Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
dzieńdoberek :p

tia... coś mi to chyba nie wyszło bo biało na dworku i od rana non stop sypie :diabloti:

czeeeść :multi:

Huraaaaaaaaaaaaaaaa:multi: , Gosi nie wyszło, Gosi nie wyszło :eviltong: .
Sypie, jest biało i zaraz lecę dzieci w śniegu wytarzać :evil_lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Huraaaaaaaaaaaaaaaa:multi: , Gosi nie wyszło, Gosi nie wyszło :eviltong: .
Sypie, jest biało i zaraz lecę dzieci w śniegu wytarzać :evil_lol: .
hahahaha tak myślałam ze to właśnie powiesz...

oj sypie, sypie... i to całkiem nieźle - płatki olbrzymie - szybko zakrywają wszelką zieleń :diabloti:
właśnie wróciłam z ogródka i zgrywam zimowe foty :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']hahahaha tak myślałam ze to właśnie powiesz...

oj sypie, sypie... i to całkiem nieźle - płatki olbrzymie - szybko zakrywają wszelką zieleń :diabloti:
właśnie wróciłam z ogródka i zgrywam zimowe foty :diabloti:Będzie płatkowo-śniegowa uczta dla oczu :multi: .

Posted

[quote name='Gosiek']a u mnie nic nie padało :crazyeye:

ach ............... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

[quote name='Gosiek']wczorajsze zdjątka Axia

czy Axelek w tym roku nie nosi ubranka?
[quote name='Gosiek']hahahaha tak myślałam ze to właśnie powiesz...
właśnie wróciłam z ogródka i zgrywam zimowe foty :diabloti:
czekam :multi: :multi: :multi:
a będą sztuczne ptaszki? ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']Będzie płatkowo-śniegowa uczta dla oczu :multi: .z tymi płatkami to tak kiepściutko :oops:
nie umiem jeszcze nowy aparatkiem ich pstrykać... chyba wezmę panasia i pójdę polować na śnieżynki :evil_lol:

[quote name='aga1215']ach ............... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

czy Axelek w tym roku nie nosi ubranka?

czekam :multi: :multi: :multi:
a będą sztuczne ptaszki? ;) :evil_lol:Axelek nosi ubranko jak jest mrozek i/lub zimny wiatr..... a tak ogólnie to chłopak zahartowany :p
sztucznych ptaszków nie ma.... pochowały sie przed snieżkiem ;)

Posted

[quote name='r_2005']Tak, tak, ja również czekam:p
[quote name='malawaszka']noo i ja czekam na te fotki :loveu:hmmm nie wiem czy wam tym razem zdjecia do gustu przypadną :evil_lol: ale w każdym razie bardzo się cieszę ze wogóle chcecie jakieś foty oglądać :p

ZIMA

Posted

r_2005 napisał(a):
Spoko, chcemy:lol:
A na tej pierwszej fotce to taki wielki wielonożny pająk?;)
:lol: to juka ogrodowa - faktycznie wygląda na tej focie jak pająk :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']

niesamowite jest to ustawienie ostrości na kilka padających płatków :crazyeye: :klacz:przecież to zasługa aparatu a nie moja :evil_lol:
ale też mi sie to spodobało :cool3:

przebiśniegi

Posted

[quote name='Gosiek']dzięki

ja też bardzo lubie orchidee :multi: są niesamowite i zachwycajace
a jak cudownie dłuuuuuugo kwitną, prawda?:loveu:

prawda bardzo dluugo kwitna i tak cudnie pachna i sa wlasnie jak to okreslilas cale niesamowite

[quote name='Gosiek']

To juz biedronkiw tym roku lazla?? ale cudna taka czerwoniuka...Jej jak Ty robisz te zdjecia to nie wiem ze Ci takie cuda wychodza:)

Posted

[quote name='malawaszka']wioosnaa idzieeee :multi: :loveu::lol: taka wiosna to już u mnie troszkę trwa :lol:

[quote name='Teklunia']och, Gosiaczku, jakie cudne :loveu::loveu::loveu:dzieki Kasiu :buzi:

[quote name='Nadia86']:loveu:

prawda bardzo dluugo kwitna i tak cudnie pachna i sa wlasnie jak to okreslilas cale niesamowite

To juz biedronkiw tym roku lazla?? ale cudna taka czerwoniuka...Jej jak Ty robisz te zdjecia to nie wiem ze Ci takie cuda wychodza:)pachną? Hmmm moje orchidee nie pachną :shake:
A biedronki już od kilku tygodni wyłażą na słonko... nie wiem co się z nimi dzieje gdy spada śnieg ale jak tylko pojawia się słonko to są i biedronki :lol:

sopeleczek

wrzos zimową porą :p

i śniezek padający na winorośl :razz:

Posted

[quote name='Teklunia']i teraz też grad sypie :shake:

Jak dziś wstałam to przetarłam oczy dwa razy zanim uwierzyłam, że znów śnieg lezy :eviltong: Ale już się stopił :cool3:

[quote name='Gosiek']

Piękne :loveu:

[quote name='Gosiek']hmmm nie wiem czy wam tym razem zdjecia do gustu przypadną :evil_lol: ale w każdym razie bardzo się cieszę ze wogóle chcecie jakieś foty oglądać :p

ZIMA

:crazyeye: To pierwsze zdjęcie jest niesamowite :crazyeye: Zatrzymałaś czas :klacz: