Gosiek Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Haniu - no to wspaniale ze likierek taki sam no i oczywiscie ze ciasto się udało... Fajnie ze mogłam w czymś pomóc - choćby w przepisach na smakołyki :lol: a wiecie - wczoraj wymyśliłam pyszne ciasteczka z dżemem 8) szybko sie robi a i składniki przeważnie są w domu :wink: dziś piekłam drugą porcję :lol: Ala, założyłam sobie kajecik z przepisami bo jak sie nie pichci przez jakis czas to sie zapomina :wink: a np bułeczek drozdżowych dawno już nie robiłam a Ty? Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 aha no i obfociłam jednego z moich zygokaktusików 8) Quote
anetta Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Mmmmmmmmmmm :sabber: http://img9.imageshack.us/img9/962/ciasteczka2gb.jpg JAkie sliczne maluszkiiiiii :lilangel: Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gosiu, bułeczki niedawno piekłam, pyyycha.... :D Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 anetta te ciacha sie robi w sumie pół godziny - łącznie z pieczeniem.... łatwizna :lol: Jutro wstawię przepis - najpierw muszę sobie mniej więcej przypomnieć ilość składników :wink: Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 reszta fotek Axelka wg chronologii miesięcznej :lol: 13miesięcy 14 miesięcy 15 miesięcy 16 miesięcy 17 miesięcy Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 18 miesięcy 19 miesięcy 20 miesiecy 21 miesięcy 22 miesiące na tym kończymy bo reszta jest w miarę aktualna - teraz Axio już się tak nie zmienia :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 super fotki Axelka, jaki on jest koffany :iloveyou: Quote
Yorkies Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Gosiu, Uroczy ten pzrekrój pzrez różne okresy wiekowe Axelka! :D Fajny pomysł i czekam na jakieś nowe foty :wink: :evilbat: pozdrawiam :fadein: Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 widzę ze nikt za nami nie tęskni :cry: No cóż... świeżutkie fotaski Axia wstawiam 8) z piłeczką w pogoni za piłeczką :lol: Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Gosiek napisał(a):anetta te ciacha sie robi w sumie pół godziny - łącznie z pieczeniem.... łatwizna :lol: Jutro wstawię przepis - najpierw muszę sobie mniej więcej przypomnieć ilość składników :wink: Gosia, no daj przepisik, nie badz taka :) cos by sie przekasilo o tej porze Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Teklunia napisał(a):Gosiek napisał(a):anetta te ciacha sie robi w sumie pół godziny - łącznie z pieczeniem.... łatwizna :lol: Jutro wstawię przepis - najpierw muszę sobie mniej więcej przypomnieć ilość składników :wink: Gosia, no daj przepisik, nie badz taka :) cos by sie przekasilo o tej porze Proszę bardzo: CIACHA Z DŻEMIKIEM 100g margaryny/masła 100-150g cukru pudru 2 jajka pół zapachu pomarańczowego albo cytrynowego około 200-250g mąki - najlepsza krupczatka wszyatko zagnieść, z ciasta porobić kuleczki tak 2-3cm wielkości. W każdej kulce zrobić wgłębienie - jak do klusek ślaskich a w to wgłębienie nałożyć dżemik. Piec 20 minut w 190 stopieńkach 8) Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 dzieki Gosiu :) zrobie na pewno chociaz nie powinnam ;) Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 e tam - ja nie powinnam bo tłusta jestem ale i tak robię :wink: I znów mamy wstrętną pogodę za oknem - aż się wszystkiego odechciewa :evil: a tu ponoć ma tak być i na dokładke coraz zimniej :( a tak chciałam piękną pogodę mieć na weekend :cry: Quote
Moniś Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 No niestety- pogoda już nam pewnie dopisywać nie bedzie :( Obejrzałam calutką galerię :roll: i czekam na nowe fotoski :D Ślicznie się Axelek prezentuje. Kiedy mój Nodi taki będzie... ojejjj... :roll: Quote
Alka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Gosiu, my tęskniliśmy baaardzo sądziłam,że gdzieś znów wyjechałaś :roll: , a wczoraj to ja nie miałam głowy na dogo :( a nowe fotaski Axelka śliczne :iloveyou: Quote
Snoopy7 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Gosiu my też tęsknimy i z przyjemnością tutaj kukamy, Axelek cudny aha i bardzo dziękujemy za przepisik też napewno skorzystamy Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Dzięki dziewczyny jakiegoś wstrętnego doła załapałam :( Ja chcę słonko !!!! Quote
Guest bernulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ta focia jest przepiekna :loveu: , przecudowna :loveu: , kochana :loveu: itd. itp. On jest prześliczny :angel: Pokazałam koleżance na informatyce Axelka (tej co też ma Axia) to była Axelkiem oczarowana :loveu: :angel: Tez mam dołeczka :cry: ale ty miec nie mozesz :evilbat: , wiec juz koniec dołków! Póść muzyke, zrób z ust banana i baw się z nami do samiutkiego rana ;) :buzi: paździoszki Quote
Snoopy7 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Bernulka wiec juz koniec dołków! Póść muzyke, zrób z ust banana i baw się z nami do samiutkiego rana super powiedziane brawa Gosiu Quote
Guest bernulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Niestety nie mojego autorstwa, tylko mojego kolegi z kolonii który mi to przesłał gdy miałam doła - rozweselił mnie, więc mam nadzieje ze i ty się uśmiechniesz i "wejdziesz" w humoru samo sedno, a wszystkie dolki twe i doly zbledna ;) pazdzioszki[/list] Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 :lol: :lol: oj dziewczyny - fajnie że jesteście 8) przeglądam własnie zdjecia Axia - powstawiam te moje ulubione do galeryjki tyle Axio ważył jak miał 3 miesiączki taki był z niego słodziak spojrzenie łobuziaka przyłapanego na czymś niedozwolonym :wink: Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 mniam, mniam.... a kuku... dzieńdobry :o ach jakie kwiatuszki pańcia... umyję Ci okularki co? Quote
Teklunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 cudny jest i jak Cie kocha... takie wielgachne buziaki Quote
Gosiek Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Tekluniu dziękujemy za taaakie wieeelkie buziaczki :D :D Dziś na dworku juz mało przyjemnie było... chodzimy na otwarty teren i wiaterek był strasznie niemiły :( Chyba już trzeba będzie szkraba w kubraku rano wyprowadzać bo się deko trząsł z zimna :wink: Quote
Recommended Posts