Lucy* Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dzień dobry Gosiu :buzi: ciekawa jestem jakie dziś będą fotki !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ach Gosiu!!!!! Właśnie doczytałam jaki prezent ci mężuś sprawił :multi: Gratuluję! To teraz powinnaś w domu trenować robienie fotek, a nie do pracy chodzić :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gosiu ??? Znam ten ból... Dostajesz aparat i nie masz jak go przetestować - bo ciemno kiedy wychodzisz . I ciemno kiedy wracasz :motz: Quote
dbsst Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 weekend się zbliża :roll: jakieś foty będa :cool1: Quote
Zuza96 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Gosia nawet przez weekend zapracowana.......:roll: Quote
Teklunia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Gosiu, a ja Cię doskonale rozumiem... ;) Quote
olcha Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :placz: No nie! Ja też kcem takiego 400d! Rozpracowałaś go już? Quote
Gosiek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dzieńdoberek - witam moje wspaniałe dogociółki :buzi: niezmiernie jestem wdzięczna ze nie popadłam w zapomnienie :lol: od dziś mam 6 dni "wolnego" wiec postaram sie pojawiać jak najczęściej - za oknami zapanowała wiosna :multi: i dobrze bo zimy nie lubię :razz: i mam nadzieję ze już jej nie będzie... kwitną kwiatki w ogródku :crazyeye: i szkoda by było zeby pomarzły. Dziś nawet trzy biedronki wypatrzyłam :p miłego dzioneczka Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 W końcu się zjawiłaś kobieto :multi: Zapodaj no nam jakieś wiosenne fotki :loveu: Quote
Teklunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek - witam moje wspaniałe dogociółki :buzi: niezmiernie jestem wdzięczna ze nie popadłam w zapomnienie :lol: od dziś mam 6 dni "wolnego" wiec postaram sie pojawiać jak najczęściej - za oknami zapanowała wiosna :multi: i dobrze bo zimy nie lubię :razz: i mam nadzieję ze już jej nie będzie... kwitną kwiatki w ogródku :crazyeye: i szkoda by było zeby pomarzły. Dziś nawet trzy biedronki wypatrzyłam :p miłego dzioneczka no masz Ci los :shake: a mi się jutro kończy wolne :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Czesc Gosiu :multi: Po pierwsze gratuluje nowego prezenciku gwiazdkowego ;) Po drugie mialam kilka fot do obejrzenia i jak zwykle powalily mnie na kolana, a koliberek wyszedl Ci extra :loveu: Po trzecie daj troche Axelka :loveu: Pozdrawiam, Daga ;) Quote
Gosiek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Moniś napisał(a):W końcu się zjawiłaś kobieto :multi: Zapodaj no nam jakieś wiosenne fotki :loveu: Proszę bardzo Monisiu WIOSNA ZIMą :diabloti: Kasiu - no widzisz? Coś nie bardzo nam sie zgrywaja wolne dni :roll: Daga - witaj, witaj - zdjecia Axia bedą za chwilkę :cool3: Quote
Gosiek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Axelek :p a teraz chwilowo zmykam - musze cos dobrego na obiadek wymyślić ;) Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 hoho, widzę, że Axio rozpracował już swoją uśmiechniętą piłeczkę :cool3: Quote
Gosiek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Moniś napisał(a):hoho, widzę, że Axio rozpracował już swoją uśmiechniętą piłeczkę :cool3: to nie Axio - to okrutna róża kolczasta :diabloti: Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gosiek napisał(a):to nie Axio - to okrutna róża kolczasta :diabloti: ściąć ją! ściąć! :angryy::angryy::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jaka wiosenna ta zimowa biedronka :evil_lol: hej :multi: Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Gosiek napisał(a):Proszę bardzo Monisiu WIOSNA ZIMą :diabloti: Ożesz w morde! :loveu::loveu::loveu::loveu: Piękna wiosna i niech tak już zostanie :lol: Quote
Zuza96 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Heej !! :lol: Śliczny Axel, trochę długo Cię nie było Małgosiu :mad:, ale wybaczamy. Quote
Recommended Posts