mmbbaj Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nooo, a ja myślałam, że tu zdjęcia sopelków zaraz zobaczę ;) Witaj z rana Gosiu :multi: Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witam po dluzszej nieobecnosci.Widze ze nie tylko Fibi ma wielka radosc ze sniegu. Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 mmbbaj napisał(a):Nooo, a ja myślałam, że tu zdjęcia sopelków zaraz zobaczę ;) Witaj z rana Gosiu :multi: Czesć Gosiu sopelki pewnie są, śnieżku dużo (ale bylejaki bo gwiazdeczek nie ma) ale jak tak dalej będzie sypać to z dzisiejszych zdjeć będą nici :diabloti: Nadia86 napisał(a):Witam po dluzszej nieobecnosci.Widze ze nie tylko Fibi ma wielka radosc ze sniegu.oj psiaki kochają śnieżek, przynajmniej do czasu aż im nie zacznie łapeczek w kule śniegowe zamieniać ;) :lol: Quote
olcha Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiek napisał(a): oj tam - moze nie zamarzną bo za kilka dni zapowiadaja odwilż ;) Mówisz ze widać inny styl fot? :-o a jak to widać?? :cool3: wysmarowałam Ci odpowiedź na PW :p Jakoś nigdy nie pamiętam, żebyś robiła Axelkowi z tak bliska zdjęcia i tak hmm no tak inaaaczej? Może mi się wydaje? Dzięki za PW odpisałam już :p Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześc Gosiu :multi: I jak tam Twoje wrzosy? :evil_lol: Kto jest na wierzchu ? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witaj Małgosiu :buzi: nawet nie pytam, jak tam ogródeczek :oops: Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Gosiu :multi: I jak tam Twoje wrzosy? :evil_lol: Kto jest na wierzchu ? :evil_lol::evil_lol: z pewnością śnieg i wrzosy :eviltong: nie zasypało wrzosow bo są w zacisznym miejscu pod choinkami ;) Żeby cholera tak nie padało to bym poszła foty zrobić :shake: madzia18sosnowiec napisał(a):Witaj Małgosiu :buzi: nawet nie pytam, jak tam ogródeczek :oops: hihi lekko zasypany ;) No moze nawet bardziej niz lekko :lol: Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiu co do kul sniegowych to ja zapraszam do siebie tam wlasnie prezentuje mojegopsiaka powracajacego ze spaceru:) Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :pwpadłam popatrzeć na zimowe fotki .....nie ma ....przyjdę później;) Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pwpadłam popatrzeć na zimowe fotki .....nie ma ....przyjdę później;) :lol: będą, bedą.... przed chwilką wrociłam z dworku.... wzięłam panasia pod parasol i kilka fotek pstryknęłam Axlowi i nie tylko :lol: ale musze na męża poczekać aż z pracki wróci bo nie wiem gdzie jest kabel i gdzie sie go w kompa wtyka :evil_lol: zeby zdjecia zgrać.... a w swoim kompie mam wszystko tylko od "emilki" :lol: Quote
Poświata Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiek napisał(a)::lol: będą, bedą.... przed chwilką wrociłam z dworku.... wzięłam panasia pod parasol i kilka fotek pstryknęłamWłaśnie to Ci chciałam zaproponować, ale na szczęście sama wpadłaś na pomysł z parasolem :eviltong: :evil_lol: . Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 będą zdjecia :multi: będą zdjecia :multi: będą zdjecia :multi: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiek napisał(a)::lol: będą, bedą.... przed chwilką wrociłam z dworku.... wzięłam panasia pod parasol i kilka fotek pstryknęłam Axlowi i nie tylko :lol: ale musze na męża poczekać aż z pracki wróci bo nie wiem gdzie jest kabel i gdzie sie go w kompa wtyka :evil_lol: zeby zdjecia zgrać.... a w swoim kompie mam wszystko tylko od "emilki" :lol::razz:no jestem ............ Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no jestem ............ ale Gosinego TZ-ta nie ma :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 :p ja też już jestem, byłam na cotygodniowych zakupach w markecie :roll: Fotosik nawala i nie chce mi przyjmować zdjeć :placz: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiek napisał(a): Fotosik nawala i nie chce mi przyjmować zdjeć :placz: Oooooooooooooooo nołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :placz: Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 mmbbaj napisał(a):Oooooooooooooooo nołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :placz:spróbuj dodać tam jakieś zdjecie - mozna całkiem sporo nerwów stracić :angryy: nie powiem nic o cierpliwości odświeżania i ponownych prób wgrania 1 foty :angryy: choć powinnysmy być zaprawione w bojach po sensacjach na DG :evil_lol: których (odpukać) jakis czas już nie bywa :lol: a to specjalna dedykacja dla PIKI :lol: Quote
Reniagoj Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiek napisał(a): Witam Gosiu, zimowy ogródek to jest to, też dziś juz popstrykałam moim nowym aparatem, ale nie mam takiego czegoś co to kwitnie pod śniegiem na iglaku ? Axelek w sweterku bardzo przystojny. Pewnie jak mi się uda mieć pieska, to dużo od tego towarzystwa się dowiem co i jak, ale na razie, wydaje się że mąż coraz dalej od zgody na piesia :placz: Pozdrawiam Renia Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Reniagoj napisał(a):Witam Gosiu, zimowy ogródek to jest to, też dziś juz popstrykałam moim nowym aparatem, ale nie mam takiego czegoś co to kwitnie pod śniegiem na iglaku ? Axelek w sweterku bardzo przystojny. Pewnie jak mi się uda mieć pieska, to dużo od tego towarzystwa się dowiem co i jak, ale na razie, wydaje się że mąż coraz dalej od zgody na piesia :placz: Pozdrawiam Reniaczesć Reniu - jaki aparacik kupiłaś? jeśli mozesz zdradzić...... to coś to wrzos... pieknie sobie kwitnie ale niestety dziś przykrył go śnieg :angryy: mam tylko nadzieję że nie zniszczy tych maleńkich ale ślicznych kwiatuszków. Yoreczki są przekochane wiec... pozostaje Ci iść w gości razem z mężem do kogoś kto ma takiego psiaka... nie ma mocnych na yorkowe pyszczki :loveu: dobrej nocki :sleep2: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gosiek napisał(a): Ale ślicznie :loveu::loveu::loveu: Tylko sopelków NIET :cool1: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 mmbbaj napisał(a):Ale ślicznie :loveu::loveu::loveu: Tylko sopelków NIET :cool1::lol: sopelków nie ma :cool3: śnieg pada wiec nei ma jak zdjeć robić :roll: a nasypało w nocy mnóstwo :angryy: i znów trzeba chodniki odśnieżać... i znow coponiektórzy mają to w (***) Axelek poszalał na spacerku - musiał biedak kicać jak króliczek :lol: wiec większą część trasy spacerowej przewędrowaliśmy po w miarę odśnieżonych ulicach :diabloti: wczorajsze foty :p Axiowa piłeczka :evil_lol: Quote
Reniagoj Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Gosiek napisał(a):czesć Reniu - jaki aparacik kupiłaś? jeśli mozesz zdradzić...... to coś to wrzos... pieknie sobie kwitnie ale niestety dziś przykrył go śnieg :angryy: mam tylko nadzieję że nie zniszczy tych maleńkich ale ślicznych kwiatuszków. Yoreczki są przekochane wiec... pozostaje Ci iść w gości razem z mężem do kogoś kto ma takiego psiaka... nie ma mocnych na yorkowe pyszczki :loveu: dobrej nocki :sleep2: Witam Gosiu! Dzięki, dobrze mi się spało, choć dziś dopiero przeczytałam. Kupiłam sobie Canon Power Shot A630, na razie nie mam nic z niego na papierze, ale na ekranie, może być. Prawie wszystkie parametry wolałabym mieć lepsze, ale cena mnie zablokowała, a zależało mi na obrotowym wizjerze i to mam. Pstrykam i pstrykam i cieszę się z tego. Zawsze robiłam sporo zdjęć,tyle,że nie mam już gdzie dawać albumów, stąd jedynie słuszna decyzja o cyfrówce. No oczywiście nie sądzę by mi się tym sprzętem udało zrobić coś takiego jak Tobie tu wyżej, ale ja nastawiam się głównie na łapanie chwil, by były obrazkiem tego co sobie czasem skrobne. Powiadasz,że to wrzos, no cóż znów nie wzięłam pod uwagę,że to może być makro i sądziłam że to wielkie krzaczysko.Ale ładnie. Jeżeli chodzi o piesia, to właściwie mój mąż jest wielkim przyjacielem wszelakich zwierząt, głównie kotów, ale psy też go wszystkie kochają. Nie jest to kwestia, by go do zwierzęcia przekonać jakiegoś konkretnego, ale o to że jak wyjeżdżamy to nie ma nam się kto zaopiekować. Poza tym na co dzień jak jesteśmy w pracy, to też piesio by pewnie tęsknił.No i tu pytanie jak to właściwie z tym jest :crazyeye: , bo sądzę że większość tutaj ludzików pracuje. Wiesz Gosiu, że napisałaś dobranoc, moją ulubiona czcionką? Pozdrawiam Renia Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Reniu - Axelek dość długo był non stop ze mną w domku.. teraz zostaje na kilka godzin sam.... ma włączone radyjko i położona moja bluzkę na łóżku (śpi na niej) :cool3: i myślę że już sie przyzwyczaił...... natomiast wszelkie wyjazdy są od niego uzależnione - nie jeżdżę nigdzie gdzie nie mogę go ze sobą zabrać.... tak więc zwiedza z nami swiat :loveu: zaczarowany wschód słonka :cool1: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 kropelki :cool3: dziś mam masę zdjeć.......:diabloti: Quote
Recommended Posts