Gosiek Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Teklunia']za kokietowanie ;)och :-o biedny świstak :diabloti: moje domowe wypocinki: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek'] moje domowe wypocinki: o jaki ładny ten ostatni wypocinek :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:co Axio robi na dachu Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co Axio robi na dachu zwiedza puszysty śnieżek ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa extra Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gosiek napisał(a):oooo siedzi? a za co? :evil_lol: bo sreberka byly kradzione :evil_lol: tantiemow nie ma :shake: kasy od nich nie bralam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gosiek napisał(a):oooo siedzi? a za co? :evil_lol: Teklunia napisał(a):za kokietowanie ;) bhahhahahaha :roflt: Quote
AlKil Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Teklunia napisał(a):za kokietowanie ;) :turn-l::turn-l::turn-l: Witaj Gosiu! Znowu pada śnieżek....:shake: Quote
Zuza96 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Co ?? śnieg ?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: U mnie sucho jest już od 2-óch tygodni... A dzisiaj świeci ładnie słonko !! :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 u mnie rano był grad... ale teraz świeci słonko :) Quote
Gosiek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 a u mnie nic nie padało :crazyeye: Quote
Nadia86 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jej jak ja uwielbiam orchidee...i ogolnie storczyki..Piekne zdjecia Quote
Gosiek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Nadia86 napisał(a):jej jak ja uwielbiam orchidee...i ogolnie storczyki..Piekne zdjeciadzięki ja też bardzo lubie orchidee :multi: są niesamowite i zachwycajace :loveu: a jak cudownie dłuuuuuugo kwitną, prawda? Quote
olcha Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Teklunia napisał(a):u mnie rano był grad... ale teraz świeci słonko :) :crazyeye: No coś Ty? U mnie cudne słoneczko, ciepełko, zero opadów, zero zalegającego śniegu :multi: Gosiu zdjęć nie zacytuje bo wszystkie boskie, sopelki, axelki domowe, cwiotki, figurki achhhhhh Quote
Teklunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 olcha napisał(a)::crazyeye: No coś Ty? U mnie cudne słoneczko, ciepełko, zero opadów, zero zalegającego śniegu :multi: i teraz też grad sypie :shake: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :cool3:u nas dziś sypał snieg ...ale zniknął:multi: Quote
Gosiek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Teklunia']i teraz też grad sypie :shake: :crazyeye: a u mnie nie :crazyeye: Tylko około piętnastej popadał snieg ale od razu się stopił :multi: ogródkowe foteczki Quote
Gosiek Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 tulipki są juz naprawde spore i przebiśniegi cudnie kwitną :loveu: Quote
Poświata Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Oooooooooooooooo:crazyeye:, sztuczne kfiatki i biedronki, Gosia zimę straszy :eviltong: . Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Gosiek'] Bedronecka :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Gosiu :multi: :multi: Quote
Reniagoj Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Gosiek'] Gosiu miła,czyż to rzeczywiście prawdziwa biedronka? U mnie dzis zupełnie biało, no ale za 10 dni na narty więc dobrze. A po urlopie chyba będę już pełnoprawną dogomanką, bo biorę yorka, na razie sza. Pytania nadal aktualne, jakich błędów mam nie popełnić.Pozdrawiam Renia Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 dzieńdoberek :p Poświata napisał(a):Oooooooooooooooo:crazyeye:, sztuczne kfiatki i biedronki, Gosia zimę straszy :eviltong: .tia... coś mi to chyba nie wyszło bo biało na dworku i od rana non stop sypie :diabloti: jo-jo napisał(a):Bedronecka :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Gosiu :multi: :multi:czeeeść :multi: Reniagoj napisał(a):Gosiu miła,czyż to rzeczywiście prawdziwa biedronka? U mnie dzis zupełnie biało, no ale za 10 dni na narty więc dobrze. A po urlopie chyba będę już pełnoprawną dogomanką, bo biorę yorka, na razie sza. Pytania nadal aktualne, jakich błędów mam nie popełnić.Pozdrawiam ReniaReniu - przede wszystkim musisz bardzo dokładnie przejrzeć forum o yorkach (jeśli dotąd tego nie zrobiłaś) - szczerze powiem ze tylko i wyłącznie dzieki forum wiedziałam co mam robić i jak postępować z małym psiakiem :lol: A bład jaki zrobiłam z Axiem - nie nauczyłam go chodzenia bez smyczki i przychodzenia do mnei nbiezależnie od okolicznosci - wniosek? No cóż... Axio na terenie nieogrodzonym chodzi na smyczce ze względu na własne bezpieczeństwo (ma niesaamowity instynkt łowiecki no i kocha wszelkie psiaki do których by bez opamietania pobiegł nie zważajac na nic :roll: ) A sprawy kosmetyków, pielęgnacji itp to pewnie Waldek Ci juz przekazał...... Quote
Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Reniu - Jak cudnie, będziesz miała yoreczka...:loveu::loveu: Ja dopiero na początku czerwca przywiozę suńkę do domu. :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts