Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']witaj Agniesiu :buzi:

tak - tym razem musze przyznac że sie nieźle opaliłam.... a z tym u mnie ciężko :evil_lol: zwłaszcza gdy stanę przy mężu (mąż ma ciemną karnację i nawet siedząc w cieniu, posmarowany na dokładke wysokimi filtrami UV jest oliwkowy :angryy: )..... ale to dopiero pierwsze dni pobytu na plaży - będą jeszcze inne foty do porównania opalenizny :razz:

No to czekam na więcej fotek:multi:

Świetne efekty plażowania :klacz::lol:

Posted

DZień dobry Gosiu !
Proszę nie racjonować tak zdjęć, które jak zwykle są piękne .

Boszszsz ... Topię się w pracy . :cool1:
Takie widoki mnie odstresowywują :loveu:

Posted

Gosiula, cześć:multi::multi::multi:

Ale dłuuugo Cię nie było. I jak się opaliłaś niesamowicie - zazdroszczę bardzo:razz:

Daj więcej zdjęć, bo na razie to tylko zaostrzyłaś mi apetyt :)

Posted

Gosiek napisał(a):
Ooooooo kogóż moje oczka widzą - dawno sie nie "widziałyśmy" - co u Was - jak Rapsik się miewa?

A dziękuję, u nas wszystko dobrze
Rapsodia broi, nic się nie zmieniła ;) to ona nas sobie wychowała a nie my ją ;)

Posted

[quote name='malawaszka']co tu dużo mówić - cudne i czekam na więcej :loveu:[quote name='Agga']Piękne zdjęcia, aż miło popatrzeć.[quote name='aga1215']No to czekam na więcej fotek:multi:
Świetne efekty plażowania :klacz::lol:dziekuję wam slicznie - powtarzam sie ale... bardzo sie cieszę ze mam dla kogo robic takie zdjęcia :buzi:

[quote name='HankaRupczewska']DZień dobry Gosiu !
Proszę nie racjonować tak zdjęć, które jak zwykle są piękne .

Boszszsz ... Topię się w pracy . :cool1:
Takie widoki mnie odstresowywują :loveu:hahaha Haniu - towarzyszę ci w topieniu choć właściwie powinnam powiedzieć że mam darmową saunę... szkoda tylko że to tak męczy na koniec dnia ;)

[quote name='Alicjarydzewska']witaj wrócona Gosiu...
........................C>U>D>N>E.....................................................
dzieki Alu i witam również :p

[quote name='Teklunia']Gosiula, cześć:multi::multi::multi:

Ale dłuuugo Cię nie było. I jak się opaliłaś niesamowicie - zazdroszczę bardzo:razz:

Daj więcej zdjęć, bo na razie to tylko zaostrzyłaś mi apetyt :)Kasieńko - postaram sie, obiecuję. Musze tylko troszke je posegregować i zaraz wstawiam duuuuzą partię OK?

[quote name='samanta']A dziękuję, u nas wszystko dobrze
Rapsodia broi, nic się nie zmieniła ;) to ona nas sobie wychowała a nie my ją ;)skąd ja to znam - Axio jest bardzo ważnym członkiem rodzinki i wszyscy sie o niego niesamowicie troszczą - no i absolutnie wszędzie z nami wędruje - dzielny z niego psiak ;)

[quote name='Lucy*']czy to coś o mnie chodzi ?? :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

No cudo! Te kolory. Te krajobrazy. Te zdjęcia:loveu: Zazdroszczę! Taki wypoczynek.

Nie było problemów z przewiezieniem Axelka?

Przypomnę regulamin pkt. 10:p

Posted

[quote name='r_2005']Witaj Gosiek!!!
Zdjęcia piękne, ale to akurat u Ciebie normalka:lol:
I żesz Ty, jakaś Ty odchudzona:crazyeye:cześć Roczku :razz:
EEE tam, to tylko tak na zdjęciach wygląda - kupiłam odpowiednią kieckę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tyle.

[quote name='madzia i medor']Dawno mnie nie było:oops::oops::oops:
Ale piękne fotki:mdleje:dzięki bardzo za miłe słowo i odwiedziny

[quote name='anetta']Nie bede orginalna i napisze ze foty sa przepiekne!

ooo to rak :lol: http://images26.fotosik.pl/28/3a5be40db9a87822.jpg

Ta samotna wysepka jest bardzo fajna :)

Zazdroszcze opalenizny :oops:Anetko- raczek albo homarek :lol: kto ich tam wie co rzeźbią :cool3: wysepeczki sa piękne i powiem ci ze takich samotnych jest tam naprawdę dużo - nic tylko kupić i mieć własną wyspę :loveu::loveu:

[quote name='Magda_Miki']
Przypomnę regulamin pkt. 10:phmmmmm Madziu nie uważasz przypadkiem, ze jesteś troszkę nadgorliwa?
Jakoś do tej pory żadnemu modowi nie przeszkadzało wstawianie o 1-2 zdjęcia więcej... no cóż, jak widać są rządy i "rządy" jak modzi i "modzi" - mówię więc definitywnie żEGNAM DGM bo już mi się naprawdę przejadło :roll:

PS - kto ma chęć mnie znaleźć to wie doskonale gdzie szukać, prawda?
ps2 - będe wpadać do waszych galeryjek :)

Posted

Gosiek napisał(a):

hmmmmm Madziu nie uważasz przypadkiem, ze jesteś troszkę nadgorliwa?
Jakoś do tej pory żadnemu modowi nie przeszkadzało wstawianie o 1-2 zdjęcia więcej... no cóż, jak widać są rządy i "rządy" jak modzi i "modzi" - mówię więc definitywnie żEGNAM DGM bo już mi się naprawdę przejadło :roll:

Gosiu ja nie robię tego specjalnie, bo chcę coś pokazać czy coś w tym rodzaju. Wszystkich traktuję na równi i dlatego trzymam się max. 5 fotek. Jednym będę zwracać uwagę, a innym nie to potem będą pretensje.

Szkoda, że przez taką głupotę się Tobie "przejadło". Twój wybór. Szkoda...

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

Balbina12 napisał(a):
Zapomniana ta galeria...:-(Axel śliczny:loveu:
nie zapomniana ;)
po prostu przeniosła się na inne Forum :cool3:

dziękuję w imieniu Axelka i pozdrawiam
Gosia