Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie :D
Axel urodził się 6 listopada 2003roku
Dziś mój skarbeniek kończy dwa latka i z tej okazji postanowiłam założyć mu w końcu galerię 8)

Na początek zdjecia wspomnieniowe (jakże by inaczej :wink: )

tam wyglądałem jak miałem zaledwie 6 dni :baby:

tu mam 10 dni

16 dni i widzę świat przezz szparki w oczkach... przytulam się do braciszka

24 dni

21.12.2003

23.12.2003.

Na tym kończymy zdjecia z 2003 roku ale CDN
Zdjęć mamy tysiące - pańcia zwariowała na tle pstrykanie zdjeć - nie tylko mi
:lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjo, Agnieszko, Dagusiu - bardzo nam miło ze zechciałyście do nas zajrzeć :buzi:

Zdjęcia naturalnie bedą... wyszukuję teraz pokolei wg miesięcy :wink:

miesiące

miesiące

miesięcy

miesięcy

cdn

Posted

Daga - pomyslałam sobie że wstawię zdjęcia wg miesiecy zeby było widać jak bardzo yoraski się zmieniają miesiac po miesiącu 8)

miesięcy

miesięcy

miesięcy'

miesięcy

miesięcy

miesięcy

Posted

Mały przerywnik w chronologii zdjeć 8)

WALKA Z NIEDŹWIEDZIEM :wink:

hau, hau kto ty jesteś?

ganiaj mnie ...

e... koleś sie nie chce bawić

nie to nie...

Posted

śliczny yorczek kocham yorczki są piękne !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no tak - yoraski są słodkie ale i mocno wymagajace. W końcu to bardzo zywe terrierki :wink:
A sznaucerki też są wspaniałe i mają bardzo miłe pyszczki - jak tu nie kochać takich psiaków :P

Posted

Kolejne piękne fotki Axelka :klacz: a historyjka baaardzo mi się podoba :P ohh a na trzeciej fotce ta minka Axia jest urocza :loveu: Super pomysł z tymi miesiącami, można dokładnie porównać jak Axio się zmieniał :klacz: 8 miesiąc jest The best :wink: . Wiekie brawa Gosiu :klacz:

Posted

Wreszcie dotarłam do Axiowej galeryjki.

Świetnie Gosiu,że ją założyłaś w końcu..., a mnie przykro że dopiero dziś zaglądam i podzwiam Axelka jako szczeniorka
tak wogóle to mam doła i problemy zdrowotne z Mani ...szkoda gadać, dopiero co wróciłyśmy od lekarza

foteczki cudne, wszytkie się wyświetlają , mam nadzieję Gosienko,że będziesz nas zasypywala fotami, czekamy...

Buziaczki dla Was!

Posted

dziewczyny - serdecznie witamy w naszym topiku :D :D
czy będę zasypywać zdjeciami to nie wiem.... wszak muszą przejść ostrą selekcję. Nie wstawię przecież tych kiepściusich :wink: :lol: No ale zobaczymy... moze się rozszaleję.

AnTu nie wiem czemu nie widzisz zdjeć - moze to chwilowy strajk na imafeShacku

Jak tam u Was pogoda? w Wawie pada deszcz wiec mało na dworku dzis psina szaleje :-?

Posted

Witaj Gosiek! Axelek prześliczny, a ja bardzo lubię yoreczki :D Niestety, ale mnie też dużo zdjęć się nie otworzyło :( Jeśli to tylko przejściowe problemy to nie szkodzi bo będę tu zaglądać na pewno! :lol: Serdecznie pozdrawiam, a z okazji urodzin Axelka :new-bday:

Posted

Gosiu,

Jak cudnie że Axel ma wrescie swoją galerie! :D Jako fanka twoich fotek napewno bedę tu częstym gosciem! :wink: 8)

Fajnie tak Axelka przedstawiłaś od maleńkosci... ależ on się zmieniał :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Gosiek! Axelek prześliczny, a ja bardzo lubię yoreczki :D Niestety, ale mnie też dużo zdjęć się nie otworzyło :( Jeśli to tylko przejściowe problemy to nie szkodzi bo będę tu zaglądać na pewno! :lol: Serdecznie pozdrawiam, a z okazji urodzin Axelka :new-bday:witaj imienniczko 8)
mam nadzieję ze to coś z ImageShackiem ale dziwne ze nie wszystkie zdjątka sie otwierają :-?
Ty lubisz yoraski a ja ogary.. którymś razem mój wet (ma interczempiona) przywiózł specjalnie do lecznicy Terceta - ach jaki cudny - wtedy to tak bardzo mi sie ogarki spodobały. A jak fajnie wyglądał z moim Axelkiem :P

Malwinko witam serdecznie i cieszę sie ze zaglądasz do nas 8)
Daga, dziękuję :D

Guest bernulka
Posted

śliczny pysio :angel:

Moja kolezanka też ma yorka Axelka :D

paździoszki