Gosiek Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu!!! życzę ci bardzo udanego wypoczynku, pięknych widoków, cudnego śnieżku! Wracaj do nas w dobrym humorze i z pięknymi zdjęciami, a my tu będziemy czekać na ciebie niecierpliwie!:Cool!::Cool!::Cool!::hand: mam nadzieję, że głowa już przestała cię boleć :multi: wysłałam swojego posta a tu Małgosiu Twój sie pojawił :buzi: Dziękuję - postaram sie dobrze bawić... aparacik juz spakowany :evil_lol: A głowa... no cóż cmi jeszcze niestety - durna migrena:shake: Ale jeszcze góra 1-2 dni i pójdzie w cholerę na jakis czas :mad: Quote
Evelina Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: podejrzenia miałas słuszne a wyręczyła mnie Evelina ;) .Tylko nie myslcie, ze ze mnie Slazaczka ;) Jam Ci rodowita Warszawianka, na Karowej sie rodzilam :lol: Gosiek, a nie moglabys glowy wymienic, tak jak sie wymienia obiektyw w aparacie ? :hmmmm: Udanego pobytu i wieeeelu wrazen. Odpocznij sobie od nas, a my w tym czasie obgadamy Cie na wsie strony :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Evelina'] Odpocznij sobie od nas, a my w tym czasie obgadamy Cie na wsie strony :evil_lol: Noooo, tak, tak , Gosiu - tego akurat możesz byc PEWNA. :angryy: :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Udanego wypoczynku :Cool!:......................bez bólów glowy.................. z jakiego by powodu nie były :cool3: Quote
Snoopy7 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Gosieńko my też wam życzymy wspaniałego wypoczynku , pięknych chwil spędzonych razem oraz cudnej pogody . (Przepraszam że tak nic nie piszę ale nie mam na nic czasu ostatnio). Buziaczki Quote
Teklunia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Gosiu, pa pa pa... Baw się dobrze, wypocznij sobie, ale...wracaj szybko :oops:! Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Gosiek']No to zazdroszczę bo w Wawce tylko poprószyło minimalnie - nawet nie widać zeby coś napadało :-? Ale pocieszam sie tym ze juz w sobotę nacieszę sie śnieżkiem w górach :cool3: Dzisiejsze fotaski Axio wstydliwa sierpówka - chowała sie za choinką :lol: a to z dedykacją dla Hani :evil_lol: :modla: :modla: Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 o jejku ale śliczne zdjęcia.. :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: Gosiu brawo!! :klacz: jestem pod wrażeniem :-o :crazyeye: :-o Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 wyciągam Axelka na pierwszą stonę, zeby Gosia nie musiała daleko szukać, jak już wróci... będzie mogła od razu zasypać nas mnóstwem fotek:lol: :lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Czekamy, czekamy :lol: niecierpliwie :lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :cool1: Gosiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gdzie jestes :p :razz: juz czas na powrot do nasssssssssssssss :cool1: Quote
aga1215 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a)::cool1: Gosiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gdzie jestes :p :razz: juz czas na powrot do nasssssssssssssss :cool1: Debeściarko - Gosia sie urlopuje w górach i mam nadzieję zbiera cudniaste foty :multi: Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 aga1215 napisał(a):Debeściarko - Gosia sie urlopuje w górach i mam nadzieję zbiera cudniaste foty :multi: wiem ale na moj gust to juz za dlugo sie urlopuje ktoby pomyslal tyle czasu bez nowej fot dostawy :shake: Quote
aga1215 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):wiem ale na moj gust to juz za dlugo sie urlopuje ktoby pomyslal tyle czasu bez nowej fot dostawy :shake: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: gdzie jest turlająca się emota??????????????? Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 aga1215 napisał(a)::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: gdzie jest turlająca się emota??????????????? turlajaca wyszla widzialam jak po schodach gnala;) Quote
Hanna R. Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 GOSIEŃKO - TĘSKNIĘ ZA TWOIMI FOTASKAMI ! WRACAJ I ZASYP NAS TYM SNIEŻKIEM, CHMURECZKAMI I SOSENECZKAMI !!! WRACAJ SZYBCIUTKO !!!! I JAKIE KROPELKI PRZYWIEŹ KONIECZNIE ! Quote
isabelle Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 W zastepstwie Gosi pozwole sobie wstawic kilka fotek :lol: Axelka z kolezanka Fleur :lol: . Pogoda w gorach byla cudna, w nocy mroz -15, w dzien b. ostre slonce, az chce sie focic. Naspacerowalismy sie co niemiara, az pieski jeden dlugasny spacerek musialy zakonczyc pod kurteczkami. :lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :evil_lol: Fleur wyraźnie podrywa Axelka ;) Quote
Teklunia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='isabelle'] slodziaki kochane :loveu::loveu::loveu: isabelle, to Wy bylyscie z Gosia razem w tych gorach, bo troszke sie pogubilam? :oops: Quote
isabelle Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: Fleur wyraźnie podrywa Axelka ;) Haha, "podrywa" pokazujac swoje zabeczki. :evil_lol: :evil_lol: Teklunia, Gosia jeszcze w gorach bawi do soboty, a ja bylam niedaleko niej, bo akurat mamy tam chatke. :lol: :lol: :lol: To wrzuce jeszcze pare fotek Zwardonia, czyli miejscowosci, w ktorej Gosia przebywa. :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Gosiek']:helo: :crazyeye: kurcze - oświećcie głupka i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia :crazyeye: :oops: :-o :-o :-o Quote
Hanna R. Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: kurcze - oświećcie głupka i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia :crazyeye: :oops: :-o :-o :-o No właśnie ! No właśnie !!! OŚWIEĆCIE DWA GŁUPOLE !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Agatko ale super fotki wstawiłaś, pieski słodko ze soba wygladaja wpatrujac się jeden w drugiego :loveu: :loveu: Quote
mAKU Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Witam, "...i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia" te zdjęcia NIE są przerabiane. Cykam z Gosiek fotki i wiem, że są bez żadnego montażu :p:p:p Quote
aga1215 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='mAKU']Witam, "...i powiedzcie mi, że to nie są nieprzerabiane zdjęcia" te zdjęcia NIE są przerabiane. Cykam z Gosiek fotki i wiem, że są bez żadnego montażu :p:p:p a ja Ci wcale nie wierzę:mad: ;) Gosiek ma SZTUCZNE kropelki i SZTUCZNE ptaszki :mad: :loveu: Quote
Recommended Posts