Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja sie spoznilam :oops: ale moze sie jeszcze zalapie na impreze :)
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:
zeby teraz sztbko stuknal [SIZE=+2]1000

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o masz a Ci zowu pija za stronki, (ktorych ja tu mam 51) a nie zauwazyli 1000 posta :evil_lol:
A ja pije za tego 1000 posta :drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to jest żaba po reinkarnacji w jabłko które zamarzło nabite na gałązke drzewa sosnowego :eviltong: zgadłam?:diabloti:
Nie zgadłaś Madziu :eviltong:
Próbuj dalej :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']o masz a Ci zowu pija za stronki, (ktorych ja tu mam 51) a nie zauwazyli 1000 posta :evil_lol:
A ja pije za tego 1000 posta :drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking: IIIIIhihihihi PIKA oczywiście że zauważyły... Małgosia napisała :cool1:

za Małgosi 1000 pościk :drink1: :drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , śmiem nieśmiało zauważyć , że jesteśmy na 100 stronie Waszej Galerii ;):BIG::knajpa::pepsi::lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: o tu też piją :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti: ciekawe kto zaczął :diabloti: a w swoim topiku chce klub AA zakładać :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:diabloti: ciekawe kto zaczął :diabloti: a w swoim topiku chce klub AA zakładać :evil_lol:
:multi::multi:tu też założe i będzie prohibicja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi:tu też założe i będzie prohibicja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:eviltong: nie da rady :eviltong:
Nikt na to nie pójdzie :eviltong:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu ! Ponieważ ja NIE PIJĘ - ograniczę sie do gratulacji z okazji tak obiecującej i galopująco rozwojowej galerii . :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a moze w takim razie bez %

Posted

[quote name='PIKA']ABSOLUTA TYLKO ma się rozumiec :diabloti:

ABSOLUTNA racja !!!! :lol: :lol: :lol: Popatrz Gosiu, RAZ człowiek zbłądzi - a już mu przypną ABSOLUTNĄ etykietkę !!! :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']ABSOLUTNA racja !!!! :lol: :lol: :lol: Popatrz Gosiu, RAZ człowiek zbłądzi - a już mu przypną ABSOLUTNĄ etykietkę !!! :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Absolutnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ciekawe jakie foteczki Gosia nam szykuje na dzisiaj ;)

Yhy... :roll:
Nie zajrzała dziś jeszcze z porcją swoich doskonałości :lol:

Posted

cześć dziewczyny :p
Jakoś sie kiepsko czuję - chyba choróbsko próbuje mnie dopasć :roll:
ale staram sie nie dawać :eviltong:
Zdjęć zrobiłam dziś tylko kilka - nie było warunków - i tak chodziłam po ogródku pod parasolką zeby na aparacik śnieg nie sypał :razz:
Wstawiam więc fotaski

a tak Axio szaleje na sżwieżym śnieżku :multi:

i tylko jedną snieżynkę dziś ufociłam :roll:

Posted

Gosiu alez ja Wam zazdroszcze kawalka skrawka przed domem. Zawsze Axio moze przebywac na swiezym powietrzu, ja juz sie nie moge doczekac ferii i wyjazdu do Lezajska :lol: :lol:

Latajacy Axio rewelacyjny :loveu:

a śniezynki :oops: :oops: zakochalam sie w nich :loveu: