r_2005 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Na pewno gdzieś tutaj już pisałaś, ale jakbyś mogła napisać ponownie jakiego używasz aparatu? Wiem, wiem, że 90% urody zdjęć to fotograf a nie aparat, ale ciekawam:p Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]dzięki za info :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A na fotki z niecierpliwościa będę czekała :loveu:[/FONT];) dziś powinno coś być jeśli zdjęcia mi w miarę wyszły. [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a tu jak zawsze pięknie cześć Gosiu:multi: [/FONT] cześć Alu i dziękuję bardzo :lol: [quote name='r_2005']Na pewno gdzieś tutaj już pisałaś, ale jakbyś mogła napisać ponownie jakiego używasz aparatu? Wiem, wiem, że 90% urody zdjęć to fotograf a nie aparat, ale ciekawam:pcześć Roczku - mam Canona EOS 400D Quote
Kasia_zg Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Gosiu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zaglądam do twoje galerii i zachwycam sie twoimi pieknymi foteczkami, masz niesamowity talent :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Axelek jak zawsze uroczy [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Cudne foteczki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was bardzo cieplusio i śle buziaczki[/FONT] Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witaj Gosiu!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zaglądam do twoje galerii i zachwycam sie twoimi pieknymi foteczkami, masz niesamowity talent :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Axelek jak zawsze uroczy [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Cudne foteczki :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrawiam Was bardzo cieplusio i śle buziaczki[/FONT] witam i dziekuje :buzi: mam troszke zaległosci w zdjeciach wiec w miarę chronologicznie: zeszła sobota - Festyn w szkole.... moja córa grała w unihokeja - WYGRAŁA jej drużyna :multi: prawie jak na łyżwach ;) cóż za skupienie na grze :evil_lol: kto pierwszy ten lepszy i bronimy zawziecie (moja córa była bramkarzem) :multi: hmm a tu spójrzcie na wzrost dzieciaków.... to były rozgrywki 4 klas :cool3: jak widać moje dziecię zdecydowanie góruje wzrostem nad większością :razz: gadżet indiański ;) Quote
Teklunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Gosiek napisał(a)::crazyeye: nie ma edycji postów???????ano nie ma, wczoraj już zabrali :diabloti: a dziecięciu serdecznie pogratuluj :) choć tak szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam że istnieje unihokej ;):oops: Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Teklunia napisał(a):ano nie ma, wczoraj już zabrali :diabloti: a dziecięciu serdecznie pogratuluj :) choć tak szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam że istnieje unihokej ;):oops: nie ma czego gratulować - mieli farta i tyle - a unihokej to po prostu hokej halowy ;) właśnie - wczoraj jeszcze edytowałam swój post a dziś już nie mogę :angryy: chyba jutro poświęcę masę czasu i jednak skopiuję swoją galerię bo szkoda by było to wszystko stracić - jednak kawał mojego życia tu jest ;) Quote
Teklunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Gosiek napisał(a):chyba jutro poświęcę masę czasu i jednak skopiuję swoją galerię bo szkoda by było to wszystko stracić - jednak kawał mojego życia tu jest ;)też się do tego przymierzam od wczoraj, z tego samego powodu... ale, jak to zwykle ze mną bywa, NIE CHCE MI SIĘ ;) Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Teklunia napisał(a):też się do tego przymierzam od wczoraj, z tego samego powodu... ale, jak to zwykle ze mną bywa, NIE CHCE MI SIĘ ;) :lol: ja sobie kiedyś już zaczęłam zapisywać ale.... to jest takie czasochłonne że szok - trzeba czekać zeby sie zdjecia do końca otworzyły :roll:... zapisałam na razie 90 stron z 460 :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Gosiu dużo mniej stron będziesz miała jak ustawisz sobie na czas zapisywania 100 postów na stronie w "Edycji opcji" Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):Gosiu dużo mniej stron będziesz miała jak ustawisz sobie na czas zapisywania 100 postów na stronie w "Edycji opcji":evil_lol: o jeny - święta racja Monisiu - dziękuje Ci kochana baaaaardzo za podpowiedź :buzi: Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 hihihi teraz mam tylko 92 stronki do zapisania.... a jak sie dłuuuuuugo otwierają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze jedna fote z festynu znalazłam ;) Quote
Gosiek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 i obiecane róże :loveu: na dziś koniec :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Ach jak cudnie tu pachnąco od tych róż :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i Axio ślicznie wystrzyżony :loveu:[/FONT] Quote
Teklunia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 je też zastosuje metode o której mowi Waszka :) wczoraj ktos o niej pisał gdzieś na Offie, więc sobie ściągnęlam pomysł ;) [quote name='Gosiek'] ale słodkości :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 wpadłam wam powiedzieć ze niestety mój wolny tydzień został brutalnie przerwany :roll: dziś, jutro i pojutrze musze iść za koleżanke do pracy :roll: ogólnie mozna powiedzieć że mi to w miare nawet pasuje bo ona przyjdzie za mnie w przyszłym tygodniu (piątek, sb i nd) a właśnie w nastepną niedzielę zmykam sobie ślicznie na wakacje :multi::multi::multi::multi: hihi a tak musiałabym ja prosić zeby za mnie w niedziele przyszła :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 zasypie Was dzis zdjeciami zanim pobiegne do pracy :diabloti: nareszcie zakwitły moje oleandry :loveu::loveu::loveu: clematis też wyjatkowo obrodził Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witamy środowo :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pieknie tu u Was a róże to mnie zauroczyły tym bardziej ze je uwielbiam:lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nio i przesłodki pysiolek Axia :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miłego popołudnia:lol: [/FONT] Quote
Teklunia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu, chciałabym zacytować wszystki te robale, ale nie chce zasmiecac serwera... Są obłędne, zachwycające, boskie!!! Zatkana, Kasia ;) Quote
Reniagoj Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Gosiek']i robalkowym makro kończę :lol: Witam Gosiu, piękne, piękne. A gdzie na urlop? Będziesz żeglować? Quote
Gosiek Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Kasia_zg'][FONT=Comic Sans MS]Witamy środowo :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pieknie tu u Was a róże to mnie zauroczyły tym bardziej ze je uwielbiam:lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nio i przesłodki pysiolek Axia :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miłego popołudnia:lol: [/FONT] a ja Cię Kasiu witam czwartkowo ;) ja też uwielbiam róże - a najbardziej te cudnie pachnące :loveu: [quote name='Teklunia']Gosiu, chciałabym zacytować wszystki te robale, ale nie chce zasmiecac serwera... Są obłędne, zachwycające, boskie!!! Zatkana, Kasia ;):lol: oj Kasieńko - Ty zawsze sie zachwycasz robalkowymi zdjęciami :multi: Powiem Ci ze niezła frajdę mi sprawia wyszukiwanie takich maleństw do sfocenia :razz: no i przyznam że nawet nie wiedziałam ze aż tyle różnych robali w moim ogródku mieszka :evil_lol: [quote name='Reniagoj']Witam Gosiu, piękne, piękne. A gdzie na urlop? Będziesz żeglować?witaj Reniu - na urlopik jadę do Chorwacji (juz 3 rok z rzędu) :loveu: Quote
Teklunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Gosiek napisał(a)::lol: oj Kasieńko - Ty zawsze sie zachwycasz robalkowymi zdjęciami :multi: Powiem Ci ze niezła frajdę mi sprawia wyszukiwanie takich maleństw do sfocenia :razz: no i przyznam że nawet nie wiedziałam ze aż tyle różnych robali w moim ogródku mieszka :evil_lol: a ja nie mogę wyjść zpodziwu, jak one Ci łądnie i chętnie pozują :cool3: Quote
r_2005 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Teklunia napisał(a):a ja nie mogę wyjść zpodziwu, jak one Ci łądnie i chętnie pozują :cool3: Gosiek je na pewno hipnotyzuje:lol: Dzięki Gosiu za info o aparacie, po Twoich zdjęciach wnoszę, że jesteś z niego zadowolona?:razz: Quote
Gosiek Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Teklunia napisał(a):a ja nie mogę wyjść z podziwu, jak one Ci ładnie i chętnie pozują :cool3: r_2005 napisał(a):Gosiek je na pewno hipnotyzuje:lol: Dzięki Gosiu za info o aparacie, po Twoich zdjęciach wnoszę, że jesteś z niego zadowolona?:razz::eviltong::eviltong::eviltong: robale czasem potrafią grzecznie pozować i już :eviltong: z aparatu jestem baaardzo zadowolona, tylko marzy mi się jeszcze do niego jakieś jasne szkiełko ;) ale to kiedyś.... z czasem. Quote
Recommended Posts