Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Dawno Nie Widziana Małgorzato :multi: :multi: :multi: ale fajne zdjęcia :multi: :multi: :multi: WSZYSTKIE :multi: :multi: :multi:witaj Agniesiu :multi::multi::multi: fajnie mieć czas na DG :loveu: jak tam Twoje storczyki? Kwitną jeszcze?.... u mnie tylko 1 kwitnie a drugi puscił nowe pędy... kocham te kwiatki :loveu: Wieczorem wstawię fotę tego kwitnącego :loveu: a teraz jeszcze kilka zdjątek Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Agniesiu - jeśli zajrzysz to wiedz ze to dla Ciebie :cool1: Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Gosiu :multi: Śliczna ta Twoja fotka z Wigilii :loveu: A cóż to za prezencik? :cool3::cool3::cool3: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu :multi: Śliczna ta Twoja fotka z Wigilii :loveu: A cóż to za prezencik? :cool3::cool3::cool3:cześć Monisiu :p bielizna nocna :grins: Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Monisiu :p bielizna nocna :grins: a no to pokaż, pokaż :cool3::cool3:;););) Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Moniś napisał(a):a no to pokaż, pokaż :cool3::cool3:;););)nie :eviltong: stydam się bo jest przezroczysta :eviltong: mogę za to Axeleczka dać :p Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moniś napisał(a):a no to pokaż, pokaż :cool3::cool3:;););) hihi jak przezroczysta to tym bardziej pokaaaaa :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Gosiek napisał(a):Agniesiu - jeśli zajrzysz to wiedz ze to dla Ciebie :cool1: ach jaki cudny .......... dzięki :buzi: jeden z moich ma spore pączki na dwóch gałązkach:multi: :multi: :multi: a drugi jeszcze śpi :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [SIZE=1] mniaaaam pychotkaaa :eating: wiosna jak w morde strzelił :stupid::eviltong: czesc gosienko:buzi: Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 O foootki :multi: Powiem tak, Ty faktycznie wyszczuplalas :crazyeye: Rewelacja :loveu: Jak to zrobilas? :placz: Też tak chce :placz: Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 malawaszka napisał(a):hihi jak przezroczysta to tym bardziej pokaaaaa :evil_lol: właśnie, właśnie :lol: toć nie musisz jej zakładać :evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='PIKA']O foootki :multi: Powiem tak, Ty faktycznie wyszczuplalas :crazyeye: Rewelacja :loveu: Jak to zrobilas? :placz: Też tak chce :placz::razz: no cóż - zawzięłam się i tyle :p Trochę mnie ubyło... jeszcze troszeńkę ubędzie mam nadzieję ... nie jest źle ;) [quote name='madzia18sosnowiec'] [SIZE=1] mniaaaam pychotkaaa :eating: wiosna jak w morde strzelił :stupid::eviltong: czesc gosienko:buzi:cześć Madziu - oj wiosna, wiosna.... choć ponoć dziś w nocy ma śnieg prószyć :diabloti: szkoda mi roślinek. [quote name='Moniś']właśnie, właśnie :lol: toć nie musisz jej zakładać :evil_lol::evil_lol:hahaha cfffaniary - ufocę kiedys, ufocę... ale przecież tej przezroczystości na zdjeciu nie będzie widać :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Moniś napisał(a):właśnie, właśnie :lol: toć nie musisz jej zakładać :evil_lol::evil_lol: aaaa ja bym jednak wolała zobaczyc załozoną :eviltong: i nie dlatego ze jestem paskuda tylko dlatego ze na ładnej kobiecie wszystko ładnie wyglada :lol: Quote
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dobry wieczór :multi: Śliczniaste fotki Quote
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Axsiu zamiast bielizny ? :evil_lol: Ale i tak jest słodki :loveu::loveu::loveu: Mizianko dla niego :lol: Quote
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Może ja mam zwidy, ale raczej nie, teraz odsuwam rolety, patrze, a tu snieg pada i dużo już napadało, aż biało się zrobiło :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Zuza96']Może ja mam zwidy, ale raczej nie, teraz odsuwam rolety, patrze, a tu snieg pada i dużo już napadało, aż biało się zrobiło :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u mnie prószyło delikatnie przez jakiś czas - ale biało nie jest ;) A marzą mi się zdjecia śnieżynek :loveu: Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mi marzą się zdjęcia śnieżynek zrobione przez Ciebie Gosiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Zuza96']Mi marzą się zdjęcia śnieżynek zrobione przez Ciebie Gosiu :loveu::loveu::loveu::loveu:hmmm to niestety będziesz musiała cierpliwie czekać bo nie ma śniegu i zapowiadają ocieplenie :-( [quote name='APSA']Same cuda w tej galerii :loveu:dziękuję ślicznie i witam w Axiowej galerii :multi: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Madziu - hahaha czyżbyś się przejadła w Święta? Troszeczke:mdrmed: Oj tak teraz mi przypomnialas zeszloroczne zdjecia sniezynek twojego autorstwa:loveu::loveu: Nie no to w takim razie snieg musi przyjsc natychmiast!! Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Magda_Miki']Troszeczke:mdrmed: Oj tak teraz mi przypomnialas zeszloroczne zdjecia sniezynek twojego autorstwa:loveu::loveu: Nie no to w takim razie snieg musi przyjsc natychmiast!!tak dobrze niestety nie ma.... no ale cóż - czekam cierpliwie.. zeby chociaż na ferie też śnieg łaskawie dopisał :mad: a na razie dzisiejsze zdjątka Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Gosiek'] Hej Axelku:multi: Milo cie widziec. Pochwal sie co do stales od mikolaja:cool3: [quote name='Gosiek'] To wszystko z twojego ogrodka?:loveu: Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Axelku:multi: Milo cie widziec. Pochwal sie co do stales od mikolaja:cool3: To wszystko z twojego ogrodka?:loveu: nie ma sie czym chwalić - Axio dostał głównie smakołyki, no i piszczącego dziobaka który wygląda jak kaczor :evil_lol: sfocę go którymś razem :cool1: Tak Madziu - to wszystko z mojego ogródka... jakos tak mało zimowo, prawda? No ale uwielbiam kwitnące wrzosy wiec nie ma tego złego ;) Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Gosiek napisał(a):nie ma sie czym chwalić - Axio dostał głównie smakołyki, no i piszczącego dziobaka który wygląda jak kaczor :evil_lol: sfocę go którymś razem :cool1: uu....jaka modna zabawka:evil_lol: Wrzos piekny A masz tam gdzies moze jakies robaczki? Albo zgadywanki? Chetnie rozruszam glowke:p Quote
Recommended Posts