Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
oooo siedzi? a za co?

:evil_lol:

bo sreberka byly kradzione :evil_lol:
tantiemow nie ma :shake: kasy od nich nie bralam :evil_lol:

Posted

Nadia86 napisał(a):
jej jak ja uwielbiam orchidee...i ogolnie storczyki..Piekne zdjecia
dzięki

ja też bardzo lubie orchidee :multi: są niesamowite i zachwycajace :loveu:
a jak cudownie dłuuuuuugo kwitną, prawda?

Posted

Teklunia napisał(a):
u mnie rano był grad... ale teraz świeci słonko :)

:crazyeye: No coś Ty? U mnie cudne słoneczko, ciepełko, zero opadów, zero zalegającego śniegu :multi:

Gosiu zdjęć nie zacytuje bo wszystkie boskie, sopelki, axelki domowe, cwiotki, figurki achhhhhh

Posted

[quote name='Teklunia']i teraz też grad sypie :shake:
:crazyeye: a u mnie nie :crazyeye:

Tylko około piętnastej popadał snieg ale od razu się stopił :multi:

ogródkowe foteczki

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu miła,czyż to rzeczywiście prawdziwa biedronka? U mnie dzis zupełnie biało, no ale za 10 dni na narty więc dobrze. A po urlopie chyba będę już pełnoprawną dogomanką, bo biorę yorka, na razie sza. Pytania nadal aktualne, jakich błędów mam nie popełnić.Pozdrawiam Renia

Posted

dzieńdoberek :p

Poświata napisał(a):
Oooooooooooooooo:crazyeye:, sztuczne kfiatki i biedronki, Gosia zimę straszy :eviltong: .
tia... coś mi to chyba nie wyszło bo biało na dworku i od rana non stop sypie :diabloti:

jo-jo napisał(a):
Bedronecka :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć Gosiu :multi: :multi:
czeeeść :multi:

Reniagoj napisał(a):
Gosiu miła,czyż to rzeczywiście prawdziwa biedronka? U mnie dzis zupełnie biało, no ale za 10 dni na narty więc dobrze. A po urlopie chyba będę już pełnoprawną dogomanką, bo biorę yorka, na razie sza. Pytania nadal aktualne, jakich błędów mam nie popełnić.Pozdrawiam Renia
Reniu - przede wszystkim musisz bardzo dokładnie przejrzeć forum o yorkach (jeśli dotąd tego nie zrobiłaś) - szczerze powiem ze tylko i wyłącznie dzieki forum wiedziałam co mam robić i jak postępować z małym psiakiem :lol:
A bład jaki zrobiłam z Axiem - nie nauczyłam go chodzenia bez smyczki i przychodzenia do mnei nbiezależnie od okolicznosci - wniosek? No cóż... Axio na terenie nieogrodzonym chodzi na smyczce ze względu na własne bezpieczeństwo (ma niesaamowity instynkt łowiecki no i kocha wszelkie psiaki do których by bez opamietania pobiegł nie zważajac na nic :roll: )
A sprawy kosmetyków, pielęgnacji itp to pewnie Waldek Ci juz przekazał......