Gosiek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 cześć dziewczyny - sorki ze sie nie odzywałam ale jakoś tak wyszło.... Teklunia napisał(a):Gosieńko, widzę że nie ma Cię tak samo jak i mnie :shake:no cóż Kasiu... takie zycie ;) ostatnio jakoś nie mam humoru i handra mnie dopadła.... Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Gosiek napisał(a): ostatnio jakoś nie mam humoru i handra mnie dopadła.... to podobnie jak u mnie... :roll: Cześć Gosieńko :multi: Quote
Teklunia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Gosiek napisał(a): no cóż Kasiu... takie zycie ;) ostatnio jakoś nie mam humoru i handra mnie dopadła....to pewnie rzez ta paskudną jesień :angryy: ale sprobuj sie usmiechnąć :) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 jestesmy jestesmy a przynajmniej ja i czekam ;) Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 i ja jestem :multi: Gosiu, jak samopoczucie ?:roll: Quote
aga1215 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny - sorki ze sie nie odzywałam ale jakoś tak wyszło.... no cóż Kasiu... takie zycie ;) ostatnio jakoś nie mam humoru i handra mnie dopadła.... Witaj Gosiu! powiedz chandrze "WON" i wracaj :buzi: Widziałaś, że rano kropelki są kryształkami????? - ufoć :modla: - tylko Tobie tak ślicznie wychodzą :loveu: Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hop, hop Gosiu ... dałabyś znać ,że żyjesz :cool3: pamiętamy o Tobie , wracaj do nas !:loveu: Quote
aga1215 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witaj Małgorzatko i Axiu !!! Miłego weekendu :multi: Quote
Magda Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Halo, Halo!! Czyzby Gosia zaczela robic switeczne porzadki?:cool3: Quote
AlKil Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Halo!!!!:multi::multi::multi:Gosiu!!!!:multi::multi::multi:Hop hop!!!!:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 dzieńdoberek dziękuję ślicznie za pamięć i wyciąganie galeryjki z czelusci zapomnienia :buzi: mam teraz kilka "wolnych" dni od pracy.... postaram sie wpadać ale... zaległosci w domku cała masa a święta za pasem ;) Quote
Hanna R. Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Oooo, wszelki duch Pana Boga chwali ! Gosia :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Oooo, wszelki duch Pana Boga chwali ! Gosia :multi: :multi: :multi: :lol::lol::lol: cześć Haniu :cool3: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Gosia a foteczki???? było trochę słonecznych dni :razz: Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Monisiu - moze i było kilka słonecznych dni ale mnie w tym czasie nie było w domku :-( mam kilka zdjęć (ale to naprawdę kilka tym razem) - moze jutro coś ufocę... moze będzie słoneczko ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='Gosiek']Monisiu - moze i było kilka słonecznych dni ale mnie w tym czasie nie było w domku :-( mam kilka zdjęć (ale to naprawdę kilka tym razem) - moze jutro coś ufocę... moze będzie słoneczko ;) zaspokoiłam sie zdjeciami na pare godzinek :cool3: witaj gosiu wśród zywych ;) Quote
Alka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Gosiu, jak dobrze ,że wróciłaś !:multi::loveu::multi::loveu: Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):zaspokoiłam sie zdjeciami na pare godzinek :cool3: witaj gosiu wśród zywych ;):lol::lol::lol: przecież cały czas żyję - nawet dość intensywnie :eviltong: Alka napisał(a):Gosiu, jak dobrze ,że wróciłaś !:multi::loveu::multi::loveu:Alu - no cóż... przyznam sie ze w ostatnim tygodniu nawet nie włączyłam komputera :oops: Jakoś tak brak mi było na to chęci po powrocie do domku. A teraz czuję ze wypadłam i z rytmu DG i z obiegu :cool3: zdjecia robię też rzadko kiedy i jest ich tyle co na lekarstwo :roll: milego wieczorku Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 jaki Axio ma loczki zalotne :loveu: :loveu: :loveu: ehhh Gosiu niestety wiem ostatnio jak to jest wybić się z rytmu dogo i ciężko się załapać z powrotem w tematy :lol: Quote
rekma Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Jak mogłaś kiedyś coś takiego pomyśleć i napisać, że straciłaś ochotę do focenia? To co robisz, to nie tylko umiejętności i możliwości aparatu – to talent artysty fotografika i nie tylko, to wrażliwość na piękno i atryzm. Wróżę ci sukcesy w konkursach fotograficznych, wiele jest takich miejsc w internecie , ale mierz od razu wysoko, nawet w „world foto”. I nie zapomnij o wydawnictwach takich jak National geografic i innych. Czy tworzysz i publikujesz swoje albumy? Warto się takimi pochwalić. A może ja niepotrzebnie ględzę na ten temat, bo nie wiem, że mam do czynienia z profesjonalistką? Przepraszam, miałem wędrować sobie jak duszek, ale to co zobaczyłem – twoje zdjęcia- nie mogłem milczeć. Zdjęcia przesuper. (przeglądałem ponad sto stron i się nie nudziłem) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Gosiek napisał(a):w ostatnim tygodniu nawet nie włączyłam komputera :oops: Jakoś tak brak mi było na to chęci po powrocie do domku. A teraz czuję ze wypadłam i z rytmu DG i z obiegu :cool3: zdjecia robię też rzadko kiedy i jest ich tyle co na lekarstwo :roll: skad ja to znam :oops: jak człowiek wraca ztyrany po tylu godzinach pracy to ma ochote tylko na gorącą kąpiel i łozeczko :oops: miłego dnia gosiu :buzi: Quote
Gosiek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 dzieńdoberek - witam czwartkowo. Pogoda znów dołująca ale nie ma czasu o niej myśleć bo jeszcze tyle mam do zrobienia w domku :evil_lol: a koniec tygodnia zbliza się wielkimi krokami. Od poniedziałku znów całe dnie w pracy :roll: Najgorzej bedzie z pichceniem świątecznych specjałów.... ale damy radę ;) rekma napisał(a):Jak mogłaś kiedyś coś takiego pomyśleć i napisać, że straciłaś ochotę do focenia? To co robisz, to nie tylko umiejętności i możliwości aparatu – to talent artysty fotografika i nie tylko, to wrażliwość na piękno i atryzm. Wróżę ci sukcesy w konkursach fotograficznych, wiele jest takich miejsc w internecie , ale mierz od razu wysoko, nawet w „world foto”. I nie zapomnij o wydawnictwach takich jak National geografic i innych. Czy tworzysz i publikujesz swoje albumy? Warto się takimi pochwalić. A może ja niepotrzebnie ględzę na ten temat, bo nie wiem, że mam do czynienia z profesjonalistką? Przepraszam, miałem wędrować sobie jak duszek, ale to co zobaczyłem – twoje zdjęcia- nie mogłem milczeć. Zdjęcia przesuper. (przeglądałem ponad sto stron i się nie nudziłem) Marku - serdecznie dziekuję za Twoje słowa...... nie, nie wystawiam nigdzie moich zdjęć, jakoś nie uważam by były na tyle dobre by konkurować z innymi. Zdjęcia robię głównie dla Was czyli Dogomaniaków :oops: i z myślą o Was..... cieszy mnie że się komuś podobają i że chcecie je oglądać. Taka jest prawda o moim fotografowaniu. Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Gosia wyłonila się z otchlani prac domowych;)i służbowych. Poczekaj jeszcze troszkę , wbijesz się w rytm;) :evil_lol:tylko foty mamy w tym roku jakieś niezimowe:razz: Quote
Recommended Posts