Alka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 cześc Gosieńko!:multi::multi: Cieszę się ogromnie ,że zajrzałaś do siebie :multi::multi: Jak tam mijają dzioneczki w taką upalną pogodę ? buziaczki i pozdrowionka !:loveu: Quote
Maga100 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Gosiu, twoje makro jak zawsze powalające! :mdleje: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Gosiek'] Ta fotka jakoś mnie przyciągnęła:loveu: Co jest w tle? Ślemy gorące pozdrowionka!;) Quote
r_2005 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Skoro aga1215 tak mówi znaczy masz dzisiaj Gosiek imieniny:multi: Wszystkiego naj najlepszego i żebyś częściej na dogo bywała i swoje piękne fotki wstawiała:calus: Quote
Teklunia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gosiu, czy dziś może aby jest Twoje święto? Jeśłi tak to najcieplejsze życzenia radości, miłości, przyjaźni i słońca!!! Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gosiu :multi:[SIZE=2] :multi: :multi: :multi: Wszystkiego Najlepszego :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 :loveu: cześć moje kochane dogociółki :loveu: jestem naprawdę mocno zaskoczona życzonkami ale i z tego powodu baaardzo szczęśliwa - dziękuję serdecznie... bardzo, bardzo dziękuję :buzi: Quote
anetta Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gosia Dzień Twych imienin z kalendarza, okazję miłą do życzeń stwarza: słońca, kwiatów, pomyślności, zdrowia, sił i wytrwałości, wypełnienia wszystkich marzeń, pomyślnego planu zdarzeń, aby szczęście Ci czuwało i życzenia te spełniało. :drink1: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 dziękuję Anetko :buzi: naprawde sprawiłyście mi przemiłą niespodzianke życzeniami :loveu: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Axio ostatnio znalazł coś ciekawego w ogrodzie: a mianowicie.... maleńką sroczkę :cool1: Quote
r_2005 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gosiek napisał(a)::loveu: cześć moje kochane dogociółki :loveu: jestem naprawdę mocno zaskoczona życzonkami ale i z tego powodu baaardzo szczęśliwa - dziękuję serdecznie... bardzo, bardzo dziękuję :buzi: A ja to liczyłam na zdjęcia smakołyków:oops: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 a ja.... no cóż, ja jak zwykle wyszukiwałam ciekawych obiektów do sfotografowania ;) :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='r_2005']A ja to liczyłam na zdjęcia smakołyków:oops::lol: OKI... ale za tydzień. Dziś byłam w pracy więc imieninek nie "świętuję" - ale za tydzień będą goście więc i jakieś wypieki z pewnością uwiecznię ;) i jeszcze troszkę robalków Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no i zdecydowanie milszy dla oka temat bo wiem ze nie wszystkim podobają się robale :cool1: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wszystkiego Najlepszego :multi: Axio :loveu: Przy fotkach robalkow poprostu wymiekam :crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wszystkiego Najlepszego :multi: Axio :loveu: Przy fotkach robalkow poprostu wymiekam :crazyeye::mdleje::mdleje::mdleje:dziękuję bardzo :bigcool: Fajnie że podobają Ci sie zdjęcia robali :p Quote
r_2005 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To ja czekam na te wypieki:p W sumie ślimaczki też gdzieniegdzie się jada:eviltong: Quote
Teklunia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Gosiek'] moja mama też ma "własną" sroczkę, od ok. 3 tygodni... kiedyś zobaczyła, jak stado srok probuje ją zadziobać i je przegoniła, a sroczce dała wody i ziaren słonecznika. sroczka zamieszkałą na jałowcu przed domem, a mama jeszcze kilka razy ratowała ją przed "kuzyneczkami"... ponoć one często wybierają sobie słabszego osobnika i eliminują go ze stada :-( no i z każdym dniem ta sroczka jest coraz odważniejsza - najpierw wchodziła na taras w nocy, a teraz już nawet do jednego pokoju zagląda :) widać to po"śladach" jakie tam zostawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko latac nie potrafi, na drzewo wspina się przeskakując z gałęzi na gałąź - bo nie ma prawie piór w ognie - wydziobały jej! kuperek ma taki śmieszny, łysy i różowiutki :p a Ten nic jej nie robi na szczescie :p Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no niestety Kasiu tej Axiowej sroczce się nie udało - właśnie dorosłe sroki ją dopadły :-( ale..... zmieniajac temat na weselszy: mam nadzieję ze deszcz za bardzo nie popsuje mi różyczek w ogrodzie - tak cudnie kwitną że chciałabym je dla Was uwiecznić :loveu: szkoda tylko ze na zdjeciach nie można poczuć cudownego różanego aromatu :cool3: Jutro idę do pracy tylko na 3-4 godzinki, więc jeśli tylko słonko dopisze pojawią sie nowe zdjecia ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Gosiu :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie było mnie ostatnio, nie pisałam, ale jak zwykle z wielkim zainteresowaniem podziwiałam fotki Twojego wykonania:loveu: Wszytskie są cudowne, nie da sie zacytować jednej, bo to jest niemożliwe hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Napisz mi prosze, czy do zdjęć makro używasz jakiejś specjalnej nakładki na obiektyw? Jeżeli tak to możesz napisać jakiej? Napisz rownież jaki masz obiektyw, będę bardzo wdzięczna :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Całuski dla Axelka, ach stęskniłam się za chłopaczkiem :loveu: macie zamiar golić go na lato :razz: ?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Liczę na to, ze pogoda jutro dopisze, a Ty będziesz mogła uwiecznić swoje roze - ach juz sie doczekac nie moge :loveu: :loveu:[/FONT] Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Daga - mam obiektywik SIGMA DG macro 70-300 :cool1: Axia już dość mocno podcięłam - jutro go ufocę OKI? Quote
Daga_i_Oskar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Gosiek']Daga - mam obiektywik SIGMA DG macro 70-300 :cool1: Axia już dość mocno podcięłam - jutro go ufocę OKI? [FONT=Comic Sans MS]dzięki za info :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A na fotki z niecierpliwościa będę czekała :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial];)a tu jak zawsze pięknie cześć Gosiu:multi: [/FONT] Quote
Recommended Posts