olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Gosiek']gorsza? ja czytałam że jest super i spokojnie można ją klasowo porównywać z RC i Hillsem ;) kupiłam w puszce :razz: nie wiem... powiedzcie dziewczyny czy karma best choice jest dobra czy moze kiepska... nie mam niestety czasu poszukać dokładnych info na ten temat więc liczę na Was :cool1: miłego tygodnia.... zmykam zaraz do pracki No przynajmniej mi tak dziewczyny na DGM pisały. Więc nie wiem. Dla mnie oprócz jakości karmy liczy się też to czy moim psom smakuje. Akurat Best choica dostałam właśnie w tej super puszce gratis do budki i opakowanie się przydało później na Royala, którego po otworzeniu nie da się zamknąć a wiaderko, które dostałam z karma ma chyba pojemnośc 2 kg i zajmuje dużo miejsca. Znacie może jakąś dobrą karmę, którą sprzedają nie suchą, ale mokrą? Coś na kształt saszetek peedigree? tu jest strona firmy http://www.iphgroup.pl/skladnikidog.htm Quote
olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zapracowana Gosiu :glaszcze: co słychać? Jak tam praca? Quote
olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Uuu Gosia padła :shake: Pewnie sobie poczekam na kropelki :shake: ale popisze to może zasłuże :evil_lol: ;) Quote
Teklunia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 nie dotarłaś wczoraj :shake: a czekałyśmy... Quote
olcha Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pewnie dzisiaj znów w pracy :glaszcze: A gdzie reszta wiernych fanek Axelkowo-kropelkowych? :mad: Quote
Alka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cześc Gosiu !:multi: Gosiu, widzę ,że nowa praca zabrała nam Ciebie i rzadko bywasz na dogo... w każdym razie gratuluję nowej pracy :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 czesc zalatana kobieto :buzi: wpadamy i zaglądamy ;) co do karmy to ja chyba u gajka przerzuce sie na acane łosos i ziemniaki :p Quote
olcha Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc zalatana kobieto :buzi: wpadamy i zaglądamy ;) co do karmy to ja chyba u gajka przerzuce sie na acane łosos i ziemniaki :p i ziemniaki? :crazyeye: a czo to ża czudo? Quote
dbsst Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 siuuuuuuuuuuuuuuuuupel Gosiu, że masz nową prackę :multi: :multi: :multi: mam nadzieję, że bedzie Ci przynosić satysfakcje (gwarantowaną :evil_lol: ) Pozdrawiam cieplutko Quote
Gosiek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 cześć babeczki :buzi: oj czas mi się koszmarnie skrócił i dnia mi brakuje :razz: wczoraj nie dałam rady zajrzeć - wiec dziś mówię podwójnie dzieńdoberek ;) Quote
Gosiek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='dbsst']siuuuuuuuuuuuuuuuuupel Gosiu, że masz nową prackę :multi: :multi: :multi: mam nadzieję, że bedzie Ci przynosić satysfakcje (gwarantowaną :evil_lol: ) Pozdrawiam cieplutkodziekować :p na razie bardzo mi się podoba :cool3: zobaczymy jak długo... no i czekam już na pniedziałek... i wolny tydzień :lol: Quote
malawaszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 wolny tydzień :mdleje: a co to jest?? :placz: Quote
Gosiek Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 malawaszka napisał(a):wolny tydzień :mdleje: a co to jest?? :placz::evil_lol: to całe 7 dni bez łażenia do pracki :eviltong: następujące po pracowitym tygodniu ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Gosiek']dziekować :p na razie bardzo mi się podoba :cool3: zobaczymy jak długo... no i czekam już na pniedziałek... i wolny tydzień :lol: ahhhhh ahhhhhhh ahhhhhh moge sobie tylko powzdychac :oops: :loveu: z zachwytu oczywiscie :eviltong: [quote name='Gosiek']:evil_lol: to całe 7 dni bez łażenia do pracki :eviltong: następujące po pracowitym tygodniu ;) boze ja mam 7 dni zapieprzania przez ostatanie 2 miesiące non stoooop :placz: Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 witaj Gosiaczku :buzi: ja tez do pracki... ;) Quote
olcha Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: no i się doczekałam Quote
r_2005 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jakie zmiany:crazyeye: Gosiek pracuje, co to się porobiło, będzie zdjęć mniej:shake: Gosiek, a zadowolniona chociaż jesteś?:cool3: Quote
aga1215 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witaj Gosiu! Ale świetne zmiany u Ciebie:multi: :multi: :multi: - a o fotkach to już nie wiem co pisać - brak mi słów:loveu: Quote
Gosiek Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 wieczór dobry... dziękuję za pochwały :multi: mam jeszcze kilka foteczek z wczoraj... Ola - mam dla Ciebie kropelki :p i zmykam... muszę sie zdrzemnąć bo jestem jakaś strasznie zmęczona papatki Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :loveu: jak buciki calineczki :loveu: Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Gosiek'] och jej :loveu: Gosia, wreszcie Ci wena wróciła na makrowanie : Quote
AlKil Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Witaj Gosiu! Ach te kropelki, krople, kropeleczki...:razz: Quote
olcha Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Gosiek']wieczór dobry... dziękuję za pochwały :multi: mam jeszcze kilka foteczek z wczoraj... Ola - mam dla Ciebie kropelki :p i zmykam... muszę sie zdrzemnąć bo jestem jakaś strasznie zmęczona papatki Rozumiem, że Ola to ja :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ! Są cudne. A co to są te "buty calineczki"??? p.s. ostatnia fota :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts