Teklunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gosiek napisał(a): Gośka, Ty małolato :lol: Swietnie wyglądaśz, na serio! Duper! Mój TZ ma ogromną słabość do kucyków... Jakiś fetysz chyba :cool3::cool3::cool3: Więc lepiej mu tego zdjęcia nie pokażę ;) Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Teklunia napisał(a):Gośka, Ty małolato :lol: Swietnie wyglądaśz, na serio! Duper! :crazyeye: :evil_lol: Gosiu rewelacja kucyczki - teraz jak będziesz chciała kupić coś w monopolowym będą Cię o dowodzik prosić :evil_lol: a stare bombki REWELKA!!!! wszystkie miałam kiedyś takie same!!!! :loveu: Quote
Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Teklunia napisał(a):Gośka, Ty małolato :lol: Swietnie wyglądaśz, na serio! Duper! Kasiu, ja bym powiedziała ,że Gosia super wygląda :evil_lol: witaj Gosiu!:multi: Pewnie w pracy jesteś...jakoś się rozmijamy ostatnio...:cool3: ale powiem szczerze ,że praca ci służy bo coraz piękniejsza jesteś:loveu: Quote
Lucy* Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Gosiek']wczorajsze zdjątka - Roczku, ufociłam kilka starych bombek ..... miałaś takie? GOSIU CZARODZIEJKO !!!! Prawie się popłakłam :loveu: ze wzruszenia... pamiętam te bombeczki z dzieciństwa :p .. gdzieś je mam w jakimś zakurzałym pudle.. trza będzie za rok wyciągnąć.. bo widzę że moda choinkowa wraca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: P.S. Wyglądasz super !!! Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Bry wiczor Gosiu!!:multi: Ja takie sliczne bombeczki to tylko ze zdjec kojarze....a szkoda, bo uwazam, ze maja w sobie ten urok:loveu: W tym roku mielismy na choineczce zabaweczki, ale juz takie bardziej nowoczesne. A ty skad swoje masz? Kupowalas w tym roku?:cool3: Fryzurka bardzo podobna do mojej, tylko z kiteczkami:p Sobie dziewczyny zartuja, ze bez dowodu ani rusz:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witaj Gosiu wieczorową porą :buzi: wpadam tylko na chwilunie, i uciekam, bo egzaminy gonią :shake: kurnaaa nooo, w barze u nas o dowod by cie poprosili przy zakupie zapałek :eviltong: Quote
olcha Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Gosiek']nostalgia? Czyżbyś miala takie bombki? Oj ładnych parę lat juz sobie liczą :lol: W przyszłym roku chyba poszukam po sklepach takich bombek w "starym typie" :loveu: hihi a i tak 1 wielkie pudło tych najstarszych i najbardziej zniszczonych ozdóbek wyrzuciłam :razz: ale ... taka choinka ma dla mnie swój urok - niektórzy robią nowocześnie - np 1 albo dwukolorowe - to nie dla mnie :lol: ja uwielbiam zaplanowany haos, kolory, włos anielski, lampeczki :loveu: Ja także uwielbiam te aż za kolorowe :eviltong: choinki. Rok czy dwa lata temu zrobiliśmy dwu kolorową :shake: czuliśmy się jak w supermarkecie :watpliwy: I od tamtej pory na choince wisi wszystko :p Te stare bombki również :loveu: I ten chaos jest na pewno nie zaplanowany. Tam gdzie zawiśnie bombka tam już zostaje :p [quote name='Gosiek'] I ja mam takie! :multi: Grzybki, mikołaje, krasnoludki. Pamiętam, że z moją siostrą miałyśmy ulubione bombki. Ona różową małpkę :eviltong: , a ja łysego aniołka bez skrzydełek, któremu z czasem dorobiłam co trzeba :loveu: I mimo, że to pozdzirane bombki, a my mamy już obie ponad 20 lat :eviltong: to nadal muszą wisieć na honorowym miejscu :loveu: p.s. Super fryzurka :cool3: :klacz: Quote
Reniagoj Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Witam Gosiu! Dzięki za odpowiedź na mój priv, odpisałm Ci długim emailem, ale zrobiłam wymyślne tło, nie było widać co napisałam i chciałam to cofnąć jak w wordzie i mi wcięło, to sie zniechęciłam i to tak. Miło mi poznać Cie na zdjęciu choinkowym, zawsze to inaczej jak się kogos widzi przy wymianie myśli. Sądzę,że będę zaglądać do Twojej galeryjki, bo warto. Pozdrawiam Renia;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 witamy nocną porą ;) jak tam cięzka wietrzna noc?:cool3: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 HAlo ? Gosia ? Od dziewięciu minut juz sobota ! :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 HankaRupczewska napisał(a):HAlo ? Gosia ? Od dziewięciu minut juz sobota ! :multi: :multi: :multi: u mnie od jakichs 53 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 :p dzieńdobrywieczór ;) Dziekuje za pamieć - ujawniam ze zyję :razz: Haniu - ja 8 dni pod rząd pracuję zeby potem mieć te 6 wolnych :diabloti: tak więc... właśnie wróciłam z pracki :razz: wietrzna noc byla niezla... coć ja mam mocny sen :evil_lol: ale i sosnę pod samym oknem :razz: Śmiesznie dreptałam do pracki - niby przed siebie a jakoś dziwnie boczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale na szczęście to już za nami :multi: i nawet skoki w Zakopcu sie odbywają :multi: Reniu - witaj - miło ze się odezwałaś :cool1: zapraszam do częstych odwiedzin :p Quote
Gosiek Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='PIKA']A Gosi jak nie mja tak nie ma :shake:jestem, jestem... a jak mnei nie ma to mężuś korzystajac ze słonka robi Axelkowi foty :p PS Madziu - dzieki za @, uśmiałam się nieźle :buzi: Quote
Reniagoj Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Gosiek'] Cześć, ogladam sobie Axelka, jak i inne yorki i zastanawiam czy obcinacie im te własie sami, czy do fryzjera. I w ogóle czy maja byc właśnie takie jak ma Axelek, czy takie firanki jak prezentuja na wystawach. Rozgryzam temat, bo myślę o piesku. Na razie myślę bo pan mąż jest przeciwny:shake: , a nie chcę go przekonywać od razu :mad: , może uda mi się :loveu: choć pewności nie mam :placz: . Pozdrawiam Renia Quote
an3czka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Gosiek'] Śliczny Axio:loveu: Gosiu witam! Quote
Magda Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 PIKA napisał(a):Zdolny ten Twoj TZ Gosiu :cool3: Ale jeszcze nie tak dobry jak Gosia:evil_lol: Dzien dobry! Zyczymy milego dnia:multi: Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :pwpadam na chwilkę bo nie rozsiać zarazków ;) Czy ty Gosiu zrobiłaś kiedyś brzydką fotkę :cool3: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Gosiek']jestem, jestem... a jak mnei nie ma to mężuś korzystajac ze słonka robi Axelkowi foty :p Gosiu, mężowi nieźle idzie z tym foceniem :lol: To zdjęcie kapitalne, spojrzenie ala Zagraj :evil_lol: I co wy robicie na 9 stronce? :shake: , ale rozumiem bo sama mam niewiele czasu na dogo, a ty jeszcze do pracy chodzisz. Jednak dziś pomyślałam o tobie bo zima idzie, mróz, więc mam nadzieję na sopelkowe zdjęcia :multi: Pozdrawiam cię serdecznie :loveu: Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 cześć babeczki :p Fajnie być w domku :loveu: [quote name='Reniagoj']Cześć, ogladam sobie Axelka, jak i inne yorki i zastanawiam czy obcinacie im te własie sami, czy do fryzjera. I w ogóle czy maja byc właśnie takie jak ma Axelek, czy takie firanki jak prezentuja na wystawach. Rozgryzam temat, bo myślę o piesku. Na razie myślę bo pan mąż jest przeciwny:shake: , a nie chcę go przekonywać od razu :mad: , może uda mi się :loveu: choć pewności nie mam :placz: . Pozdrawiam ReniaReniu - yoreczki wystawowe (np Waldka) i wystawiane muszą mieć włos do ziemi, piekny, błyszczący i całkowicie prosty + odpowiednio wybarwiony. Natomiast takie yoraski do kochania można sobie obcinać bo po wystawach nie chodzą i nikt ich szaty i wyglądu nie ocenia ;) z obcinaniem jest różnie, ja sama obcinam Axelka ale wiele osób korzysta z usług psiego fryzjera. Najważniejsze by włoski były rozczesane i nie skołtunione.... no i czyste oczywiście :cool1: oj mnóstwo bym mogła mówić na ten temat :evil_lol: [quote name='PIKA']Zdolny ten Twoj TZ Gosiu :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:pwpadam na chwilkę bo nie rozsiać zarazków ;) Czy ty Gosiu zrobiłaś kiedyś brzydką fotkę :cool3: hihi no jasne ze zrobiłam - caaaaałą masę brzydkich fotek :cool3: Chyba zarazków nie rozsiałaś bo zdrowa jestem ;) [quote name='mmbbaj']Gosiu, mężowi nieźle idzie z tym foceniem :lol: To zdjęcie kapitalne, spojrzenie ala Zagraj :evil_lol: I co wy robicie na 9 stronce? :shake: , ale rozumiem bo sama mam niewiele czasu na dogo, a ty jeszcze do pracy chodzisz. Jednak dziś pomyślałam o tobie bo zima idzie, mróz, więc mam nadzieję na sopelkowe zdjęcia :multi: Pozdrawiam cię serdecznie :loveu:Gosiu - faktycznie, Axelek też ma "ten błysk" w oczkach :lol: i dlatego wiem ze Zagrajek bedzie bardzo wesołym pieseczkiem nawet jak dorośnie :p Na 9 stronce to i tak nieźle zważywszy jak rzadko tu ostatnio bywam :cool3: Quote
Recommended Posts