Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć dziewczyny - sorki ze sie nie odzywałam ale jakoś tak wyszło....

Teklunia napisał(a):
Gosieńko, widzę że nie ma Cię tak samo jak i mnie :shake:
no cóż Kasiu... takie zycie ;)

ostatnio jakoś nie mam humoru i handra mnie dopadła....

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):

to pewnie rzez ta paskudną jesień :angryy:

ale sprobuj sie usmiechnąć :)

Posted

[quote name='Gosiek']cześć dziewczyny - sorki ze sie nie odzywałam ale jakoś tak wyszło....

Witaj Gosiu!
powiedz chandrze "WON" i wracaj :buzi:

Widziałaś, że rano kropelki są kryształkami????? - ufoć :modla: - tylko Tobie tak ślicznie wychodzą :loveu:

Posted

dzieńdoberek
dziękuję ślicznie za pamięć i wyciąganie galeryjki z czelusci zapomnienia :buzi:

mam teraz kilka "wolnych" dni od pracy.... postaram sie wpadać ale... zaległosci w domku cała masa a święta za pasem ;)

Posted

Monisiu - moze i było kilka słonecznych dni ale mnie w tym czasie nie było w domku :-(

mam kilka zdjęć (ale to naprawdę kilka tym razem) - moze jutro coś ufocę... moze będzie słoneczko ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Monisiu - moze i było kilka słonecznych dni ale mnie w tym czasie nie było w domku :-(

mam kilka zdjęć (ale to naprawdę kilka tym razem) - moze jutro coś ufocę... moze będzie słoneczko ;)

zaspokoiłam sie zdjeciami na pare godzinek :cool3:

witaj gosiu wśród zywych ;)

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
zaspokoiłam sie zdjeciami na pare godzinek :cool3:

witaj gosiu wśród zywych ;)
:lol::lol::lol: przecież cały czas żyję - nawet dość intensywnie :eviltong:

Alka napisał(a):
Gosiu, jak dobrze ,że wróciłaś !:multi::loveu::multi::loveu:
Alu - no cóż... przyznam sie ze w ostatnim tygodniu nawet nie włączyłam komputera :oops: Jakoś tak brak mi było na to chęci po powrocie do domku. A teraz czuję ze wypadłam i z rytmu DG i z obiegu :cool3:
zdjecia robię też rzadko kiedy i jest ich tyle co na lekarstwo :roll:

milego wieczorku

Posted

Jak mogłaś kiedyś coś takiego pomyśleć i napisać, że straciłaś ochotę do focenia? To co robisz, to nie tylko umiejętności i możliwości aparatu – to talent artysty fotografika i nie tylko, to wrażliwość na piękno i atryzm. Wróżę ci sukcesy w konkursach fotograficznych, wiele jest takich miejsc w internecie , ale mierz od razu wysoko, nawet w „world foto”. I nie zapomnij o wydawnictwach takich jak National geografic i innych. Czy tworzysz i publikujesz swoje albumy? Warto się takimi pochwalić. A może ja niepotrzebnie ględzę na ten temat, bo nie wiem, że mam do czynienia z profesjonalistką? Przepraszam, miałem wędrować sobie jak duszek, ale to co zobaczyłem – twoje zdjęcia- nie mogłem milczeć. Zdjęcia przesuper. (przeglądałem ponad sto stron i się nie nudziłem)

Posted

Gosiek napisał(a):
w ostatnim tygodniu nawet nie włączyłam komputera :oops: Jakoś tak brak mi było na to chęci po powrocie do domku. A teraz czuję ze wypadłam i z rytmu DG i z obiegu :cool3:
zdjecia robię też rzadko kiedy i jest ich tyle co na lekarstwo :roll:

skad ja to znam :oops: jak człowiek wraca ztyrany po tylu godzinach pracy to ma ochote tylko na gorącą kąpiel i łozeczko :oops:

miłego dnia gosiu :buzi:

Posted

dzieńdoberek - witam czwartkowo. Pogoda znów dołująca ale nie ma czasu o niej myśleć bo jeszcze tyle mam do zrobienia w domku :evil_lol: a koniec tygodnia zbliza się wielkimi krokami. Od poniedziałku znów całe dnie w pracy :roll: Najgorzej bedzie z pichceniem świątecznych specjałów.... ale damy radę ;)

rekma napisał(a):
Jak mogłaś kiedyś coś takiego pomyśleć i napisać, że straciłaś ochotę do focenia? To co robisz, to nie tylko umiejętności i możliwości aparatu – to talent artysty fotografika i nie tylko, to wrażliwość na piękno i atryzm. Wróżę ci sukcesy w konkursach fotograficznych, wiele jest takich miejsc w internecie , ale mierz od razu wysoko, nawet w „world foto”. I nie zapomnij o wydawnictwach takich jak National geografic i innych. Czy tworzysz i publikujesz swoje albumy? Warto się takimi pochwalić. A może ja niepotrzebnie ględzę na ten temat, bo nie wiem, że mam do czynienia z profesjonalistką? Przepraszam, miałem wędrować sobie jak duszek, ale to co zobaczyłem – twoje zdjęcia- nie mogłem milczeć. Zdjęcia przesuper. (przeglądałem ponad sto stron i się nie nudziłem)

Marku - serdecznie dziekuję za Twoje słowa...... nie, nie wystawiam nigdzie moich zdjęć, jakoś nie uważam by były na tyle dobre by konkurować z innymi. Zdjęcia robię głównie dla Was czyli Dogomaniaków :oops: i z myślą o Was..... cieszy mnie że się komuś podobają i że chcecie je oglądać. Taka jest prawda o moim fotografowaniu.

Posted

Gosia wyłonila się z otchlani prac domowych;)i służbowych.
Poczekaj jeszcze troszkę , wbijesz się w rytm;)
:evil_lol:tylko foty mamy w tym roku jakieś niezimowe:razz: