Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlKil']Gosiu.... to jest pełne szaleństwo...
a takie tam zielsko z kropelkami ;)

[quote name='Teklunia']Cześć laseczko ;)

Widzę, że ostatnio miałaś więcej czasu...
Szkoda, że od poniedziałku będzie go mniej, bo u mnie z kolei będzie więcej ;)Czesć Kasieńko - no wiesz... postaram sie wpadac wieczorkami ale sama wiesz jak to jest - człowiek już nie ma checi na nic po powrocie do domku.... klapnać na kanapę i tyle :lol:

[quote name='Zuza96']

Jakie BOwSKIe.................................................:loveu:Cześć i dziękuję ślicznie :p

[quote name='dbsst']ciesze sie ze byłam "natchnieniem"
świeczki bowskie :loveu:

czesc:multi:cześć :multi: nio... często podpatruję Twoje pomysły... tylko nie bardzo mialam możliwosć papugować foty :evil_lol: ale... czasem sie uda, prawda?

Posted

dzi on biegnie całym włosiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czasem się uda :crazyeye:
:roll: jak Ci to powiedzieć ZAWSZE podciągasz popzeczke :p :cool1: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']dzi on biegnie całym włosiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czasem się uda :crazyeye:
:roll: jak Ci to powiedzieć ZAWSZE podciągasz popzeczke :p :cool1: :multi:No właśnie i cholernie trudno go złapać "ostro" w kadrze :angryy:
Sie człek namęczyć nieźle musi żeby mieć marne kilka zdjeć..... a tak z ciekawosci: duzy masz odsiew w zdjeciach Szpileczki? :cool3:
tia.... a moze jaśniej z ta poprzeczką? Bo jakos nie zauważyłam :eviltong:
Ty kochana masz pomysły a ja... no cóż... ja po prostu pstrykam fotę jak mi cos w oko wpadnie... albo podpatrzę u kogoś pomysł :diabloti:

szalony Axio

Posted

Cześć Gosiu!
Widzę, że Axio szaleje w locie :loveu: Śliczny! :loveu:
My też dziś troszkę pobrykaliśmy na spacerku ;)

PS. właśnie cofnęłam się o stronę i zobaczyłam choinkę!
CUDNA JEST! JAK Z BAJKI!!!! :loveu::loveu:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa padłam extra

wole miec wykonanie niż pomysł ;)

a co do odsiewu to różnie tak jak dziś niewiele wywaliłam ale dzis miałam i pogpde i refeks z regóły wiecej niz połowa zdjęć idzie do kosza :shake:
i tych w ruchu i tych statycznych i tych domowych i każdych :cool1:

fantastik latający włoś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Gosiu!
Widzę, że Axio szaleje w locie :loveu: Śliczny! :loveu:
My też dziś troszkę pobrykaliśmy na spacerku ;)
dziś wreszcie troszke słonka było :p choć jak widać po fotkach.... ogród niestety tonie w cieniu od choin :roll:
ale i tak o wiele lepiej tak połazić niż w dobijającej szarej mgle :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa padłam extra

wole miec wykonanie niż pomysł ;)

a co do odsiewu to różnie tak jak dziś niewiele wywaliłam ale dzis miałam i pogpde i refeks z regóły wiecej niz połowa zdjęć idzie do kosza :shake:
i tych w ruchu i tych statycznych i tych domowych i każdych :cool1:

fantastik latający włoś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hmm no cóż - widocznei muszę się przyzwyczaić do niezłego odsiewu - jakoś mnie wkurza jak mi zdjecia nie chcą wychodzić :diabloti:
Oj musze kiedyś naprawde wybrać sie do Ciebie na szkolenie..... zdjecia Szpili w biegu masz rewelacyjne :p

Posted

Gosiek napisał(a):
dziś wreszcie troszke słonka było :p choć jak widać po fotkach.... ogród niestety tonie w cieniu od choin :roll:
ale i tak o wiele lepiej tak połazić niż w dobijającej szarej mgle :evil_lol:

u nas też na chwilkę słoneczko wyszło i masz rację, że o wiele lepiej przy nim pospacerować, bo ta szaruga to już daje człowiekowi "popalić" :roll:

Posted

Moniś napisał(a):
u nas też na chwilkę słoneczko wyszło i masz rację, że o wiele lepiej przy nim pospacerować, bo ta szaruga to już daje człowiekowi "popalić" :roll:
oj tak - myśle ze jest o wiele gorsza od deszczu :roll:
wysysa z człowieka wszelkie energie jak pijawka ;)

hihi ależ sie porobiło tu dramatycznie :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']a teraz czas na zdjęcia Axelka bo ostatnio mało ich było ;)

Axelek :multi: :multi: :multi: ten pierwszy ze słońcem we włosach:loveu: :loveu: :loveu:

Witaj Gosiu!

Teraz dopiero zobaczyłam kropelkę z Axelkiem w avatarku:loveu:

Posted

[quote name='dbsst']

Swietna fotka Gosiu! A te promienie slonca na pyszczku Axelka:loveu: Cud-miod!!
A co tu duzo gadac. Fotki rewelacyjne:multi:

A my z Moniczka czekamy na gacie, no nie Monia?:evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hmm no cóż - widocznei muszę się przyzwyczaić do niezłego odsiewu - jakoś mnie wkurza jak mi zdjecia nie chcą wychodzić :diabloti:
Oj musze kiedyś naprawde wybrać sie do Ciebie na szkolenie..... zdjecia Szpili w biegu masz rewelacyjne :p

zapraszam ale nie na szkolenie a na kaffe :D
i to ja musze do Ciebie na szkolenie
kropelkowe macrowe przybiec skoro świt

Posted

PIKA napisał(a):

Ty jej nie wierz, ona nie ma kawy, ona ma piwo :evil_lol:

no tak i wydałaś nas a było tak blisko Gosia juz prawie była juz prawie ja obsiadłyśmy

ale nie szczera PIKA musiała przyjśc i oooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Axelek :multi: :multi: :multi: ten pierwszy ze słońcem we włosach:loveu: :loveu: :loveu:

Witaj Gosiu!

Teraz dopiero zobaczyłam kropelkę z Axelkiem w avatarku:loveu:Agniesiu - poważnie? Ja ten avatarek już dosć długo mam ;)
Dziękuję - mnie sie też ten portrecik podoba :loveu:

[quote name='Magda_Miki']Swietna fotka Gosiu! A te promienie slonca na pyszczku Axelka:loveu: Cud-miod!!
A co tu duzo gadac. Fotki rewelacyjne:multi:

A my z Moniczka czekamy na gacie, no nie Monia?:evil_lol:Jakie gacie? :crazyeye:

[quote name='Sylwcia']

Tu jak zwykle przepiękne fotki. Aż cudownie się na nie patrzy. TYLKO TAK DALEJ !!

Sylwia łobuzico - czemu Cię tak mało? Cieszę sie że foteczki Ci się podobają.... odezwij sie na GG którymś razem co? Chętnie bym sobie looknęła i posłuchała przy okazji jak się Alma zmieniła :p

Posted

[quote name='dbsst']no tak i wydałaś nas a było tak blisko Gosia juz prawie była juz prawie ja obsiadłyśmy

ale nie szczera PIKA musiała przyjśc i oooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj PIKA i wydałaś intencje mojej siostrzyczki:razz:

Witaj Gosiu ....czy dziś coś ufociłaś :razz:
u nas słonko ale okropnie wieje a śnieg zamienił się w ślizgawkę:cool3:

Posted

[quote name='dbsst']zapraszam ale nie na szkolenie a na kaffe :D
i to ja musze do Ciebie na szkolenie
kropelkowe macrowe przybiec skoro świt
[quote name='PIKA']O ile fotek Axia :multi:

Ty jej nie wierz, ona nie ma kawy, ona ma piwo :evil_lol:
[quote name='dbsst']no tak i wydałaś nas a było tak blisko Gosia juz prawie była juz prawie ja obsiadłyśmy

ale nie szczera PIKA musiała przyjśc i oooooooooooo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hahaha no nie mogę - dziewcznyny jesteście niesamowite......

Kiedyś i tak sie wybiorę - a co
Przecież musze koniecznie zmusić Dominikę do przeszkolenia mnie w fotach :cool3: Musi mi troszke sekretów zdradzić ....