się za każdym razem robić obrysu zdjęć :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiu jeszcze raz życzę odzyskania fot no i trzymam kciukaski bo z chęcią pooglądałabym sobie śniezynki, jestem nimi zauroczona są cudowne :loveu: :loveu: Axio rewelacyjny, a z bałwanem robi dokładnie to co mój, czyli olewa go :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek'] A rameczki zrobiłam w PhotoShopie i zapisałam sobie... i tylko wstawiam juz gotowe :razz: bo nie chce mi się za każdym razem robić obrysu zdjęć :lol: Acha...:p prościutkie!:mad: [quote name='Daga_i_Oskar'] Axio rewelacyjny, a z bałwanem robi dokładnie to co mój, czyli olewa go :lol: :lol: A Bajan jak pierwszy raz zobaczył bałwana to się go przestraszył:evil_lol: Szczekał na niego i za nic nie chciał podejść! Pańcia musiała bałwanka zdominować i dopiero wtedy Bajan go obwąchał no i oczywiście olał :lol: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Małgosiu a masz PhotoShopa? no więc......... no więc muszę powiedzieć....... zgadnijcie co? Quote
Alka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Małgosiu a masz PhotoShopa? no więc......... no więc muszę powiedzieć....... zgadnijcie co? jak nie macie to i rameczek mieć nie będziecie ...:eviltong::eviltong: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='Alka']jak nie macie to i rameczek mieć nie będziecie ...:eviltong::eviltong:No co Ty Ala :crazyeye: Ja o całkiem innej rzeczy chciałam.. oddzieliłam przecież to co pisałam do Małgosi od pozostałego tekstu :evil_lol: ................................... więc jeszcze raz co chę powiedzieć? z czego sie tak cieszę, hę? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Małgosiu a masz PhotoShopa? no więc......... no więc muszę powiedzieć....... zgadnijcie co? a może zdjęcia odzyskałas ?? :cool3: :cool3: Quote
Alka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no tak, pewnie ,że odzyskałaś fotki, BRAWO dla Roberta ! :Cool!::bigcool: Quote
Alka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiu, ale ze mnie tuman , cosik opóznione myslenie mam :cool3: Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Tak, tak - mam foteczki Nie wszystkie ale 90% się udało Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Tak, tak - mam foteczki Nie wszystkie ale 90% się udało Ooooooooooooooooooooooooo!!! to SUPER!!!!!!:happy1::multi::multi::multi: To dawaj zdjęcia! A Pfotoshopa mam!:-? Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Gosiek']Tak, tak - mam foteczki Nie wszystkie ale 90% się udało To wspaniale, brawko dla Robka Quote
Gosiek Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooooooooooooo!!! to SUPER!!!!!!:happy1::multi::multi::multi: To dawaj zdjęcia! A Pfotoshopa mam!:-? A GG masz? jak masz to zaklikaj jutro do mnie to wg instrukcji zrobisz sobia albo.... jak chcesz to ja zrobię i prześlę w formacie PSD :) Co Ty na to Małgosiu? a zdjecia zaraz obrobię w rameczki i powstawiam :) Quote
Recommended Posts