Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieńdobry Gosiu ! :lol:
Ja też oglądałam Twoją galeryjkę tak po cichutku i byłam duszkiem ale postanowiłam się odezwać, BO NAPRAWDE TWOJE ZDJĘCIA SĄ SUPER :-o:-o ( przejrzałam 260 stron). Acha, a co do Axelka to jest ŚLICZNYM YORKIEM !!! Ja niestety nie mam Yoreczka :placz:, ale na wiosnę chyba dostanę !

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek

Madziu - świąteczne porządki juz za mną i właśnie ubieram choineczkę :multi:
Stoi w domku już od wczoraj - przystrojona w swiatełka... zaraz zabieram sie za ubieranie jej w bombki i łańcuchy :multi: ach jak cudnie pachnie w całym domu.... teraz mi nawet brak sniegu już nie przeszkadza :lol:

Zuza96 bardzo się cieszę ze się ujawniłaś - witam cieplutko i dziękuję za miłe słowa :buzi:

Posted

cześć Gosiu!
My jeszcze nie mamy drzewka:cool3:Mam nadzieję ,że we wtorek też poczuję jej zapaszek ...:loveu:
Kiedyś kupowaliśmy wcześniej choinkę i stała sobie na balkonie.Krótko przed Wigilią przystrajaliśmy ją , ale powiem ,że tego zapachu już nie miała.

pozdrowionka dla Was!:loveu:

Posted

cześć Alu :p
Ja tak lubię zapach choinki że po prostu MUSIAŁAM już ją kupić i postawić w domku :loveu: teraz wreszcie zaczynam czuc przedświąteczny klimacik :cool3:

ale tak jakoś dziwnie nieść choinkę do domu gdy wkoło zielono i ciepło :evil_lol:

a teraz kilka zdjęć - Agniesia swego czasu wspominała o kopelkach z kryształkami.... coś chyba udało mi się uchwycić... choć pewnie niekoniecznie o takie kropelki chodziło ;)

Posted

Gosia - ja oryginalnie napiszę : PIĘKNE te kropelki. :p
A ja mam jeszcze bałagan. :cool1:
Nawet nie myślę o świątecznych porządkach ... Jakiś sobotnio- niedzielny leń mnie dopadł - i nie chce puscić. :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Posted

Cześć Gosieńko :multi:

strasznie tęsknię, bo w ogóle nie miałam ostatnio czasu... zaległości pewnie mam okropne, ale zaraz nadrobię, bo już tych kilka zdjęć na tej stronie mnie zafascynowało i nie mogę się napatrzeć :loveu:

Posted

3:1 dla bałaganu w moim domku ;)

My zawsze po choinkę jeździmy 24 (czasem wcześniej i stoi na dworzu), a ubieramy zawsze 24 rano :loveu: to taka nasza tradycja, dzięki temu jeszcze się długo nią cieszymy.

Posted

[quote name='dbsst']Kropelkowa Damo wpadasz w piątek 22 do ARABA poznać dogociółki i podzielić się przysłowiową kawą :evil_lol:

muszę przepraszam ale musze sie zacytować :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']muszę przepraszam ale musze sie zacytować :cool1::placz: pracuję .... ciężko pracuję.... cholera jasna... może przy następnej okazji bardziej w mój czas wolny traficie :razz:
Nie daruję bo poznać Was muszę koniecznie :loveu:

a teraz (zaraz uciekam do pracki) mam kilka zdjeć żebyście tak nie teskniły za mną... Kasiu - ostatnio właśnie doszlam do wniosku że ktoś mi ukradł wolny czas :crazyeye:

Posted

Dominisiu - przypomnę sie choć wirtualnie... tak teraz wygladam - przemęczona i zagoniona :evil_lol:

a to moje ogródkowe kwiatuszki które właśnie sie wzięły za kwitnięcie :crazyeye:

miłego dzionka i tygodnia - postaram się wpadać choć na chwilkę w miarę możliwości

Posted

[quote name='Gosiek']pracuję .... ciężko pracuję.... cholera jasna... może przy następnej okazji bardziej w mój czas wolny traficie :razz:

O 21,00 bedziesz w pracy? :crazyeye::shake:

[quote name='Gosiek']

a to moje ogródkowe kwiatuszki które właśnie sie wzięły za kwitnięcie :crazyeye:

miłego dzionka i tygodnia - postaram się wpadać choć na chwilkę w miarę możliwości
piękną wiosnę mamy tej zimy :evil_lol:

Witaj Zapracowana KObieto :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']Dominisiu - przypomnę sie choć wirtualnie... tak teraz wygladam - przemęczona i zagoniona :evil_lol:

cóż... ja w wersji przemęczonej wyglądam nieco inaczej :eviltong:

dzień dobry :)

Posted

[quote name='Gosiek']Dominisiu - przypomnę sie choć wirtualnie... tak teraz wygladam - przemęczona i zagoniona :evil_lol:

Też chcę tak teraz wyglądać :placz: Idę dalej szorować podłogę :shake:

p.s. zapomniałam ostatnio ale tak mnie zachwyciły, że aż zapomniałam napisać - lodowe kropelki cudne.