Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześc Gosieńko!:multi::multi:

Cieszę się ogromnie ,że zajrzałaś do siebie :multi::multi: Jak tam mijają dzioneczki w taką upalną pogodę ?

buziaczki i pozdrowionka !:loveu:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro aga1215 tak mówi znaczy masz dzisiaj Gosiek imieniny:multi:
Wszystkiego naj najlepszego i żebyś częściej na dogo bywała i swoje piękne fotki wstawiała:calus:

Posted

:loveu: cześć moje kochane dogociółki :loveu:

jestem naprawdę mocno zaskoczona życzonkami ale i z tego powodu baaardzo szczęśliwa - dziękuję serdecznie... bardzo, bardzo dziękuję :buzi:

Posted

Gosia

Dzień Twych imienin z kalendarza, okazję miłą do życzeń stwarza: słońca, kwiatów, pomyślności, zdrowia, sił i wytrwałości, wypełnienia wszystkich marzeń, pomyślnego planu zdarzeń, aby szczęście Ci czuwało i życzenia te spełniało.
:drink1:

Posted

Gosiek napisał(a):
:loveu: cześć moje kochane dogociółki :loveu:

jestem naprawdę mocno zaskoczona życzonkami ale i z tego powodu baaardzo szczęśliwa - dziękuję serdecznie... bardzo, bardzo dziękuję :buzi:

A ja to liczyłam na zdjęcia smakołyków:oops:

Posted

[quote name='r_2005']A ja to liczyłam na zdjęcia smakołyków:oops::lol: OKI... ale za tydzień.
Dziś byłam w pracy więc imieninek nie "świętuję" - ale za tydzień będą goście więc i jakieś wypieki z pewnością uwiecznię ;)

i jeszcze troszkę robalków

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego :multi:
Axio :loveu:
Przy fotkach robalkow poprostu wymiekam :crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje:
dziękuję bardzo :bigcool:

Fajnie że podobają Ci sie zdjęcia robali :p

Posted

[quote name='Gosiek']
moja mama też ma "własną" sroczkę, od ok. 3 tygodni... kiedyś zobaczyła, jak stado srok probuje ją zadziobać i je przegoniła, a sroczce dała wody i ziaren słonecznika.

sroczka zamieszkałą na jałowcu przed domem, a mama jeszcze kilka razy ratowała ją przed "kuzyneczkami"... ponoć one często wybierają sobie słabszego osobnika i eliminują go ze stada :-(

no i z każdym dniem ta sroczka jest coraz odważniejsza - najpierw wchodziła na taras w nocy, a teraz już nawet do jednego pokoju zagląda :) widać to po"śladach" jakie tam zostawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tylko latac nie potrafi, na drzewo wspina się przeskakując z gałęzi na gałąź - bo nie ma prawie piór w ognie - wydziobały jej! kuperek ma taki śmieszny, łysy i różowiutki :p

a Ten nic jej nie robi na szczescie :p

Posted

no niestety Kasiu tej Axiowej sroczce się nie udało - właśnie dorosłe sroki ją dopadły :-(

ale..... zmieniajac temat na weselszy:
mam nadzieję ze deszcz za bardzo nie popsuje mi różyczek w ogrodzie - tak cudnie kwitną że chciałabym je dla Was uwiecznić :loveu: szkoda tylko ze na zdjeciach nie można poczuć cudownego różanego aromatu :cool3:
Jutro idę do pracy tylko na 3-4 godzinki, więc jeśli tylko słonko dopisze pojawią sie nowe zdjecia ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Gosiu :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie było mnie ostatnio, nie pisałam, ale jak zwykle z wielkim zainteresowaniem podziwiałam fotki Twojego wykonania:loveu: Wszytskie są cudowne, nie da sie zacytować jednej, bo to jest niemożliwe hihih[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Napisz mi prosze, czy do zdjęć makro używasz jakiejś specjalnej nakładki na obiektyw? Jeżeli tak to możesz napisać jakiej? Napisz rownież jaki masz obiektyw, będę bardzo wdzięczna :loveu: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Całuski dla Axelka, ach stęskniłam się za chłopaczkiem :loveu: macie zamiar golić go na lato :razz: ?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Liczę na to, ze pogoda jutro dopisze, a Ty będziesz mogła uwiecznić swoje roze - ach juz sie doczekac nie moge :loveu: :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Gosiek']Daga - mam obiektywik SIGMA DG macro 70-300 :cool1:

Axia już dość mocno podcięłam - jutro go ufocę OKI?

[FONT=Comic Sans MS]dzięki za info :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A na fotki z niecierpliwościa będę czekała :loveu:[/FONT]