Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Dawno Nie Widziana Małgorzato :multi: :multi: :multi:

ale fajne zdjęcia :multi: :multi: :multi: WSZYSTKIE :multi: :multi: :multi:
witaj Agniesiu :multi::multi::multi:

fajnie mieć czas na DG :loveu:

jak tam Twoje storczyki? Kwitną jeszcze?.... u mnie tylko 1 kwitnie a drugi puscił nowe pędy... kocham te kwiatki :loveu: Wieczorem wstawię fotę tego kwitnącego :loveu:

a teraz jeszcze kilka zdjątek

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Gosiu :multi:
Śliczna ta Twoja fotka z Wigilii :loveu:
A cóż to za prezencik? :cool3::cool3::cool3:
cześć Monisiu :p

bielizna nocna :grins:

Posted

Gosiek napisał(a):
Agniesiu - jeśli zajrzysz to wiedz ze to dla Ciebie :cool1:

ach jaki cudny ..........

dzięki :buzi:

jeden z moich ma spore pączki na dwóch gałązkach:multi: :multi: :multi: a drugi jeszcze śpi :roll:

Posted

[quote name='PIKA']O foootki :multi:

Powiem tak,
Ty faktycznie wyszczuplalas :crazyeye:
Rewelacja :loveu: Jak to zrobilas? :placz: Też tak chce :placz::razz: no cóż - zawzięłam się i tyle :p Trochę mnie ubyło... jeszcze troszeńkę ubędzie mam nadzieję ... nie jest źle ;)

[quote name='madzia18sosnowiec']
[SIZE=1]

mniaaaam pychotkaaa :eating:

wiosna jak w morde strzelił :stupid::eviltong:

czesc gosienko:buzi:cześć Madziu - oj wiosna, wiosna.... choć ponoć dziś w nocy ma śnieg prószyć :diabloti: szkoda mi roślinek.

[quote name='Moniś']właśnie, właśnie :lol:
toć nie musisz jej zakładać :evil_lol::evil_lol:hahaha cfffaniary - ufocę kiedys, ufocę... ale przecież tej przezroczystości na zdjeciu nie będzie widać :eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):
właśnie, właśnie :lol:
toć nie musisz jej zakładać :evil_lol::evil_lol:

aaaa ja bym jednak wolała zobaczyc załozoną :eviltong: i nie dlatego ze jestem paskuda tylko dlatego ze na ładnej kobiecie wszystko ładnie wyglada :lol:

Posted

[quote name='Zuza96']Może ja mam zwidy, ale raczej nie, teraz odsuwam rolety, patrze, a tu snieg pada i dużo już napadało, aż biało się zrobiło :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u mnie prószyło delikatnie przez jakiś czas - ale biało nie jest ;)
A marzą mi się zdjecia śnieżynek :loveu:

Posted

[quote name='Zuza96']Mi marzą się zdjęcia śnieżynek zrobione przez Ciebie Gosiu :loveu::loveu::loveu::loveu:hmmm to niestety będziesz musiała cierpliwie czekać bo nie ma śniegu i zapowiadają ocieplenie :-(

[quote name='APSA']Same cuda w tej galerii :loveu:dziękuję ślicznie i witam w Axiowej galerii :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Madziu - hahaha czyżbyś się przejadła w Święta?

Troszeczke:mdrmed:
Oj tak teraz mi przypomnialas zeszloroczne zdjecia sniezynek twojego autorstwa:loveu::loveu: Nie no to w takim razie snieg musi przyjsc natychmiast!!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Troszeczke:mdrmed:
Oj tak teraz mi przypomnialas zeszloroczne zdjecia sniezynek twojego autorstwa:loveu::loveu: Nie no to w takim razie snieg musi przyjsc natychmiast!!tak dobrze niestety nie ma.... no ale cóż - czekam cierpliwie.. zeby chociaż na ferie też śnieg łaskawie dopisał :mad:

a na razie dzisiejsze zdjątka

Posted

[quote name='Gosiek']

Hej Axelku:multi: Milo cie widziec. Pochwal sie co do stales od mikolaja:cool3:

[quote name='Gosiek']

To wszystko z twojego ogrodka?:loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Axelku:multi: Milo cie widziec. Pochwal sie co do stales od mikolaja:cool3:

To wszystko z twojego ogrodka?:loveu:

nie ma sie czym chwalić - Axio dostał głównie smakołyki, no i piszczącego dziobaka który wygląda jak kaczor :evil_lol: sfocę go którymś razem :cool1:

Tak Madziu - to wszystko z mojego ogródka... jakos tak mało zimowo, prawda? No ale uwielbiam kwitnące wrzosy wiec nie ma tego złego ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
nie ma sie czym chwalić - Axio dostał głównie smakołyki, no i piszczącego dziobaka który wygląda jak kaczor :evil_lol: sfocę go którymś razem :cool1:

uu....jaka modna zabawka:evil_lol: Wrzos piekny
A masz tam gdzies moze jakies robaczki? Albo zgadywanki? Chetnie rozruszam glowke:p