Gosiek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Reniagoj napisał(a):Witaj Gosiu! ekstra, byłam dwa razy i chętnie bym znów pojechała. Byłam na wyspie Hvar i Vis. Czy jedziecie z Axelkiem? Poinformuj mnie jeżeli tak, jak to jest z wyjazdem z pieskiem, gdzie się zatrzymujecie i jak to wygląda na granicy, bo my w tym roku nad jeziorem Chyrzykowskim, ale myślę że w końcu z Rubisiem wyruszymy w świat. Twoje fotki jak zwykle piękne. Pozdrawiam Reniu to wszystko zależy od kraju do którego się udajesz. Każdy kraj ma inne wymagania wiec nie sposób uogólnić. Do HR potrzebne są: książeczka psiaka z aktualnymi szczepieniami, paszport, międzynarodowe świadectwo weterynaryjne, pies musi być zaczipowany itd wszelkie wiadomości znajdziesz na stronach ambasad, ewentualnie biur podróży no i Google sie kłaniają - wpisując "z psem za granice" masz masę info na ten temat ;) Alu - jak nie po linku to znajdziesz po prostu w galerii mój topik ;) a Rubi podał dobrą końcówkę linku :p i dzieki za SMSka - tak właśnie myslałam ze chodzi o Zamkowy :lol: Quote
Alka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Gosiek napisał(a): Alu - jak nie po linku to znajdziesz po prostu w galerii mój topik ;) a Rubi podał dobrą końcówkę linku :p i dzieki za SMSka - tak właśnie myslałam ze chodzi o Zamkowy :lol: Gosiu, odezwę się jeszcze przed spotkankiem :p a co do twojego topiku to go nie widzę , bo nie widzę wogóle tematu galeryjnego. :shake:Niedawno jeszcze podglądałam "Ilustrowane Pogaduszki " zdaje się ,że taka nazwa była... dodam ,że nie jestem zalogowana , może dlatego nie widzę ...:cool3: Quote
Vogue Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tak Alu, aby zobaczyć galerię musisz być zalogowana Quote
Alka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Vogue napisał(a):Tak Alu, aby zobaczyć galerię musisz być zalogowana dzięki :loveu: lecę się logować ...:p Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Gosiu te zdjęcia są coraz lepsze:loveu: Te kolory takie soczyste... Szkoda, że jesteś sobie TAM:-( Quote
Gosiek Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):Gosiu te zdjęcia są coraz lepsze:loveu: Te kolory takie soczyste... Szkoda, że jesteś sobie TAM:-(Witaj Madziu- tutaj też będe zaglądała choć już nie tak "często" jak dotychczas. żegnam sie na około 3 tygodnie - jutro rano wyjeżdżam na upragnione wakacje :p Życz e wszystkim udanych wakacji, urlopów, niewyjeżdżajacym na razie życzę mile spędzonych dzionków - odezwę sie po powrocie Gosia Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Gosieńko udanego pobytu w Chorwacji - cudownej pogody i wspaniałej atmosfery :multi::multi::multi: a my czekamy na tysiące pięknych foteczek :loveu: Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='malawaszka']Gosieńko udanego pobytu w Chorwacji - cudownej pogody i wspaniałej atmosfery :multi::multi::multi: a my czekamy na tysiące pięknych foteczek :loveu: No to my również życzymy miłego odpoczynku - oczywiście zasłużonego:p Co do fotek to wiadomo, że będą:cool3: Quote
Teklunia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 3 tygodnie! rany to strasznie dlugo :shake: baw sie dobrze, ale wiedz, ze bedziemy tu czekac z utesknieniem :) Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Udanych wakacji :D:D Przywiez nam piekne zdjecia :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :multi:Gosiu udanego pobytu i TONY cudownych fotek ..tego 1. tobie a tego2. nam tutaj życzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Znając moje szczęście to Gosia wróci nawstawia tu milion pięknych zdjęć, a ja akurat wyjadę :placz: Quote
Gosiek Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 dzieńdoberek - witam pourlopowo :cool1: olcha napisał(a):Znając moje szczęście to Gosia wróci nawstawia tu milion pięknych zdjęć, a ja akurat wyjadę :placz:masz Oleńko 100% rację - ja wróciłam a Ty wyjechałaś :razz: miliona zdjeć nie mam :lol: zrobiłam raptem niecałe 700 :cool3: Quote
anetta Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :hand: Witaj po urlopiku. To teraz czekamy na foty :razz: Opowiadaj jak bylo. Quote
Reniagoj Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cześć Gosiu po urlopie. Jak tam spotkanie w Pszczynie się udało, rozmawiałam z Alką przed. Też ciekawam Twoich zdjatek, hmm 700 powiadasz, no to będzie co ogladać. pozdrawiam/:lol: Quote
samanta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gosiek śliczne są Twoje fotki, masz talent :crazyeye: Pozdrowienia dla Was i proszę podrapać Axelka za uszkiem Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wkoncu :multi: O to bedzie co ogladac :cool3::cool3: Quote
Gosiek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 co tu opowiadać - było wspaniale :loveu: i to słówko opisuje moje wakacje :lol: Alpy Pula i amfiteatr Quote
Gosiek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='samanta']Gosiek śliczne są Twoje fotki, masz talent :crazyeye: Pozdrowienia dla Was i proszę podrapać Axelka za uszkiemOoooooo kogóż moje oczka widzą - dawno sie nie "widziałyśmy" - co u Was - jak Rapsik się miewa? cd Puli i amfiteatru podziemia amfiteatru czyli..... można looknąć sobie na miejsca w których przebywali gladiatorzy :cool1: jak również amfory z wykopalisk :loveu: Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Jeju slicznie tam :loveu::loveu::loveu: Ja tez tak chce :eviltong: Quote
Gosiek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ostatni rzut oka na ruinki a to juz widok z campingu Quote
aga1215 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witaj wypoczęta Gosiu! Ale pięknie opaliłaś się:loveu: Quote
Gosiek Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='aga1215']Witaj wypoczęta Gosiu! Ale pięknie opaliłaś się:loveu:witaj Agniesiu :buzi: tak - tym razem musze przyznac że sie nieźle opaliłam.... a z tym u mnie ciężko :evil_lol: zwłaszcza gdy stanę przy mężu (mąż ma ciemną karnację i nawet siedząc w cieniu, posmarowany na dokładke wysokimi filtrami UV jest oliwkowy :angryy: )..... ale to dopiero pierwsze dni pobytu na plaży - będą jeszcze inne foty do porównania opalenizny :razz: i na dobranoc passiflora w trzech etapach dojrzewania :p Quote
Recommended Posts