Gosiek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Alka']no popatrz jaka złośliwa ta pogoda ...:diabloti: ale nie martw się w przyszłym tygodniu ma być jeszcze cieplej...:multi:Alu - no nie wiem czy będzie ładnie w przyszłym tygodniu skoro ja mam wolne :diabloti: wstrętna, złośliwa pogoda :eviltong: [quote name='Alka'] jest Axio, śliczności kochane ...:loveu::multi: Gosiu, życzę ci aby tydzień szybciorem minął i wracaj do nas !:loveu:ach lejesz miód na moje serduszko chwaląc Axelka :buzi: Tęsknię za nim strasznie będąc w pracy... no i biedulek siedzi w domku czekając aż ktokolwiek wróci do domku zeby z nim wyjść na dworek :roll: a to już dzisiejszy Axio - swieżo wykąpany ;) Naszło mnie rano na kapiel i teraz maluszek śmiga zadowolony i pięknie pachnący :loveu: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gosiek napisał(a):A ach lejesz miód na moje serduszko chwaląc Axelka :buzi: Tęsknię za nim strasznie będąc w pracy... no i biedulek siedzi w domku czekając aż ktokolwiek wróci do domku zeby z nim wyjść na dworek :roll: buzia mi się uśmiechnęła jak go zobaczyłam :loveu::loveu: Wyobrażam sobie jak teskisz... ja jak jestem poza domem bez Tuffiego to mysle o nim cały czas.Tak się człek do futrzaka przyzwyczaił... a w sierpniu wybieramy się na wczasy,Tuffcio zostanie u babci, już się martwię...:placz: W sobotę mój TŻ wpadł na pomysł ,że skoro Mateusz zostaje w domku (my wybywaliśmy do rodziców Marcina ) to Tuffcio mógłby z nim ... na to ja , że jak Tuffi ma zostać to ja nie jadę...:diabloti::diabloti: wiesz, TŻ chciałby sobie posiedzieć w spokoju a tak ciagle trzeba było psiaki pilnować.:cool3: Ale ku naszemu zadoloneniu relacje między psiakami idą ku normalności...:multi::multi: Quote
Reniagoj Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Gosiek'] :crazyeye: a miałam coś odpisać? Reniu - tak to u mnie jest ze niestety czasu brak i nie wszystkim na wszystko odpisuję. Staram sie choć zaglać i w miarę na bieżąco czytać DG ...... o odpisywaniu często nei ma nawet mowy ;) no miło mi jak mnie dojrzysz, acz rozumię że przy tych wszystkich postach, trudno wszystkim odpowiadać, Twoje zdjęcia mnie powalają, założyłam Rubisiowi bloga zapraszam galeryjka cherubinka czeka na ogladających, chociaż choćbym się wsiekła nie mam szans by choć się zblizyć do Twoich umiejętności. Pozdrawiam słonecznie :B-fly: Quote
Teklunia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Gosiek'] bziuuuu :crazyeye: Gocha, Ty juz przechodzisz samą siebie!!! Quote
olcha Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Gosiu Twoje makra są przecudne. Szczęka mi cały czas leży na szufladzie od klawiatury :crazyeye: Przerzuciłaś się już definitywanie na Canona? Czy cykasz coś jeszcze Panasiem?? Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witam cieplutko!! Podziwiam własnie Twoje foteczki Gosiu i jestem nimi zachwycona sa poprostu wspaniałe!! A foteczki Axelka przesłodkie uroczo na tym wyglada on jest taki słodziachny:loveu: Przesyłamy pozdrowionka i zyczymy przyjemnego majowego weekendu z duża poracją słoneczka :) Quote
Lucy* Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 już się nie mogę doczekać na te fotki z długiego weekendowego tygodnia Quote
Gosiek Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 witam dawno już mnie tu nie było... wiem, okropna jestem jutro wstawię troszkę... noo może więcej niż troszke zdjęć z wyprawy do ogrodu botanicznego w Powsinie ;) na razie chciałam dać znak że jestem :evil_lol: miłego weekendu Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witaj Gosiu! :lol: Czy ten tydzień będziesz miała wolny? Niecierpliwie czekam na fotki:multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Gosiu! :lol: Czy ten tydzień będziesz miała wolny? Niecierpliwie czekam na fotki:multi: :multi: :multi: :lol: ten tydzień mam wolny - od poniedziałku praca ;) kilka zdjątek z Powsina: Quote
Reniagoj Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Gosiek']:lol: no bajkowo, zaraz czerwony kapturek się pojawi Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Gosiek']:lol: ten tydzień mam wolny - od poniedziałku praca ;) kilka zdjątek z Powsina: magnolia :loveu: :multi: jutro chyba nie dam rady ale we wtorek polecę sprawdzić co z "naszą uliczną" magnolią ta "leśna ścieżka" jest romantyczna bardzo:loveu: miłej niedzieli Gosiu:lol: Quote
Gosiek Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='aga1215']magnolia :loveu: :multi: jutro chyba nie dam rady ale we wtorek polecę sprawdzić co z "naszą uliczną" magnolią ta "leśna ścieżka" jest romantyczna bardzo:loveu: miłej niedzieli Gosiu:lol:magnolie niestety zmarzły po ostatnich przymrozkach :angryy: i udało mi się wyszukać tylko kilka nadających sie do zdjęć. Pozostałe wyglądały ponuro, całe zbrązowiałe...... Quote
Teklunia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gosiu, jestes :multi: Uwielbiam magnolie... A tydzień temu był nawet Światowy Tydzień Magnolii :) Quote
dbsst Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Teklunia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Gosiek'] o sysecka ;) a Debe dostała wytrzeszczu :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dzieńdoberek :p dbsst napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Dominika....co Ci? mam jeszcze dużo takich fot z Powsina..... tylko chyba nikt nie chce ich oglądać :-( zapominacie o mnie :eviltong: Quote
Gosiek Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 a zresztą.... i tak sobie wstawię kilka fot. miłego dzionka - lecę do pracki Quote
Teklunia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Gosiek'] a tej co się stało, ze ją tak powyginało? :evil_lol: [quote name='Gosiek'] ta jest zdecydowanie ładniejsza! :p :cool3: Quote
Reniagoj Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Gosiek'] miłego dzionka - lecę do pracki Cześć piekna! No jak to Ty Gosiu, to chyba sama nie zrobiłaś, a może, toć zdolna jesteś, mrugniesz oczkiem i samowyzwalacz pstryk. Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 cudne cudne cudne :klacz: :loveu: a najbardziej ten las bajkowy mnie urzekł ahhhhh chciałoby się tam pobuszować :loveu: Quote
Recommended Posts