Teklunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć laseczko ;) Widzę, że ostatnio miałaś więcej czasu... Szkoda, że od poniedziałku będzie go mniej, bo u mnie z kolei będzie więcej ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ciesze sie ze byłam "natchnieniem" świeczki bowskie :loveu: czesc:multi: Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='AlKil']Gosiu.... to jest pełne szaleństwo... a takie tam zielsko z kropelkami ;) [quote name='Teklunia']Cześć laseczko ;) Widzę, że ostatnio miałaś więcej czasu... Szkoda, że od poniedziałku będzie go mniej, bo u mnie z kolei będzie więcej ;)Czesć Kasieńko - no wiesz... postaram sie wpadac wieczorkami ale sama wiesz jak to jest - człowiek już nie ma checi na nic po powrocie do domku.... klapnać na kanapę i tyle :lol: [quote name='Zuza96'] Jakie BOwSKIe.................................................:loveu:Cześć i dziękuję ślicznie :p [quote name='dbsst']ciesze sie ze byłam "natchnieniem" świeczki bowskie :loveu: czesc:multi:cześć :multi: nio... często podpatruję Twoje pomysły... tylko nie bardzo mialam możliwosć papugować foty :evil_lol: ale... czasem sie uda, prawda? Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 a teraz czas na zdjęcia Axelka bo ostatnio mało ich było ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dzi on biegnie całym włosiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czasem się uda :crazyeye: :roll: jak Ci to powiedzieć ZAWSZE podciągasz popzeczke :p :cool1: :multi: Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']dzi on biegnie całym włosiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czasem się uda :crazyeye: :roll: jak Ci to powiedzieć ZAWSZE podciągasz popzeczke :p :cool1: :multi:No właśnie i cholernie trudno go złapać "ostro" w kadrze :angryy: Sie człek namęczyć nieźle musi żeby mieć marne kilka zdjeć..... a tak z ciekawosci: duzy masz odsiew w zdjeciach Szpileczki? :cool3: tia.... a moze jaśniej z ta poprzeczką? Bo jakos nie zauważyłam :eviltong: Ty kochana masz pomysły a ja... no cóż... ja po prostu pstrykam fotę jak mi cos w oko wpadnie... albo podpatrzę u kogoś pomysł :diabloti: szalony Axio Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć Gosiu! Widzę, że Axio szaleje w locie :loveu: Śliczny! :loveu: My też dziś troszkę pobrykaliśmy na spacerku ;) PS. właśnie cofnęłam się o stronę i zobaczyłam choinkę! CUDNA JEST! JAK Z BAJKI!!!! :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa padłam extra wole miec wykonanie niż pomysł ;) a co do odsiewu to różnie tak jak dziś niewiele wywaliłam ale dzis miałam i pogpde i refeks z regóły wiecej niz połowa zdjęć idzie do kosza :shake: i tych w ruchu i tych statycznych i tych domowych i każdych :cool1: fantastik latający włoś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu! Widzę, że Axio szaleje w locie :loveu: Śliczny! :loveu: My też dziś troszkę pobrykaliśmy na spacerku ;)dziś wreszcie troszke słonka było :p choć jak widać po fotkach.... ogród niestety tonie w cieniu od choin :roll: ale i tak o wiele lepiej tak połazić niż w dobijającej szarej mgle :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaa padłam extra wole miec wykonanie niż pomysł ;) a co do odsiewu to różnie tak jak dziś niewiele wywaliłam ale dzis miałam i pogpde i refeks z regóły wiecej niz połowa zdjęć idzie do kosza :shake: i tych w ruchu i tych statycznych i tych domowych i każdych :cool1: fantastik latający włoś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hmm no cóż - widocznei muszę się przyzwyczaić do niezłego odsiewu - jakoś mnie wkurza jak mi zdjecia nie chcą wychodzić :diabloti: Oj musze kiedyś naprawde wybrać sie do Ciebie na szkolenie..... zdjecia Szpili w biegu masz rewelacyjne :p Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Gosiek napisał(a):dziś wreszcie troszke słonka było :p choć jak widać po fotkach.... ogród niestety tonie w cieniu od choin :roll: ale i tak o wiele lepiej tak połazić niż w dobijającej szarej mgle :evil_lol: u nas też na chwilkę słoneczko wyszło i masz rację, że o wiele lepiej przy nim pospacerować, bo ta szaruga to już daje człowiekowi "popalić" :roll: Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Moniś napisał(a):u nas też na chwilkę słoneczko wyszło i masz rację, że o wiele lepiej przy nim pospacerować, bo ta szaruga to już daje człowiekowi "popalić" :roll:oj tak - myśle ze jest o wiele gorsza od deszczu :roll: wysysa z człowieka wszelkie energie jak pijawka ;) hihi ależ sie porobiło tu dramatycznie :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ale torpeda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Gosiek']a teraz czas na zdjęcia Axelka bo ostatnio mało ich było ;) Axelek :multi: :multi: :multi: ten pierwszy ze słońcem we włosach:loveu: :loveu: :loveu: Witaj Gosiu! Teraz dopiero zobaczyłam kropelkę z Axelkiem w avatarku:loveu: Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst'] Swietna fotka Gosiu! A te promienie slonca na pyszczku Axelka:loveu: Cud-miod!! A co tu duzo gadac. Fotki rewelacyjne:multi: A my z Moniczka czekamy na gacie, no nie Monia?:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Gosiek napisał(a):hmm no cóż - widocznei muszę się przyzwyczaić do niezłego odsiewu - jakoś mnie wkurza jak mi zdjecia nie chcą wychodzić :diabloti: Oj musze kiedyś naprawde wybrać sie do Ciebie na szkolenie..... zdjecia Szpili w biegu masz rewelacyjne :p zapraszam ale nie na szkolenie a na kaffe :D i to ja musze do Ciebie na szkolenie kropelkowe macrowe przybiec skoro świt Quote
Sylwcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Tu jak zwykle przepiękne fotki. Aż cudownie się na nie patrzy. TYLKO TAK DALEJ !! Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Magda_Miki napisał(a): A my z Moniczka czekamy na gacie, no nie Monia?:evil_lol: no ba :evil_lol: ja czekam i się doczekać nie mogę :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 O ile fotek Axia :multi: [quote name='dbsst']zapraszam ale nie na szkolenie a na kaffe :D Ty jej nie wierz, ona nie ma kawy, ona ma piwo :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a): Ty jej nie wierz, ona nie ma kawy, ona ma piwo :evil_lol: no tak i wydałaś nas a było tak blisko Gosia juz prawie była juz prawie ja obsiadłyśmy ale nie szczera PIKA musiała przyjśc i oooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :multi::multi::multi::multi:leceeeeeeeeeeee Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='aga1215']Axelek :multi: :multi: :multi: ten pierwszy ze słońcem we włosach:loveu: :loveu: :loveu: Witaj Gosiu! Teraz dopiero zobaczyłam kropelkę z Axelkiem w avatarku:loveu:Agniesiu - poważnie? Ja ten avatarek już dosć długo mam ;) Dziękuję - mnie sie też ten portrecik podoba :loveu: [quote name='Magda_Miki']Swietna fotka Gosiu! A te promienie slonca na pyszczku Axelka:loveu: Cud-miod!! A co tu duzo gadac. Fotki rewelacyjne:multi: A my z Moniczka czekamy na gacie, no nie Monia?:evil_lol:Jakie gacie? :crazyeye: [quote name='Sylwcia']Tu jak zwykle przepiękne fotki. Aż cudownie się na nie patrzy. TYLKO TAK DALEJ !! Sylwia łobuzico - czemu Cię tak mało? Cieszę sie że foteczki Ci się podobają.... odezwij sie na GG którymś razem co? Chętnie bym sobie looknęła i posłuchała przy okazji jak się Alma zmieniła :p Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']no tak i wydałaś nas a było tak blisko Gosia juz prawie była juz prawie ja obsiadłyśmy ale nie szczera PIKA musiała przyjśc i oooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj PIKA i wydałaś intencje mojej siostrzyczki:razz: Witaj Gosiu ....czy dziś coś ufociłaś :razz: u nas słonko ale okropnie wieje a śnieg zamienił się w ślizgawkę:cool3: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']zapraszam ale nie na szkolenie a na kaffe :D i to ja musze do Ciebie na szkolenie kropelkowe macrowe przybiec skoro świt [quote name='PIKA']O ile fotek Axia :multi: Ty jej nie wierz, ona nie ma kawy, ona ma piwo :evil_lol: [quote name='dbsst']no tak i wydałaś nas a było tak blisko Gosia juz prawie była juz prawie ja obsiadłyśmy ale nie szczera PIKA musiała przyjśc i oooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hahaha no nie mogę - dziewcznyny jesteście niesamowite...... Kiedyś i tak sie wybiorę - a co Przecież musze koniecznie zmusić Dominikę do przeszkolenia mnie w fotach :cool3: Musi mi troszke sekretów zdradzić .... Quote
Recommended Posts