madzia20sosnowiec Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 nie nie nie ja sie normalnie wypisuje:placz: takie pieknoscieeee ja na oczy me własne nie widziałam a tu gosia aparatem cyka :placz: :cool3: ps. gosia czy te twoje zdjęcia to moze by na fototapete sobie wziasc do pokoju?:eviltong: :oops: Quote
Alka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 cześć Gosiu !:multi: Widziałam cię na dogo, odwiedziłaś nawet naszą galeryjkę :multi::multi::multi: masz wolny tydzień ,prawda? może jakieś zdjęcia Axelkowe zapodasz? musisz trochę zdjątek wrzucic na zapas bo jak znów porwie cię praca to będziemy miały co oglądać :razz: Gosiu, co to za nowa praca ?:roll: Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :multi:cześć ale to bowskie:loveu: mi zyguś - grudniczek już przekwitł;) Quote
PIKA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cześć Gosiu :multi: Nadrabiania to ja tutaj za duzo nie mam, :razz: Ale zdjęcia superśne , jak zwykle :eviltong: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='malawaszka'] :loveu: jak buciki calineczki :loveu: Nooo, takiej co ma stópki końsko - szpotawe :evil_lol: Do operacji :evil_lol: Gosiaczku ! Z pracowniczym pozdrowieniem :terazpol: Ku chwale IV RP :razz: Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 dzieńdoberek moje kochane babeczki :loveu: cieszę się że jesteście :multi: hmm niby mam od dziś wolne ale... mgła opanowała świat i nie ma sensu robić zdjęć ;) może później jakieś kropeli pofocę bo na inne foty nie ma szans ;) jutro idę do pracki... za koleżankę :roll: ale potem do końca tygodnia będę z Wami :buzi: a te butki calineczkowe to po prostu makro pręcików kwiatka (columnea) :evil_lol: fajne są prawda? Ufocę wieczorkiem kwiatki w pełnej okazałości i wrzucę żebyście je zobaczyły..... Alu - moje zygusie kwitną jak szalone - wszystkie :multi: ach jak miło się na nie patrzy :loveu: miłego dzionka będę wieczorkiem Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 calineczkowe butki w pełnej krasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 wow śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Cześć Gosia. Czy Ty teraz już będziesz stale taka zapracowana ??? :shake: :shake: :shake: Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cześć Gosia. Czy Ty teraz już będziesz stale taka zapracowana ??? :shake: :shake: :shake:cześć Haniu :buzi: hmmm pewnie tak - bo jak nie w pracy to w domku masa zaległosci ;) no i Axiem muszę sie nacieszyć :razz: ale dziś mam kilka zdjeć więc powinny Wam wystarczyć na jakiś czas ;) Quote
Juszes Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 piękne, aż się napatrzeć nie moża :*** Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Juszes']piękne, aż się napatrzeć nie moża :***Dziękuję ślicznie :buzi: wrzucam jeszcze kilka i uciekam na ulubiony serial :cool3: Quote
olcha Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Proszę i mam :lol: :loveu: :loveu: :loveu: CUDNE ehhh Quote
Juszes Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ja to nie wiem skad mozna takie śliczne rzeczy wciąć! Takie ktopelki i inne cuda to tylko w axelkowej galeri widzialam ;] Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Gosiu! kropelki jak zwykle cudowne...:lol: Quote
Gosiek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 dzieńdoberek - ja tak szybciutko przed pracą.... nie podoba mi się nowa szata DG :motz: no ale mniejsza z tym - mam jeszcze trzy foteczki dla Was :cool3: takie, które mi sie najbardziej spodobały ;) zbliżenie i różyczka :loveu: miłego dzioneczka Quote
olcha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ale fajne refleksy powstały :cool3: Gosiaaa ja tez chce takie zdjęcia robić :shake: Quote
aga1215 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Pracusiu te Twoje foty:loveu: :loveu: :loveu: miłego dnia :buzi: Quote
malawaszka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 boszz jakie piękne koraliki :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ahhhhh gosia...gosia...gosiaaaaaaaaaaaaaa:mad: :eviltong: dlaczego mnie takie ładne nie kca wychodzic :placz: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Gosiek'] ale potem do końca tygodnia będę z Wami :buzi: Gosiu, obiecałaś... :razz: cudne te ostatnie foteczki, a szczególnie ta...:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj zapracowana Gosiu :multi: Widzę, że praca pochłania cały Twój wolny czas, ale najważniejsze, że jesteś zadowolona :multi: Cudne te osttanie fotki :loveu: nie można oczu od nich oderwać :loveu: Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Gosieńko, widzę że nie ma Cię tak samo jak i mnie :shake: Quote
Recommended Posts