Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Ojej :oops::oops: teraz to już mnie zawstydzacie tymi pochwałami :oops::oops: Ja naprawdę mam farta do fotek - zawsze coś ciekawego się uda ufocić a te widoczki... same w sobie są takie piękne i malownicze i każdym aparatem by się takie fotki zrobilo :cool3: No ale w każdym razie bardzo, bardzo Wam dziewczyny dziękuję Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek']Ojej :oops::oops: teraz to już mnie zawstydzacie tymi pochwałami :oops::oops: Ja naprawdę mam farta do fotek Gosiu! :mad::lol:, nie bądz taka skromna! wiesz dobrze, że ważne jest jeszcze jak zrobić taką fotkę! Masz talent i już! :multi: Zdjęcia przepiękne!!! I ja też proszę o więcej!:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Małgosiu .....hmmm postaram sie powstrzymać od komentowania "talentów" :evil_lol: a fotaski przeglądam po raz kolejny... coś tam jeszcze znajdę do wstawienia ale to już nie bedą takie fajne zdjecia jak te co do tej pory wstawiłam. Kilka już wybrałam, zaraz zrobię szybko rameczki i wstawię Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 biel krzaczków z otaczającą wszystko mgłą tworzy piękne scenerie: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosiu , CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz wrzuaj Twioch narciarzy ;) Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 jak widać Słowakom opłaca się uruchamiać wyciągi dużo widać słupków oznaczających trasy rowerowe prawda? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Hihi OKI Alu, wrzucam moją córę :lol: a tak można sobie fajnie zobaczyć ileż to śnieżku padało... te warstwy kojarzą mi sie z tortem :lol: kotecek Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Kotecek ślicznosciowy :loveu: Córcia wytrawna narciarka / tak się to odmienia:crazyeye:?/:multi: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kotecek ślicznosciowy :loveu: Córcia wytrawna narciarka / tak się to odmienia:crazyeye:?/:multi: Prawda? Też mi sie spodobał :multi: tak sobie ślicznie na drzewku siedział i pozował :multi: myslę że tak sie odmienia bo mi sie w oczy nie rzuciło ze coś mi nie pasuje :lol: Lecę kąpać Axia - biedak troszki się wybrudził w tych górach :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosiek napisał(a):Prawda? Też mi sie spodobał :multi: tak sobie ślicznie na drzewku siedział i pozował :multi: myslę że tak sie odmienia bo mi sie w oczy nie rzuciło ze coś mi nie pasuje :lol: Lecę kąpać Axia - biedak troszki się wybrudził w tych górach :evil_lol:Gosiu przecież śnieg był biały :roll: to czym ubrudził się podróżnik Axio :crazyeye: Quote
Alka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No proszę , miałam nosa - te "nieciekawe" foty są przesliczne ! :loveu: a co do umiejetności , to chciałabyś Gosiu zobaczyc te same foteczki jakbym ja ufociła Twoim aparatem? :crazyeye: Masz talent i juz! Stwierdzone i udowodnione. :p foteczka z kotkiem śliczna ! :loveu::loveu::loveu: Quote
edi,feti,gusia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 :lol: O Gosia juz jest i przywiozła nam sliczne zdjecia.Jest na co popatrzec! Quote
mAKU Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 nom... tamte dwa zdjątka wymiatają :p Dostałem je w oryginałach i odrazu zabrałem się za "PSucie" :p Quote
Wind Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek'] a teraz deser czyli ostatnie foty: Ta jest moim faworytem :loveu: Swietnie podpatrzone i dobrze, ze byla lekka mgielka i chyba szadz, bo moglaby powstac niebezpieczna dla matrycy cyfrowej solaryzacja ... A tak, wyszlo idealnie i bardzo, bardzo, bardzo rozkosznie dla oka :cool1: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Beatko - gdyby nie gesta mgła i oddzielająca słonko choinka to bym zdjęcia nie zrobiła... nie bój się, wiem że ze słońcem trzeba baaaardzo ostrożnie postępować ;) A tu tylko promyki przeświecały więc niebezpieczeństwa nie była a ja zawsze chciałam taka fotę zrobić :multi: no i niesamowicie się cieszę ze Wam ta fota też się podoba :bigcool: [quote name='Ala'] a co do umiejetności , to chciałabyś Gosiu zobaczyc te same foteczki jakbym ja ufociła Twoim aparatem? :crazyeye: Masz talent i juz! Stwierdzone i udowodnione. :p :evil_lol: chciałabym bardzo i myślę że następnym razem jak się spotkamy to sobie obie pofocimy :evil_lol: [quote name='Alicja']Gosiu przecież śnieg był biały :roll: to czym ubrudził się podróżnik Axio :crazyeye: a wiesz że mnie też to nurtuje? Ale był brudny bardzo - czarna woda z niego w płukaniu leciała :razz: Brudasek mały :lol: dzięki Edytko Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 wreszcie mogłam w spokoju plony wypadu do Zwardonia poglądać - brak mi słów, Agatko, takie śliczne :multi: Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosiek napisał(a):hmmmmm Aga :mad: :-( no i czemu bijesz??? :-( - że mi słów brakuje ??? :-( przecież chyba widzisz, że one są cudne, te Twoje foty :loveu: a ja walczę z zazdrością :oops: BTW - szukam wolontariuszki z Palucha - znasz może kogoś??? Quote
Moniś Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 aga1215 napisał(a):czemu bijesz - że mi słów brakuje ??? :-( Chyba chodzi o pomylenie imion.. :roll: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 aga1215 napisał(a):czemu bijesz - że mi słów brakuje ??? :-( :mad: osz ty ...... :mad: imię mi zmieniłaś ty niedobra :mad: :lol::lol: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 NIe znam niestety nikogo z Palucha.... a szkoda bo właśnie przegladam Twój topik i wiem o co biega :-( Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosia ja umieram z rozkoszy patrząc na Twoje fotki :mdleje::iloveyou: [quote name='Wind']Swietnie podpatrzone i dobrze, ze byla lekka mgielka i chyba szadz, bo moglaby powstac niebezpieczna dla matrycy cyfrowej solaryzacja ... A tak, wyszlo idealnie i bardzo, bardzo, bardzo rozkosznie dla oka :cool1: Co by moglo powstać? :oops: i czemu niebezpieczne? :oops: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Dobrze ze z rozkoszy bo inaczej bałabym się zdjecia wstawiać :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek']:mad: osz ty ...... :mad: imię mi zmieniłaś ty niedobra :mad: :lol::lol: :oops: :Rose: :Rose: tylko skąd ja wzięłam Agatkę ...?? Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='aga1215']:oops: :Rose: :Rose: tylko skąd ja wzięłam Agatkę ...??a nie mam pojecia :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts