Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosieńko, a co Ty robisz na 10 stronie!!! Ładnie to tak się włóczyć? Grzecznym dziewczynkom to nie wypada, wiec wracaj szybko :mad: Quote
aga1215 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosiu - czyżbyśmy rzeczywiście do czwartku miały na Ciebie czekać????? ....a to przecież Twój wolny tydzień........... Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 cześć :sweetCyb: wpadłam na chwileńke - bardzo, co ja mówię: BARDZO sie cieszę ze o mnie pamiętacie :buzi: Walka trwa :diabloti: teraz z NETIĄ bo z Tepsą sie dogadaliśmy :sweetCyb: na dniach powinnam mież zpowrotem internecik - ach jak mi go brakuje :placz: strasznie za Wami tęsknię i zżera mnie ciekawosć co w Waszych blogaskach sie wydarzyło :razz: W tym tygodniu troszkę "łatwiej" to ścierpieć bo to ten roboczy :lol: pozdrawiam gorąco i serdecznie... zawitam jak tylko najszybciej będę mogła Quote
mmbbaj Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a): W tym tygodniu troszkę "łatwiej" to ścierpieć bo to ten roboczy :lol: pozdrawiam gorąco i serdecznie... zawitam jak tylko najszybciej będę mogła Gosia!!!!!!!!!! :multi: My też czekamy na ciebie niecierpliwie! Mam nadzieję, że wolny od pracy tydzień zaczniesz już z necikiem :lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Gosia!!!!!!!!!! :multi: My też czekamy na ciebie niecierpliwie! Mam nadzieję, że wolny od pracy tydzień zaczniesz już z necikiem :lol:cześć Gosieńko - mam taka olbrzymią nadzieję... ale zobaczymy. W Netii kręcą jak mogą i co "ludź" to inna odpowiedź :angryy: a my zerwaliśmy umowę i czekamy aż powiadomią o tym Tepsę :angryy: ptice Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a): ale Axio już ma długą śerść :crazyeye: :) Gosiek napisał(a): a ten jest sztuczny na 100% !!! ;) i walcz dzielnie dalej ;) Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Teklunia napisał(a):ale Axio już ma długą śerść :crazyeye: :) a ten jest sztuczny na 100% !!! ;) i walcz dzielnie dalej ;) cześć Kasieńko Nio - Axelek zarosł niesamowice - muszę go chyba zdeko podciąć w najbliższy czasie (mordunię już ciapnęłam)..... hihi pewnie ze sztuczny dzieciołek :eviltong: a teraz jeszcze troszkę takich tam fotek - mam nadzieję ze Wam starczy na jakiś czas ;) Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a):c a teraz jeszcze troszkę takich tam fotek - mam nadzieję ze Wam starczy na jakiś czas ;) no starczyło... a teraz daj następne ;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Teklunia napisał(a):no starczyło... a teraz daj następne ;) :evil_lol:hahaha oj Kasiu, Kasiu - mam jeszcze kilka.. reszta siedzi w aparacie. Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a): piękny jest taki widok po dłuuugiej, cieeeemnej zimie :loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 no nic - zmykam już.. nie wiem kiedy się teraz pojawię..... ech jeszcze kilka fot (zgrałam przed chwilką) Quote
olcha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gosiek napisał(a): Dlaczego u Ciebie są a u mnie nie ma? Jak Ty z Warszawy a ja spod puszczy? No jak to jest z tą sprawiedliwością? :eviltong: Gosiek napisał(a): Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał ale się owady dokarmiają :loveu: Fajny widok :loveu: Gosiek napisał(a): :mdleje: Cudo, osiagnęłaś mistrzostwo aż brak słów. Gosiek napisał(a): Jaki cudnie dostojny Axio :cool3: :cool3: :cool3: Sucze mi się do ekranu przykleiły :cool3: Gosiek napisał(a): I znów ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ :mdleje: Śliczne zdjęcia widać w nich taaaakie, takie coś :loveu: Quote
Maga100 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 I co mam napisać? Piekny york długowłosy, a kwiatki.... chce się wiosny jeszcze bardziej oglądając zdjęcia Quote
Gosiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 dzieńdoberek :p zajrzałam do kompa z lekką podejrzliwością i okazało sie ze jeszcze mam przez chwilkę necik :multi: Ola :oops: nie przesadzaj bo się zawstydziłam :lol: dzięciołki u mnie latają dość licznie, ponadto sójki itp. Jakoś tak nie mogę narzekać na ilosć odwiedzających okolice pticów ;) U mnie jest spokojnie, kilka pustych posesji w pobliżu... moze to dzieki temu ;) Madziu - dzięki za rewizytę :razz: Faktycznie aż miło jak kwiatki kwitna - wreszcie tak wiosennie a nie szaroburo i zimowo ;) Tylko... zawsze jest piękne słonko i pogoda jak ja idę do pracy :angryy: i nie mam czasu na zdjecia . A jak mam wolne to akurat nastepuje zalamanie pogody i jest albo pochmurno albo wrecz pada deszcz :angryy: KONIEC :p miłego dzionka babeczki.... Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 przystojniak :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Teklunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gosiek napisał(a): jaki śmieszny cwaniaczek skrzydlaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiek napisał(a): a na to jak spojrzałam, to myślałam ze to pisklak :oops: ;) Quote
aga1215 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gosiu! U nas też cudna pogoda :multi: :loveu: "Gosiek" napisał(a): ale fotka :loveu: :loveu: :loveu: właśnie odkryłam, że też mam wrzośca:multi: Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Teklunia napisał(a): a na to jak spojrzałam, to myślałam ze to pisklak :oops: ;) Jma wlasmnei tez xP A tak ogólnie, to postanowilam wrócic na dogo ^^ Wiktajcie wszyscy :D- ponownie ;-) no is orry z etak danwo na gerie nie zagladalam ;[ Quote
olcha Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gosiek napisał(a): KONIEC :p To nie może być koniec :shake: Quote
Gosiek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Wieczorek dobry :p olcha napisał(a):To nie może być koniec :shake:no niestety Olu - to koniec - więcej fot nie mam. :razz: nie bylo pogody i weny do focenia ;) Quote
Gosiek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 bGirl napisał(a): przystojniak :loveu: Pozdrawiamy dziękuję ślicznie w imieniu Axelka :cool1: Teklunia napisał(a):jaki śmieszny cwaniaczek skrzydlaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na to jak spojrzałam, to myślałam ze to pisklak :oops: ;)hahaha uwielbiam te sikory :loveu: łobuzice maciupeńkie a zawsze takie groźne :lol::lol::lol: na zdjeciach oczywiscie ;) Wiesz.... faktycznie... jak zerknęłam dokładniej na bazie to można by ją za pisklaczka wziąć :diabloti: aga1215 napisał(a):Gosiu! U nas też cudna pogoda :multi: :loveu: ale fotka :loveu: :loveu: :loveu: właśnie odkryłam, że też mam wrzośca:multi:widziałam Aguś, widziałam - byłam w Twojej galeryjce :razz: wrzosy są baaardzo fotogeniczne moim zdaniem - jakoś mam do nich sentyment i co chyba widać często je fotografuję :oops: Juszes napisał(a):Jma wlasmnei tez xP A tak ogólnie, to postanowilam wrócic na dogo ^^ Wiktajcie wszyscy :D- ponownie ;-) no is orry z etak danwo na gerie nie zagladalam ;[:crazyeye: witam.... to trzeba sie poprawić koneicznei i zagladać częściej do blogasków :diabloti: ;) Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Oooo Gosia się pojawila :multi: Ze swoim zarośnietym psem :multi:, sztucznymi kwiatkami i ptaszkami :multi::evil_lol: ;) Quote
Gosiek Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PIKA napisał(a):Oooo Gosia się pojawila :multi: Ze swoim zarośnietym psem :multi:, sztucznymi kwiatkami i ptaszkami :multi::evil_lol: ;):eviltong: psa ostrzygę jak bedzie juz ciepło :diabloti: od jutra ponoc niezłe ochłodzenie - po co ma sie biedak telepać z zimna :cool3: Quote
Recommended Posts