Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']no popatrz jaka złośliwa ta pogoda ...:diabloti:
ale nie martw się w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej...:multi:Alu - no nie wiem czy będzie ładnie w przyszłym tygodniu skoro ja mam wolne :diabloti: wstrętna, złośliwa pogoda :eviltong:

[quote name='Alka']

jest Axio, śliczności kochane ...:loveu::multi:

Gosiu, życzę ci aby tydzień szybciorem minął i wracaj do nas !:loveu:ach lejesz miód na moje serduszko chwaląc Axelka :buzi:
Tęsknię za nim strasznie będąc w pracy... no i biedulek siedzi w domku czekając aż ktokolwiek wróci do domku zeby z nim wyjść na dworek :roll:

a to już dzisiejszy Axio - swieżo wykąpany ;) Naszło mnie rano na kapiel i teraz maluszek śmiga zadowolony i pięknie pachnący :loveu:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
A

ach lejesz miód na moje serduszko chwaląc Axelka :buzi:
Tęsknię za nim strasznie będąc w pracy... no i biedulek siedzi w domku czekając aż ktokolwiek wróci do domku zeby z nim wyjść na dworek :roll:

buzia mi się uśmiechnęła jak go zobaczyłam :loveu::loveu:

Wyobrażam sobie jak teskisz... ja jak jestem poza domem bez Tuffiego to mysle o nim cały czas.Tak się człek do futrzaka przyzwyczaił...
a w sierpniu wybieramy się na wczasy,Tuffcio zostanie u babci, już się martwię...:placz:

W sobotę mój TŻ wpadł na pomysł ,że skoro Mateusz zostaje w domku (my wybywaliśmy do rodziców Marcina ) to Tuffcio mógłby z nim ... na to ja , że jak Tuffi ma zostać to ja nie jadę...:diabloti::diabloti:
wiesz, TŻ chciałby sobie posiedzieć w spokoju a tak ciagle trzeba było psiaki pilnować.:cool3: Ale ku naszemu zadoloneniu relacje między psiakami idą ku normalności...:multi::multi:

Posted

[quote name='Gosiek']
:crazyeye: a miałam coś odpisać? Reniu - tak to u mnie jest ze niestety czasu brak i nie wszystkim na wszystko odpisuję. Staram sie choć zaglać i w miarę na bieżąco czytać DG ...... o odpisywaniu często nei ma nawet mowy ;)

no miło mi jak mnie dojrzysz, acz rozumię że przy tych wszystkich postach, trudno wszystkim odpowiadać, Twoje zdjęcia mnie powalają, założyłam Rubisiowi bloga zapraszam galeryjka cherubinka czeka na ogladających, chociaż choćbym się wsiekła nie mam szans by choć się zblizyć do Twoich umiejętności. Pozdrawiam słonecznie :B-fly:

Posted

Gosiu Twoje makra są przecudne. Szczęka mi cały czas leży na szufladzie od klawiatury :crazyeye: Przerzuciłaś się już definitywanie na Canona? Czy cykasz coś jeszcze Panasiem??

Posted

Witam cieplutko!!
Podziwiam własnie Twoje foteczki Gosiu i jestem nimi zachwycona sa poprostu wspaniałe!!
A foteczki Axelka przesłodkie uroczo na tym wyglada on jest taki słodziachny:loveu:

Przesyłamy pozdrowionka i zyczymy przyjemnego majowego weekendu z duża poracją słoneczka :)

Posted

witam

dawno już mnie tu nie było... wiem, okropna jestem

jutro wstawię troszkę... noo może więcej niż troszke zdjęć z wyprawy do ogrodu botanicznego w Powsinie ;)

na razie chciałam dać znak że jestem :evil_lol:

miłego weekendu

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Gosiu! :lol:
Czy ten tydzień będziesz miała wolny? Niecierpliwie czekam na fotki:multi: :multi: :multi: :lol: ten tydzień mam wolny - od poniedziałku praca ;)

kilka zdjątek z Powsina:

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: ten tydzień mam wolny - od poniedziałku praca ;)

kilka zdjątek z Powsina:

magnolia :loveu: :multi: jutro chyba nie dam rady ale we wtorek polecę sprawdzić co z "naszą uliczną" magnolią

ta "leśna ścieżka" jest romantyczna bardzo:loveu:

miłej niedzieli Gosiu:lol:

Posted

[quote name='aga1215']magnolia :loveu: :multi: jutro chyba nie dam rady ale we wtorek polecę sprawdzić co z "naszą uliczną" magnolią

ta "leśna ścieżka" jest romantyczna bardzo:loveu:

miłej niedzieli Gosiu:lol:magnolie niestety zmarzły po ostatnich przymrozkach :angryy: i udało mi się wyszukać tylko kilka nadających sie do zdjęć. Pozostałe wyglądały ponuro, całe zbrązowiałe......

Posted

:crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

dzieńdoberek :p

dbsst napisał(a):
:crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Dominika....co Ci?

mam jeszcze dużo takich fot z Powsina..... tylko chyba nikt nie chce ich oglądać :-( zapominacie o mnie :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']

miłego dzionka - lecę do pracki
Cześć piekna!
No jak to Ty Gosiu, to chyba sama nie zrobiłaś, a może, toć zdolna jesteś, mrugniesz oczkiem i samowyzwalacz pstryk.