dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gosieńko Ty naprawdę jesteś zmęczona i przemielona przez młynek JEDYNE CO CIE MOŻE URATOWAĆ TO............PIĄTKOWE SPOTKANIE POMIMO TRUDÓW PRACY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bowska jesteś tak na serio :loveu: a kropelkowe foty POWINNY BYĆ ZAKAZANE DO KWADRATU BO SA ZAZAJEFAJNE :mad: :diabloti: Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Gosieńko, gdzieś Ty? w pracy czy w kuchni? ;) chciałm Ci życzyć wesołych, leniwych i rodzinnych świąt i prosić żebyś w nie troszkę zdjęć porobiła ;) Quote
Zuza96 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Siemanko :p Ja życzę spokojnych, w miłej rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia :x-mas: Quote
Gosiek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Witam serdecznie i swiąteczie :p Dla wszystkich odwiedzających buziaki (odezwę sie w najbliższych dniach) Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Gosiu!! Świętego w kominie, Prezentów po szyję, Zielonej choinki, Prezentów trzy skrzynki, Zimnego szampana I sylwka do rana. Quote
Basia&Safi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Karpicka, barscycka, kapecke wodecki co by smakowaly wszyckie potrawecki Mrozicku sniezycku milosci po zmrocysku samego dobrego w swieta i nowym roczku Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Gosiu !! Pod choinką dużo prezentów, a w życiu mało zakrętów, karpia wielkiego, lecz nie samażonego, w pysznej galarecie, a przepis trzymasz w sekrecie, [SIZE=7][SIZE=5] śniegu w bruk, a w sylwestra bedzie huk! życzy Lucy* , Kropka , Sara & Rudy :p Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Cześć Ty nasza Śliczna :loveu: Wesołych Świąt!!! :loveu: Quote
Juszes Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hej, kiedy będą jakieś nowe fotki Axelka? :] Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 witaj małgosiu po swietach :buzi: Quote
Gosiek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Heeej :p Ledwo żyję po świętach :roll: Ale nieważne.... ważne ze mam kilka wolnych dni (idę dopiero 2 stycznia do pracy) więc od juterka będzie mnie więcej - ponadrabiam Wasze "foto-blogi" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Tobie to dobrze a ja jutro do roboty :placz: naszczescie tylko do jednej i o 13 robie pa pa i lece do domku :multi: Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 O Gosiu ale Coi dobrze, tyleee wolnego :multi: Ja jutro tez nie idę do pracki :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 :lol: Powiedzmy ze mi dobrze ;) Może przynajmniej troszkę zdjeć porobię bo już mam wieeelkie zaległosci, prawda? Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 PIKA napisał(a):O Gosiu ale Coi dobrze, tyleee wolnego :multi: Ja jutro tez nie idę do pracki :evil_lol: no nie i TY mi nóż w plecy :placz: Quote
olcha Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: Powiedzmy ze mi dobrze ;) Może przynajmniej troszkę zdjeć porobię bo już mam wieeelkie zaległosci, prawda? Prawda, prawda! :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 olcha napisał(a):Prawda, prawda! :evil_lol::eviltong: Oj Ola :lol::lol: nio dobra - to ja w Wigilię :razz: przepyszny indorek (pierwszy dzień świąt spędziliśmy u teściów)[SIZE=2] a potem trzeba było przejedzenie wyspacerować ;) więc i zdjeć ytroszkę powstało :) Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hej Gosiu! WIdac radosc na twojej twarzy z prezenciku:eviltong: Mmm.....ja juz nie moge patrzec na jedzenie. Skupilam sie glownie na kwiatkach:evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Gosiu! WIdac radosc na twojej twarzy z prezenciku:eviltong: Mmm.....ja juz nie moge patrzec na jedzenie. Skupilam sie glownie na kwiatkach:evil_lol:cześć Madziu - hahaha czyżbyś się przejadła w Święta? Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :pGosiu .....to foty z wielkanocy:evil_lol: bardzo ładnie wyglądałaś;) Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pGosiu .....to foty z wielkanocy:evil_lol: bardzo ładnie wyglądałaś;) cześć Ala :multi: Hmmm w sumie mozna by powiedzieć że i Wielkanocne skoro tak wiosennie na dworku było :evil_lol: nawet kwiatki w ogródku kwitną, wiciokrzew ma mnóswto pączków.... nawet azalia puszcza już listki - oj będzie okropnie jak mróz przyjdzie i wszystko zamarznie :-o dziękuję Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj Dawno Nie Widziana Małgorzato :multi: :multi: :multi: ale fajne zdjęcia :multi: :multi: :multi: WSZYSTKIE :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts