Hanna R. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Halo, halo ! Gosia ! JA wolę Twoje robale i kropelki. :p Od razu widać, że jestem atechniczna baba . Zrobiłaś prześliczne zdjęcia na ślubie Kasi... Prześliczne ! :loveu: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Gosiek napisał(a): KONIEC :diabloti: hahaha już widzę te tłumy oglądające fotki :diabloti: Może nie tłumy, ale mój synek był baaardzo zadowolony...:multi: Quote
Lucy* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Gosiek'] KONIEC :diabloti: hahaha już widzę te tłumy oglądające fotki :diabloti: no to się zadziwiłam !!!!!!!!!!!! bardzo interesujące !!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Reniagoj Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Gosiek']dwie foteczki na dobranoc Cześć Gosiu! Bardzo dobranockowy ten dmuchawiec. Czuję się zniechęcona do robienia artystycznych zdjęć, jak oglądam Twoje, chyba jednak za słaby ten mój aparacik, by choć zbliżone zdjęcia zrobić. Pozostanę chyba jak dotychczas w traktowaniu fot jako komentarz do rzeczywistości.Pozdrawiam Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hejka :) Co tam slychac moze jakies foteczki :cool3: :multi: ? Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witaj Gosiu! Oglądnęłam WSZYSTKIE Twoje foty ........ kropelki bowskie ale te ze ślubu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 jejku jakie piękne. Jak zrobiłaś, że tło jest takie czarne? I w ogóle czego użyłas do robienia tego zdjęcia? Normalnie niedościgniony ideał mój jesteś :placz: :eviltong: [quote name='Gosiek'] Ale ja ciemna jestem, nawet nie wiedziałam, że istenieją takie wyścigi Quote
Teklunia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Gosiu, widzę że ostatnio nie bywasz na forum... ale może to dobrze, bo nie mam u Ciebie zaległości ;) Ślicznie Ci dziękuję że przyszłaś na ślub i porobiłaś tyle cudownych zdjęć :buzi: nawet nie wiesz jak sie cieszyłam :buzi: jeszcze się kiedyś do Ciebie uśmiechnę "pozaforumowo" o te fotki w oryginalnych rozmiarach, ok? ;):oops: Quote
Teklunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gosia, czy wiesz że ani razu Cię jeszcze na forum nie było w tym miesiącu! :shake: Wracaj!!! Quote
Gosiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Teklunia napisał(a):Gosiu, widzę że ostatnio nie bywasz na forum... ale może to dobrze, bo nie mam u Ciebie zaległości ;) Ślicznie Ci dziękuję że przyszłaś na ślub i porobiłaś tyle cudownych zdjęć :buzi: nawet nie wiesz jak sie cieszyłam :buzi: jeszcze się kiedyś do Ciebie uśmiechnę "pozaforumowo" o te fotki w oryginalnych rozmiarach, ok? ;):oops:Teklunia napisał(a):Gosia, czy wiesz że ani razu Cię jeszcze na forum nie było w tym miesiącu! :shake: Wracaj!!!Kasieńko :buzi: bez Ciebie bym zginęła w czelusciach DG :razz: Bardzo sie cieszę ze mogłam uczestniczyć w takich ważnych chwilach no i że wreszcie sie poznałyśmy :multi: Dziękuję pięknie za pamięć :buzi: Quote
jo-jo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Gosiek'] Śliczne :loveu: [quote name='Gosiek'] Zawody, Konie, Kwiaty, Psy, Widoki, i teraz samochody, Gosiu jak zwykle świetne fotki!! :loveu: I witamy się ładnie :hand: Quote
Gosiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 jo-jo napisał(a):Śliczne :loveu: Zawody, Konie, Kwiaty, Psy, Widoki, i teraz samochody, Gosiu jak zwykle świetne fotki!! :loveu: I witamy się ładnie :hand: witam, witam i slicznie dziękuję :buzi: mam tonę zalegych fotek (choc to teraz moj pracusiowy tydzień) :evil_lol: monotematyczne bo głównie roślinki ;) zaraz wstawię troszkę - wlaśnie sie wgrywają na Fotosik Quote
Gosiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 kilka tak na szybko i uciekam na ost. odcinek Magdy M. Quote
jo-jo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Gosiek'] Samochody fajne ale krople w Twoim wykonaniu uwielbiam :loveu: Jeszcze proszę!! Quote
Gosiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='jo-jo']Samochody fajne ale krople w Twoim wykonaniu uwielbiam :loveu: Jeszcze proszę!! :loveu: :buzi: postaram sie jutro wieczorkiem wpaść na chwilke Quote
Teklunia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosia, wróciłaś i z marszu odebrałaś mi mowę! :-o Zachwycające!! Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jezu te fotki sa boskie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A gdzie foteczki Axelika :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ahhhh jak zwykle kropelki powalają na kolana :mdleje: :loveu: Quote
Poświata Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Gosiu możesz zajrzeć do mnie wiesz gdzie ;) KONIECZNIE !!!!!!!!!!!!!!! Quote
anetta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 W koncu sie pokazalas Gosiu :))) Matko! Piekne i te kolory :o :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Recommended Posts