Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']

Axelmen:lol:

Gosiu, mam nowy monitor i dopiero teraz widzę naprawdę twoje foty! Są cudowne :loveu::loveu::loveu: A Axelek w powietrzu po prostu REWELKA :evil_lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola - to takie... eee..... no coś po czym sie "ślizga" wąż ogrodowy żeby nie leżał na trawie... nie wiem jak to sie nazywa - teściowa to kupuje :oops:

dobranoc

Posted

mmbbaj napisał(a):
Gosiu, mam nowy monitor i dopiero teraz widzę naprawdę twoje foty! Są cudowne :loveu::loveu::loveu: A Axelek w powietrzu po prostu REWELKA :evil_lol:
:eek2: oj Gosiu to ty się lepiej za dokładnie im nie przyglądaj ;)

gratuluje monitorka - mała rzecz a cieszy prawda?

Posted

Alka napisał(a):
Cześć Gosiu!

U was też zagościł deszczyk?:cool3: fatalna pogoda...:cool3:

cześć Alu - u mnie sypie snieg :placz: i znów mam biało na dworku :angryy:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Alu - u mnie sypie snieg :placz: i znów mam biało na dworku :angryy:

wolałabym śnieżek;)
nie mam ani jednej foty Tuffiastego na śnieżku.Przez parę dni nawet biały puszek u nas się pokazał ale Pańcia wtedy zachorzała...:cool3:

Posted

Alka napisał(a):
wolałabym śnieżek;)
nie mam ani jednej foty Tuffiastego na śnieżku.Przez parę dni nawet biały puszek u nas się pokazał ale Pańcia wtedy zachorzała...:cool3:
oj tam - przynamniej Tuffiemu łapki nie marzną i nie obklejają sie sniegiem ;)

u mnie sypie gdzieś tak od 8 rano (zaczęło zaraz po powrocie ze spacerku)... Axel zafascynowany siedzi w drzwiach balkonowych i obserwuje co się na dworku dzieje :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Ola - to takie... eee..... no coś po czym sie "ślizga" wąż ogrodowy żeby nie leżał na trawie... nie wiem jak to sie nazywa - teściowa to kupuje :oops:

dobranoc

O jakie fajne rozwiązanie! Pierwszy raz widzę coś takiego!

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu, dla samego oglądania twoich fot warto było monitor kupić :p Boszzzzzz jakie piękne :loveu::loveu::loveu::crazyeye:
:oops::oops::oops:

[quote name='olcha']O jakie fajne rozwiązanie! Pierwszy raz widzę coś takiego!wiesz co? w sumie to ja nie zwróciłam nawet na to uwagi w sklepach ogrodniczych :evil_lol: a teraz (zimą) służą jako zabezpieczenie przed zadeptaniem krokusików :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Gosiu :multi:

Musiałam zrobic kilka stron wstecz zeby te pysznosci popodziwiac no i teczowa galaretka swietnie wyszla i pewnie bardzo smakowala ;)

Latajacy Axelmen rewelka :klacz: :loveu:oj smakowała bosko - jak to galaretka ;)
a Axio ostatnio sporo lata :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:bosz ale u was śniegu .......a u mnie leje deszcz:placz::placz::placz:

jak jeszcze chcesz do tego snieigu mroz to chetnie Ci wyslę :diabloti:

Posted

wrrr nie podoba mi sie ta pogoda :angryy:
mróz, śnieg... OK... ale po cholerę ulice wysypali żrącą solą? :angryy:
Biedny Axio przebiegł po soli, potem wlazł w zmrozony śnieg i się zaczęło... co kilka metrów łapka w górę i skomlenie :roll: zeby pańcia pomogła.....

ja chcę wiosnę :placz:

i kilka domowych fot :cool3:

Posted

[quote name='Alka']

chyba zimno Axiowi w łapeczkę , fajnie wygląda taki ośnieżony :loveu:Axio podnosi tak łapkę jak coś wypatruje ;)

a ośnieżony..... hihi no cóż - ja odśnieżalam naokoło domu a on podłaził pod fontanny śniegu :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Alka']dopiero co u siebie wkleiłam domowego Tuffcia a widzę że i u Was domowe fotaski :loveu:

ale minka :evil_lol:hahaha bo taką wieeelką i ciężką piłkę w pysia zlapał ;)
no wiesz.... kiedyś i domowe muszą sie u mnie pojawić :lol: a ja właśnie byłam u Ciebie w galerii :evil_lol:
no i musze powiedzieć ze te domowe zdecydowanie lepiej mi wychodzą..... na taka pogodę jaką mamy ostatnio mam chyba niestety za ciemne szkiełka w obiektywach i zdjecia nie są dobre :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu, śliczne są te fotki :loveu: A Axelek ma złotą piłeczkę? Latasz po innych galeriach od rana, a do swojej nie zajrzałaś :mad: A ja i mój montorek na fotki nowe czekamy, ze dworku! :evil_lol:

Miłego dnia! :lol:

Posted

dzieńdoberek :p
Cuuudna słoneczna pogoda :loveu:
Rano tylko zmarźliśmy z Axiem bo było -12 i wiał lodowaty wiatr.

[quote name='mmbbaj']Gosiu, śliczne są te fotki :loveu: A Axelek ma złotą piłeczkę? Latasz po innych galeriach od rana, a do swojej nie zajrzałaś :mad: A ja i mój montorek na fotki nowe czekamy, ze dworku! :evil_lol:

Miłego dnia! :lol:czesć Gosiu - piłeczka jest ciemnożółta ;) i na fotach faktycznie wygląda jak złota :-o

Gosieńko - musiałam poczekaż aż temperatura wzrośnie bo jakos tak nie bardzo mi się uśmiecha chodzic na taki mróz z aparacikiem :oops:
Ale już mam kilka zdjeć... niedługo znów z Axiem idziemy na dworek wiec bedą kolejne ale........ jakos tak strasznie monotonne te foty ostatnio wstawiam :roll: