malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 co tu dużo mówić - cudne i czekam na więcej :loveu: Quote
aga1215 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Gosiek']witaj Agniesiu :buzi: tak - tym razem musze przyznac że sie nieźle opaliłam.... a z tym u mnie ciężko :evil_lol: zwłaszcza gdy stanę przy mężu (mąż ma ciemną karnację i nawet siedząc w cieniu, posmarowany na dokładke wysokimi filtrami UV jest oliwkowy :angryy: )..... ale to dopiero pierwsze dni pobytu na plaży - będą jeszcze inne foty do porównania opalenizny :razz: No to czekam na więcej fotek:multi: Świetne efekty plażowania :klacz::lol: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 DZień dobry Gosiu ! Proszę nie racjonować tak zdjęć, które jak zwykle są piękne . Boszszsz ... Topię się w pracy . :cool1: Takie widoki mnie odstresowywują :loveu: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 witaj wrócona Gosiu... ........................C>U>D>N>E..................................................... Quote
Teklunia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gosiula, cześć:multi::multi::multi: Ale dłuuugo Cię nie było. I jak się opaliłaś niesamowicie - zazdroszczę bardzo:razz: Daj więcej zdjęć, bo na razie to tylko zaostrzyłaś mi apetyt :) Quote
samanta Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gosiek napisał(a):Ooooooo kogóż moje oczka widzą - dawno sie nie "widziałyśmy" - co u Was - jak Rapsik się miewa? A dziękuję, u nas wszystko dobrze Rapsodia broi, nic się nie zmieniła ;) to ona nas sobie wychowała a nie my ją ;) Quote
Lucy* Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Gosiek'] czy to coś o mnie chodzi ?? :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']co tu dużo mówić - cudne i czekam na więcej :loveu:[quote name='Agga']Piękne zdjęcia, aż miło popatrzeć.[quote name='aga1215']No to czekam na więcej fotek:multi: Świetne efekty plażowania :klacz::lol:dziekuję wam slicznie - powtarzam sie ale... bardzo sie cieszę ze mam dla kogo robic takie zdjęcia :buzi: [quote name='HankaRupczewska']DZień dobry Gosiu ! Proszę nie racjonować tak zdjęć, które jak zwykle są piękne . Boszszsz ... Topię się w pracy . :cool1: Takie widoki mnie odstresowywują :loveu:hahaha Haniu - towarzyszę ci w topieniu choć właściwie powinnam powiedzieć że mam darmową saunę... szkoda tylko że to tak męczy na koniec dnia ;) [quote name='Alicjarydzewska']witaj wrócona Gosiu... ........................C>U>D>N>E..................................................... dzieki Alu i witam również :p [quote name='Teklunia']Gosiula, cześć:multi::multi::multi: Ale dłuuugo Cię nie było. I jak się opaliłaś niesamowicie - zazdroszczę bardzo:razz: Daj więcej zdjęć, bo na razie to tylko zaostrzyłaś mi apetyt :)Kasieńko - postaram sie, obiecuję. Musze tylko troszke je posegregować i zaraz wstawiam duuuuzą partię OK? [quote name='samanta']A dziękuję, u nas wszystko dobrze Rapsodia broi, nic się nie zmieniła ;) to ona nas sobie wychowała a nie my ją ;)skąd ja to znam - Axio jest bardzo ważnym członkiem rodzinki i wszyscy sie o niego niesamowicie troszczą - no i absolutnie wszędzie z nami wędruje - dzielny z niego psiak ;) [quote name='Lucy*']czy to coś o mnie chodzi ?? :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 rzeźby (było ich trochę przy nabrzeżu) jedna z 1 185 wysp Chorwacji :cool1: złoty budynek w Premanturze Quote
r_2005 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witaj Gosiek!!! Zdjęcia piękne, ale to akurat u Ciebie normalka:lol: I żesz Ty, jakaś Ty odchudzona:crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dawno mnie nie było:oops::oops::oops: Ale piękne fotki:mdleje: Quote
Magda Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No cudo! Te kolory. Te krajobrazy. Te zdjęcia:loveu: Zazdroszczę! Taki wypoczynek. Nie było problemów z przewiezieniem Axelka? Przypomnę regulamin pkt. 10:p Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nie bede orginalna i napisze ze foty sa przepiekne! ooo to rak :lol: http://images26.fotosik.pl/28/3a5be40db9a87822.jpg Ta samotna wysepka jest bardzo fajna :) Zazdroszcze opalenizny :oops: Quote
Gosiek Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='r_2005']Witaj Gosiek!!! Zdjęcia piękne, ale to akurat u Ciebie normalka:lol: I żesz Ty, jakaś Ty odchudzona:crazyeye:cześć Roczku :razz: EEE tam, to tylko tak na zdjęciach wygląda - kupiłam odpowiednią kieckę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tyle. [quote name='madzia i medor']Dawno mnie nie było:oops::oops::oops: Ale piękne fotki:mdleje:dzięki bardzo za miłe słowo i odwiedziny [quote name='anetta']Nie bede orginalna i napisze ze foty sa przepiekne! ooo to rak :lol: http://images26.fotosik.pl/28/3a5be40db9a87822.jpg Ta samotna wysepka jest bardzo fajna :) Zazdroszcze opalenizny :oops:Anetko- raczek albo homarek :lol: kto ich tam wie co rzeźbią :cool3: wysepeczki sa piękne i powiem ci ze takich samotnych jest tam naprawdę dużo - nic tylko kupić i mieć własną wyspę :loveu::loveu: [quote name='Magda_Miki'] Przypomnę regulamin pkt. 10:phmmmmm Madziu nie uważasz przypadkiem, ze jesteś troszkę nadgorliwa? Jakoś do tej pory żadnemu modowi nie przeszkadzało wstawianie o 1-2 zdjęcia więcej... no cóż, jak widać są rządy i "rządy" jak modzi i "modzi" - mówię więc definitywnie żEGNAM DGM bo już mi się naprawdę przejadło :roll: PS - kto ma chęć mnie znaleźć to wie doskonale gdzie szukać, prawda? ps2 - będe wpadać do waszych galeryjek :) Quote
anetta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nieeeeeeeeeee, Gosiaaaa, nie odchodz :placz: :placz: :modla: Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Gosiek napisał(a): hmmmmm Madziu nie uważasz przypadkiem, ze jesteś troszkę nadgorliwa? Jakoś do tej pory żadnemu modowi nie przeszkadzało wstawianie o 1-2 zdjęcia więcej... no cóż, jak widać są rządy i "rządy" jak modzi i "modzi" - mówię więc definitywnie żEGNAM DGM bo już mi się naprawdę przejadło :roll: Gosiu ja nie robię tego specjalnie, bo chcę coś pokazać czy coś w tym rodzaju. Wszystkich traktuję na równi i dlatego trzymam się max. 5 fotek. Jednym będę zwracać uwagę, a innym nie to potem będą pretensje. Szkoda, że przez taką głupotę się Tobie "przejadło". Twój wybór. Szkoda... Quote
Balbina. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zapomniana ta galeria...:-(Axel śliczny:loveu: Quote
Gosiek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Balbina12 napisał(a):Zapomniana ta galeria...:-(Axel śliczny:loveu:nie zapomniana ;) po prostu przeniosła się na inne Forum :cool3: dziękuję w imieniu Axelka i pozdrawiam Gosia Quote
Recommended Posts