Zuza96 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dzieńdobry Gosiu ! :lol: Ja też oglądałam Twoją galeryjkę tak po cichutku i byłam duszkiem ale postanowiłam się odezwać, BO NAPRAWDE TWOJE ZDJĘCIA SĄ SUPER :-o:-o ( przejrzałam 260 stron). Acha, a co do Axelka to jest ŚLICZNYM YORKIEM !!! Ja niestety nie mam Yoreczka :placz:, ale na wiosnę chyba dostanę ! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 witaj gosiu, jak idą swiąteczne porządki :cool3: Quote
Gosiek Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 dzieńdoberek Madziu - świąteczne porządki juz za mną i właśnie ubieram choineczkę :multi: Stoi w domku już od wczoraj - przystrojona w swiatełka... zaraz zabieram sie za ubieranie jej w bombki i łańcuchy :multi: ach jak cudnie pachnie w całym domu.... teraz mi nawet brak sniegu już nie przeszkadza :lol: Zuza96 bardzo się cieszę ze się ujawniłaś - witam cieplutko i dziękuję za miłe słowa :buzi: Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć Gosiu! My jeszcze nie mamy drzewka:cool3:Mam nadzieję ,że we wtorek też poczuję jej zapaszek ...:loveu: Kiedyś kupowaliśmy wcześniej choinkę i stała sobie na balkonie.Krótko przed Wigilią przystrajaliśmy ją , ale powiem ,że tego zapachu już nie miała. pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Gosiek Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 cześć Alu :p Ja tak lubię zapach choinki że po prostu MUSIAŁAM już ją kupić i postawić w domku :loveu: teraz wreszcie zaczynam czuc przedświąteczny klimacik :cool3: ale tak jakoś dziwnie nieść choinkę do domu gdy wkoło zielono i ciepło :evil_lol: a teraz kilka zdjęć - Agniesia swego czasu wspominała o kopelkach z kryształkami.... coś chyba udało mi się uchwycić... choć pewnie niekoniecznie o takie kropelki chodziło ;) Quote
Zuza96 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dzieńdobry Gosiu :multi: Jakie śliczniaste te kropeleczki :loveu:ja też ubieram choineczkę :lol: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Gosia - ja oryginalnie napiszę : PIĘKNE te kropelki. :p A ja mam jeszcze bałagan. :cool1: Nawet nie myślę o świątecznych porządkach ... Jakiś sobotnio- niedzielny leń mnie dopadł - i nie chce puscić. :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć Gosieńko :multi: strasznie tęsknię, bo w ogóle nie miałam ostatnio czasu... zaległości pewnie mam okropne, ale zaraz nadrobię, bo już tych kilka zdjęć na tej stronie mnie zafascynowało i nie mogę się napatrzeć :loveu: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 a to mnie zadziwiłaś! nie było Cię tak samo, jak i mnie, więc zaległości już nadrobiłam :) Quote
olcha Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 3:1 dla bałaganu w moim domku ;) My zawsze po choinkę jeździmy 24 (czasem wcześniej i stoi na dworzu), a ubieramy zawsze 24 rano :loveu: to taka nasza tradycja, dzięki temu jeszcze się długo nią cieszymy. Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kropelkowa Damo wpadasz w piątek 22 do ARABA poznać dogociółki i podzielić się przysłowiową kawą :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='dbsst']Kropelkowa Damo wpadasz w piątek 22 do ARABA poznać dogociółki i podzielić się przysłowiową kawą :evil_lol: muszę przepraszam ale musze sie zacytować :cool1: Quote
Gosiek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='dbsst']muszę przepraszam ale musze sie zacytować :cool1::placz: pracuję .... ciężko pracuję.... cholera jasna... może przy następnej okazji bardziej w mój czas wolny traficie :razz: Nie daruję bo poznać Was muszę koniecznie :loveu: a teraz (zaraz uciekam do pracki) mam kilka zdjeć żebyście tak nie teskniły za mną... Kasiu - ostatnio właśnie doszlam do wniosku że ktoś mi ukradł wolny czas :crazyeye: Quote
Gosiek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dominisiu - przypomnę sie choć wirtualnie... tak teraz wygladam - przemęczona i zagoniona :evil_lol: a to moje ogródkowe kwiatuszki które właśnie sie wzięły za kwitnięcie :crazyeye: miłego dzionka i tygodnia - postaram się wpadać choć na chwilkę w miarę możliwości Quote
PIKA Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Gosiek']pracuję .... ciężko pracuję.... cholera jasna... może przy następnej okazji bardziej w mój czas wolny traficie :razz: O 21,00 bedziesz w pracy? :crazyeye::shake: [quote name='Gosiek'] a to moje ogródkowe kwiatuszki które właśnie sie wzięły za kwitnięcie :crazyeye: miłego dzionka i tygodnia - postaram się wpadać choć na chwilkę w miarę możliwości piękną wiosnę mamy tej zimy :evil_lol: Witaj Zapracowana KObieto :multi: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Gosiek']Dominisiu - przypomnę sie choć wirtualnie... tak teraz wygladam - przemęczona i zagoniona :evil_lol: cóż... ja w wersji przemęczonej wyglądam nieco inaczej :eviltong: dzień dobry :) Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Kasiu, ja też dodam ,że Gosia w wersji przemęczonej wygląda niezwykle atrakcyjnie :loveu: Cześć Gosiu i miłego dzionka!:multi: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Alka napisał(a):Cześć Gosiu i miłego dzionka!:multi:prawda? :cool3: pewnie dobre geny ;) Quote
Zuza96 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzień dobry Gosieńko :lol: Jaka ty ładna i napewno po tym zdjęciu nie widać, że jesteś zmęczona :p Mizianko dla Axelka :loveu: Quote
olcha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Gosiek']Dominisiu - przypomnę sie choć wirtualnie... tak teraz wygladam - przemęczona i zagoniona :evil_lol: Też chcę tak teraz wyglądać :placz: Idę dalej szorować podłogę :shake: p.s. zapomniałam ostatnio ale tak mnie zachwyciły, że aż zapomniałam napisać - lodowe kropelki cudne. Quote
aga1215 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Gosiu - miło że zagościłaś u Axelka;) :evil_lol: a zdjęcia - jak zwykle :crazyeye: :loveu: - sie odezwij znowu :modla: :buzi: zdrówko - tysz zagoniona Aga Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pięknaaa bombeczka :loveu: :loveu: :loveu: Gosieńko coś oszukujesz z tym przemęczeniem - wyglądasz jakbyś co najmniej z wczasów SPA wróciła :razz: :loveu: Quote
Recommended Posts