Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hej gosiu, ja też przeszukałam całe forum... Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek :p tia... coś mi to chyba nie wyszło bo biało na dworku i od rana non stop sypie :diabloti: czeeeść :multi: Huraaaaaaaaaaaaaaaa:multi: , Gosi nie wyszło, Gosi nie wyszło :eviltong: . Sypie, jest biało i zaraz lecę dzieci w śniegu wytarzać :evil_lol: . Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Poświata napisał(a):Huraaaaaaaaaaaaaaaa:multi: , Gosi nie wyszło, Gosi nie wyszło :eviltong: . Sypie, jest biało i zaraz lecę dzieci w śniegu wytarzać :evil_lol: .hahahaha tak myślałam ze to właśnie powiesz... oj sypie, sypie... i to całkiem nieźle - płatki olbrzymie - szybko zakrywają wszelką zieleń :diabloti: właśnie wróciłam z ogródka i zgrywam zimowe foty :diabloti: Quote
Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Gosiek']hahahaha tak myślałam ze to właśnie powiesz... oj sypie, sypie... i to całkiem nieźle - płatki olbrzymie - szybko zakrywają wszelką zieleń :diabloti: właśnie wróciłam z ogródka i zgrywam zimowe foty :diabloti:Będzie płatkowo-śniegowa uczta dla oczu :multi: . Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Gosiek']a u mnie nic nie padało :crazyeye: ach ............... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: [quote name='Gosiek']wczorajsze zdjątka Axia czy Axelek w tym roku nie nosi ubranka? [quote name='Gosiek']hahahaha tak myślałam ze to właśnie powiesz... oj sypie, sypie... i to całkiem nieźle - płatki olbrzymie - szybko zakrywają wszelką zieleń :diabloti: właśnie wróciłam z ogródka i zgrywam zimowe foty :diabloti: czekam :multi: :multi: :multi: a będą sztuczne ptaszki? ;) :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Poświata']Będzie płatkowo-śniegowa uczta dla oczu :multi: .z tymi płatkami to tak kiepściutko :oops: nie umiem jeszcze nowy aparatkiem ich pstrykać... chyba wezmę panasia i pójdę polować na śnieżynki :evil_lol: [quote name='aga1215']ach ............... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: czy Axelek w tym roku nie nosi ubranka? czekam :multi: :multi: :multi: a będą sztuczne ptaszki? ;) :evil_lol:Axelek nosi ubranko jak jest mrozek i/lub zimny wiatr..... a tak ogólnie to chłopak zahartowany :p sztucznych ptaszków nie ma.... pochowały sie przed snieżkiem ;) Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='r_2005']Tak, tak, ja również czekam:p [quote name='malawaszka']noo i ja czekam na te fotki :loveu:hmmm nie wiem czy wam tym razem zdjecia do gustu przypadną :evil_lol: ale w każdym razie bardzo się cieszę ze wogóle chcecie jakieś foty oglądać :p ZIMA Quote
r_2005 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Spoko, chcemy:lol: A na tej pierwszej fotce to taki wielki wielonożny pająk?;) Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 r_2005 napisał(a):Spoko, chcemy:lol: A na tej pierwszej fotce to taki wielki wielonożny pająk?;):lol: to juka ogrodowa - faktycznie wygląda na tej focie jak pająk :crazyeye: Quote
Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cześć Gosiu! Taakie foty też się nam baaaaardzo podobają!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 niesamowite jest to ustawienie ostrości na kilka padających płatków :crazyeye: :klacz: Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='malawaszka'] niesamowite jest to ustawienie ostrości na kilka padających płatków :crazyeye: :klacz:przecież to zasługa aparatu a nie moja :evil_lol: ale też mi sie to spodobało :cool3: przebiśniegi Quote
Teklunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Gosiek'] och, Gosiaczku, jakie cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Gosiek']dzięki ja też bardzo lubie orchidee :multi: są niesamowite i zachwycajace a jak cudownie dłuuuuuugo kwitną, prawda?:loveu: prawda bardzo dluugo kwitna i tak cudnie pachna i sa wlasnie jak to okreslilas cale niesamowite [quote name='Gosiek'] To juz biedronkiw tym roku lazla?? ale cudna taka czerwoniuka...Jej jak Ty robisz te zdjecia to nie wiem ze Ci takie cuda wychodza:) Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='malawaszka']wioosnaa idzieeee :multi: :loveu::lol: taka wiosna to już u mnie troszkę trwa :lol: [quote name='Teklunia']och, Gosiaczku, jakie cudne :loveu::loveu::loveu:dzieki Kasiu :buzi: [quote name='Nadia86']:loveu: prawda bardzo dluugo kwitna i tak cudnie pachna i sa wlasnie jak to okreslilas cale niesamowite To juz biedronkiw tym roku lazla?? ale cudna taka czerwoniuka...Jej jak Ty robisz te zdjecia to nie wiem ze Ci takie cuda wychodza:)pachną? Hmmm moje orchidee nie pachną :shake: A biedronki już od kilku tygodni wyłażą na słonko... nie wiem co się z nimi dzieje gdy spada śnieg ale jak tylko pojawia się słonko to są i biedronki :lol: sopeleczek wrzos zimową porą :p i śniezek padający na winorośl :razz: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Teklunia']i teraz też grad sypie :shake: Jak dziś wstałam to przetarłam oczy dwa razy zanim uwierzyłam, że znów śnieg lezy :eviltong: Ale już się stopił :cool3: [quote name='Gosiek'] Piękne :loveu: [quote name='Gosiek']hmmm nie wiem czy wam tym razem zdjecia do gustu przypadną :evil_lol: ale w każdym razie bardzo się cieszę ze wogóle chcecie jakieś foty oglądać :p ZIMA :crazyeye: To pierwsze zdjęcie jest niesamowite :crazyeye: Zatrzymałaś czas :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Gosiu :multi: Widze ze aparat opanowalas ogladaja te fotki, a jest na czym oko zawiesic sa rewelacyjne :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Dagusia :buzi: Quote
dbsst Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 super wielkie i cięzkie płatki dziś padały :loveu: fajowe zdjecia Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 U mnie dopiero dzisiaj zaczął padać śnieg...:razz: Zdjęcia jak zwykle cudne ! :loveu::loveu: Pozdrowionka :lol: Quote
Recommended Posts