Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieczór dobry

Teklunia napisał(a):
Dzień dobry :)

Ładny dzień mamy za oknem, więc może jakeś zdjęcia porobisz? :cool3: :oops:
Kasieńki moje - nie ma szans.... całe dnie nie ma mnie w domku... jestem dopiero około 19 a wtedy już stanowczo za ciemno na zdjęcia :-( no i szczerze powiem... nie chce mi się juz wieczorkiem zupełnie nic :shake: a co tu mówić o fotach ;)

Posted

Czesc Gosiu!
A co ty taka zapracowana ostatnio? Nawet nie masz czasu porobic fotki. Axelka juz tak dawno nie widzialam:placz:

Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe:cool3:

Posted

AlKil napisał(a):
ja też...;)
:evil_lol: oj raczej nie...... choć zdarzy sie ze będe miała chwilami więcej czasu ;)

dobrej nocki i miłego jutrzejszego dzionka

Posted

Gosiek napisał(a):
wieczór dobry
Kasieńki moje - nie ma szans.... całe dnie nie ma mnie w domku... jestem dopiero około 19 a wtedy już stanowczo za ciemno na zdjęcia :-( no i szczerze powiem... nie chce mi się juz wieczorkiem zupełnie nic :shake: a co tu mówić o fotach ;)

ooo to widze ze nie tylko ja mam syndrom nicnierobienia po godzinie 19 jak wracam po 10h z uczelni :diabloti:

witaj gosiu :buzi:a jak axelek się miewa?:loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']
znalazłam jakąś fotę

JAKĄŚ??!! :-o
Chyba supersmerfastyczną fote!! Co ja bym zrobiła by zrobić choć jedno takie cudo :loveu:
Kurcze to działa jak narkotyk :loveu: Koi ból... Ja się muszę wgłębic bardziej w Twoją galeryjkę, może moja złość na cały otaczający mnie świat przejdzie..

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Goniu :)

po piętej stronie się poniewieracie :mad:

P.S. umieram z ciekawości co Ty porabiasz całymi dniami :oops:

I chyba nie tylko ty:roll::oops:

Posted

cześć :p
jestem :p

dziekuję za odwiedzinki i za pochwały zdjątek :loveu::loveu::loveu:

oki... zaspokoję w takim razie Waszą ciekawość :evil_lol:

pracuję.... ot i całe rozwiązanie mojej tajemniczej nieobecności :razz:

miłego weekendu (jutro też pracuję) i pozdrawiam cieplutko :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']

oki... zaspokoję w takim razie Waszą ciekawość :evil_lol:

pracuję.... ot i całe rozwiązanie mojej tajemniczej nieobecności :razz:

miłego weekendu (jutro też pracuję) i pozdrawiam cieplutko :cool1:

A gdzie, a gdzie?:evil_lol::evil_lol: Nie no juz nie bede taka wscibska...... To szkoda, ze bedzie mniej fotek do ogladania:placz: Ale moze fotka Axelka sie znajdzie? Choc jedna?

Posted

cześć dziewczyny

byłam jeszcze na zakupach wiec dopiero siadłam do kompika.....
coś Axel ostatnio odmawiał jedzenia Royala (chyba się coś spsuło w tej karmie) i musieliśmy zmienic karmę :roll:
Chciałam kupić Hillsa ale się okazało ze chwilowo nie będzie go w sklepach bo się niby dystrybutor zmienia :angryy: no wiec kupiliśmy dla Axia BEST CHOICE z jagnięcinką - wcina jak szalony :multi:

Kasieńko - pogoda obrzydliwa.... brr jak ja nie lubię takiej mgły :shake:
jest taka przygnębiająca ... oby jutro była lepsza pogoda ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć dziewczyny

byłam jeszcze na zakupach wiec dopiero siadłam do kompika.....
coś Axel ostatnio odmawiał jedzenia Royala (chyba się coś spsuło w tej karmie) i musieliśmy zmienic karmę :roll:
Chciałam kupić Hillsa ale się okazało ze chwilowo nie będzie go w sklepach bo się niby dystrybutor zmienia :angryy: no wiec kupiliśmy dla Axia BEST CHOICE z jagnięcinką - wcina jak szalony :multi:

Kasieńko - pogoda obrzydliwa.... brr jak ja nie lubię takiej mgły :shake:
jest taka przygnębiająca ... oby jutro była lepsza pogoda ;)

Moim na best choica aż się uszy trzęsły. A royala poprostu jadły i jedzą :eviltong: Jak mi się tylko skończą worki RC to im kupię. Podobno BC jest duzo gorsza od RC ale chyba psy wiedzą co lubią nie? :cool3:

A też kupiłaś w takim fajowskim opakowaniu?

Gosiu gratuluję nowej pracy :multi:

Posted

[quote name='olcha']Moim na best choica aż się uszy trzęsły. A royala poprostu jadły i jedzą :eviltong: Jak mi się tylko skończą worki RC to im kupię. Podobno BC jest duzo gorsza od RC ale chyba psy wiedzą co lubią nie? :cool3:

A też kupiłaś w takim fajowskim opakowaniu?

Gosiu gratuluję nowej pracy :multi:gorsza?
ja czytałam że jest super i spokojnie można ją klasowo porównywać z RC i Hillsem ;) kupiłam w puszce :razz:

nie wiem... powiedzcie dziewczyny czy karma best choice jest dobra czy moze kiepska... nie mam niestety czasu poszukać dokładnych info na ten temat więc liczę na Was :cool1:

miłego tygodnia.... zmykam zaraz do pracki