an3czka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Gosiek']Świeta, święta i po świętach :lol: pogoda koszmarna, na spacerki się nie chce chodzić...... ech :roll: kilka wiosennych zdjeć: Ptaszek nieco rozczochrany się wydaje:evil_lol: Gosiaczku witaj!!!:multi: Quote
Gosiek Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']O wiosna przyszla i Gosia znowu powyciagala sztuczne kwiatki i ptaszki :multi: :evil_lol::evil_lol:hahaha ach Ty :eviltong: u Debeściaczka wstawiłam zeszłoroczne foty :evil_lol: bo zie nam zeszło z rozmową na biedronki :lol::lol::lol: [quote name='an3czka']Ptaszek nieco rozczochrany się wydaje:evil_lol: Gosiaczku witaj!!!:multi: Aniu :multi::multi::multi: jak miło Cię widzieć........ gdzieś Ty sie kochana podziewała tyle czasu? Quote
Juszes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wooooooooooooow jak toie w ogóle udaje się zfotografować takie cuda? ;ozwlaszcza podoba mi się ten zielony owadzic :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Gosiek']bazia w przekroju ;) ach jak ja lubię taka wiosnę :loveu: :loveu: Gosiu, jak to dobrze, że chociaż u ciebie można zobaczyć słoneczną wiosenkę :loveu: Cuuuuuuudne foteczki!!! Chętnie bym wszystkie zacytowała bo wybór jak zawsze strasznie trudny :lol: A Axelkowe fotki prześmieszne :evil_lol: Ten to się umie cieszyć! Miłego dnia! Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu czy Ty kosiłaś już trawę? Jak było tak ciepło to mnie tak właśnie korciło i teraz żałuję, że tego nie zrobiłam :cool1: [quote name='Gosiek'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co to, to obok pająka? Ćma jaka? [quote name='Gosiek'] :placz: :placz: :placz: Sadystka :placz: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witaj Gosiu poŚwiatecznie:multi: (ufffffff.... ;) ) [quote name='"Gosiek"'] wyglada :oops: ach:oops: a przepis dasz??? :modla: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witaj małgosiu :buzi: wchodze po tak dłuuugiej nieobecnosci i jak zwykle...zachwycam me oczy tymi pieknymi zdjeciami :loveu: brak mi słow...wiosne czuje siedzacc przed komputerem :lol: Quote
Alka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 jaki Axelek radosny, jak mu sie mordeczka smieje ...:multi::multi::loveu::loveu: on też uwielbia wiosenkę ...:multi::multi: cześć Gosiu !:multi: Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Gosiu, ale się napatrzyłąm! Kilka razy podziwiałam Twoje fotografie! Są przepięne :multi: za dużo by było cytowanie zdjęć, więc w skrócie: ptaszek w gałązkach - czysta słodycz ciasto - aż mi zaburczało w brzuchu, a oprócz tego mój zmysł estetyczny się uradował biedroneczka i zielone maleństwo - cudo po proastu! pędzący Axio - jak torpeda sasanka i to niebieskie - powaliły mnie na łopatki... pozdrawiam ;) aha - i wpadnij do mnie, jest tam cos dla Ciebie (str. 669, na dole) ;) Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj Gosiu! Jakieś takie strasznie brzydkie zdjęcia zrobiłaś....( no udało mi się wprowadzić odmianę w komentarzach....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Gosiek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 wróciłam ;) Po pierwsze: Kasieńko bardzo sie cieszę... sprawdziłam grafik i jeśli nic nie stanie na przeszkodzie (oby nie) to... 19.05 mam wolne i z olbrzymią przyjemnościa zawitam by Cię podziwiać :buzi: Quote
Gosiek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='mmbbaj']Gosiu, jak to dobrze, że chociaż u ciebie można zobaczyć słoneczną wiosenkę :loveu: Cuuuuuuudne foteczki!!! Chętnie bym wszystkie zacytowała bo wybór jak zawsze strasznie trudny :lol: A Axelkowe fotki prześmieszne :evil_lol: Ten to się umie cieszyć! Miłego dnia!Gosiu - teraz to juz chyba nie można narzekać na pogode? ;) Pięknie, słonecznie i cieplusio, niestety nie mam czasu na pstrykanie zdjeć :( [quote name='olcha']Gosiu czy Ty kosiłaś już trawę? Jak było tak ciepło to mnie tak właśnie korciło i teraz żałuję, że tego nie zrobiłam Co to, to obok pająka? Ćma jaka? Sadystka :placz:Nie kosilismy jeszcze ale niedługo pewnie trzeba bedzie bo została posypana nawozem i będzie rosła jak głupia :diabloti: jaka sadystka? :eviltong: a to obok pająka to jakiś robal. [quote name='aga1215']Witaj Gosiu poŚwiatecznie:multi: (ufffffff.... ;) ) wyglada :oops: ach:oops: a przepis dasz??? :modla:Witaj Agniesiu - oczywiście że przepisik wstawię do galerii (niebawem). Smakuje lepiej niż wygląda ;) [quote name='madzia18sosnowiec']witaj małgosiu :buzi: wchodze po tak dłuuugiej nieobecnosci i jak zwykle...zachwycam me oczy tymi pieknymi zdjeciami :loveu: brak mi słow...wiosne czuje siedzacc przed komputerem :lol:cześć Madziu - cieszę sie ogromnie że w moich fotkach jest wyczuwalna wiosna :loveu: aż mi sie miło zrobiło :buzi: [quote name='Alka'] jaki Axelek radosny, jak mu sie mordeczka smieje ...:multi::loveu: on też uwielbia wiosenkę ...:multi: :lol: oj tak - Axio kocha ciepełko i z wielką radością przebywa w takie dni na dworku. [quote name='Maga100']piękne, jak zawsze piękne :loveu: dziękuję, niezmiennie ślicznie dziękuję :buzi: [quote name='AlKil']Witaj Gosiu! Jakieś takie strasznie brzydkie zdjęcia zrobiłaś....( no udało mi się wprowadzić odmianę w komentarzach....:evil_lol:):eviltong: oj Ewcia, Ewcia :lol: ps - musiałam skasować troszke emotek Quote
Gosiek Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 aha - jeszcze jedno.... kilka zaległych zdjęć :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 i znowu sie poniewierasz gdzies w tyle :shake: oska i dronka - cud miod :p Quote
Juszes Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Gosiek']aha - jeszcze jedno.... kilka zaległych zdjęć :evil_lol: To jets piękne!!! Ja nei wiem jak ci się udaje uchwycic takie wspaniale momenty :shake::shake: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Gosiek']Nie kosilismy jeszcze ale niedługo pewnie trzeba bedzie bo została posypana nawozem i będzie rosła jak głupia :diabloti: jaka sadystka? :eviltong: a to obok pająka to jakiś robal. A ja już wczoraj skosiłam. Twoja trawka wygląda jak świeżo koszona :loveu: [quote name='Gosiek']aha - jeszcze jedno.... kilka zaległych zdjęć :evil_lol: Też u sibie wstawiłam zdjęcia os :placz: ale nikt ich nawet nie zauważył :diabloti: :lol: Quote
AlKil Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gosiu, rzuć w cholerę tą pracę...wygrzebałam Cię na 12 stronie... A pamietam dni, gdy codziennie rano mogłam sobie pooglądać Twoje nowe zdjątka...:placz: Quote
anetta Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gosiu :mdleje: Twoje zdjecia...:mdleje: achhh :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
r_2005 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gosiek, wpadłam żeby powiedzieć, że śledzę temacik, śledzę...;) Quote
olcha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AlKil napisał(a):Gosiu, rzuć w cholerę tą pracę...wygrzebałam Cię na 12 stronie... A pamietam dni, gdy codziennie rano mogłam sobie pooglądać Twoje nowe zdjątka...:placz: Amen! :-( Quote
Teklunia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 AlKil napisał(a):Gosiu, rzuć w cholerę tą pracę...wygrzebałam Cię na 12 stronie... A pamietam dni, gdy codziennie rano mogłam sobie pooglądać Twoje nowe zdjątka...:placz:mądrze mówisz, kobieto!!! ;) Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gosiu, nakryłam Cię!!! Latasz po innych galeriach, a tu cisza!!!!:mad: Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 cześć babeczki wiem, wiem, mało mnie ostatnio :oops: postaram sie poprawić :lol: blogaski wasze już conieco ogarnęłam, zaraz lecę z Axiem do pgrodka jakieś zdjątka porobić bo ostatnio jakos nie miałam weny ani czasu.... wracam niebawem :p Quote
Recommended Posts