Maga100 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Gosiu, obejrzałam wszystko i daję znac, żebyś sobie nie myślała, że nie obejrzałam :eviltong: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a): tu Axio padł wyjątkowo bardzo zmęczony.... przedwczorajszy upał dał mu sie we znaki .... Axio zajadle ganiał wzdłuż ogrodzenia upierdliwe psy sąsiadów :angryy: a potem ledwo dyszał. a ja w tym upale wreszcie czułam się jak ryba w wodzie :p Gosiek napisał(a): nie mogę z Tobą! dalej uważasz, że daleko Ci do profesjonalistów? bo ja nie!!!:loveu: marzy mi się, żebyś wzięła aparat na mój ślub i porobiła takie cudeńka :oops::oops::oops: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Teklunia napisał(a):a ja w tym upale wreszcie czułam się jak ryba w wodzie :p nie mogę z Tobą! dalej uważasz, że daleko Ci do profesjonalistów? bo ja nie!!!:loveu: marzy mi się, żebyś wzięła aparat na mój ślub i porobiła takie cudeńka :oops::oops::oops:Kasiu - ja też sie czułam jak ryba w wodzie - uwielbiam ciepełko :loveu: Tak... nadal tak uważam :eviltong: ależ nie ma opcji zebym poszła bez aparatu ;) Naturalnie ze porobie Ci zdjecia :p :buzi: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: Potoczki oba mi się podobają i nie mogę się zdecydowac :evil_lol: Każdy jest w swoim rodzaju :lol:. Tylko pierwszy wygląda bardzo naturalnie, zaś drugi jak jakiś szybo płynący wodospad ;)otóż to - to pierwsze jest takie... "zamrożone" a na drugim "widać" że ta woda sobie pięknie płynie ;) co stwarza fajny, bajkowy klimacik... oj musze koniecznie jakiś duuuży wodospad tak ufocić :P Alicjarydzewska napisał(a)::multi:i Axio i DRONKI:loveu: oj Gosiu nic się nie popsulaś z fotkami:p :lol: hihihi to fajnie ze sie nie popsułam ;) staram się jak mogę :evil_lol: Maga100 napisał(a):Gosiu, obejrzałam wszystko i daję znac, żebyś sobie nie myślała, że nie obejrzałam :eviltong: przyjęłam do wiadomości :lol: Quote
aga1215 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Kropelkowa Mistrzyni:multi: Mnie też ten dłuższy czas bardziej odpowiada :multi: a Axio :loveu: "Gosiek" napisał(a): Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Kropelkowa Mistrzyni:multi: Mnie też ten dłuższy czas bardziej odpowiada :multi: a Axio :loveu: Agniesiu :multi: własnie miałam wstawić kropelkowe foty... chcesz? Axio jest szczęśliwy gdy jest ładna pogoda... mam nadzieję ze ten wstrętny deszcz sie dziś już wypada i od jutra będzie słonko - jestem blada jak maka :diabloti: i jak ja pójdę do Kasi na ślub? :lol: Quote
AlKil Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Gosiu! Przyszłam, nacieszyłam oczy i idę dalej...:lol: Pięęęeknie tu...:lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Gosiu! Przyszłam, nacieszyłam oczy i idę dalej...:lol: Pięęęeknie tu...:lol: witaj Ewciu :p cieszę się bardzo z wizyty :cool3:... ale powiedz co piękne? Robale? :evil_lol: wilgoć? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a): ależ nie ma opcji zebym poszła bez aparatu ;) Naturalnie ze porobie Ci zdjecia :p :buzi: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Upss:oops: :roll: Dopiero tu wpadlam :roll: Sliczny psiak kochany boski cudny :loveu: :loveu: Jakie robisz sliczne fotki bombowe :) Chcialam obejrzec cala galerie ale nie dam rady :evil_lol: Obejrzalam 30 pierwszych stron :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Teklunia napisał(a): :loveu: :buzi: Pinczerek-Jacky napisał(a):Upss:oops: :roll: Dopiero tu wpadlam :roll: Sliczny psiak kochany boski cudny :loveu: :loveu: Jakie robisz sliczne fotki bombowe :) Chcialam obejrzec cala galerie ale nie dam rady :evil_lol: Obejrzalam 30 pierwszych stron :evil_lol:witam i dziękuje za przemiłe słowa :cool3: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 i znów przyroda :lol: potem bedą kropelki ;) Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie ma za co :):) Jakie ty robisz boskie fotki :):) Ten robaczek fajnie wyszedl:evil_lol: A gdzie Axelek :loveu: ? Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie ma za co :):) Jakie ty robisz boskie fotki :):) Ten robaczek fajnie wyszedl:evil_lol: A gdzie Axelek :loveu: ? ;) Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a):;) O jest sliczny model:loveu: :loveu: Zapraszamy do nas do galeri :eviltong: Mizianko dla Axelka :loveu: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Axelek ma rodowod :)? Z jakiej jest hodowli :):) Wiem jestem wscibska hehe:evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Małgoś!!! Wczoraj, czy przedwczoraj myślałam o Tobie, rady potrzebuję :oops: ! Młoda chce sobie kupic aparacik i muszę się rozejrzeć za czymś niedrogim, ale w miarę dobrym i żeby dobre zdjęcia w ruchu robił, bo ten nasz za Tofką nie nadąrza :shake: . Poradź coś dobra kobieto, bo tyle tego sprzętu jest że człowiek głupieje :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Axelek ma rodowod :)? Z jakiej jest hodowli :):) Wiem jestem wscibska hehe:evil_lol: :evil_lol:nie ma. Poświata napisał(a):Cześć Małgoś!!! Wczoraj, czy przedwczoraj myślałam o Tobie, rady potrzebuję :oops: ! Młoda chce sobie kupic aparacik i muszę się rozejrzeć za czymś niedrogim, ale w miarę dobrym i żeby dobre zdjęcia w ruchu robił, bo ten nasz za Tofką nie nadąrza :shake: . Poradź coś dobra kobieto, bo tyle tego sprzętu jest że człowiek głupieje :evil_lol: .Beatko - do jakiej kwoty? Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a):kropelki cz I Iiii kropelki sliczne :loveu: :loveu: Nie ma a ja myslalam ze ma :evil_lol: Bo jest taki piekny :) Ale nie wazne czy ma czy nie wazne ze jest kochany :):) Quote
Poświata Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Gosiek napisał(a):Beatko - do jakiej kwoty?No tak dokładnie nie wiem na ile Młoda w kopertówkach może liczyć :hmmmm: :evil_lol: , ale myślę że 1.000 to max, bo ona by dużo chciała jeszcze sobie kupić różnych innych duperelek :roll: :lol: . Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Gosiek napisał(a):witaj Ewciu :p cieszę się bardzo z wizyty :cool3:... ale powiedz co piękne? Robale? :evil_lol: wilgoć? :evil_lol: Gosiu, wilgoć, wilgoć i wilgoć oraz zawsze Axio!!!:loveu: Quote
Recommended Posts