dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):taaak? takie żółte Ci się podobują? :evil_lol: mam nastepcę Twojego Emila :mdrmed: EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: CANONIERKO i jak Ci sie podoba taki mały zwinny i szybki aparacik :multi: :multi: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):nostalgia? Czyżbyś miala takie bombki? Oj ładnych parę lat juz sobie liczą :lol: W przyszłym roku chyba poszukam po sklepach takich bombek w "starym typie" :loveu: Pamiętam z dzieciństwa takie bombki, stąd ta nostalgia...:lol: Myślisz, że da radę kupić "stare" bombki?:roll: hihi a i tak 1 wielkie pudło tych najstarszych i najbardziej zniszczonych ozdóbek wyrzuciłam :razz: :-( Niedobrze, niedobrze. ale ... taka choinka ma dla mnie swój urok - niektórzy robią nowocześnie - np 1 albo dwukolorowe - to nie dla mnie :lol: ja uwielbiam zaplanowany haos, kolory, włos anielski, lampeczki :loveu: To tak jak ja! Bo takie choinki są w dawnym stylu, no i ten bałagan wcale nie musi być zaplanowany:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: CANONIERKO i jak Ci sie podoba taki mały zwinny i szybki aparacik :multi: :multi:hmm podobać mi się podoba - najbardziej odgłos migawki :loveu: ale.... mówiłam ze muszę do Ciebie na szkolenie isć :cool1: Masz Emila już jakiś czas i na pewno sie z nim zaprzyjaźniłaś :diabloti: Moze zdradzisz kilka sekretów :evil_lol: r_2005 napisał(a):Pamiętam z dzieciństwa takie bombki, stąd ta nostalgia...:lol: Myślisz, że da radę kupić "stare" bombki?:roll: :-( Niedobrze, niedobrze. To tak jak ja! Bo takie choinki są w dawnym stylu, no i ten bałagan wcale nie musi być zaplanowany:evil_lol:wiem ze są bo widziałam takowe na świątecznych stoiskach przy marketach :multi: tylko nieźle sobie za nie liczą ;) wyrzucilam mocno zniszczone bombeczki, baaardzo poobcierane i po prostu brzydkie.... właśnie mi się przypomniało - mam jeszcze taka bombkę - dziadka z filcu - jutro sfocę :p U mnie bałagan jest stanowczo zaplanowany :lol: i potrafię kilka dni podłazić i przewieszać bombki na inne miejsca :lol: zeby nie było za dużo w jednym kolorze jako skupisko :evil_lol: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a): wiem ze są bo widziałam takowe na świątecznych stoiskach przy marketach :multi: tylko nieźle sobie za nie liczą ;) Może wyczuli pismo nosem:evil_lol: Że niektórzy mają dość nowoczesności:lol: wyrzucilam mocno zniszczone bombeczki, baaardzo poobcierane i po prostu brzydkie.... właśnie mi się przypomniało - mam jeszcze taka bombkę - dziadka z filcu - jutro sfocę :p No, chyba że. U mnie bałagan jest stanowczo zaplanowany :lol: i potrafię kilka dni podłazić i przewieszać bombki na inne miejsca :lol: zeby nie było za dużo w jednym kolorze jako skupisko :evil_lol: Ha ha, ja tak samo potrafię przewieszać, aż oko nie dozna ukojenia:lol: Może mi się to planowanie pomieszało z regularnością:lol: Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 r_2005 napisał(a):Może wyczuli pismo nosem:evil_lol: Że niektórzy mają dość nowoczesności:lol: Ha ha, ja tak samo potrafię przewieszać, aż oko nie dozna ukojenia:lol: Może mi się to planowanie pomieszało z regularnością:lol:mam nadzieję - bo przecież to co stare nie musi być złe ;) tak, tak - na pewno chodzilo Ci o regularność :multi: Jak Wam sie podoba moja nowa fryzurka? :lol::lol::lol: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a): Jak Wam sie podoba moja nowa fryzurka? :lol::lol::lol: Gosiu, wyglądasz w niej ślicznie :loveu: Mnie się bardzo podoba :lol: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a): Jak Wam sie podoba moja nowa fryzurka? :lol::lol::lol: No, musisz teraz uważać, żeby Cię do przedszkola nie pogonili:lol: Dziecinko... Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 siem bardzo podoba zupełnie jak krooliczek playboya :cool3: ja zapraszam na foto spacer ale ja naprawde nie kumata w te sprawy jak cykanie poprostu czasem mi wyjdzie zdjęcie w kolorze :roll: Quote
Asti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A mnie się bardzo podoba! Na czasie :) *** Obejrzałam pierwsze strony galerii... Ta chronologia... Żałuję, że mojemu psu nie robiłam regularnie zdjęć... Quote
Gosiek Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Gosiu, wyglądasz w niej ślicznie :loveu: Mnie się bardzo podoba :lol: r_2005 napisał(a):No, musisz teraz uważać, żeby Cię do przedszkola nie pogonili:lol: Dziecinko... dbsst napisał(a):siem bardzo podoba zupełnie jak krooliczek playboya :cool3: ja zapraszam na foto spacer ale ja naprawde nie kumata w te sprawy jak cykanie poprostu czasem mi wyjdzie zdjęcie w kolorze :roll: Asti napisał(a):A mnie się bardzo podoba! Na czasie :) *** Obejrzałam pierwsze strony galerii... Ta chronologia... Żałuję, że mojemu psu nie robiłam regularnie zdjęć...:lol: tak myślałam ze sie będiecie naśmiewać ze dzidzia :evil_lol: Moje dziecko powiedziało ze mogę isć do 2 gimnazjum w takiej fryzurze :roflt: Kucyczki są tylko do chodzenia po domu :eviltong: a poważnie - cieszę sie ze mój nowy immage się spodobał :multi::multi::multi: Dominika :crazyeye: co za króliczek? Hihihi sałatka z mango nie służy? ;) a spacerek kiedyś koniecznie musimy zrealizować - byle bym miała wolny week i było słonko :p dobrej nocki Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 no jak uda nam się zgrac to chyba padne hahahahhaha sałatka służy i jest pyyyszna i tak mało kaloryczna ;) :evil_lol: mój TZ uwielbia jak latam w takich kitach :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gosiek napisał(a):mam nadzieję - bo przecież to co stare nie musi być złe ;) tak, tak - na pewno chodzilo Ci o regularność :multi: Jak Wam sie podoba moja nowa fryzurka? :lol::lol::lol: :multi:ale fajnista Gosia:multi: Moniś napisał(a):Cześć Gosiu! Mama moja właśnie stwierdziła, że Axio i Noddy podobni są do siebie :loveu: :lol:ja już to pisałam jakiś czas temu u Moniki;) Quote
Poświata Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 r_2005 napisał(a):Naćkane są najładniejsze!:-D to fakt, też takie najbardziej lubię, przypominają mi dzieciństwo :oops: . Ale u mnie z racji kotów taka nie może być :-( , no chyba że z wiekiem Milunia zmądrzeje i się uspokoi :hmmmm: .Gosiek napisał(a):Pewnie nie będę odkrywcza jak powiem, że razem z kg ubyło Ci latek :eviltong: :razz: . Normalnie starsza siostra swojej córy :cool3:. Quote
r_2005 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Poświata napisał(a)::-D to fakt, też takie najbardziej lubię, przypominają mi dzieciństwo :oops: . Wypisz, wymaluj :p Quote
Gosiek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 dzieńdoberek - witam niedzielnie :p dbsst napisał(a):no jak uda nam się zgrac to chyba padne hahahahhaha mój TZ uwielbia jak latam w takich kitach :evil_lol::lol: mam nadzieję ze jednak nie padniesz jak kiedyś naprawde uda nam sie zgrać :diabloti: Poświata;2758290o napisał(a):.Pewnie nie będę odkrywcza jak powiem, że razem z kg ubyło Ci latek :eviltong: :razz: . Normalnie starsza siostra swojej córy :cool3:.oj Beatko, Beatko - rozbawiłaś mnie do łez.... no chyba ze starsza o dwadzieściadziesciaparę lat ;) rozebrałam wczoraj już choinkę.... teraz pokój mam wiekszy :evil_lol: i więcej swiatła - choc cholera znów słońca nie ma :angryy: Ja to mam ostatnio pecha - jak mam wolne dni to pogoda koszmarna a jak nadchodzi czas do spedzania całych dni w pracy - wówczas słonko świeci :angryy: i gdzie tu sprawiedliwosć? I jak ja mam się uczyć robic zdjecia? Ech....... Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :multi:witaj Gosiu niedzielnie ....aczkolwiek pochmurna to niedziela:shake:...ja już z wytęsknieniem czekam słoneczka ...humor mi pada w taki czas... Quote
Gosiek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witaj Gosiu niedzielnie ....aczkolwiek pochmurna to niedziela:shake:...ja już z wytęsknieniem czekam słoneczka ...humor mi pada w taki czas...cześć Ala - mi tez humor strasznie pada jak nie ma słonka :-( Mam doła, wszystko mnie nudzi - mam cheć coś porobić, gdzieś pojechać, połazić... nosi mnie :roll: Quote
Gosiek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 wczorajsze zdjątka - Roczku, ufociłam kilka starych bombek ..... miałaś takie? Quote
Zuza96 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :lol: Uwielbiam choinki tak inaczej ubrane.:loveu::loveu::loveu: Kiedyś nawet miałam tak ubraną choinkę. Te same bombki mam. Quote
Hanna R. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gosiek napisał(a): Ja to mam ostatnio pecha - jak mam wolne dni to pogoda koszmarna a jak nadchodzi czas do spedzania całych dni w pracy - wówczas słonko świeci :angryy: i gdzie tu sprawiedliwosć? I jak ja mam się uczyć robic zdjecia? Ech....... Patrz, Gosia - jakoś tak dziwnie mam TAK SAMO ..... :evil: :evil: :evil: Quote
Gosiek Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Patrz, Gosia - jakoś tak dziwnie mam TAK SAMO ..... :evil: :evil: :evil::diabloti: wredna ta pogoda i tyle :diabloti: i jeszcze ta wichura - nic tylko zmusza ludzi do narzekania ;) Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gosiek napisał(a):cześć Ala - mi tez humor strasznie pada jak nie ma słonka :-( Mam doła, wszystko mnie nudzi - mam cheć coś porobić, gdzieś pojechać, połazić... nosi mnie :roll::cool3:mam to samo.... A bombeczki ..jeszcze gdzieś powinnam mieć szyszeczki i grzybki ....a ile bombek się potłukło...:razz: Quote
r_2005 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Gosiek napisał(a):wczorajsze zdjątka - Roczku, ufociłam kilka starych bombek ..... miałaś takie? Gosiek... z powodu tych dwóch bombek rozpłynęłam się!!! Pamiętam je jak dzisiaj, wspomnień nadszedł czas:p Dziękuję Ci serdecznie za te zdjęcia, szok! Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 suuuuuuuuuuuuperowe foteCki starych bombeCek :loveu: dziś było słonko czekam na fotyw ruchu :cool1: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witaj Gosiu :multi: Kucyki świetne, wyglądasz jak Ala z I-szej a :lol: a ja też mam jeszcze takie bombki :razz: Quote
Recommended Posts