Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):

Gośka, Ty małolato :lol: Swietnie wyglądaśz, na serio! Duper!

Mój TZ ma ogromną słabość do kucyków... Jakiś fetysz chyba :cool3::cool3::cool3:
Więc lepiej mu tego zdjęcia nie pokażę ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):

:crazyeye: :evil_lol:

Gosiu rewelacja kucyczki - teraz jak będziesz chciała kupić coś w monopolowym będą Cię o dowodzik prosić :evil_lol:

a stare bombki REWELKA!!!! wszystkie miałam kiedyś takie same!!!! :loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):

Kasiu, ja bym powiedziała ,że Gosia super wygląda :evil_lol:

witaj Gosiu!:multi:

Pewnie w pracy jesteś...jakoś się rozmijamy ostatnio...:cool3:
ale powiem szczerze ,że praca ci służy bo coraz piękniejsza jesteś:loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']wczorajsze zdjątka - Roczku, ufociłam kilka starych bombek ..... miałaś takie?

GOSIU CZARODZIEJKO !!!!
Prawie się popłakłam :loveu: ze wzruszenia... pamiętam te bombeczki z dzieciństwa :p .. gdzieś je mam w jakimś zakurzałym pudle.. trza będzie za rok wyciągnąć.. bo widzę że moda choinkowa wraca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

P.S. Wyglądasz super !!!

Posted

Bry wiczor Gosiu!!:multi:
Ja takie sliczne bombeczki to tylko ze zdjec kojarze....a szkoda, bo uwazam, ze maja w sobie ten urok:loveu: W tym roku mielismy na choineczce zabaweczki, ale juz takie bardziej nowoczesne. A ty skad swoje masz? Kupowalas w tym roku?:cool3:

Fryzurka bardzo podobna do mojej, tylko z kiteczkami:p Sobie dziewczyny zartuja, ze bez dowodu ani rusz:evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']nostalgia? Czyżbyś miala takie bombki? Oj ładnych parę lat juz sobie liczą :lol: W przyszłym roku chyba poszukam po sklepach takich bombek w "starym typie" :loveu:

hihi a i tak 1 wielkie pudło tych najstarszych i najbardziej zniszczonych ozdóbek wyrzuciłam :razz:
ale ... taka choinka ma dla mnie swój urok - niektórzy robią nowocześnie - np 1 albo dwukolorowe - to nie dla mnie :lol: ja uwielbiam zaplanowany haos, kolory, włos anielski, lampeczki :loveu:

Ja także uwielbiam te aż za kolorowe :eviltong: choinki. Rok czy dwa lata temu zrobiliśmy dwu kolorową :shake: czuliśmy się jak w supermarkecie :watpliwy:

I od tamtej pory na choince wisi wszystko :p Te stare bombki również :loveu:

I ten chaos jest na pewno nie zaplanowany. Tam gdzie zawiśnie bombka tam już zostaje :p

[quote name='Gosiek']

I ja mam takie! :multi: Grzybki, mikołaje, krasnoludki. Pamiętam, że z moją siostrą miałyśmy ulubione bombki. Ona różową małpkę :eviltong: , a ja łysego aniołka bez skrzydełek, któremu z czasem dorobiłam co trzeba :loveu: I mimo, że to pozdzirane bombki, a my mamy już obie ponad 20 lat :eviltong: to nadal muszą wisieć na honorowym miejscu :loveu:

p.s. Super fryzurka :cool3: :klacz:

Posted

Witam Gosiu!
Dzięki za odpowiedź na mój priv, odpisałm Ci długim emailem, ale zrobiłam wymyślne tło, nie było widać co napisałam i chciałam to cofnąć jak w wordzie i mi wcięło, to sie zniechęciłam i to tak. Miło mi poznać Cie na zdjęciu choinkowym, zawsze to inaczej jak się kogos widzi przy wymianie myśli. Sądzę,że będę zaglądać do Twojej galeryjki, bo warto. Pozdrawiam Renia;)

Posted

:p dzieńdobrywieczór ;) Dziekuje za pamieć - ujawniam ze zyję :razz:

Haniu - ja 8 dni pod rząd pracuję zeby potem mieć te 6 wolnych :diabloti:
tak więc... właśnie wróciłam z pracki :razz:

wietrzna noc byla niezla... coć ja mam mocny sen :evil_lol: ale i sosnę pod samym oknem :razz:
Śmiesznie dreptałam do pracki - niby przed siebie a jakoś dziwnie boczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale na szczęście to już za nami :multi: i nawet skoki w Zakopcu sie odbywają :multi:

Reniu - witaj - miło ze się odezwałaś :cool1: zapraszam do częstych odwiedzin :p

Posted

[quote name='PIKA']A Gosi jak nie mja tak nie ma :shake:jestem, jestem... a jak mnei nie ma to mężuś korzystajac ze słonka robi Axelkowi foty :p

PS Madziu - dzieki za @, uśmiałam się nieźle :buzi:

Posted

[quote name='Gosiek']

Cześć, ogladam sobie Axelka, jak i inne yorki i zastanawiam czy obcinacie im te własie sami, czy do fryzjera. I w ogóle czy maja byc właśnie takie jak ma Axelek, czy takie firanki jak prezentuja na wystawach. Rozgryzam temat, bo myślę o piesku. Na razie myślę bo pan mąż jest przeciwny:shake: , a nie chcę go przekonywać od razu :mad: , może uda mi się :loveu: choć pewności nie mam :placz: . Pozdrawiam Renia

Posted

[quote name='Gosiek']jestem, jestem... a jak mnei nie ma to mężuś korzystajac ze słonka robi Axelkowi foty :p

Gosiu, mężowi nieźle idzie z tym foceniem :lol: To zdjęcie kapitalne, spojrzenie ala Zagraj :evil_lol:
I co wy robicie na 9 stronce? :shake: , ale rozumiem bo sama mam niewiele czasu na dogo, a ty jeszcze do pracy chodzisz. Jednak dziś pomyślałam o tobie bo zima idzie, mróz, więc mam nadzieję na sopelkowe zdjęcia :multi:
Pozdrawiam cię serdecznie :loveu:

Posted

cześć babeczki :p
Fajnie być w domku :loveu:

[quote name='Reniagoj']Cześć, ogladam sobie Axelka, jak i inne yorki i zastanawiam czy obcinacie im te własie sami, czy do fryzjera. I w ogóle czy maja byc właśnie takie jak ma Axelek, czy takie firanki jak prezentuja na wystawach. Rozgryzam temat, bo myślę o piesku. Na razie myślę bo pan mąż jest przeciwny:shake: , a nie chcę go przekonywać od razu :mad: , może uda mi się :loveu: choć pewności nie mam :placz: . Pozdrawiam ReniaReniu - yoreczki wystawowe (np Waldka) i wystawiane muszą mieć włos do ziemi, piekny, błyszczący i całkowicie prosty + odpowiednio wybarwiony. Natomiast takie yoraski do kochania można sobie obcinać bo po wystawach nie chodzą i nikt ich szaty i wyglądu nie ocenia ;)
z obcinaniem jest różnie, ja sama obcinam Axelka ale wiele osób korzysta z usług psiego fryzjera.
Najważniejsze by włoski były rozczesane i nie skołtunione.... no i czyste oczywiście :cool1: oj mnóstwo bym mogła mówić na ten temat :evil_lol:

[quote name='PIKA']Zdolny ten Twoj TZ Gosiu :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:pwpadam na chwilkę bo nie rozsiać zarazków ;)

Czy ty Gosiu zrobiłaś kiedyś brzydką fotkę :cool3:
hihi no jasne ze zrobiłam - caaaaałą masę brzydkich fotek :cool3:
Chyba zarazków nie rozsiałaś bo zdrowa jestem ;)

[quote name='mmbbaj']Gosiu, mężowi nieźle idzie z tym foceniem :lol: To zdjęcie kapitalne, spojrzenie ala Zagraj :evil_lol:
I co wy robicie na 9 stronce? :shake: , ale rozumiem bo sama mam niewiele czasu na dogo, a ty jeszcze do pracy chodzisz. Jednak dziś pomyślałam o tobie bo zima idzie, mróz, więc mam nadzieję na sopelkowe zdjęcia :multi:
Pozdrawiam cię serdecznie :loveu:Gosiu - faktycznie, Axelek też ma "ten błysk" w oczkach :lol: i dlatego wiem ze Zagrajek bedzie bardzo wesołym pieseczkiem nawet jak dorośnie :p
Na 9 stronce to i tak nieźle zważywszy jak rzadko tu ostatnio bywam :cool3: