Zuza96 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 I jak tu się nie powtarzać... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 witam niedzielnie Zima w pełni :roll: sypie i sypie.... Axio na dworku łapie śnieżna kulki :angryy: i biedaka po każdym spacerku trzeba roztapiać w wannie :evil_lol: a teraz na dokładkę jeszcze deszczowo się robi - bedzie rano niezla jazda na lodzie :diabloti: Magda_Miki napisał(a):Padam....:mdleje: To jest sliczne!! Gosiu poprosze taka fotke w wiekszym wymiarze:loveu: Strzele sobie na tapete jesli moge. A Axio jaki szczesliwy. "Skaka":evil_lol: jak sarenka po tym ogrodzie.Madziu - dzięki wielkie i proszę bardzo oto link z większym formatem http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=db72db91102216a6 a jutro do pracy :roll: Quote
mmbbaj Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gosiek napisał(a): Gosi, znowu nam "serwujesz" sztuczne ptaszki? :eviltong: Ale śliczne są :loveu: Gosiek napisał(a): Wiosna i zima... :cool3: Gosiek napisał(a): :crazyeye:... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ptaszynki piękne:loveu::loveu::loveu: O rany Axio zamarzł Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Oooooooooooooo http://images4.fotosik.pl/302/ef57b5ae8093fd00.jpg :-o Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 anetta napisał(a):Oooooooooooooo http://images4.fotosik.pl/302/ef57b5ae8093fd00.jpg :-oco tam Anetko? Krogulec się spodobał czy wręcz przeciwnie? :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Śliczne te "sopelki" :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Axio też cudniasty :loveu::loveu: No, a o ptaszku sztucznym :evil_lol: nie mówie :loveu: :eviltong: Quote
Zuza96 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A avatarek to...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gosiek napisał(a):co tam Anetko? Krogulec się spodobał czy wręcz przeciwnie? :evil_lol: się zdziwila, ze mozna tak naturalnie zrobić sztucznego ptaszka :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Zuza96 napisał(a):Śliczne te "sopelki" :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Axio też cudniasty :loveu::loveu: No, a o ptaszku sztucznym :evil_lol: nie mówie :loveu: :eviltong: Zuza96 napisał(a):A avatarek to...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dzięki PIKA napisał(a):się zdziwila, ze mozna tak naturalnie zrobić sztucznego ptaszka :evil_lol::eviltong: nie lubię go..... często miewam takie widoki na jego posiłki :angryy: Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):się zdziwila, ze mozna tak naturalnie zrobić sztucznego ptaszka :evil_lol: :evil_lol: Bylam zaskoczona ze udalo Ci sie ufocic takie ptaszysko :razz: Quote
Gosiek Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='anetta']:evil_lol: Bylam zaskoczona ze udalo Ci sie ufocic takie ptaszysko :razz:wyobraź sobie że ten krogulec siedział dokładnie naprzeciwko mojego kuchennego okna - nie bał sie wcale.... nawet nie uciekł jak otworzyłam okno żeby drania ufocić :diabloti: jeszcze kilka fot Axelka...... Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O . A co to jest :niewiem:. Chyba można sprawdzić :evil_lol:. O to się turla , może bałwana zrobię :evil_lol:. Quote
aga1215 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gosia - jakie Ty piękne zdjęcia robisz :loveu: Zazdroszczę słońca:oops: u nas paskudnie - wprawdzie biało, ale pod nogami paskudna breja, potężna wichura, pierze mokrym śniegiem,słowem wrrrrrrrrrrr...................... Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gosia - jakie Ty piękne zdjęcia robisz :loveu: Możliwe że ma zadatki na prawdziwego zawodowego fotografa :evil_lol:. Quote
olcha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Gosiek'] :placz: Mam podobne drzewo, podobne sztuczne ptaszki latają, podobny śnieg, a mi za cholibke takie zdjęcia nie wychodzą :placz: edit: A ten kolor nieba to tak specjalnie pod dogomanie się chyba zrobił ihihih Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Gosiek'] Madziu - dzięki wielkie i proszę bardzo oto link z większym formatem http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=db72db91102216a6 Dziekuje:calus: [quote name='Gosiek'] Cos ten ptaszek niezadowolony.....jaka nadeta mina:lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 olcha napisał(a)::placz: Mam podobne drzewo, podobne sztuczne ptaszki latają, podobny śnieg, a mi za cholibke takie zdjęcia nie wychodzą :placz: Może masz prawdziwy aparat :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 wieczór dobry :p wpadłam tak kontrolnie :evil_lol: i zeby się przypomnieć ;) Dzięki wielkie za miłe słowa nt zdjątek.... za te przesmiewcze o sztucznych ptaszkach, aparatach itp itd również :eviltong: wstawiam zaległe zdjecia Axia :cool1: Axio dachowiec :evil_lol: miłego wieczorka dziewczyny :p Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='"Gosiek"'] mówisz Gosiu, że to Axelek? :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 aga1215 napisał(a):mówisz Gosiu, że to Axelek? :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: ;) :evil_lol: :loveu: :lol: ależ oczywiście :diabloti: Quote
Recommended Posts