mmbbaj Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Gosiek'] Axelmen:lol: Gosiu, mam nowy monitor i dopiero teraz widzę naprawdę twoje foty! Są cudowne :loveu::loveu::loveu: A Axelek w powietrzu po prostu REWELKA :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Ola - to takie... eee..... no coś po czym sie "ślizga" wąż ogrodowy żeby nie leżał na trawie... nie wiem jak to sie nazywa - teściowa to kupuje :oops: dobranoc Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 mmbbaj napisał(a):Gosiu, mam nowy monitor i dopiero teraz widzę naprawdę twoje foty! Są cudowne :loveu::loveu::loveu: A Axelek w powietrzu po prostu REWELKA :evil_lol::eek2: oj Gosiu to ty się lepiej za dokładnie im nie przyglądaj ;) gratuluje monitorka - mała rzecz a cieszy prawda? Quote
mmbbaj Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Gosiek napisał(a): gratuluje monitorka - mała rzecz a cieszy prawda? Wcale nie mała bo ekran jest duuuuuży :evil_lol: Bardzo się cieszę :lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hahahah lewitujący Axio jest boski :klacz: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Gosiu! U was też zagościł deszczyk?:cool3: fatalna pogoda...:cool3: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Alka napisał(a):Cześć Gosiu! U was też zagościł deszczyk?:cool3: fatalna pogoda...:cool3: cześć Alu - u mnie sypie snieg :placz: i znów mam biało na dworku :angryy: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Gosiek napisał(a):cześć Alu - u mnie sypie snieg :placz: i znów mam biało na dworku :angryy: wolałabym śnieżek;) nie mam ani jednej foty Tuffiastego na śnieżku.Przez parę dni nawet biały puszek u nas się pokazał ale Pańcia wtedy zachorzała...:cool3: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Alka napisał(a):wolałabym śnieżek;) nie mam ani jednej foty Tuffiastego na śnieżku.Przez parę dni nawet biały puszek u nas się pokazał ale Pańcia wtedy zachorzała...:cool3:oj tam - przynamniej Tuffiemu łapki nie marzną i nie obklejają sie sniegiem ;) u mnie sypie gdzieś tak od 8 rano (zaczęło zaraz po powrocie ze spacerku)... Axel zafascynowany siedzi w drzwiach balkonowych i obserwuje co się na dworku dzieje :lol: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu, dla samego oglądania twoich fot warto było monitor kupić :p Boszzzzzz jakie piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Gosiek napisał(a):Ola - to takie... eee..... no coś po czym sie "ślizga" wąż ogrodowy żeby nie leżał na trawie... nie wiem jak to sie nazywa - teściowa to kupuje :oops: dobranoc O jakie fajne rozwiązanie! Pierwszy raz widzę coś takiego! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czesc Gosiu :multi: Musiałam zrobic kilka stron wstecz zeby te pysznosci popodziwiac no i teczowa galaretka swietnie wyszla i pewnie bardzo smakowala ;) Latajacy Axelmen rewelka :klacz: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='mmbbaj']Gosiu, dla samego oglądania twoich fot warto było monitor kupić :p Boszzzzzz jakie piękne :loveu::loveu::loveu::crazyeye: :oops::oops::oops: [quote name='olcha']O jakie fajne rozwiązanie! Pierwszy raz widzę coś takiego!wiesz co? w sumie to ja nie zwróciłam nawet na to uwagi w sklepach ogrodniczych :evil_lol: a teraz (zimą) służą jako zabezpieczenie przed zadeptaniem krokusików :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Gosiu :multi: Musiałam zrobic kilka stron wstecz zeby te pysznosci popodziwiac no i teczowa galaretka swietnie wyszla i pewnie bardzo smakowala ;) Latajacy Axelmen rewelka :klacz: :loveu:oj smakowała bosko - jak to galaretka ;) a Axio ostatnio sporo lata :lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ale super fotka ...luxtorpeda;) hahaha ot i cały Axio - urwis z masą energii :lol: a to dzisiejsze foty... Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :crazyeye:bosz ale u was śniegu .......a u mnie leje deszcz:placz::placz::placz: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:bosz ale u was śniegu .......a u mnie leje deszcz:placz::placz::placz: jak jeszcze chcesz do tego snieigu mroz to chetnie Ci wyslę :diabloti: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 chyba zimno Axiowi w łapeczkę , fajnie wygląda taki ośnieżony :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczny Axiomen :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 wrrr nie podoba mi sie ta pogoda :angryy: mróz, śnieg... OK... ale po cholerę ulice wysypali żrącą solą? :angryy: Biedny Axio przebiegł po soli, potem wlazł w zmrozony śnieg i się zaczęło... co kilka metrów łapka w górę i skomlenie :roll: zeby pańcia pomogła..... ja chcę wiosnę :placz: i kilka domowych fot :cool3: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alka'] chyba zimno Axiowi w łapeczkę , fajnie wygląda taki ośnieżony :loveu:Axio podnosi tak łapkę jak coś wypatruje ;) a ośnieżony..... hihi no cóż - ja odśnieżalam naokoło domu a on podłaził pod fontanny śniegu :lol::lol::lol: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dopiero co u siebie wkleiłam domowego Tuffcia a widzę że i u Was domowe fotaski :loveu: ale minka :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alka']dopiero co u siebie wkleiłam domowego Tuffcia a widzę że i u Was domowe fotaski :loveu: ale minka :evil_lol:hahaha bo taką wieeelką i ciężką piłkę w pysia zlapał ;) no wiesz.... kiedyś i domowe muszą sie u mnie pojawić :lol: a ja właśnie byłam u Ciebie w galerii :evil_lol: no i musze powiedzieć ze te domowe zdecydowanie lepiej mi wychodzą..... na taka pogodę jaką mamy ostatnio mam chyba niestety za ciemne szkiełka w obiektywach i zdjecia nie są dobre :placz: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu, śliczne są te fotki :loveu: A Axelek ma złotą piłeczkę? Latasz po innych galeriach od rana, a do swojej nie zajrzałaś :mad: A ja i mój montorek na fotki nowe czekamy, ze dworku! :evil_lol: Miłego dnia! :lol: Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 dzieńdoberek :p Cuuudna słoneczna pogoda :loveu: Rano tylko zmarźliśmy z Axiem bo było -12 i wiał lodowaty wiatr. [quote name='mmbbaj']Gosiu, śliczne są te fotki :loveu: A Axelek ma złotą piłeczkę? Latasz po innych galeriach od rana, a do swojej nie zajrzałaś :mad: A ja i mój montorek na fotki nowe czekamy, ze dworku! :evil_lol: Miłego dnia! :lol:czesć Gosiu - piłeczka jest ciemnożółta ;) i na fotach faktycznie wygląda jak złota :-o Gosieńko - musiałam poczekaż aż temperatura wzrośnie bo jakos tak nie bardzo mi się uśmiecha chodzic na taki mróz z aparacikiem :oops: Ale już mam kilka zdjeć... niedługo znów z Axiem idziemy na dworek wiec bedą kolejne ale........ jakos tak strasznie monotonne te foty ostatnio wstawiam :roll: Quote
Recommended Posts