Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej :oops::oops: teraz to już mnie zawstydzacie tymi pochwałami :oops::oops:
Ja naprawdę mam farta do fotek - zawsze coś ciekawego się uda ufocić a te widoczki... same w sobie są takie piękne i malownicze i każdym aparatem by się takie fotki zrobilo :cool3:
No ale w każdym razie bardzo, bardzo Wam dziewczyny dziękuję

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']Ojej :oops::oops: teraz to już mnie zawstydzacie tymi pochwałami :oops::oops:
Ja naprawdę mam farta do fotek

Gosiu! :mad::lol:, nie bądz taka skromna! wiesz dobrze, że ważne jest jeszcze jak zrobić taką fotkę! Masz talent i już! :multi: Zdjęcia przepiękne!!! I ja też proszę o więcej!:evil_lol:

Posted

Małgosiu .....hmmm postaram sie powstrzymać od komentowania "talentów" :evil_lol:

a fotaski przeglądam po raz kolejny... coś tam jeszcze znajdę do wstawienia ale to już nie bedą takie fajne zdjecia jak te co do tej pory wstawiłam. Kilka już wybrałam, zaraz zrobię szybko rameczki i wstawię

Posted

Hihi OKI Alu, wrzucam moją córę :lol:
a tak można sobie fajnie zobaczyć ileż to śnieżku padało... te warstwy kojarzą mi sie z tortem :lol:

kotecek

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kotecek ślicznosciowy :loveu:
Córcia wytrawna narciarka / tak się to odmienia:crazyeye:?/:multi:
Prawda? Też mi sie spodobał :multi: tak sobie ślicznie na drzewku siedział i pozował :multi:

myslę że tak sie odmienia bo mi sie w oczy nie rzuciło ze coś mi nie pasuje :lol:

Lecę kąpać Axia - biedak troszki się wybrudził w tych górach :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Prawda? Też mi sie spodobał :multi: tak sobie ślicznie na drzewku siedział i pozował :multi:

myslę że tak sie odmienia bo mi sie w oczy nie rzuciło ze coś mi nie pasuje :lol:

Lecę kąpać Axia - biedak troszki się wybrudził w tych górach :evil_lol:
Gosiu przecież śnieg był biały :roll: to czym ubrudził się podróżnik Axio :crazyeye:

Posted

No proszę , miałam nosa - te "nieciekawe" foty są przesliczne ! :loveu:

a co do umiejetności , to chciałabyś Gosiu zobaczyc te same foteczki jakbym ja ufociła Twoim aparatem? :crazyeye: Masz talent i juz! Stwierdzone i udowodnione.
:p

foteczka z kotkiem śliczna ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']
a teraz deser czyli ostatnie foty:

Ta jest moim faworytem :loveu: Swietnie podpatrzone i dobrze, ze byla lekka mgielka i chyba szadz, bo moglaby powstac niebezpieczna dla matrycy cyfrowej solaryzacja ... A tak, wyszlo idealnie i bardzo, bardzo, bardzo rozkosznie dla oka :cool1:

Posted

Beatko - gdyby nie gesta mgła i oddzielająca słonko choinka to bym zdjęcia nie zrobiła... nie bój się, wiem że ze słońcem trzeba baaaardzo ostrożnie postępować ;)
A tu tylko promyki przeświecały więc niebezpieczeństwa nie była a ja zawsze chciałam taka fotę zrobić :multi: no i niesamowicie się cieszę ze Wam ta fota też się podoba :bigcool:

[quote name='Ala'] a co do umiejetności , to chciałabyś Gosiu zobaczyc te same foteczki jakbym ja ufociła Twoim aparatem? :crazyeye: Masz talent i juz! Stwierdzone i udowodnione.
:p :evil_lol: chciałabym bardzo i myślę że następnym razem jak się spotkamy to sobie obie pofocimy :evil_lol:

[quote name='Alicja']Gosiu przecież śnieg był biały :roll: to czym ubrudził się podróżnik Axio :crazyeye: a wiesz że mnie też to nurtuje? Ale był brudny bardzo - czarna woda z niego w płukaniu leciała :razz: Brudasek mały :lol:

dzięki Edytko

Posted

Gosiek napisał(a):
hmmmmm Aga :mad:

:-( no i czemu bijesz??? :-( - że mi słów brakuje ??? :-(
przecież chyba widzisz, że one są cudne, te Twoje foty :loveu:
a ja walczę z zazdrością :oops:
BTW - szukam wolontariuszki z Palucha - znasz może kogoś???

Posted

Gosia ja umieram z rozkoszy patrząc na Twoje fotki :mdleje::iloveyou:

[quote name='Wind']Swietnie podpatrzone i dobrze, ze byla lekka mgielka i chyba szadz, bo moglaby powstac niebezpieczna dla matrycy cyfrowej solaryzacja ... A tak, wyszlo idealnie i bardzo, bardzo, bardzo rozkosznie dla oka :cool1:
Co by moglo powstać? :oops: i czemu niebezpieczne? :oops: