Zuza96 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ach ta wiosna... :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jakie ciepłe foteczki :loveu: Fajnie by było jakby tak lato przyszło w ekspresowym tempie :loveu: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 dzieńdoberek :p cudnie dzis na dworku :loveu: cieplusio i przyjemnie :loveu: rany... w tej chwili jest 12 stopni :-o hahaha piękna zima, piękna :diabloti: dbsst napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaka wiosenna ta zimowa biedronka :evil_lol: hej :multi:prawda? sporo juz biedroneczek łazi po trawie :multi: Moniś napisał(a):Ożesz w morde! :loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna wiosna i niech tak już zostanie :lol:hahaha Monisiu - dokładnie.. mam identyczne odczucia... choć patrząc z drugiej strony - nici z wyjazdu na ferie zimowe bo przecież po błocie łazić nie będę skoro w planach były narty ;) olcha napisał(a):Jakie ciepłe foteczki :loveu: Fajnie by było jakby tak lato przyszło w ekspresowym tempie :loveu:Oleńko - zgadzam sie w pełnej rozciagłosci - strasznie mi tęskno już do lata :placz: i nic a nic mi nie przeszkadza taka ciepła zima :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 reszta wczorajszych zdjeć - mam nadzieję ze dziś też słoneczko zaświeci :loveu: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no tak Gosia nam tu wiosną zarzuciła;) cześć pracusiu:multi: Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a): :cool3:No i masz ci los :roll: , a tu znowu zaczynają się sztuczne pitaszki, sztuczne biedronki, sztuczne kffiatki i w ogóle... :cool3: :evil_lol: . Wszystkim na przekór: JA CHCĘ ZIMĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież już niedługo ferie sie dzieciakom zaczynają..................... Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alu - wiosna cudownie pachnie w powietrzu... temperaturka wspaniała. Lecę zaraz z Axiem na dworek - tak mu się dobrze teraz biega ze wcale nie chce do domku wracać a i ja z przyjemnością po ogródku chodzę i wypatruję ciekawostek do focenia :lol: Czekam teraz na jakieś słonko bo ciemno... oj za ciemno na zdjecia bez flesza :cool3: a musze prymulkę sfocić bo zakwitła slicznie jaskrawą czerwienią :loveu: Beatko - zimę to bym chciała ale w górach - tam gdzie mam/miałam na ferie jechać ;) Bo jak śniegu nie bedzie to bez sensu wyjeżdżać.... jeszcze jak na deszcz trafimy to juz porażka :angryy: Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):Beatko - zimę to bym chciała ale w górach - tam gdzie mam/miałam na ferie jechać ;) Bo jak śniegu nie bedzie to bez sensu wyjeżdżać.... jeszcze jak na deszcz trafimy to juz porażka :angryy:A ja w związku z tym że nigdzie nie jadę i dzieciaki też, to chcielibyśmy zimę w Warszawie, albo chociaż lokalnie na Ochocie ;) :lol: , wtedy poszłoby się na saneczki, na nartach trochę pozjeżdżało, bo stok nam tymczasowo otworzyli, jakiegos bałwana ulepiło, bitwę na śnieżki urządziło.... A tak co wyścigi na kajakach, zapasy w błocie, bieg na orientacje w deszczu :roll: :mad: . Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witaj Gosieńko :multi: Ja muszę powiedzieć, że jak za zimą nie przepadam, tak chciałabym żeby choć na trochę przyszła teraz... Bo co będzie jak przyjdzie np. w maju? :roll: No i chciałabym trochę śniegu, Zagrajek by się pobawił no i poznał co to jest.. No i brakuje w twojej galerii zdjęć sopelków ;) A ta zima jest... dziwna, ja takiej nie pamiętam :shake: A foteczki twoje Gosiu faktycznie śliczne i super wiosenne, tylko jeśli teraz jesy wiosna to co będzie....na wiosnę? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a):A ja w związku z tym że nigdzie nie jadę i dzieciaki też, to chcielibyśmy zimę w Warszawie, albo chociaż lokalnie na Ochocie ;) :lol: , wtedy poszłoby się na saneczki, na nartach trochę pozjeżdżało, bo stok nam tymczasowo otworzyli, jakiegos bałwana ulepiło, bitwę na śnieżki urządziło.... A tak co wyścigi na kajakach, zapasy w błocie, bieg na orientacje w deszczu :roll: :mad: .ooo masz rację - też bym na Szczęśliwice podjechała - maż z córą na nartach by pewnie pozjeżdżali a ja bym foty porobiła ;) Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 hahahaha Gosiu - faktycznie sopelki pobudzały wyobraźnie i było wesoło..... jeśli miała by byc zima to też wolałabym teraz a nie w maju - w maju musi być koniecznie baaardzo ciepło :) Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):hahahaha Gosiu - faktycznie sopelki pobudzały wyobraźnie i było wesoło..... No właśnie! A nie masz jakich w zamrażalniku? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 mmbbaj napisał(a):No właśnie! A nie masz jakich w zamrażalniku? :evil_lol::lol: nie mam . ale mam zdjątka dzisiejsze :p wiosna Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):reszta wczorajszych zdjeć - mam nadzieję ze dziś też słoneczko zaświeci :loveu: Coraz ładniesze zdjęcia robisz...jak to możliwe :placz: Dzisiaj też masz takie niebo? Ja mam szarówkę ponurą aż się wszystkiego odechciewa :shake: Quote
Zuza96 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jakie śliczne foty, a u mnie nie ma takich chmurek, pogoda brzydka. :roll: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 olcha napisał(a):Coraz ładniesze zdjęcia robisz...jak to możliwe :placz: Dzisiaj też masz takie niebo? Ja mam szarówkę ponurą aż się wszystkiego odechciewa :shake: Tak uważasz? Dziękuję Olu - zdjecia wyszły nieźle bo i swiatło było ładne :cool3: No i wyszły moje ulubione zdjecia czyli ciepłe kolorki i ładne nasycenie :loveu: Dziś też chwilke było ładne słonko - tak około godz 15 :p i niebo było bardzo podobne do tego wczorajszego... ale nie focilam :oops: Zuza - u mnie też mało było słoneczka :razz: ale najważniejsze ze jest przyjemnie ciepło :multi: Quote
Zuza96 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piękna ta nasza wiosna. :evil_lol: A przyroda "zimowa" to znaczy wiosenna też. ;) Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Zuza96 napisał(a):Piękna ta nasza wiosna. :evil_lol: A przyroda "zimowa" to znaczy wiosenna też. ;) hmm wczoraj synoptycy zaczęli sie zastanawiać czy: teraz mamy jeszcze jesień czy moze już wiosnę... bo zimy raczej już nie będzie ;) tak więc i przyroda szaleje :evil_lol: Quote
Poświata Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):hmm wczoraj synoptycy zaczęli sie zastanawiać czy: teraz mamy jeszcze jesień czy moze już wiosnę... bo zimy raczej już nie będzie ;) :placz: :shake: ja się nie zgadzam, ja chcę zimę z białym skrzypiącym śniegiem, z wirującymi za oknem płatkami...... Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Poświata napisał(a)::placz: :shake: ja się nie zgadzam, ja chcę zimę z białym skrzypiącym śniegiem, z wirującymi za oknem płatkami...... taką zimę to i ja bym chciała ... Quote
Alka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Witaj Gosiu! Piękne foteczki :loveu: i pomyśleć ,że to styczniowe... ślicznie przycięte włoski ma Axio na mordeczce ,jak mu się ładnie układają :loveu: pozdrawiam was serdecznie !:loveu: Quote
aga1215 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Gosiek napisał(a): Witaj Gosiu!!! Czy już Ci pisałam, że masz ślicznego pieseczka??? ..............jakież uwodzcielskie spojrzenie :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts