Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::shake:Axio porwany przez wiatr

Gosiu, oglądając Axia w ruchu ,mam wrażenie ,że jest on nałożony na foteczkę. Jest tak wyrazisty ,że szok. :crazyeye:Szalenie mnie ujmują foteczki " w ruchu". SUPER!:loveu::loveu::loveu:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja Alu uwielbiam robić zdjecia w ruchu - bardzo lubię, prawie tak jak makro :evil_lol:
A Axel gania z radością i nie zwraca na mnie uwagi więc sobie focę do woli - no chyba ze pogoda nie dopisuje ;)

Jeju aż strach pomyśleć o tym co będzie juz jutro późnym wieczorkiem.... temp ma spasc do około -20stopni a odczuwalna -30 stopni :scared: a to dopiero początek. I jak tu wyjsć z piechem na spacerek :placz:

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosiek - Ty się lepiej w końcu przyznaj :mad: teraz znowu Axsio ma pod kubraczkiem skrzydełka - bez tego pies NIE MOŻE tak fruwać:shake:
on ma turbodoładowanie ;)

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosiek - Ty się lepiej w końcu przyznaj :mad: teraz znowu Axsio ma pod kubraczkiem skrzydełka - bez tego pies NIE MOŻE tak fruwać:shake:

A co ma chodizc po ziemi?
Przeciez by mu lapki zmarzły :shake:

Posted

Dzieńdobry dziewczęta :p

Ale pieęknie śnieży dziś - takie duże gwiazdeczki - w sam raz do focenia - lecę zaraz na dwór z aparatem, moze jakaś mi się uda ufocić :multi:

Axiowi łapeczki nie marzną bo pańcia troskliwie smaruje Linomagiem jak idziemy na spacerek :lol:
A latać po prostu bardzo lubi :evil_lol: i śmiga jak strzała po ogródku :cool1:

miłego dzioneczka

Posted

Dzieńdobry Gosiu :)

Prześlij troszkę do nas tego śnieżku :roll: W nocy coś tam popadało... i stop.. :mad:
Na foteczki czekam niecierpliwie :loveu:
Nie zapomnij tylko Axia ufocić :loveu::loveu:

Miłego dnia!

Posted

[quote name='Gosiek']

Jeju aż strach pomyśleć o tym co będzie juz jutro późnym wieczorkiem.... temp ma spasc do około -20stopni a odczuwalna -30 stopni

:shock::shock::shock:Gosiu, co ty mówisz? u nas taka temperatura? DZISIAJ? :crazyeye:

Posted

[quote name='mmbbaj']:shock::shock::shock:Gosiu, co ty mówisz? u nas taka temperatura? DZISIAJ? :crazyeye:dziś już od osiemnastej ma być około -18 stopni
a potem niestety z upływem godzin coraz zimniej. I jak nasze psiurki to wytzrymają na spacerkach skoro jutro rano ma być minus dwadzieścia kilka stopni

Tak, tak, niestety sprawdzałam mapki dla Warszawy i tak zimno ma być :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']Skopiowałam mapkę z meteo.icm.edu.pl

sama zobacz

ta czerwona linia to temp usredniona a ta niebieska to odczuwalna

O matusiu!!! toż pod wieczór odczuwalna do -40 dojdzie???:crazyeye: czy ja dobrze widzę?:lying::smhair2::mdleje:
No nie wiem jak to z psiakami będzie :hmmmm:...Bajan dobrze znosi niskie temperatury, ale tak niska to już chyba przesada no i ja niestety szybciej marznę niż on :roll: A po wczorajszym takim długim spacerze i w dodatku w nowym miejscu, w nocy zle spał; kręcił się, rzucał, coś mu się śniło! Dzisiaj się tam nie wybierzemy bo nie chcę go nakręcać, a przecież w takie silne mrozy nie będziemy tak długo i tak daleko chodzić!

Posted

Pewnie mu sie śniły nowe zapaszki ;) Tak to niestety nasze psiaki przeżywają nowe miejsca - w Zwardoniu np Axel nie mógł wcale spać - my zressztą też - wiec tam to już wogóle było "złe" miejsce na spanie.. krecił się całe noce i przekładał z miejsca na miejsce biedaczek.
A spacerek jutro bedzie wyglądał tak: biegiem stała trasą na szybkie załatwianie potrzeb i biegiem do domu ;) no i grubsza warstwa Linomagu na łapki + ciepły (czyt najcieplejszy jaki mamy) kombinezonik.
Ech....
zaraz wstawię fotaski - właśnie wgrywam śnieżynki na Fotosika

Posted

hmmm zapomniałam zrobić ramkę a wstawiłam już fotę na serwer :oops:

a te już z ramkami

Tak się traktuje bałwanki :diabloti:

piłeczka przymarzła i nie ma sie czym bawić

śnieżynki

a ta na sopelku

Posted

piękne... ,zachwycające...:loveu::loveu::loveu:

przyzwyczailismy się do rameczek ,że faktycznie czegoś na 1 zdjątku brakuje :evil_lol:, ale Axio słodki jak zawsze :iloveyou:

Posted

Alka napisał(a):

przyzwyczailismy się do rameczek ,że faktycznie czegoś na 1 zdjątku brakuje :evil_lol:
Prawda?
Takie "łyse, gołe" zdjecie :diabloti:
Hihi ale ze mnie gapa ;)

lecę zaraz znów śnieżynek szukać :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Pewnie mu sie śniły nowe zapaszki ;) Tak to niestety nasze psiaki przeżywają nowe miejsca - w Zwardoniu np Axel nie mógł wcale spać - my zressztą też - wiec tam to już wogóle było "złe" miejsce na spanie.. krecił się całe noce i przekładał z miejsca na miejsce biedaczek.
A spacerek jutro bedzie wyglądał tak: biegiem stała trasą na szybkie załatwianie potrzeb i biegiem do domu ;) no i grubsza warstwa Linomagu na łapki + ciepły (czyt najcieplejszy jaki mamy) kombinezonik.
Ech....
zaraz wstawię fotaski - właśnie wgrywam śnieżynki na Fotosika
:oops: co to????

Posted

[quote name='Gosiek']

no szczyt wszystkiego!!!
Axio olal balwana!!!
[size=-2]czy nos bałwana jest z kiełbasy:crazyeye:

[quote name='Gosiek']

a ta na sopelku

niesamowite sa:loveu:
gdzie Ty je znajdujesz?

Posted

[quote name='mmbbaj']Nieeeee...to niemożliwe żeby były prawdziwe :shake: ;) CUDNE! :lol:Prawdziwe, prawdziwe, przecież mówiłam że cudne śnieżynki z nieba dziś lecą - muszę jeszcze upolować tak z kwiatuszkami na czubkach :multi:
Właśnie kończą sie ładować akumulatorki i zaraz znów idę polować na śnieżynki :evil_lol: