Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Gosiu,
odwiedzam Ciebie co jakiś czas, a Wy tu plotkujecie o moich psach:lol:
Ciekawe o jakich tych co znasz czy o tych szczeniakach?
Wiesz, ja jednak wole yorki z długim włosem nawet ciąża Megan mi nie przeszkodziła aby utrzymać długi włos. Teraz zastanawiam się nad Holly co zrobić. Ona ma strasznie gęsty włos i mogą być problemy ze szczeniakami aby się nie wplątały, ale jeszcze zobaczymy.
Pozdrawiam

Posted

waldek2 napisał(a):
Cześć Gosiu,
odwiedzam Ciebie co jakiś czas, a Wy tu plotkujecie o moich psach:lol:
Ciekawe o jakich tych co znasz czy o tych szczeniakach?
Wiesz, ja jednak wole yorki z długim włosem nawet ciąża Megan mi nie przeszkodziła aby utrzymać długi włos. Teraz zastanawiam się nad Holly co zrobić. Ona ma strasznie gęsty włos i mogą być problemy ze szczeniakami aby się nie wplątały, ale jeszcze zobaczymy.
Pozdrawiam

Waldku - jakze miło Cię "widzieć" :multi:
Hahaha no cóż... skoro Renie znasz... to siłą rzeczy ja i Renia musimy po prostu mówić o Twoich psiurkach :lol:
Szczeniaki mówisz? Och widzę ze mam gigantyczne zaległosci :crazyeye: musimy koniecznie poklikać póki mam kilka wolnych dni :cool1:

Posted

olcha napisał(a):
U Ciebie nawet w zimę jest wiosna :loveu: :loveu: :loveu:

:lol: oj tak - tegoroczna zima jest cudnie kwitnąca :evil_lol:
jutro zrobię zdjecia wrzosu - dziś mi przepalone wyszło - zobaczysz Olu jak cudnie kwitnie :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: oj tak - tegoroczna zima jest cudnie kwitnąca :evil_lol:
jutro zrobię zdjecia wrzosu - dziś mi przepalone wyszło - zobaczysz Olu jak cudnie kwitnie :loveu:

taa zrobisz :roll:jak go śnieg w nocy nie przykryje :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
taa zrobisz :roll:jak go śnieg w nocy nie przykryje :roll:
:lol: jak przykryje to będą cudne, kolorowe foty :eviltong:
piękny różowiutki wrzosik na białym tle :lol:

dbsst napisał(a):
czesc Wiosenna Gosiu :loveu:

opowiadaj jak jak jak młodszy brat emila :cool1: a moze to siostra emilka :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hmmm mowisz że emilia? :evil_lol:
moze być i emilia :lol:
Emilia ma się świetnie - nie przemęcza się, śpi w mięciutkim posłanku, nikt jej zbytnio nie przeszkadza... czasem ją obudzą i każą uwieczniać widoczki :evil_lol:
a tak poważnie - sama widzisz ze dopiero dzisiaj zrobiłam kilka zdjeć... jakos jak wracam z pracki to już siły i chęci na nic nie mam nie mówiąc o tym ze ciemno na dworku i nie ma czego focić.
Liczę na śnieżek... ciekawe jakie zdjęcia śnieżynek się uda zrobić.... porównam z Panasiem... oj jestem baaardzo ciekawa :cool3: który aparacik tę konkurencję wygra :diabloti:

Teklunia napisał(a):
Cześć Gonia :)

Nawet nie iałam tak dużó do nadrabiania :lol:
nio - wiem Kasieńko, wiem.... mało sie u mnie dzieje :-?

Posted

zależy jaki bedziesz mieć obiektyw jak kitowy to śnieżynki mogą być hmmmmmmmmmmm nia tak bardzo śnieżynkowe ale jak juz bedziesz miec macrusa to
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Posted

PIKA napisał(a):
albo piekny bialy śnieżek na rózowiutkim tle :evil_lol:
:evil_lol: albo... taka opcję też przewiduję... śnieżek można unicestwić i mimo wszystko będą foty wrzosu :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
zależy jaki bedziesz mieć obiektyw jak kitowy to śnieżynki mogą być hmmmmmmmmmmm nia tak bardzo śnieżynkowe ale jak juz bedziesz miec macrusa to
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
makrusa nie mam.... mam z opcją makrusa ;)
zobaczymy, zobaczymy... ale i tak myslę ze na razie panaś wygra :evil_lol: znam go jak własna kieszeń :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
makrusa nie mam.... mam z opcją makrusa ;)
zobaczymy, zobaczymy... ale i tak myslę ze na razie panaś wygra :evil_lol: znam go jak własna kieszeń :loveu:

hahahhaha n to najgorsze przesiąść się :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhaha n to najgorsze przesiąść się :evil_lol:
no właśnie - tu juz nie tak prosto zrobic dobrą fotę :roll:
no ale praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka i moze za jakiś czas zaczne ładne foty robić ;)

zmykam kąpać psiurka :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
No to przyszłam i obejrzałam zimowe fotki :lol:
Choć podobno zima idzie :cool1: Trudno w to uwierzyć
no nie? Zobaczymy jak długo sie u nas zasiedzi,...... mniemam iż wpadnie z krótką wizytą :evil_lol:

dbsst napisał(a):
iiiiiiiii bowskie :loveu:
to kwiatki dla Babć i Dziadka :p

Posted

Gosiek napisał(a):
uciekam spać ale przed nadchodzącą jutrzejszą zima mam dla was:

DZISIEJSZĄ WIOSNĘ :loveu:

O rany, w styczniu takie foty :shake: A to na pewno z tego roku? ;) A śniegu jakoś nie widać :cool3:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: oj tak - tegoroczna zima jest cudnie kwitnąca :evil_lol:

Czekam :loveu: Moje wrzosiki pewnie gdzieś dojrzewają by trafic do sklepu, a w końcu do mnie :evil_lol:

Gosiek napisał(a):
uciekam spać ale przed nadchodzącą jutrzejszą zima mam dla was:

DZISIEJSZĄ WIOSNĘ :loveu:

:crazyeye: I Ty chcesz śniegu? Przecież śnieg zniszczy te cuda :placz:

Bardzo ładnie Twój mąż sfocił Axelka :loveu: widac od razu, że inny styl.

Też kcem canona 400, zadowolona jesteś?

Jakby co to odpowiedz na PW (seria pewnie głupich pytań):
-Czy ja totalny laik dam sobie radę z tym aparatem (przerażają mnie te wszystkie funkcje wyświetlające się na wyświetlaczu bo się na tym nie znam...)
-co to jest to "wyjście video"
-i jest napisane, że działa w temp 0-40 stopni...a jakbym chciała w zimę zdjęcia porobić?
-:oops: dają instrukcję w stylu "a teraz blondynko jeśli masz światło po prawej, temp. 20 stopni i kąt nachylenia powierzchni 10 stopni, ustaw funkcje aparatu na następujące parametry"??
-czy tym standardowym obiektywem da się robić makro?
-czy wychodzą nim ładne zdjęcia w ruchu? W sensie jak moje psy będą biec, a ja poruszać się za nimi obiektywem to wyjdzie ostro?

:oops:

Posted

dzieńdoberek :p

Faktycznie napadało trochę śnieżku przez noc... Axel przeszczęśliwy szalał na spacerku :multi: Uwielbiam patrzeć na taką radosć psiaków :loveu::loveu::loveu:

mmbbaj napisał(a):
O rany, w styczniu takie foty :shake: A to na pewno z tego roku? ;) A śniegu jakoś nie widać :cool3:
hahaha jak przestanie padaś śnieg to polecę sfocić przebiśniegi obsypane śnieżkiem :loveu:

olcha napisał(a):

:crazyeye: I Ty chcesz śniegu? Przecież śnieg zniszczy te cuda :placz:

Bardzo ładnie Twój mąż sfocił Axelka :loveu: widac od razu, że inny styl.
oj tam - moze nie zamarzną bo za kilka dni zapowiadaja odwilż ;)
Mówisz ze widać inny styl fot? :-o a jak to widać?? :cool3:
wysmarowałam Ci odpowiedź na PW :p