PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Teklunia'] [quote name='Gosiek']Dzieki Dagulka za miłe słowa - bardzo mi miło ze zdjecia sie spodobały - mam naszykowanych jeszcze kilkanaście ale to już na jutro :) Dziś zmykam odpocząć od kompika bo juz długo oczy męczę zdjeciami i mam przesyt :lol: hmm... ja nie mam :oops: A mnie oczy nie bolą :oops: Quote
isabelle Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Gosia, cudne fotki, wstawiaj dalej, czekamy na cdn... :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosiu, Cudne i przepiekne zdjecia :-) Tak jak juz wczesniej wspomniano, nadaja sie w sama raz na pocztowki zachecajace do odwiedzenia tej malowniczej miejscowosci :-) Doskonale ujelas tez dynamizm ruchu Roberta, podczas smigania po stoku :-) Jestem zachwycona! :loveu: :loveu: :loveu: Agatko, milo Ci zobaczyc! :multi: Buziaki dla Fleur :loveu: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Dzieńdoberek :p Strasznie mi miło ze chcecie jeszcze pozostałe zdjecia z selekcji :lol: zaraz wezmę sie za wstawianie :p [quote name='Wind']Gosiu, Cudne i przepiekne zdjecia :-) Tak jak juz wczesniej wspomniano, nadaja sie w sama raz na pocztowki zachecajace do odwiedzenia tej malowniczej miejscowosci :-) Doskonale ujelas tez dynamizm ruchu Roberta, podczas smigania po stoku :-) Jestem zachwycona! :loveu: :loveu: :loveu: Beatko, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę ze zajrzałaś do mojego topiku....:buzi: A to co napisałaś to miód na moja duszę :oops: :bigcool: Byłam dość zadowolona ze zdjęć ale teraz skoro i Tobie się podobają, mogę być chyba bardziej zadowolona ;):evil_lol: Wszystkie robiłam na manualu :p i faktycznie teraz wiem ze cała zabawa w fotografowanie to manualne ustawienia... a nie powiem bo trzeba było nieźle je zmieniać.. tu słonko, tu cień albo mgła.. nie ma łatwo ;) Ale za to jaka radocha później przy oglądaniu zdjęć :lol: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 szadź na soplach :cool1: zaspy przy drodze do Zwardonia Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dopiero dzisiaj mam okazje wpasc zobaczyc zdjecia i musze powiedziec, ze sa fantastyczne!!:multi::multi: BArdzo ladnie uchwycone widoczki i troche zdjec Axelka sie znalazlo:loveu: Jak bedzie czas to pokazuj nam nowe:Cool!: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek'] :razz: pięęęęknieeeeeeeeeeeeee :loveu: Quote
Moniś Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jestem zachwycona i wniebowzięta :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie mogę się napatrzeć :loveu::loveu::loveu: Przepiękne ujęcia..:loveu::loveu: Powtórzę za Dziewczynami, że czekamy na więcej :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 dziekuję ślicznie za pochwały :multi: wstawiam w takim razie kolejną partię zdjeć Tyle sniegu napadało i ludzie zrzucali z dachów ciężar Widok na Tatry z Koniakowa w piątek była niesamowita mgła.. i taki stworzyła bajeczny obrazek a Axia ledwo widać mimo że był ze 3 metry ode mnie Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Dojrzałam jeżyny pod śnieżkiem :lol: panorama Zwardonia zza sopli :razz: Zwardoń nocą i jeszcze raz Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek'] i jeszcze raz Jej!! Ale piekne foty!!:multi: Jak ja ci Gosiu zazdroszcze!!:placz: Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 mam kolejne ulubione :p[quote name='Gosiek'] naprawde, Gosia, az brak slow... niektore wygladaja jak namalowane, a niektore jak zdjecia z National Geographic (bo zwykle pocztowki to sa od nich duzo brzydsze:razz:) Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Nie ma co zazdrościć tylko trzeba kombinować i zdjątka robić ;) Jestem dumna z tych zdjeć bo bez statywu mi się udało zrobić i prawie nieporuszone są :multi: a teraz deser czyli ostatnie foty: hihihi i bonus..... KOŃ TANKUJE :roflt: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Teklunia']mam kolejne ulubione :pnaprawde, Gosia, az brak slow... niektore wygladaja jak namalowane, a niektore jak zdjecia z National Geographic (bo zwykle pocztowki to sa od nich duzo brzydsze:razz:)Ojeju Kasiu :crazyeye: Ale mi teraz przyjemność zrobiłaś swoimi słowami :multi: apropo pocztówek - do wyboru w Zwardoniu jest raptem 5 wzorów :roll: Kicha taka że szok - może im podeślę swoje foty :evil_lol: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jakie ostatnie??:mad: Ja tu sie dopiero rozkrecilam:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Reszta zdjeć już nieciekawa.. powtarzajace sie widoczki i sporo zdjeć moich narciarzy :lol: Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosiek napisał(a):Reszta zdjeć już nieciekawa.. powtarzajace sie widoczki i sporo zdjeć moich narciarzy :lol: No to troche narciarzy.....:razz:? Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek'] :-o WOW!!! Masz talent dziewczyno :) Quote
Magda Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Teklunia']:-o WOW!!! Masz talent dziewczyno :) I to jaki!!:crazyeye: Te zdjecia sa super!! Musze sobie strzelic na tapetke jakies:p Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Teklunia']:-o WOW!!! Masz talent dziewczyno :)Kasiu - nie talent tylko miałam farta.... w ten mroczny, zamglony dzień słoneczko zaczęło przeświecać.. a ze akurat przez choinki świeciło i to dojrzałam to i ufociłam :lol: Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosiek napisał(a):Kasiu - nie talent tylko miałam farta.... w ten mroczny, zamglony dzień słoneczko zaczęło przeświecać.. a ze akurat przez choinki świeciło i to dojrzałam to i ufociłam :lol: ale mi nie chodzi tylko o te dwa zdjecia, a o caloksztalt :) wiec to chyba musi byc talent, bo takiego farta to raczej nikt nie ma ;) Quote
Alka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Gosia niewątpliwie posiada talent.:thumbs: Dobry aparacik konieczny, ale trzeba mieć taką smykałkę jak ona. Cudownie uchwiła malownicze krajobrazy. Dodanie rameczek dopełniło całości.Jestem pod ogromnym wrażeniem. Gosiu, chętnie byśmy zobaczyli te "nieciekawe fotki";) Quote
Alka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='isabelle'] Czekam na Twoje fotki, sama tez mam ich duzo i nawet zastanawiam sie czy nie zalozyc jakiejs galeryjki tylko kiedy ja znajde czas na jej uzupelnianie? :roll: Agata, proponuje nie zastanawiać sie , tylko zakładać galeryjkę. Twoje fotki są równie piekne jak Gosine. Wielką przyjemnością będzie dla nas goszczenie w nowo powstałej galeryjce. :loveu::loveu::loveu: Czas pewnie znajdziesz. ;)Na forum yorkowym (moim zdaniem) jest obecnie niefajna atmosfera więc częściej będziesz bywać w "galeriach." Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Gosiek'] booooooooooooosko...sie człowiek napatrzeć nie może...;) Quote
Recommended Posts