Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):

tu Axio padł wyjątkowo bardzo zmęczony.... przedwczorajszy upał dał mu sie we znaki .... Axio zajadle ganiał wzdłuż ogrodzenia upierdliwe psy sąsiadów :angryy: a potem ledwo dyszał.

a ja w tym upale wreszcie czułam się jak ryba w wodzie :p

Gosiek napisał(a):

nie mogę z Tobą! dalej uważasz, że daleko Ci do profesjonalistów? bo ja nie!!!:loveu:

marzy mi się, żebyś wzięła aparat na mój ślub i porobiła takie cudeńka :oops::oops::oops:

Posted

Teklunia napisał(a):
a ja w tym upale wreszcie czułam się jak ryba w wodzie :p

nie mogę z Tobą! dalej uważasz, że daleko Ci do profesjonalistów? bo ja nie!!!:loveu:

marzy mi się, żebyś wzięła aparat na mój ślub i porobiła takie cudeńka :oops::oops::oops:
Kasiu - ja też sie czułam jak ryba w wodzie - uwielbiam ciepełko :loveu:

Tak... nadal tak uważam :eviltong:

ależ nie ma opcji zebym poszła bez aparatu ;) Naturalnie ze porobie Ci zdjecia :p :buzi:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosiu :multi:

Potoczki oba mi się podobają i nie mogę się zdecydowac :evil_lol: Każdy jest w swoim rodzaju :lol:. Tylko pierwszy wygląda bardzo naturalnie, zaś drugi jak jakiś szybo płynący wodospad ;)
otóż to - to pierwsze jest takie... "zamrożone" a na drugim "widać" że ta woda sobie pięknie płynie ;) co stwarza fajny, bajkowy klimacik... oj musze koniecznie jakiś duuuży wodospad tak ufocić :P

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:i Axio i DRONKI:loveu:
oj Gosiu nic się nie popsulaś z fotkami:p
:lol: hihihi to fajnie ze sie nie popsułam ;)
staram się jak mogę :evil_lol:

Maga100 napisał(a):
Gosiu, obejrzałam wszystko i daję znac, żebyś sobie nie myślała, że nie obejrzałam :eviltong:
przyjęłam do wiadomości :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Kropelkowa Mistrzyni:multi:
Mnie też ten dłuższy czas bardziej odpowiada :multi:
a Axio :loveu:

Agniesiu :multi: własnie miałam wstawić kropelkowe foty... chcesz?

Axio jest szczęśliwy gdy jest ładna pogoda... mam nadzieję ze ten wstrętny deszcz sie dziś już wypada i od jutra będzie słonko - jestem blada jak maka :diabloti: i jak ja pójdę do Kasi na ślub? :lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Gosiu!
Przyszłam, nacieszyłam oczy i idę dalej...:lol: Pięęęeknie tu...:lol:

witaj Ewciu :p
cieszę się bardzo z wizyty :cool3:... ale powiedz co piękne? Robale? :evil_lol: wilgoć? :evil_lol:

Posted

Upss:oops: :roll: Dopiero tu wpadlam :roll: Sliczny psiak kochany boski cudny :loveu: :loveu: Jakie robisz sliczne fotki bombowe :) Chcialam obejrzec cala galerie ale nie dam rady :evil_lol: Obejrzalam 30 pierwszych stron :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

:loveu: :buzi:

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Upss:oops: :roll: Dopiero tu wpadlam :roll: Sliczny psiak kochany boski cudny :loveu: :loveu: Jakie robisz sliczne fotki bombowe :) Chcialam obejrzec cala galerie ale nie dam rady :evil_lol: Obejrzalam 30 pierwszych stron :evil_lol:
witam i dziękuje za przemiłe słowa :cool3:

Posted

Nie ma za co :):) Jakie ty robisz boskie fotki :):) Ten robaczek fajnie wyszedl:evil_lol: A gdzie Axelek :loveu: ?

;)

Posted

Cześć Małgoś!!!
Wczoraj, czy przedwczoraj myślałam o Tobie, rady potrzebuję :oops: !
Młoda chce sobie kupic aparacik i muszę się rozejrzeć za czymś niedrogim, ale w miarę dobrym i żeby dobre zdjęcia w ruchu robił, bo ten nasz za Tofką nie nadąrza :shake: . Poradź coś dobra kobieto, bo tyle tego sprzętu jest że człowiek głupieje :evil_lol: .

Posted

Axelek ma rodowod :)? Z jakiej jest hodowli :):)
Wiem jestem wscibska hehe:evil_lol: :evil_lol:
nie ma.

Poświata napisał(a):
Cześć Małgoś!!!
Wczoraj, czy przedwczoraj myślałam o Tobie, rady potrzebuję :oops: !
Młoda chce sobie kupic aparacik i muszę się rozejrzeć za czymś niedrogim, ale w miarę dobrym i żeby dobre zdjęcia w ruchu robił, bo ten nasz za Tofką nie nadąrza :shake: . Poradź coś dobra kobieto, bo tyle tego sprzętu jest że człowiek głupieje :evil_lol: .
Beatko - do jakiej kwoty?

Posted

Gosiek napisał(a):
kropelki cz I

Iiii kropelki sliczne :loveu: :loveu:
Nie ma a ja myslalam ze ma :evil_lol: Bo jest taki piekny :) Ale nie wazne czy ma czy nie wazne ze jest kochany :):)

Posted

Gosiek napisał(a):
Beatko - do jakiej kwoty?
No tak dokładnie nie wiem na ile Młoda w kopertówkach może liczyć :hmmmm: :evil_lol: , ale myślę że 1.000 to max, bo ona by dużo chciała jeszcze sobie kupić różnych innych duperelek :roll: :lol: .

Posted

Gosiek napisał(a):
witaj Ewciu :p
cieszę się bardzo z wizyty :cool3:... ale powiedz co piękne? Robale? :evil_lol: wilgoć? :evil_lol:

Gosiu, wilgoć, wilgoć i wilgoć oraz zawsze Axio!!!:loveu: