Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ach te kolorki :loveu: :loveu: Bomba Gosiu :klacz: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Gosiek']wstawiam jeszcze dwie foty na zaostrzenie apetytu :diabloti: a mentalność powalająca niestety - szkoda słów:angryy: taką barwę ma niebo przy wschodzie słońca :cool1: O żżżżżżżżżżżżżżżesz !!!!! Ale różowo !!!! CUUUUUDNIE !!!!! Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :crazyeye: no super akcje mieliscie na miejscu dobrze że pogoda dopisała , no i fotek sporo :razz: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witaj Gosiek!! Dobranoc i czekamy jutro z samego rana na obszerna fotorelacje!!:multi::multi: Quote
isabelle Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ha Gosia, w koncu widze te rozowosci o ktorych tyle slyszalam. :-o Niesamowite! wow! :lol: Ale zapewniam cie, ze koło nas nigdy takich kolorkow nie widzialam, nawet z samego rana. :evil_lol: Quote
Alka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witaj Gosiu ! Cieszę sie ,że wróciłaś do nas i uraczasz nas slicznymi widoczkami. :multi: Pogoda na pewno zrekompensowała Wam nieprzyjemny początek .;) Z niecierpliwością czekam na foteczki. Quote
Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:GOSIA jeszcze śpi:razz: I jeszcze??:crazyeye::crazyeye: Nie no juz obiad.......:mad: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Nie śpię, nie śpię :lol: Ale najpierw po zakupy trzeba było jechać bo lodówka swieciła pustkami, teraz obiadek robię a potem muszę pozwiedzać troszkę wasze galeryjki i nadrobić zaległości a widzę ze jest tego conieco :evil_lol: a potem muszę wybrać swoje fotki i zrobić rameczki.. bez rameczek jakos tak goło wyglądają ;) miłego dzioneczka Wam zyczę i postaram sie jak najszybciej zdjątka pozmniejszać i wstawić :cool3: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Kasiu... już wstawiam wiec jak widzisz staram się :evil_lol: widoczki.... słonko wstało i schodzi do dolinki ;) Axio - zdobywca górskich szczytów Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 piekna zima! :D a te rameczki dodaja zdjeciom jeszcze wiecej uroku :) ale cos mi sie zdaje, ze i te zdjecia sa jakos "ustawane" przez Ciebie... jak zwykle ;) Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Teklunia napisał(a): ale cos mi sie zdaje, ze i te zdjecia sa jakos "ustawane" przez Ciebie... jak zwykle ;):evil_lol::evil_lol: no jasne - górale bardzo pomagali :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Cześc Gosia :sweetCyb: Przygody mieliście nie powiem :crazyeye: A widoczki sliczne :loveu: już zazdraszczam wypadu :oops: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Cześć Pika - miło Cię widzieć :p zdjątek narobiłam ponad 500 ale większość to moi narciarze (mąż i córa) i widoczki :oops:... fajnie tak sobie spacerować, cieszyć sie słoneczkiem i podziwiać widoki i nie być ograniczonym ilością zdjęć :lol: wstawiam kolejne Axio-świstak .... wypatruje pana:lol: cudna szadź jaka znalazłam tylko na szczytach gór - w dolinkach jest o wiele mniejsza :cool1: a ta miała dosłownie listki wielkości 4-5cm cuuuudna zima :multi: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :mad: Gosiek nam tu pocztówki wstawia :cool1: Naprawde to te foty sa rewelacyjne :multi: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Hihi faktycznie wyszły pocztówkowe fotaski :laugh2_2: Fleur i Axelek a taki starutki psiulek mieszkał obok naszego "pensjonatu" :roll: a teraz wesoły akcencik :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Mój narciarz :loveu: córa z miejscowym psiakiem - przyczepił się do nas taki wesołek :cool3: dzika róża - oznaczają granicę polsko-słowacką zaczarowany las :p na razie starczy tych fotek chyba co? :razz: Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Gosiek'] Te trzy to moje faworyty...jak na razie. Zapieraja dech:loveu: [quote name='Gosiek'] To zdjecie wyglada, jakby Axio byl na nie nalozony juz po zrobieniu :) Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Gosiek'] na razie starczy tych fotek chyba co? :razz: NIEEE!!!!:mad: Las jest cudny... Uwielbiam zdjecia pni drzew:loveu: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Rany jakie sliczne :loveu: :lol: :lol: a ta flaszka to pozostalośc po międzynaodowym sylwestrze ? :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Oj Kasia, Kasia :mad: :evil_lol::evil_lol: PIKA - a wiesz że to bardzo prawdopodobne? no bo miejsce dość odludne ze tak powiem - domy dość daleko od owej tabliczki.... w każdym razie było to na tyle ciekawe ze ufociłam :lol::lol: no to jeszcze kilka widoczków... zwykłe: zachód słonka za górami Agatka z opatuloną, zmarzniętą Flerusią Axel zeskakuje z zaspy Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Gosiu fotki takiego wykonastwa nie nudzą się nigdy i mimo że napstrykalas ich tyle to my wziac bedziemy miec niedosyt :oops: :oops: Cudne, az dech zapiera w piersiach :oops: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Dzieki Dagulka za miłe słowa - bardzo mi miło ze zdjecia sie spodobały - mam naszykowanych jeszcze kilkanaście ale to już na jutro :) Dziś zmykam odpocząć od kompika bo juz długo oczy męczę zdjeciami i mam przesyt :lol: Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Gosiek']Dzieki Dagulka za miłe słowa - bardzo mi miło ze zdjecia sie spodobały - mam naszykowanych jeszcze kilkanaście ale to już na jutro :) Dziś zmykam odpocząć od kompika bo juz długo oczy męczę zdjeciami i mam przesyt :lol: hmm... ja nie mam :oops: Quote
Recommended Posts