Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
taaak? takie żółte Ci się podobują? :evil_lol:

mam nastepcę Twojego Emila :mdrmed:

EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

CANONIERKO i jak Ci sie podoba taki mały zwinny i szybki aparacik :multi: :multi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
nostalgia? Czyżbyś miala takie bombki? Oj ładnych parę lat juz sobie liczą :lol: W przyszłym roku chyba poszukam po sklepach takich bombek w "starym typie" :loveu:
Pamiętam z dzieciństwa takie bombki, stąd ta nostalgia...:lol: Myślisz, że da radę kupić "stare" bombki?:roll:
hihi a i tak 1 wielkie pudło tych najstarszych i najbardziej zniszczonych ozdóbek wyrzuciłam :razz:
:-( Niedobrze, niedobrze.
ale ... taka choinka ma dla mnie swój urok - niektórzy robią nowocześnie - np 1 albo dwukolorowe - to nie dla mnie :lol: ja uwielbiam zaplanowany haos, kolory, włos anielski, lampeczki :loveu:
To tak jak ja! Bo takie choinki są w dawnym stylu, no i ten bałagan wcale nie musi być zaplanowany:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

CANONIERKO i jak Ci sie podoba taki mały zwinny i szybki aparacik :multi: :multi:
hmm podobać mi się podoba - najbardziej odgłos migawki :loveu: ale.... mówiłam ze muszę do Ciebie na szkolenie isć :cool1: Masz Emila już jakiś czas i na pewno sie z nim zaprzyjaźniłaś :diabloti: Moze zdradzisz kilka sekretów :evil_lol:

r_2005 napisał(a):
Pamiętam z dzieciństwa takie bombki, stąd ta nostalgia...:lol: Myślisz, że da radę kupić "stare" bombki?:roll:
:-( Niedobrze, niedobrze.
To tak jak ja! Bo takie choinki są w dawnym stylu, no i ten bałagan wcale nie musi być zaplanowany:evil_lol:
wiem ze są bo widziałam takowe na świątecznych stoiskach przy marketach :multi: tylko nieźle sobie za nie liczą ;)
wyrzucilam mocno zniszczone bombeczki, baaardzo poobcierane i po prostu brzydkie.... właśnie mi się przypomniało - mam jeszcze taka bombkę - dziadka z filcu - jutro sfocę :p
U mnie bałagan jest stanowczo zaplanowany :lol: i potrafię kilka dni podłazić i przewieszać bombki na inne miejsca :lol: zeby nie było za dużo w jednym kolorze jako skupisko :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

wiem ze są bo widziałam takowe na świątecznych stoiskach przy marketach :multi: tylko nieźle sobie za nie liczą ;)
Może wyczuli pismo nosem:evil_lol: Że niektórzy mają dość nowoczesności:lol:
wyrzucilam mocno zniszczone bombeczki, baaardzo poobcierane i po prostu brzydkie.... właśnie mi się przypomniało - mam jeszcze taka bombkę - dziadka z filcu - jutro sfocę :p
No, chyba że.
U mnie bałagan jest stanowczo zaplanowany :lol: i potrafię kilka dni podłazić i przewieszać bombki na inne miejsca :lol: zeby nie było za dużo w jednym kolorze jako skupisko :evil_lol:
Ha ha, ja tak samo potrafię przewieszać, aż oko nie dozna ukojenia:lol: Może mi się to planowanie pomieszało z regularnością:lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Może wyczuli pismo nosem:evil_lol: Że niektórzy mają dość nowoczesności:lol:

Ha ha, ja tak samo potrafię przewieszać, aż oko nie dozna ukojenia:lol: Może mi się to planowanie pomieszało z regularnością:lol:
mam nadzieję - bo przecież to co stare nie musi być złe ;)

tak, tak - na pewno chodzilo Ci o regularność :multi:

Jak Wam sie podoba moja nowa fryzurka? :lol::lol::lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

No, musisz teraz uważać, żeby Cię do przedszkola nie pogonili:lol: Dziecinko...

Posted

siem bardzo podoba

zupełnie jak krooliczek playboya :cool3:

ja zapraszam na foto spacer ale ja naprawde nie kumata w te sprawy jak cykanie poprostu czasem mi wyjdzie zdjęcie w kolorze :roll:

Posted

A mnie się bardzo podoba! Na czasie :)

Obejrzałam pierwsze strony galerii... Ta chronologia... Żałuję, że mojemu psu nie robiłam regularnie zdjęć...

Posted

mmbbaj napisał(a):
Gosiu, wyglądasz w niej ślicznie :loveu: Mnie się bardzo podoba :lol:

r_2005 napisał(a):
No, musisz teraz uważać, żeby Cię do przedszkola nie pogonili:lol: Dziecinko...

dbsst napisał(a):
siem bardzo podoba

zupełnie jak krooliczek playboya :cool3:

ja zapraszam na foto spacer ale ja naprawde nie kumata w te sprawy jak cykanie poprostu czasem mi wyjdzie zdjęcie w kolorze :roll:

Asti napisał(a):
A mnie się bardzo podoba! Na czasie :)

Obejrzałam pierwsze strony galerii... Ta chronologia... Żałuję, że mojemu psu nie robiłam regularnie zdjęć...
:lol: tak myślałam ze sie będiecie naśmiewać ze dzidzia :evil_lol: Moje dziecko powiedziało ze mogę isć do 2 gimnazjum w takiej fryzurze :roflt:
Kucyczki są tylko do chodzenia po domu :eviltong:

a poważnie - cieszę sie ze mój nowy immage się spodobał :multi::multi::multi:

Dominika :crazyeye: co za króliczek? Hihihi sałatka z mango nie służy? ;)

a spacerek kiedyś koniecznie musimy zrealizować - byle bym miała wolny week i było słonko :p

dobrej nocki

Posted

no jak uda nam się zgrac to chyba padne hahahahhaha

sałatka służy i jest pyyyszna i tak mało kaloryczna ;) :evil_lol:

mój TZ uwielbia jak latam w takich kitach :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
mam nadzieję - bo przecież to co stare nie musi być złe ;)

tak, tak - na pewno chodzilo Ci o regularność :multi:

:multi:ale fajnista Gosia:multi:

Moniś napisał(a):
Cześć Gosiu!

Mama moja właśnie stwierdziła, że Axio i Noddy podobni są do siebie :loveu: :lol:
ja już to pisałam jakiś czas temu u Moniki;)

Posted

r_2005 napisał(a):
Naćkane są najładniejsze!
:-D to fakt, też takie najbardziej lubię, przypominają mi dzieciństwo :oops: . Ale u mnie z racji kotów taka nie może być :-( , no chyba że z wiekiem Milunia zmądrzeje i się uspokoi :hmmmm: .
Gosiek napisał(a):
Pewnie nie będę odkrywcza jak powiem, że razem z kg ubyło Ci latek :eviltong: :razz: . Normalnie starsza siostra swojej córy :cool3:.

Posted

dzieńdoberek - witam niedzielnie :p

dbsst napisał(a):
no jak uda nam się zgrac to chyba padne hahahahhaha

mój TZ uwielbia jak latam w takich kitach :evil_lol:
:lol: mam nadzieję ze jednak nie padniesz jak kiedyś naprawde uda nam sie zgrać :diabloti:

Poświata;2758290o napisał(a):
.Pewnie nie będę odkrywcza jak powiem, że razem z kg ubyło Ci latek :eviltong: :razz: . Normalnie starsza siostra swojej córy :cool3:.
oj Beatko, Beatko - rozbawiłaś mnie do łez.... no chyba ze starsza o dwadzieściadziesciaparę lat ;)

rozebrałam wczoraj już choinkę.... teraz pokój mam wiekszy :evil_lol: i więcej swiatła - choc cholera znów słońca nie ma :angryy:
Ja to mam ostatnio pecha - jak mam wolne dni to pogoda koszmarna a jak nadchodzi czas do spedzania całych dni w pracy - wówczas słonko świeci :angryy: i gdzie tu sprawiedliwosć? I jak ja mam się uczyć robic zdjecia?
Ech.......

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:witaj Gosiu niedzielnie ....aczkolwiek pochmurna to niedziela:shake:...ja już z wytęsknieniem czekam słoneczka ...humor mi pada w taki czas...
cześć Ala - mi tez humor strasznie pada jak nie ma słonka :-(
Mam doła, wszystko mnie nudzi - mam cheć coś porobić, gdzieś pojechać, połazić... nosi mnie :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):

Ja to mam ostatnio pecha - jak mam wolne dni to pogoda koszmarna a jak nadchodzi czas do spedzania całych dni w pracy - wówczas słonko świeci :angryy: i gdzie tu sprawiedliwosć? I jak ja mam się uczyć robic zdjecia?
Ech.......

Patrz, Gosia - jakoś tak dziwnie mam TAK SAMO ..... :evil: :evil: :evil:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Patrz, Gosia - jakoś tak dziwnie mam TAK SAMO ..... :evil: :evil: :evil:
:diabloti: wredna ta pogoda i tyle :diabloti:

i jeszcze ta wichura - nic tylko zmusza ludzi do narzekania ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Ala - mi tez humor strasznie pada jak nie ma słonka :-(
Mam doła, wszystko mnie nudzi - mam cheć coś porobić, gdzieś pojechać, połazić... nosi mnie :roll:
:cool3:mam to samo....
A bombeczki ..jeszcze gdzieś powinnam mieć szyszeczki i grzybki ....a ile bombek się potłukło...:razz:

Posted

Gosiek napisał(a):
wczorajsze zdjątka - Roczku, ufociłam kilka starych bombek ..... miałaś takie?

Gosiek... z powodu tych dwóch bombek rozpłynęłam się!!!
Pamiętam je jak dzisiaj, wspomnień nadszedł czas:p
Dziękuję Ci serdecznie za te zdjęcia, szok!