Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek'] No ale uwielbiam kwitnące wrzosy wiec nie ma tego złego ;)A te wrzosy to straszne kłamczuchy :mad: , latem zakwitły dużo wcześniej niż normalnie i od razu znawcy stwierdzili "oj, wczesna zima nam się szykuje" . I CO :angryy: ??? Wrzosy kwitną sobie spokojnie dalej, a zimy jak nie, tak nie ma :niewiem:.
Ja osobiście dosyć mam tej wszechogarniającej szarości i ciemności, normalnie w depreche wpaść można :shake: :placz: .
Cześć chudzinko :eviltong: :loveu: !

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']A te wrzosy to straszne kłamczuchy :mad: , latem zakwitły dużo wcześniej niż normalnie i od razu znawcy stwierdzili "oj, wczesna zima nam się szykuje" . I CO :angryy: ??? Wrzosy kwitną sobie spokojnie dalej, a zimy jak nie, tak nie ma :niewiem:.
Ja osobiście dosyć mam tej wszechogarniającej szarości i ciemności, normalnie w depreche wpaść można :shake: :placz: .
Cześć chudzinko :eviltong: :loveu: !cześć Beatko... no faktycznie wrzosy maja wyjątkowo wydłużone w czasie to kwitnienie... i też słyszałam o wczesnej zimie... ech pogoda sprawia nam niezłe psikusy - zeby tak chociaż słońca nei brakowało :angryy: Też mam już dosć szarości - dobija mnie strasznie i nic mi sie nie chce.
Jaka tam ze mnie chudzinka.. jeszcze troszkę i bedę dosć szczupła ;)

Posted

Czemu Wy macie swoje psinki tak długo,a ja musze czekac do kwietnia :placz:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Gosiu! :multi:

No i gdzież ta bielizna? :cool3: :cool3::cool3:hmmm schowana pod kołderką :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']

O ! Gosia fotę jabłuszek wstawiła ! :evil_lol:Haniu.... jak sie przyjrzałąm to to faktycznie przypomina jabłuszka :-o :lol::lol::lol:

Bigosiku
- oj Axelek chyba sie przejadł w swieta bo teraz jakoś tak niewyraźnie z nim... wymiotuje od 2 dni.. może za duze śniadanka dostaje - sama juz nie wiem. Bo tak ogólnie to wszystko OK....

Posted

Gosiek napisał(a):
hmmm schowana pod kołderką :evil_lol:

no jak to tak? :mad:
Chyba muszę powiedzieć Axiowi, żeby zanurkował do łóżka i przyciągnął tutaj :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']no jak to tak? :mad:
Chyba muszę powiedzieć Axiowi, żeby zanurkował do łóżka i przyciągnął tutaj :evil_lol::evil_lol:
no coś ty - jeszcze porwie :evil_lol: i w czym będę spała?

Posted

Moniś napisał(a):
nie porwie, powiem, żeby był delikatny :evil_lol:

Śliczny ptaszek :lol::loveu:

:lol: jak nei zapomnę to w weekend sfocę :cool3:

a ptasiek naprawdę jest fajowy - przysiadł sobie na choineczce :cool3:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: jak nei zapomnę to w weekend sfocę :cool3:

a ptasiek naprawdę jest fajowy - przysiadł sobie na choineczce :cool3:

a pokaż całą swoją choinkę :lol: Czy już pokazywałaś, a ja przegapiłam? :-(:roll:

Posted

Witaj Gosiu :multi: :multi: :multi:

[quote name='Poświata']A te wrzosy to straszne kłamczuchy :mad: , latem zakwitły dużo wcześniej niż normalnie i od razu znawcy stwierdzili "oj, wczesna zima nam się szykuje" . I CO :angryy: ??? Wrzosy kwitną sobie spokojnie dalej, a zimy jak nie, tak nie ma :niewiem:.
Cześć chudzinko :eviltong: :loveu: !
Jest. Już jest. Trzeci raz w tym roku :angryy: :angryy: :angryy:

[quote name='Gosiek']no coś ty - jeszcze porwie :evil_lol: i w czym będę spała?

ach.........................................

Posted

[quote name='Moniś']a pokaż całą swoją choinkę :lol: Czy już pokazywałaś, a ja przegapiłam? :-(:roll:nie robilam jeszcze całej choinki - jakos tak..... nadrobie w najbliższym czasie :cool3:

[quote name='aga1215']Witaj Gosiu :multi: :multi: :multi:

ach.........................................prawda? Chyba nie ma piękniejszych kwiatuszków :loveu:

Posted

kurde Gosiu ja mam kompleksy i jestem perfidnie zazdrosna o Twoje foty ;)

nawet nie będe ich cytować bo nie jestem w stanie wybrać jednej

są WSPANIAŁE

jak miło Cie mieć znowu ;) :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']kurde Gosiu ja mam kompleksy i jestem perfidnie zazdrosna o Twoje foty ;)

nawet nie będe ich cytować bo nie jestem w stanie wybrać jednej

są WSPANIAŁE

jak miło Cie mieć znowu ;) :multi: :multi: :multi: :multi::oops: dziękuję :buzi:

i nie miej kompleksów.... jeszcze długa droga przede mną względem umiejętności robienia zdjeć ;)
Do poniedziałku jestem... potem znów zniknę pewnie :(
Aha - wczoraj mnie natchnęłaś fotami swieczek... też dziś zrobiłam :oops:

Monisiu - specjalnie dla Ciebie - jeszcze gorące :p

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj odmieniona Gosiu :multi:

Jak ja uwielbiam jak Ty nadrabiasz zaleglości :loveu::evil_lol: odrabiaj tak codziennie :cool3:
:lol: e tam - jaka odmieniona? Taka sama jak zawsze ;)

hmmm zasypuję Was dzis fotkami... myslałam że bedziecie mieli dość :cool3: