Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jakie śliczne dzień dobry :loveu: :loveu::loveu:.................................................................................................:loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześć Gosieńko ! Nareszcie się spotkałyśmy :multi::buzi: widziałam Twoją fotę , wspaniale wyglądasz:cool2: pozdrowionka dla Was wszystkich!:loveu: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Alka napisał(a):cześć Gosieńko ! Nareszcie się spotkałyśmy :multi::buzi: widziałam Twoją fotę , wspaniale wyglądasz:cool2: pozdrowionka dla Was wszystkich!:loveu:cześć :multi: dziękuję ślicznie - mam nadzieje ze do lata będzie jeszcze lepiej :razz: ostatnio rzadko bywasz na DG Alu... całkiem jak ja :lol: przesyłam buziaki i pozdrowienia dla całej rodzinki :buzi: Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek'] ostatnio rzadko bywasz na DG Alu... całkiem jak ja :lol: przesyłam buziaki i pozdrowienia dla całej rodzinki :buzi: Gosiu, dzięki za pozdrowienia :loveu: no cóż okreś świateczny mnie tak odciął od dogomanii, mam nadzieje ,że w Nowym Roku wszystko wróci do normy ;) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech taneczny, lekki krok, będzie z Wami cały rok.:Rose: Niech prowadzi Was bez stresu, od sukcesu, do sukcesu.:B-fly: Pozdr :p Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 dziękuję za zyczonka i wzajemnie Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześć Gosieńko - czytałam, że chcesz sprzedać Panaska - a co planujesz kupić??? :razz: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 malawaszka napisał(a):cześć Gosieńko - czytałam, że chcesz sprzedać Panaska - a co planujesz kupić??? :razz:no coś ty - nie sprzedaję Panaska ;) za bardzo go lubię :p co kupuję.... hmmm :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosiek napisał(a):no coś ty - nie sprzedaję Panaska ;) za bardzo go lubię :p co kupuję.... hmmm :diabloti: no wiesz co??? znaczy sie że okłamałaś Madzię :mad: :lol: noo to co kupujesz?? :razz: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 malawaszka napisał(a):no wiesz co??? znaczy sie że okłamałaś Madzię :mad: :lol: noo to co kupujesz?? :razz: jakze bym smiała.... Madzia szuka s[rzętu i narzeka na kompakty :eviltong: wiec jej zaproponowałam Panaska - przecież moje foty nie sa takie złe jak na kompakcik :eviltong: nic nie kupuję... spóźnione pytanko :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ożeszwmorde!!!!! CO KUPIŁAŚ??!!!!!! :loveu: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='malawaszka']ożeszwmorde!!!!! CO KUPIŁAŚ??!!!!!! :loveu::lol::lol::lol: że tak powiem złośliwie....po zdjeciach jakos tego nikt nie zauważył... a ostatnio siakoś mi jakość spadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale się pilnie uczę "inaczej" zdjecia pstrykać :lol: na reklamach te aparatki z nieba spadają :loveu: hihi zawsze mozna sobie wejsć w EXIF zdjecia :eviltong: Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ojej Gosiu no mów czym pstrykasz te fotki, :cool3: bo jakoś ich wcale nie spadła :multi: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 PIKA napisał(a):Ojej Gosiu no mów czym pstrykasz te fotki, :cool3: bo jakoś ich wcale nie spadła :multi: no jak to nie? Nie mogę Axia porządnie w biegu ufocić bo mi sie rozmywa i ... zdjecia mi dosć ciemne wychodzą. :razz: :loveu: Mężyk:loveu: mi kupił Canona :loveu: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosiek napisał(a): :loveu: Mężyk:loveu: mi kupił Canona :loveu: Cześć Gosiu! :multi: A jaki model? :cool3: Bo mój TZ planuje sobie kupić :razz: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Gosiu! :multi: A jaki model? :cool3: Bo mój TZ planuje sobie kupić :razz:EOS 400D ... Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']EOS 400D ... ho ho, to nieźle zabulił :lol: A ten Twój Panasonic to jaki był model? :lol: Tz się pyta ;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Moniś napisał(a):ho ho, to nieźle zabulił :lol: A ten Twój Panasonic to jaki był model? :lol: Tz się pyta ;)Panasonic FZ20 ale... ciężko go kupić bo jakos ludzie nie chcą sie go pozbywać :cool3: FZ30 też jest OK :cool1: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ahhhhhhhhhhhhh Gosia ale masz fajnego mężusia :loveu: :loveu: :loveu: od razu wiedziałam że 400D jak napisałaś, że spada z nieba :cool1: tylko czemu u mnie nie chce spaść??? :placz: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosiek napisał(a):Panasonic FZ20 ale... ciężko go kupić bo jakos ludzie nie chcą sie go pozbywać :cool3: FZ30 też jest OK :cool1: Aha, TZ chce sobie kupić Canona S3 IS, miał na oku właśnie te dwa, ale zdecydował się na Canona, bo mówi, że to wypróbowana marka :razz: malawaszka, a czemu u mnie nie spadają? :placz: Chyba tylko my dwie takie poszkodowane :placz: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 malawaszka napisał(a):ahhhhhhhhhhhhh Gosia ale masz fajnego mężusia :loveu: :loveu: :loveu: od razu wiedziałam że 400D jak napisałaś, że spada z nieba :cool1: tylko czemu u mnie nie chce spaść??? :placz:nio - fajnego mam mężusia, nie da sie zaprzeczyć :loveu::loveu::loveu: Moniś napisał(a):Aha, TZ chce sobie kupić Canona S3 IS, miał na oku właśnie te dwa, ale zdecydował się na Canona, bo mówi, że to wypróbowana marka :razz: malawaszka, a czemu u mnie nie spadają? :placz: Chyba tylko my dwie takie poszkodowane :placz:wiesz - CANON to CANON ;) jak by nie było sprawdzona marka. Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 wszystkim odwiedzającym nasz hmmm FOTO BLOG :lol: Aby Nowy Roczek był lepszy od właśnie przemijającego ................... .......... Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']EOS 400D ... O rzesz :mdleje::mdleje::mdleje: Meżuś poszedl na calego :multi: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='PIKA']O rzesz :mdleje::mdleje::mdleje: Meżuś poszedl na calego :multi: :bigcool: kochany jest.... wiedział że marzy mi się lustrzaneczka :bigcool: teraz tylko muszę się nauczyć robić nią zdjecia :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts