Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć :sweetCyb:
wpadłam na chwileńke - bardzo, co ja mówię: BARDZO sie cieszę ze o mnie pamiętacie :buzi:
Walka trwa :diabloti: teraz z NETIĄ bo z Tepsą sie dogadaliśmy :sweetCyb:
na dniach powinnam mież zpowrotem internecik - ach jak mi go brakuje :placz:
strasznie za Wami tęsknię i zżera mnie ciekawosć co w Waszych blogaskach sie wydarzyło :razz:
W tym tygodniu troszkę "łatwiej" to ścierpieć bo to ten roboczy :lol:

pozdrawiam gorąco i serdecznie... zawitam jak tylko najszybciej będę mogła

Posted

Gosiek napisał(a):

W tym tygodniu troszkę "łatwiej" to ścierpieć bo to ten roboczy :lol:

pozdrawiam gorąco i serdecznie... zawitam jak tylko najszybciej będę mogła

Gosia!!!!!!!!!! :multi: My też czekamy na ciebie niecierpliwie! Mam nadzieję, że wolny od pracy tydzień zaczniesz już z necikiem :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Gosia!!!!!!!!!! :multi: My też czekamy na ciebie niecierpliwie! Mam nadzieję, że wolny od pracy tydzień zaczniesz już z necikiem :lol:
cześć Gosieńko - mam taka olbrzymią nadzieję... ale zobaczymy. W Netii kręcą jak mogą i co "ludź" to inna odpowiedź :angryy: a my zerwaliśmy umowę i czekamy aż powiadomią o tym Tepsę :angryy:

ptice

Posted

Teklunia napisał(a):
ale Axio już ma długą śerść :crazyeye: :)

a ten jest sztuczny na 100% !!! ;)

i walcz dzielnie dalej ;)

cześć Kasieńko

Nio - Axelek zarosł niesamowice - muszę go chyba zdeko podciąć w najbliższy czasie (mordunię już ciapnęłam).....

hihi pewnie ze sztuczny dzieciołek :eviltong:

a teraz jeszcze troszkę takich tam fotek - mam nadzieję ze Wam starczy na jakiś czas ;)

Posted

Gosiek napisał(a):

Dlaczego u Ciebie są a u mnie nie ma? Jak Ty z Warszawy a ja spod puszczy? No jak to jest z tą sprawiedliwością? :eviltong:

Gosiek napisał(a):

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał ale się owady dokarmiają :loveu: Fajny widok :loveu:

Gosiek napisał(a):

:mdleje: Cudo, osiagnęłaś mistrzostwo aż brak słów.

Gosiek napisał(a):

Jaki cudnie dostojny Axio :cool3: :cool3: :cool3: Sucze mi się do ekranu przykleiły :cool3:

Gosiek napisał(a):

I znów ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ :mdleje: Śliczne zdjęcia widać w nich taaaakie, takie coś :loveu:

Posted

dzieńdoberek :p
zajrzałam do kompa z lekką podejrzliwością i okazało sie ze jeszcze mam przez chwilkę necik :multi:

Ola
:oops: nie przesadzaj bo się zawstydziłam :lol: dzięciołki u mnie latają dość licznie, ponadto sójki itp. Jakoś tak nie mogę narzekać na ilosć odwiedzających okolice pticów ;) U mnie jest spokojnie, kilka pustych posesji w pobliżu... moze to dzieki temu ;)

Madziu - dzięki za rewizytę :razz:
Faktycznie aż miło jak kwiatki kwitna - wreszcie tak wiosennie a nie szaroburo i zimowo ;) Tylko... zawsze jest piękne słonko i pogoda jak ja idę do pracy :angryy: i nie mam czasu na zdjecia . A jak mam wolne to akurat nastepuje zalamanie pogody i jest albo pochmurno albo wrecz pada deszcz :angryy:

KONIEC :p

miłego dzionka babeczki....

Posted

Teklunia napisał(a):

a na to jak spojrzałam, to myślałam ze to pisklak :oops: ;)

Jma wlasmnei tez xP A tak ogólnie, to postanowilam wrócic na dogo ^^ Wiktajcie wszyscy :D- ponownie ;-) no is orry z etak danwo na gerie nie zagladalam ;[

Posted

Wieczorek dobry :p

olcha napisał(a):
To nie może być koniec :shake:
no niestety Olu - to koniec - więcej fot nie mam. :razz: nie bylo pogody i weny do focenia ;)

Posted

bGirl napisał(a):

przystojniak :loveu:

Pozdrawiamy
dziękuję ślicznie w imieniu Axelka :cool1:

Teklunia napisał(a):
jaki śmieszny cwaniaczek skrzydlaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a na to jak spojrzałam, to myślałam ze to pisklak :oops: ;)
hahaha uwielbiam te sikory :loveu: łobuzice maciupeńkie a zawsze takie groźne :lol::lol::lol: na zdjeciach oczywiscie ;)
Wiesz.... faktycznie... jak zerknęłam dokładniej na bazie to można by ją za pisklaczka wziąć :diabloti:

aga1215 napisał(a):
Gosiu!
U nas też cudna pogoda :multi: :loveu:

ale fotka :loveu: :loveu: :loveu:
właśnie odkryłam, że też mam wrzośca:multi:
widziałam Aguś, widziałam - byłam w Twojej galeryjce :razz: wrzosy są baaardzo fotogeniczne moim zdaniem - jakoś mam do nich sentyment i co chyba widać często je fotografuję :oops:

Juszes napisał(a):
Jma wlasmnei tez xP A tak ogólnie, to postanowilam wrócic na dogo ^^ Wiktajcie wszyscy :D- ponownie ;-) no is orry z etak danwo na gerie nie zagladalam ;[
:crazyeye: witam.... to trzeba sie poprawić koneicznei i zagladać częściej do blogasków :diabloti: ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Oooo Gosia się pojawila :multi:
Ze swoim zarośnietym psem :multi:, sztucznymi kwiatkami i ptaszkami :multi::evil_lol:

;)
:eviltong:
psa ostrzygę jak bedzie juz ciepło :diabloti:
od jutra ponoc niezłe ochłodzenie - po co ma sie biedak telepać z zimna :cool3: